Албена Михова се отказа от мъжете (Актрисата не ще да става домакиня и съпруга)

801
07 Януари 2018, 15:00


Комедийната актриса Албена Михова не е никак щастлива от личния си живот, разбра HotArena.


Звездата на „Пълна лудница” стои без официален мъж вече година и започва да се потиска от това положение. Покрай Албена не липсвали мераклии, но нейната непокорност и дух ги плашела ужасно. Така Михова започнала да се примирява, че на стари години ще си живее сама с няколко котки – досущ като цветистите заплахи на Шеф Петров във „ВИП Брадър”. 


След като бе зарязана след почти 6 години връзка с рокаджията Тома, блондинката завъртя главите на няколко ухажора. Никой от тях обаче не успя да укроти нейната напориста природа и в крайна сметка да остане с нея за повече от няколко месеца. Малко след като музикантът се появи с младо гадже, Албена му натри носа забивайки футболист. И с него обаче комедиантката не откри пълната любовна хармония и вече е свободна жена. 


„Тя не си търси сериозно гадже. Живее ден за ден. Късно и е за сватби и още деца. Синът й вече е тийнейджър и тя няма никакво желание да му ражда братчета или сестричета”, разкриват близки до актрисата. 


Самата Албена от дълги години намеква в свои интервюта, че има съвсем различни планове за бъдещето си от бутането на бебешки колички. Веднъж изгледала сина си, нямала намерение пак да се заробва с нови задължения. Харесвала работата си, имала планове за нови ангажименти и никак не било подходящо да си остава у дома, за да отглежда наследници. Най-голямата й мечта да има своя собствена актьорска школа вече е реализирана и там комедиантката разходва енергията си, а не в бъркането на пюрета и смяната на пелени. 


Точно това отричане от бебешките задачи обаче, се оказа проблем във връзките й. Дивата актриса не искала мъж, който да й внесе нови задължения в живота, а да й носи само наслада. Такива обаче били доста по-млади от нея. Повечето й връстници имали нужда точно от жена-съпруга, каквато Албена не желаела да става. Всъщност точно тази роля в живота комедийната звезда избягвала да изпълнява. Липсата на интерес в тази посока я раздели с нейната последна голяма любов Тома Здравков. 


Музикантът, с когото се запознаха във „Великолепната шесторка” все пак искал да създаде свое дете и настоявал с Михова да се заемат с тази задача.


Двамата имат  разлика от  повече от 10 години във възрастта си и за да станат родители не можело да отлагат дълго. Актрисата обаче все си намирала повод да избяга от неудобната тема, та дано по-скоро да го откаже от налудничавата му идея. Така след почти 6 години връзка въпросът станал неотложен и най-накрая двамата взели решение, че ще се разделят.  Албена на няколко пъти на шега отбелязала, че няма да се сърди, ако Тома си хване някоя млада мацка, за да му роди наследници и я остави намира. С тези си приказки сама предизвикала края на отношенията им.


„Тя никога не е имала илюзии, че с Тома ще остареят заедно. Когато се разделиха, страда седмица, две, а след това се върна към обичайните си занимания, бурния си социален живот и срещите. Бързо го преодоля, за разлика от много жени на нейните години, които биха превърнали такава раздяла в трагедия”, възхищават се на духа на комедийната актриса нейни колеги. 


В действителност  звездата от „Пълна лудница” е преживяла далеч по-тежки разочарования в живота от разбитото си сърце. Останала сираче на 13 години, Михова никога не е разчитала в живота си на друг, освен на себе си. Актрисата нямала никакво намерение да се променя след толкова години и тепърва да се опита да става кротка и покорна женичка, която готви манджи и гледа децата си. 


С това предопределила и следващите си любовни отношения. С последния си известен приятел – футболиста Николай Колев останала едва няколко седмици гаджета. След това двамата решили да имат отворена връзка и да се виждат, когато графиците им позволяват. Спортистът и без това гонел кариера зад граница в различни обори, а пък Албена нямала никакво желание да се ангажира с обещания за бъдещето. Освен това по този странен начин двамата запазвали приятелството си, което пламнало с шеги и закачки много преди любовната им афера. 


„Тя не иска да има сериозен мъж в живота си, но все пак иска да има човек. Това противоречие много й пречи, защото всички около нея или я използват, или искат да я променят”, признават близки до актрисата. 


Точно за това и Албена напълно се отчайвала от силния пол. Не вярвала, че отново пак ще се влюби от цяло сърце, но пък се надявала, че поне може да се позабавлява, докато още е млада. 


Около празниците любовният й живот леко се поразмърдал, но актрисата така и не била съвсем сигурна, че това ще е за дълго. Ухажорът й пак бил доста по-млад от нея. Двамата обаче не искали да дават каквито и да е признаци, че от отношенията им може да излезе нещо повече от флирт. Актрисата и без това нямала вяра в мъжете, след толкова много разочарования. За това приела, че просто ще се радва на вниманието, което получава, докато може, без да мисли за бъдещето, предават от Уикенд.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени