Алекс Раева пребита пред дома си (Подробности за нещастния случай+Разказ как бившия й я тормозел)

5749
15 Ноември 2015, 15:00


Водещата на „Х Фактор”Александра Раева е била нападната от група хулигани, разбра HotArena.

 

Бившата вокалистка на „Ку Ку Бенд” е изяла боя заради това, че по волята на съдбата се е родила дъщеря на актрисата от руски произход и потомка на руски дворянски род Наталия Бардская, пише „Уикенд“.

 

Нелепият инцидент се е случил в детството й и се разминал без последици за божествено красивата Алекс Раева, ако не броим паренето по бузите, което се усеща при силни шамари. Телевизионната звезда е втората наследничка на актьорското семейство Илия Раев и Наталия Бардская. Възпитаникът на НАТФИЗ среща в театралната академия потомката на белогвардейци баронеса Наталия. „Сестра ми Веселина е 12 години по-голяма, а мен са ме направили на по 40 години.

 

Израснах в среда с по-възрастни хора. А също и в театъра. Родителите ми ме водеха с тях на репетиции, които се сливаха със спектаклите и аз замръкват в театъра, заспала на някой стол или диван. Израснах и под крилото на кака, която е отговорна за по-голямата част от възпитанието ми”, признава Раева.

 

Тук е мястото на важна вметка. А именно, че Александра дължи живота си на Веселина. Сестра й не се вълнувала от театъра, съвсем други неща я влечели и общо взето имала скучно детство. Затова поставила ултиматум на родителите си: или да й вземат куче, което да й е другар, или да правят, да струват, но да си направят още едно дете, по възможност пак момиче. Речено-сторено, родила се Алекс.

 

Периодично децата от квартала ме тормозеха пред блока ни. Те също гледаха сериала и беше трудно да им обясня, че от телевизора чуват само гласа на майка ми, че майка ми не е Джили и че не иска да убива никого. Толкова шамари съм изяла, че не искам да си спомням”, казва Раева.

 

Всъщност, Алекс е яла и далеч по-сериозни шамари. По време на предишната си връзка с бизнесмена Камен Атов водещата е била системно малтретирана и насилвана от него, а в края на отношенията им той започва да й изневерява публично. Атов, с когото певицата се хваща след края на любовта си със Слави Трифонов, е второто й сърдечно разочарование. Заживява с Камен под един покрив и дори се сгодява за него.

 

Измяната ме обиди най-много. В крайна сметка Камен ме замени с друга жена. Шамарите не болят толкова. За шамарите ме е срам, че съм ги допуснала. Още на първия шамар трябваше да си тръгна. Оставането е мой избор. Отвратително е, когато този човек ти посегне и след това каже „Ох, съжалявам, аз съм идиот!”. Започва се едно самообвинение. В интерес на истината, родителите му ме предупредиха за тази връзка. Не с думи, но с отношението си към него. Те показваха, че не го харесват и са били прави”, обяснява Алекс.

 

За разлика от Камен Атов, настоящият й приятел, Дончо, е одобрен за зет в акьорското семейство. Диджеят ги спечелил с джентълментството си, до толкова, че Илия Раев и Наталия Бардская издали родителска нота: „Ако някой ден се разделиш с това момче, вече не си наша дъщеря!”. „
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени