Алергия мъчи от години Калина Паскалева (Лекари не могат да определят от какво е)

3366
29 Ноември 2014, 16:00


От няколко години насам Калина Паскалева страда от алергия, но никое медицинско лице не може да определи от какво се получава, узна HotArena.net.

 

Изкусителката получава ситен обрив по тялото и споделя, че нито изпитва болка, нито пък я сърби. Пъпчиците се появявали за малко и сами изчезвали.

 

„Правих си няколко теста за алергии, но така и не разбрахме от какво е“, споделя брюнетката, цитира в. „Всеки ден“.

 

Катето Евро й каза, че най-вероятно алергията е наследствена и трябва да се види какво е състоянието на роднините й. Паскалева е категорична, че това е от слаб имунитет.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
д-р Гутев
преди 3 години
0
Ти другарко защо ме наричаш боклук и обиди към мене изричаш, Може би си на всички ни съдника тук, че така на мига ме отричаш. И на грозните думи със грозни слова, Ти недей да отвръщаш жестоко, щом не знаеш какво е във моята душа, как ранена е толкоз дълбоко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 3 години
0
За кой ли път......ХОТ АРЕНА.ХАРЕСВА ЛИ ВИ КОМЕНТАРА НА д-р Путев29.11.2014.КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВИ МОЛИМ,ДА ТРИЕТЕ ТАКИВА ОТВРАТИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ,КОИТО САМО ЕДИН БОЛЕН МОЗЪК МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ!ПФУУУУУУУУУУУУУУ,ОТВРАТЯГОО! ЯВНО,ИМАШ МОЗЪК ЛЕЩОВО ЗЪРНО,И НЯМА КАК ДА ИЗМИСЛИШ НЕЩО НОРМАЛНО!!Б О К Л У К!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
д-р Путев
преди 3 години
-3
Обилно мазане със сперма, и ще и мине. Прясно изцедена в комбинация с куромицин - ни сърби ни боли само разширява дупките.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени