Алекс Раева завидя на Мария Игнатова! (Била по-известна и по-слаба от нея)

2786
03 Юни 2015, 12:13
Доскорошните колежки и приятелки Алекс Раева и Мария Игнатова се отчуждиха. Двете звезди уж бяха първи дружки, а се оказа, че ревност и завист разяждат отношенията им, дочу HotArena.


Бившата на Слави Алекс Раева нескрито завиждала на колежката си за успехите, които жъне. Нещо повече – дразнела й се за чисто женски неща като теглото.


Раева от дълги години води борба с килограмите, тъй като преди време качи повече от 20 килограма и изглеждаше неузнаваема. След като се справи с житейската си криза, певицата се върна към тренировките и усилено се потеше във фитнеса, борейки се с килограмите.


Раева се превърна във фитнес маниак и се подлагаше на нечовешки тренировки, за да отслабне. Певицата и ден не пропуска, за да тренира, а резултатите й върнаха добрата форма.


За жалост в определени моменти изпълнителката нямала възможност, докато е на турнета в чужбина и това водело до качване на нови килограми. Именно тогава настъпвал и емоционалния й срив, тъй като не можела повярва, че има такива проблеми с килограмите.


Сценичната партньорка на Алекс Раева Мария Игнатова има манекенски пропорции и почти не полага грижа за килограмите си. Певицата не можела да повярва, че колежката й имала ясно оформени коремни мускули, както и коремна преса, без дори за ден да е влизала в спортна зала.


На всичкото отгоре актрисата преживяла и една бременност, която въобще не й се отразила. Затова и не искала да гледа записите на предаванията им, убедена, че е по-дебела от колежката си.


Бившата интимна приятелка на Слави Трифонов дори имала конкретни изисквания към операторите, как да я снимат. Не искала разликата между двете да е толкова фрапантна, разкриват от „Галерия“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени