Албена Вулева едва не се спомина! Водещата остана без въздух и се поду заради евтина наденица

2939
24 Октомври 2016, 17:07


След кардио тренировки славната водеща на „Сигнално жълто“ миналата през топлата витрина на Билла, за да си вземе нещо готово за вечеря.

Грабнала две големи парчета прясно изпечена наденица и прибирайки се вкъщи загризала едното парче. Журналистката така и не успяла да се зарадва на сития си стомах, тъй като секунди след това се подула цялата, лимфните й възли набъбнали, а гърлото й толкова се издуло, че едва си поемала въздух.  Езикът й набъбнал като пълнена чушка.

Докато се успокои възпалението Алебна умувала дали да не пробие трахеята си с химикал, но до там не се стигнало. Докато се борела за всяка глътка въздух водещата прочела опаковката на наденицата и открила, че реакцията й се е получила от глутамата, който се ползва за засилване на вкуса на месото.

„Добре че ми мина от само себе си, защото от 112 не ми вдигнаха 10 минути“, бясна е Вулева. Тя умува дали да не съди „Билла“, заради преживения ужас, но на първо време съветва хората да не си купуват нищо от топлата им витрина, пише  „Таблоид“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени