Албена Вулева захапа Преслава:Скучна е като хамелеон върху родопско одеяло!

3721
11 Януари 2016, 12:07


Фолк певицата Преслава понесе остро ужилване от Албена Вулева. Изпълнителката се оказа на прицела на поразяващата уста на журналистката покрай участието си във „ВИП Брадър 2015“, разбра HotArena.


Блондинка обяви, че намира певицата за абсолютно безинтересна, а флиртът със Станимир Гъмов определи като пълен театър, доста лош при това.

Според нея, фолк певицата не е допринесла с абсолютно нищо за предаването и участието й е било напълно безполезно. А театърът, разигран с Гъмов, окачествява като „доста постен“.

„Преслава успя да ме трогне със способността си да бъде така незабележима и да се слива като хамелеон върху родопско одеяло с всяка среда и компания - нито я чухме, нито видяхме, нищо, че я върнаха в играта около стотина пъти.“, коментира Вулева.

И допълва, че рекламната кампания, която си е направила там певицата, надминава дори тази на „Кока-кола“.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фифи
преди 2 години
-3
Винаги съм харесвала , Вулева. Има моя стил на изказване. Просто сравненията й са право в целта. Преслава освен, че е скучна и е плоска в мозъка като плочките в банята ми. Да си го кажем - просто е една жена, която бих я описала в цвят неутрален - сиво, черно, бяло.. няма нито живот / емоции/, нито интелект в нея.Няма да забравя с другото еволюционно недоразумение - Галена как се смееха като аутисти на историята им с предизвикана кастрастрофа или бяха на косъм от такава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kdmc.kf /ep.r'kd
преди 2 години
-2
Що бе, аз я запомних Преслава как сърцераздерателно заяви че не и дава сърце да номинира...... Този театър беше по-слаб и от несполучливия "флирт" с Гъмов. Въобще за пари Преслава направи каквото можа ! Браво Вулева !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Людмила Зажаева
преди 2 години
-9
Госпожо, първо се научете да се изказвате на нашия език, защото сте в българска медия.Освен това не подминахте никой, който не ви е симпатичен, но това нас не ни интересува. Фактът, че карате по домакинска книжка показва колко сте нищожен индивид! Вие сте повече за съжаление, не само за унижение, което сама си извоювате!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тннв
преди 2 години
-1
Жената поне плюе с името си, а не като другите като хиени се нахвърляте и изливате помии анонимно !
ЛЮДМИЛА ЗАХАЖАЕВА
преди 2 години
-5
БРАВО, ВУЛЕВА АБСАЛЮТНО БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА....БЕЗЕПАЛАЦИОННА. И ПРЕДСТАВЯЩА ПРАВИЛНА ФОРМУЛА НА УСПЕШЕН ЖУРНАЛИСТ И НА ЖЕНА КАТО ЦЯЛА В БОЛГАРИЯ!!! ВУЛЕВА УСПЕШЕН МОДЕЛ НА ТЕЛЕВИЗИОНЕР В БОЛГАРИЯ, В ОТЛИЧИЕ НА ГАЛЛА- ЗАСПАЛА, КОЯТО КУКЛА НА КОНЦИ НА АРМЯНСКИ РЕЖИСЕР И НЕГОВА САПРУГА- ФРИЗЕРКА- КРЕМЕНКА, И НА ВЕНЕТКА СЕЛСЬСКА ПРЕДСТАВЯТ НЕЗДРАВА ФОРМУЛА НА ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ. ВУЛЕВА ЛИДЕР В ЖУРНАЛИСТИКА- СВЕТСКА И ПУБЛИЦИСТИЧНА!!! ДРУГАРИ, ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ВУЛЕВА И АЗ ДА ОСЪДИМ СВИНЯ ЧЕРВЕНКОВА И СЕЛЬСКИ КАНАЛ ЕВРОКОМ, КЪДЕТО ВИНЕТКА СЕЛЬСКА БИЛА ЧИСТАЧКА НА ОФИС И ПОЧИСТВАЛА КОФИ!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пресито си е СКУЧНА, а и ДОСТА ГЛУПАВА, ГОРКАТА
преди 2 години
-7
Бута се и тя нагоре - надолу сама, нали няма кой да я издържа. ДОСТА ЕВТИНА ПАЧА. И КОЙ КАЗА ЧЕ Е КРАСИВА????? С ТОЯ ДЪЛЪГ НОС НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА. АБЕ ДА СИ СТОИ НА СЕЛО, ОТКЪДЕТО И ДОЙДЕ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дам
преди 2 години
-1
В случая Вулева е права! Пресито беше като част от мебелировката в ББ! Явно някой е искал да и даде някакъв хонорар и го е направил! Относно флиртът с Гъмов наистина беше зле скалъпена пародия, но която могат да се вържат няколко подрастващи и толкова!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени