Алекс Сърчаджиева се превърна в копие на мъжа си (Ето как нагруби колеги)

2579
31 Август 2014, 14:30


„Откъде толкова й порасна самочувствието на сладката Алекс, че да громи по този безцеремонен начин колеги, които я научиха на занаята", възмутиха се в артистичните среди от последните словесни изяви на Александра Сърчаджиева, научи HotArena.net.

 

 Младата актриса е обвинява, че е взела крайно погрешното впечатление да се превърне в образ и подобие на мъжа си Иван Ласкин. Няма как по друг начин да бъде обяснено безпардонното й държание, когато най-сетне се реши да смени работното място. Преди дни актрисата си позволи да напусне с гръм и трясък театър „Българска армия", пише в. „Уикенд“.

 

„Политам към свободата", обяви в социалните мрежи Алекс и типично по „ласкински" избухна, че повече не й се работело с „тотални некадърници". В гилдията са категорични, че дъщерята на Йоско Сърчаджиев и покойната Пепа Николова добре си е направила сметката преди да избълва порой от ругатни по адрес на шефове и колеги в Армията".

 

„Алекс може да си говори каквото си иска, защото знае добре, че няма да остане гладна. Договорила се е с Нико Тупарев да вземе солиден хонорар като водеща на „ВИП Брадър". Широко й е около врата и затова се увлече по настроенията на мъжа си да се прави на бунтарка", твърдят приятели на актрисата.

 

Ласкин явно наистина има пръст в решението на своята половинка, след като не закъсня да похвали нейната смелост. Това още веднъж дава хляб на слуховете, че красивата актриса живее, мисли и говори изцяло по вкуса на Иван Ласкин. Самата тя признава, че има нужда от пътеводител в живота, защото сама се чувства некомфортно да решава житейските пъзели.

 

„Винаги съм била колеблива. Когато получа ново предложение или трябва да направя сериозна крачка, първо си казвам: „Не е за мен. Не знам дали ще се справя. Не мога". Тук се намесва Иван. Той не пропуска да ме посъветва и ми дава тласък напред, защото човек не трябва да се страхува, а да действа. Иван е моята опора и бди като орел над мен", обяснява Сърчаджиева.

 

Двамата с Ласкин са заедно от 7 години и до този момент учудващо нито веднъж не дадоха повод да ги подозират, че планират раздяла. Силната им връзка наистина е за пример като се има предвид нрава на Иван, а и началото на отношенията им хич не е за пример.


Алекс успява да "отмъкне" женения Ласкин. В театралните среди тогава проракуват, че Алекс има всички шансове да повтори житейския път на майка си Пепа, която едва преживява драматичната си любовна авантюра с Йосиф Сърчаджиев.

 

„Щеше да е много жалко, ако историята на Пепа се повтореше и при дъщеря й. За щастие Алекс извади късмет, създаде дете, заздрави семейните отношения и най-накрая намери това, което и е липсвало цял живот. В Иван тя откри бащинската закрила и загриженост, каквито не познаваше. Затова неговата дума е закон за нея", разкриват близки на двойката.

 

Самата Сърчаджиева си признава, че в началото с Ласкин са само приятели и тя дълго време отбягва опитите му да станат по-близки. Страхува се от него.

 

„Много го харесвах, но не знаех дали е сериозен към мен. Притеснявах се от факта, че той все още е женен, въпреки че не живееше със съпругата си. След това огънят се разпали прекалено буйно и спря да ме вълнува какво ще кажат хората. Емоциите не ме подведоха. Той беше до мен, когато почина майка ми. Останах съвсем сама и не исках да живея, защото нямаше за какво и за кого, а той ме спаси от този ад. Сега обаче съм щастлива. С него имаме най-прекрасното дете на света и се обичаме", категорична е водещата.

 

Звездата от „Шивачки" смята, че майка й е останала сама до края на живота си, за да я предпази от разочарованията, които самата тя е изпитала в любовта.

 

„Мама ми не искаше да ми намери баща, а да израсна обичана и щастлива. Тя винаги ми повтаряше, че няма по-хубаво от това човек да си има половинка, с която да сподели живота си, но тя самата нямаше достатъчно смелост да я търси отново. Връзката й с Йосиф Сърчаджиев остави голяма празнина в сърцето й. Не си мереше думите и изглеждаше силна в очите на хората, но всъщност беше болезнено ранима. Когато мама почина, от него получих само едно съобщение, което гласеше следното: „Болката ти е голяма, Бог ще бъде с теб. Йосиф".

 

Не го смятам за мой баща. Дори не го мразя, защото ми е безразличен, но никога няма да му простя отношението му към нас с майка ми. Когато беше зле със здравето се обадих в болницата, за да разбера как е, но не отидох да го видя. Така или иначе, той винаги е бил мъртъв за мен", споделя актрисата.

 

Огорчената дъщеря вече има мъж, но когото да разчита, но приятелите й не са напълно сигурни, че бащата на малката София е идеалният избор за Сърчаджиева.

 

„Не е тайна за никого, че Иван е арогантен, груб и има слабост към чашката. Няма начин Алекс да не придобие някои от най-лошите му черти. Нали са постоянно заедно. В последно време май и тя беше започнала да обръща питиетата едно след друго, но нещата засега са под контрол. Няма как и двамата да са толкова поддатливи на пороците", надяват се колеги на актрисата.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени