Актриса с драматичен видеоапел: Тежа 18 килограма, ПОМОГНЕТЕ! (Потресаващи снимки в галерията на анорексичката)

4304
23 Май 2015, 15:14


Актриса страдаща от анорексия потресе света с видео признание. Рейчъл Фарок тежи едва 18 килограма и е на прага на смъртта, научи HotArena.Тя не може да ходи, да стои изправена, а никоя болница в САЩ не се наема да я приеме за лечение. Актрисата има постоянна нужда от грижи, пише „Дейли Мейл“. В същото време няма клиника в страната, която да поеме случая й, тъй като жената е на прага на смъртта.


Във видео послание Рейчъл признава, че шансовете й са много малки. „Има една болница в цялата страна, която може да помогне, но шансовете ми са много малки. Нуждаем се от вашата подкрепа“, заяви тя с клип във видеопортала You Tube.


За да се грижи за нея, съпругът й напуска работата си като персонален инструктор. Клетницата помоли зрителите да я подкрепят и финансово, защото й трябват най-малко 100 000 долара за лечението.


Досега обръщението й е гледано няколко десетки хиляди пъти, а със специалната донорска страница са набрани малко над 33 000 долара.


Преди да се разболее от анорексия, Рейчъл е красива жена с обещаваща актьорска кариера. Нейните приятели я описват като амбициозна личност и перфекционист.


За болестта си Рейчъл разказва, че е започнала съвсем безобидно–поставила си за цел просто да свали няколко килограма. В един момент обаче организмът й се разстройва и отхвърля храната.


Доктор Майкъл Стробър от невропсихиатричната болница „Ресник“ в Калифорния признава, че състоянието на Фарок е много сложно. „Ако тя започне да приема изведнъж храна и много калории, нейният метаболизъм рязко може да се засили, в резултат на което тя дори ще изгуби повече тегло.


Състоянието й е толкова деликатно и опасно, че мнозина колеги направо не биха се захванали с нея“, обяснява медикът.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени