Алисия бие мъжа на колежка!

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-bie-maja-na-kolejka HotArena.net
Алисия бие мъжа на колежка!

Алисия даде рамо на начинаеща колежка и опроверга онези, които я смятат за надута и коравосърдечна, разбра HotArena.

 

Примата на „Ара” се включи в песента на дебютантката ВанесаМалката” и се снима в клипа й. Даже й предостави и собствената си кола за снимките на екранизацията, пише „Уикенд“.

 

Очарована съм от нея, чудесна е и като човек и професионалист. Да работим заедно беше голямо удоволствие за мен. Благодаря й, че прие проекта с ентусиазъм и даде всичко от себе си. Като млада изпълнителка оценявам нейната подкрепа към мен.

 

В днешно време малко топ певици подават ръка на начинаещите, тя заслужава адмирации”, обяви новата надежда на фолка.

 

В клипа Алисия не само пее, но и демонстрира бойни умения. Накрая на парчето тя удря здраво кроше на актьора, който играе неверния мъж на Ванеса.  

18 Коментара

Rw

преди 8 години

Това не е подаване на ръка, а правене на пиар от Бабата след като и лъснаха тази година всички задкулисни игри. Използва младото момиче, за да се направи на хрисима и да се приравни към нейният талант.Защото е факт, че едната пее и няма една корекция по себе си, а другата...

Коментирай

Костас

преди 8 години

А също така е и факт,че такива плювачи като теб,и в хубавото винаги виждат....л..на.Що така бе,Миме.........гледай и добрата страна,що си толко негативен......аааа,верно бе,ами щото става дума за Алисия,мноого ясно. ПЕСЕНТА Е ЯКА,БРАВО.

Коментирай

Fen na Angel

преди 8 години

Алисия беше тази, която подаде ръка и промотира Ангел на музикалния пазар, БРАВО НА НЕЯ! Ето, че прави това и с други млади певци! А винаги ще има кой да плюе по нея, но забравят, че като хвърляш кал, кал винаги ще остава по ръцете ти! Дерзай, Алисия, НЕВЕРОЯТНА СИ!

Коментирай

Кат

преди 8 години

Алисия е чудесна, бореща се и успяваща :) Талант+амбиция+желание

Коментирай

roro

преди 8 години

До една натурална красавица като Ванеса лъсват всичките дефекти на леля Ася. Да не говорим, че момичето има талант, освен красота, за разлика от Алисия, която въпреки професионалната обработка на гласа е ФАЛШИВА. Няма грам певчески способности горката. Ама грам! Но затова пък има богата креватна "кариера" която и осигурява титли като "Модна икона" и "Фолк дива". Поздравления за гласа и финеса на това момиче и дано не се учи от хора като лелката до нея.

Коментирай

невероятна!

преди 8 години

Нямам идея колко годишно е това момиче, но Алисия покрай него изглежда момиченце. Толкова нежна, толкова крехка, толкова красива, страхотен глас. Момичето има потенциал безспорно, но гласа и е неошлайфан , пищи губи тоналност понякога, и когато накрая пеят двете припева се чува водещият глас на Алисия и това излизане от тоналност и квичене на младата изпълнителка. Безупречно тяло и сексапил, класа и стил. Показателното в случая е приемствеността и подкрепата на младите изпълнители искащи и можещи да се развиват , да успяват, да печелят като нея с цената на много , много упорит и постоянен труд. Браво , Алисия! Ти си доказала,че не само си прекрасен колега, жена и човек! Не е първия , нито ще и бъде последния жест на помощ, финансова и всякаква не само на свои колеги, но и на случайни хора обръщали се към нея за помощ, макар и никога да не го е алармирала , на различни фирми и фондации обръщащи се към нея , с реклами и различни инициативи. Адмирации !

Коментирай

сакън Костас,

преди 8 години

Не и противоречете на мнението , че веднага ще ви изпише Ксанакс! ха хаааааа Почакай, и ще прочетеш репертоара нагоре!

Коментирай

мдаааа

преди 8 години

Това мнение съвпада и с мнението на нейната млада колежка! Адмирации и от мен! Страхотна е!

Коментирай

g

преди 8 години

ОХ, БОЖЕ СТИГА С ТАЯ АЛИСИЯ! От години цяла България се занимава с проблемите на Ники Михайлов,Николета Лозанова и Валери Божинов.Обсъждайте нещо по съществено от това кой, с кого е спал и, кои кого копира! Разберете вече омръзнаха постоянните напатки на Алисия към Николета.

Коментирай

никлозета

преди 8 години

haha ,kaza niklozeta

Коментирай

тра ла ла ла

преди 8 години

Аз, доколкото мога да чета и колкото пъти съм влязла в този сайт чета само нападки за Алисия. И нито веднъж не прочетох за Николета. Само хвалебствия! А, ти явно четеш между редовете. :)

Коментирай

хи хи ...g

преди 8 години

Ами, като ти е омръзнало, защо влизаш в този сайт? Или не можеш, ако не прочетеш клюките? Вид пристрастяване???

Коментирай

опс - g

преди 8 години

Май, постоянното ти висене тук и коментари, друго доказват!?! Прах в очите на слепите ли ?!? Само ти си вярваш! ха ха

Коментирай

Aх,

преди 8 години

Алисия ,то бива красота бива, ама това твойто не се носи! Че и успешна кариера. Е, стига де! Чак ,объркваш живота и нищожното съществуване на някои хора. Предизвикваш такава злоба и завист , че мирка нямат, ни ден, ни нощ! Сън не ги хваща да влязат в жълтите сайтове и да прочетат нещо за теб. Помисли и за бедните им душици! Инсулти, инфаркти са болестите на старостта и не само. Смили се, моля те! хи хи

Коментирай

11

преди 8 години

Според мен Николета е много по яка от тая Алисия!! Стига сте се подигравали на Николета!! Тя е супер як човек!!!!! И е по красива и по готина

Коментирай

g

преди 8 години

Да чета мевжу редовете и си вярвам,защо има ли някакъв проблем! Всички казвате ,че Алисия е по-добра от Николета (не,че е така).Стига плюхте Николета и вижте чудото на, което се радвате (Алисия).

Коментирай

11

преди 8 години

Супер чудесен коментар!!! Страхотно момиче си !! Браво !! Тая Алисия е тъпа като галош и изкуствена !!!!

Коментирай

11

преди 8 години

Алисия прилича на някое идиот взет от село!!! С нейните грозни вежди направо няма накъде!!! Николета по красива и ма излъчване и говори добре а тая Алисия!!! Идиотка!! Само Николета е яка!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.