Албена Вулева проклела Слави Трифонов (Думите й го застигнаха - строши крак и заболя с очите)

2401
19 Октомври 2014, 13:29


Здравословните проблеми, които периодично съпътстват житието на Слави Трифонов, се дължат не толкова на ЕГН-то му, колкото на клетвата и лошите очи на Албена Вулева, разбра HotArena.net.

 

Скандалната водеща, на която заради голяма й уста врагове са почти всички персони от т.нар софийски светски и артистичен елит, най-много от всички е мразена от Дългия. Враждата между цапнатата блондинка и шоуменът е вече с 10-годишна давност, пише в. „Уикенд“.

 

През 2003 г., ден преди раздаването на наградите на фестивала „Международни медийни събития” в Албена, журналисти и гости станаха неволни свидетели на грозни сцени.

 

Между Кралицата на жълтите клюки и Трифонов припламнали искри още първата вечер на откриването, когато един от операторите й имал словесен сблъсък с охранител на Дългия. По-късно пък Албена не била допусната до фитнеса на хотел „Добруджа”, за да не наруши спокойствието на спортуващия в него Славчо.

 

Същинският скандал обаче избухна в ресторант „Горски кът” на парти на Нова телевизия по повод 9 години в ефир. Пред стотици свидетели сприхавият учиндолец заля с еднолитрова халба бира водещата на несъществуващото вече предаване „Сигнално жълто” по телевизия СКАТ.

 

Вулевица заведе дело срещу своя атентатор за нанасяне на средна телесна повреда и обида на публично място, като искът й бе за 50 000 лева.

 

Районният съд в Балчик обаче напълно оправда Дългия и по двете обвинения. После делото бе обжалвано на втора инстанция пред Окръжния съд в Добрич. Тамошните магистрати се принудиха да издирват чрез служба ГРАО адресната регистрация на Слави Трифонов, за да може посредством полицията да бъде уведомен за съдебното заседание, насрочено за 25 юли 2006 г. В съдебната зала обаче не се явиха нито Трифонов, нито неговите адвокати.

 

„Съдебният процес продължи 3 години, но беше прекратен поради изтекла давност. Не бях особено изненадана, защото очаквах, че правосъдната ни системя ще си затвори очите и няма
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени