Албена Денкова не ще и да чуе за България (Фигуристката огорчена от злобата у нас)

7281
23 Април 2017, 14:00


Албена Денкова категорично отказва да се върне в България, научи HotArena.


От около 10 години насам фигуристката е част от театрална трупа на лед заедно с партньора си Максим Стависки, с когото обаче все по рядко танцуват заедно. За това пък имат възможност да се срещат с други състезатели и артисти на лед, които да обогатяват знанията им за актьорското изкуство. Покрай тях Албена добила самочувствие за артист и амбиция да бъде на сцената до последно. Играта успяла да запълни вакуума, който се отворил след спирането на състезателната й кариера.


И макар да не знае как ще продължи кариерата й в следващите години, в едно шампионката е сигурна – че, едва ли някога ще се прибере за постоянно в София.


Години след инцидента край Приморско, в който участва мъжа й Максим, Албена не вижда никакви перспективи за себе си в живота в България. След края на кариерата им, никой не ги търсил, за да помагат на млади надежди с уменията и опита си. Интересът към тях бързо спаднал. За това двамата с него категорично избрали да отглеждат сина си Дани зад граница и се прибирали у нас изключително рядко. Съзнавали, че тук нямат никакво бъдеще, а злобните погледи, с които ги посрещали непознати, ги карали да предпочитат анонимността на Москва пред популярността в София. 


„Този град ме научи да гледам на света по-широко. Русия поразява с мащаба си, в началото те смачква, а след това те учи как да си отворен за новости, да си широко скроен, а не да се затваряш в ограниченията на стария си начин на живот, обяснява бившата спортистка. 


Синът й Дани също се чувствал добре в страната. За сега той не проявява интерес към спорта и кънките, а като всяко дете обичал да играе безгрижно.


С Максим не искали да го насилват да следва тяхната кариера. Оставяли го да се наслаждава на времето си и да търси своя начин да се забавлява.


Макар да искали да го направят много дисциплиниран и сериозен, двамата често пътували и работели повече от приемливо и така изпускали контрола над малкия. Това обаче не ги безпокояло особено много, защото най-важното било да му дадат добро възпитание, а в това отношение Дани наистина знаел как да се държи като малък джентълмен, предават от УикендКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БЪЛГАРИН
Преди 1 година
-1
ДЪРТА И ДЕБЕЛА ! ПИЯНИЯ РУСНАК Е ЗАРЯЗА! КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ СТАРА РАЗДРАНА ЧАНТА?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени