Албена Вулева е клептоманка (Има регистрация за кражба в МВР)

1950
16 Октомври 2014, 13:00


Скандалната Албена Вулева освен, че е хулила куп звезди, има и друг грях – не може да управлява желанието си да краде, научи HotArena.net.

 

Още през 2006 блондинката е хваната два пъти да взима без да плаща стоки от супермаркети. Първата кражба на Вулева бе замразено пиле, което тя си сложила в торбата с лични вещи и не предала на касата за маркиране от продавачката, пише в. „Уикенд“.

 

Охраната на магазина обаче спрял нисичката блондинка на изхода и орезилена в деянието си, тя бе принудена да заплати закланата кокошка. За щастие на водещата тогава от супермаркета проявиха разбиране към нея и не подадоха жалба в полицията за кражба, какъвто принципно е редът с подобен тип джебчии.

 

Не така се разви ситуацията обаче при повторното хващане на Вулева в крачка. През 2006 г. в хипермаркет „ХИТ“ в софийския квартал „Младост“ Албена се опита да отмъкне няколко кутии с евтина българска козметика. Охранителите видели още на камерите как журналистката слага помадите в чанта си и при плащането на стоките на касата тя изобщо не извадила кремовете.

 

Вулева била спряна от гардове на магазина на входа, които й обяснили, че вещите й подлежат на проверка. Откритите откраднати кремове и дезодоранти или трябвало да бъдат върнати, или платени, само че тогава Албена влязла в ролята си на водеща на „Сигнално жълто“ – разкрещяла се с обидни думи към всички в магазина, хванала под ръка личния си охранител и двамата офейкали с автомобила си. Управата на супера обаче решила да не оставя нещата така и веднага подала сигнал в 7-о РПУ.

 

Проверка на „Всеки ден“ показва, че последната преписка за кражба на Вулева е от 2006 година. Албена обаче все още не се е излекувала от клептоманията си, разказват нейни близки.

 

Тя често обичала да си присвоява чужди неща и се осмелявала да краде дори в моловете, като успявала да прескочи алармената система, късайки защитните пластмаси на дрехите в пробните. Така водещата се сдобивала с нови и модерни дрехи, за които не плащала и стотинка.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени