Алек от „Фермата” има гадже навън?

2781
05 Декември 2017, 22:00


Преди да влезе в хитовия формат „Фермата” влюбеният футболист Алек е бил любовник с по-възрастна жена с деца. В откровен разговор между Валерия, Станислав и Алек, футболистът сподели, че е имал тайни сексуални отношения с обвързана жена.

 

Явно историите между новоизлюпената в шоуто двойка Валерия и Алек са много сходни, заради аферата на гимнастичката с високопоставеното й гадже, което я крие. След като блондинката разбра тази неочаквана новина от Алек обяче, тя избухна: „Аз това не го възприемам за нормално!”. Валерия се притеснява, че се намесва в чужди заплетени отношения и може да остане наранена и да нарани неволно уж бившата любовница на Алек.

 

Станислав от своя стана показа мъжка солидарност: „А това твойто нормално ли е, твоята тъпа история с тоя Пешо? Ти каква си била? Ти си била играчка, ако искаш да знаеш!“.

 

След всички излияния Алек отново се улиса в любовни обяснения към гимнастичката. Дали нещата между тях ще продължат и след края на предаването или той ще се върне към стария си живот на плейбой, все още не е ясно.


Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени