Александра Богданска кара лято в Монако

https://hotarena.net/az-jenata/aleksandra-bogdanska-kara-liato-v-monako HotArena.net
Александра Богданска кара лято в Монако

Александра Богданска го удари на живот. Миската реши да си вземе заслужен отмор и замина за Монако, научи HotArena.

Бившата на Лудия репортер планира да прекара голяма част от лятото в княжеството, където живее новото й гадже. Двамата искат да прекарат повече време заедно и Алекс няма търпение да се съберат, пише „България днес”.

Избраникът на хубавицата открай време работи там и брюнетката често отскача до Франция и Монте Карло. Тя не крие, че е влюбена в красотата на Монако.

В Монако Макс глези родната красавица като истинска принцеса. Той я води по най-различни приеми, коктейли и събития, на които присъстват и още куп известни личности.

3 Коментара

ИСТИНА ЗА ВСИЧКИ НАС!

преди 6 години

АЛЕКС Е ПЛАТЕНА ПРОСТИТУТКА... САМО ЗА ТАКИВА СЕ ПИШЕ И ЗА ТАТУИРАНИ НАЗОБЕНИ МУТРИ..С ПО ЕДНА КЛЕТКА В ГЛАВАТА!!!! НИВОТО Е ПЛАЧЕБНО,НИКОЙ НЕ ЧЕТЕ КНИГИ ВЕЧЕ!!! НЯМА МОРАЛ И ЦЕННОСТНА СИСТЕМА... НАКЪДЕ ОТИВАМЕ САМО...

Коментирай

ani

преди 6 години

snimai se zaedno s bogatoto gadje,de! za6to si vse sama?

Коментирай

didi

преди 6 години

e kak ste se snima..toi ste nqkoj dqdo ili nqkoj na godinite na basta i!! VSI4KITE VSE SAMI HODQT NA PO4IVKI,SNIMAT SE VINAGI SAMI4KI... QWNO SPESTQWAT OT ZAKUSKI,I SAMI SI ORGANIZIRAT PO4IVKITE,SAMI SI LETQT I SAMI SI QDAT I JIVURKAT TAM.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.