Алена тотално ИЗКУКА! Астроложката обожавала да „преминава отвъд“!

1202
11 Декември 2015, 14:00


Алена тотално изкука, коментират запознати, научи HotArena.

 

Астроложката обожавала да „преминава отвъд“, в друго време и други епохи.

 

Твърди, че е надарена със свръхсили и често прескача през вековете, за да хвърли поглед на миналите животи на свои клиенти.

 

Любимото време на Алена било Второто българско царство, твърди самата тя. Астроложката открай време била фенка на Иван Асен Втори. Затова обожавала моментите, в които й се налага да „преминава отвъд“, за да се поразходи из тогавашната мощна и мирна българска държава, пише "Всеки ден".

 

За сметка на това никак не обичала вековете на турското робство. Тогава всички хора й се виждали посърнали и без живец. Не й харесвали и годините на войните, които я натъжавали и карали аурата й да става кафява от натоварването с чуждите проблеми.

 

Въпреки всичко обаче влизала и в тях, когато се налагало да освободи нечия душа от минали товари. Но не искала да се мести твърде често в миналото, защото можела да промени историята, ако не внимава, въпреки че „пътуванията“ й са само душевни.

Всички тези небивалици, които Алена разказва, карат познатите й сериозно да се съмняват в нейното душевно здраве.

 

„Леле, тази се взе съвсем сериозно! Вместо да си измисля глупости, по-добре ще е да се лекува“, смеят се зад гърба й в Би Ти Ви, където тя прави хороскопи от самия старт на телевизията. За пред нея обаче се правят, че й вярват, и даже я канят понякога в различни предавания да разказва за своите разходки във времето.

 

Най-интересното е, че Алена е особено близка с Венелин Петков, който иначе демонстрира пълно презрение към окултното. Поне веднъж в месеца астроложката консултирала шефа на новините в Би Ти Ви за числата му и посоката, която да поеме. Напоследък обаче Венелин също бил притеснен от очевидното полудяване на Алена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени