Александра Богданска закъса в Алпите

https://hotarena.net/az-jenata/aleksandra-bogdanska-zakasa-v-alpite HotArena.net
Александра Богданска закъса в Алпите

В истински снежен капан се оказа моделката Александра Богданска. Екс годеницата на Лудия репортер заседна в снежен капан в Алпите и едва се прибра у нас, научи HotArena.

Лошото време и отменените полети едва не принудили брюнетката със „златния пръст” да остане в планината. Тя обаче с шега приела предизвикателството и дори си направила майтап, че ще се върне със сноуборд у нас, щом самолетите не летят.


Алекс замина за френския курорт Шамони, заедно с италианския си приятел Макс. Именно заради снимките как му лапа пръстите, моделката се прочу, пише „България днес”.


Гаджето й не жали средства и подари на Богданска двуседмична почивка във френските Алпи с всички екстри. Двамата се настаниха в баровски комплекс с личен басейн, от който Александра позира мокра и доволна.


„Сега някои „луди” хора могат само да ти завиждат”, коментират снимките й нейни приятелки.


Ваканцията на моделката включвала ски, сноуборд и дори колело по снежните писти. В Шамони благоевградчанката се събра със стари приятелки от миналото лято.

3 Коментара

Тодор П

преди 7 години

Тоя боклук за пари и слава би си ял и лайната!

Коментирай

Българска работа

преди 7 години

Стига си обиждал хора, които не познаваш, бе прост, озлобен Бай Ганьо!

Коментирай

Тодор П

преди 7 години

Да, не я познавам лично, но това не пречи въпросната госпожица да е БОКЛУК от класа!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.