Александрина от „Стани богат“: Не съм глупачка! Заради напрежението казах, че Анкара е в Гърция (Прати писмо до Кошлуков)

6418
14 Април 2018, 10:10


„Объркването на турската столица стана изцяло от притеснение и напрежение. В момента, в който го казах, осъзнах, че казвам глупост. Това не е нещо, което не знам. Многократно съм посещавала Анкара и много добре знам, че не се намира в Гърция“, оплака се участничката Александрина от „Стани богат“, която в последните дни стана хит в мрежата и обект на жестоки нападки, научи HotArena.

 

Девойката е на 22 гоини от Дупница. На 10 април тя игра в играта за милионери и се запъна на втората сигурна сума за 2500 лв. на въпроса „В коя от столиците слънцето изгрява най-рано?“. Тогава дамата изцепи, че турската столица Анкара е в Гърция, а слънцето изгрява от запад.

 

С помощта на публиката Алекс все пак успя да стигне до въпрос за 5000 лв., който окончателно я препъна. По думите й „изкуствен интелект“ е нашумял проблем в България – „да се назначават студенти със солидно заплащане без познания“. По-късно тя се поправи и обяви „изкуствен интелект“ за голяма организация, цитира „България Днес“.

 

Участничката обяснява пред изданието, че всъщност знае какво означава това понятие и дори е писала реферат по темата. Споделя, че след 10-тия въпрос много се е притеснила, имало и допълнителни разговори в шоуто, които не са се излъчили, и които са я довели до объркване. В един момент адреналинът толкова й се е повишил, че тя самата започнала да се съмнява в своите знания.

 

След изказването на програмния директор на БНТ Емил Кошлуков, че „Стани богат“ трябва да се прекръсти на „Стани за смях“, Александрина е изпратила писмо до него, в която излага позицията си. В него тя разкрива разочарованието си от това как именно той е сложил грозен етикет на едно младо момиче, което е стъпило на криво. Нападнал е девойка, която няма никаква сила да се защити и е създал предпоставки за дългогодишен тормоз спрямо нея и нейното семейство. „Човешкото качество е не да стъпчеш онзи, който е паднал, а да му подадеш ръка“, отсича Алекс.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светлана
преди 11 месеца
-2
Сашке , оправданието е като задник - всеки го има , ама не всеки си го показва ! Прочее , дебеличка си , от Дупница си , а освен тъпичка , се оказваш и нахална ! Добър опит да станеш известна , обаче удари греда и се размириса ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Todor P
преди 11 месеца
-1
Prostate si be! Vmesto da potynesh vdyn zemq, si trygnala da se opravdavash s pritesnenie, pa i da obvinqvash horata. Edno vreme v uchilishte nqkoi kato be si beshe naichil - "pritesnqvam se". Ot koe ma? Che slanceto izgrqva ot zapad li? Hodi si ebi maikata maloumna i se skrii nqkade po primer na sagrajdanite ti, bratqta!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Снежка
преди 11 месеца
-10
Бравото беше за доблестта да се извини за направената елементарна грешка! За това се иска смелост.. колкото до критикуването, то това е втората професия на всеки българин- без изключение!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Enigma
преди 11 месеца
0
Kakva naglost ima " devoikata"??? Tskava negramotnost pokaza, che trqbva ot sram da ne vdiga glava, a da chete den i nosht za da ponauchi tova onova za sveta okolo nas! Kakvo bezochie da se opravdavash s pritesnenie i prochie: ili znaesh nrshto-daden itgovot ili ne! A tq neprostimo NEGRAMOTNA: fa ne znaesh otkade izgrqva Dlanceto na 22 godini, govori za brzgranichna negramotnost !!!!!! Kakvo opravdanie ima za tova?????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стани богат
преди 11 месеца
-1
Това момиче вместо да се оправдава трябва да прочете отново учебниците по география, вероятно като студент по “Фармация” е изучавала “усилено” само химия и биология,а географията е останала на заден план,нищо че поне от обща култура би трябвало да знаеш коя е столицата на Турция,която тя самата многократно е посещавала. Защо след като е осъзнала грешката си не се е поправила??? С разсъжденията си за “изкуствения интелект” самата тя доказа какъв интелект притежава,така че е глупаво са обвинява някой друг за незнанието си. И тази девойка след години ще ни продава лекарства ....заради такъв фармацевт и погрешно разчетена от него лекарска рецепта,преди години стигнах до болница. Сега всички ,които я упрекват са “злобари” и не й подават ръка. “Подавам ти ръка “отново си прочете учебниците по география и учи много повече в университета,за да не страдат хората от незнанието ти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Снежка
преди 11 месеца
-15
Браво на Александрина! А колкото до предаването- въпросите и броя и подреждането на сигурните суми гарантират на участниците да не могат да прехвърлят максимум 5-те хиляди лева! С една дума- да се спечели минималната сума!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени