Алена на Юлиан Вергов го засрами с поведението си (Тийнейджърката с каруцарски речник)

3252
04 Май 2016, 14:00


Дъщерята на Юлиан Вергов може да е само на 13 години, но вече псува като каруцар. Тийнейджърката използва думи, които могат да засрамят и възрастните с нецензурното си съдържание, видя HotArena.


Алена не се свени да използва куп хамалски определения, които по разбираеми причини няма как да повторим. Сред най-меките й изрази е, че "свири на дудука на дедо". А на забележка, че езикът й не приляга нито на възрастта, нито на пола й, намаханата госпожица заявява, че "не я ***" за мнението на другите.


Като цяло Алена търси скандала около себе си, като дори облеклото й не съответства на младо момиче. Тийнейджърката ходи с развлачени дрехи и боядисана в зелено коса, а според близки до семейството баща й е вдигнал ръце от нея.


Още повече, че майка й Ирина Ялъмова не само, че няма нищо против хамалския речник на щерка си, ами дори е започнала да употребява същите думи, надявайки се по този начин двете да станат по-близки. 


Двете се разбирали доста добре и на практика изолирали таткото от отношенията си. Най-вероятно това е причината самата Алена да избягва да говори за актьора, пишат от ГалерияКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени