Алекс Раева следи Дончо по часовник

2328
04 Юни 2015, 16:00Алекс Раева държи на каишка диджей Дончо. Миловидната певица е истинският тартор във връзката им, а музикантът я слуша за всичко, научи HotArena.

Дългогодишните им отношения се управляват отдавна от певицата, която го играе мъжа в семейството. Според техни приближени, музикантът й дава отчет за всеки час навън, както и какво прави, когато не е на работа.

Ако случайно закъснее дължи отчет какво го е забавило, пише „Всеки ден“.

„Като в пансион е, миличкият! Откъде я намери толкова властна жена?! Но такъв е животът, много я обича и му омекват колената пред всичко, което тя каже“, отбелязват негови приятели.

Строгият контрол, който половинката му му налага, обаче не е продиктуван от ревност, а от тежкия характер на Раева. Певицата и друг път се налагала по същия начин на мъжете си.

Бившата беквокалистка на Слави била просто с по-тежък характер, който често граничел с налудничаво държане под око както на Дончо, така и на бившите й мъже. В крайна сметка музикантът отстъпвал в отношенията им, но не и бившите й възлюбени, най-вече Слави.

„Именно поради тази причина връзката й със Слави не просъществува дълго. Двамата бяха като зверове, кой ще надделее и чия дума ще се чува“, разказва близка до изпълнителката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ppp
преди 3 години
-3
много е готина, има стил и класа :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени