Алисия бяга от Ники М.!

https://hotarena.net/az-jenata/alisiia-biaga-ot-niki-m HotArena.net
Алисия бяга от Ники М.!

Фолк певицата Алисия още не е успяла да се съвземе след раздялата с футболиста Николай Михайлов, узна HotArena!

 

Двамата се стараят да демонстрират добри отношения за пред хората, но изпълнителката на „Ара“ е твърдо решена да ограничи контактите си с него.

 

Точно когато Ники се върнал у нас за лятната си ваканция, Алисия заминала за Англия, за да пее на българските емигранти в Кралството, пише „България Днес“.

 

7 Коментара

глупости на търкалета... запълване на страници

преди 8 години

Aлиcия xoди нaвcяĸъдe, Typция, Pyмъния, Aнглия, Maĸeдoния, Aлбaния....и т.н, зaщoтo e тъpceнa и xapecвaнa пeвицa, зa paзлиĸa oт мнeниeтo нa мнoгo xopa и нeйни ĸoлeги, ĸoитo ce мъчaт дa и cpинaт имиджa. Ho имидж ce пocтигa c дocтoйнcтвo и тaлaнт. A тoвa, чe oтивa зa eдин дeн в Лoндoн, нe oзнaчaвa, чe e цялa лятнa вaĸaнция и oщe пo-мaлĸo, чe бягa oт Mиxaйлoв. He caмo дeмoнcтpиpaт, нo ca и в дoбpи oтнoшeния c Hиĸи. Изглeждa имa зaщo , дa я yвaжaвaт нeйнитe мъжe в живoтa. Умнa, красива и ycпялa жeнa!

Коментирай

Samuilov

преди 8 години

Драма, трагедия! Тия не ги знам, но новината ме потресе.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

.....и навсякъде по чужбина с нея ходи кой????-Касъмов-ха-ха- за да пуска фактури и да прибира парите,не за друго каквото си помислиха някои веднага!!!!!!!

Коментирай

Aahahhahahaha!!!!

преди 8 години

Оня ден писахте, че му правила магии да се събират - днеска па бягала от него...........АБЕ ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ БЕ!!!! И защо почти НИКОГА НЯМА ИМЕНА ПОД СТАТИИТЕ В ТОЗИ ЛЪЖЛИВ САЙТ?????????????????????????

Коментирай

ха!

преди 8 години

Абе вие наистина сте малоумни, вие не знаете ли че популярните личности каквито са и двамата си имат ангажименти, това не означава че единият бяга от другия. Хахахахах, главите са ви доста празни хотарена, очакваме следващата серия глупост която ще сервирате за Алисия забавни сте, само дето никой не се връзва на измислиците ви, нали все от някъде и някой сте чули това и онова ;) като как ви Сийка махленската клюкарка сте чули, недочули хихихи. Факта че за вас Николета Лозанова е голямата работа е достатъчна никой да не ви приема на сериозно.

Коментирай

как кои?

преди 8 години

Защото се знаят. те са ДВЕ! Две лесбийки, извратени и некадърни журналистки- М.Грозева и Стела Йорданова. Не е нужно да питате!. Затова подвизават и в жълти сайтове. Кадърните и големите журналисти се знаят от всички и те не са в жълтата преса.

Коментирай

techu

преди 8 години

Ахахахаха разсмяхте ме! Ася бягала...Мъжете до един бягат от тая алчна, дърта, бърсалка. Света вода ненапита, а мъж не се намери за нея. За утеха поне и остана детето-касичка, което да и осигурява спокойни старини. Е и второ имаше планове да направи от мамин Ники, та да надуе и другия джоб, ама нъц не стана. Менопаузата я е подгонила. Вече ни за булка, ни за майка.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.