Алисия цепи мрака с английския си! Сравниха я със Стоичков! (Вижте мъдростите, които изля)

9979
20 Август 2015, 10:37


Алисия бе сравнена с Христо Стоичков и неговото „самтаймс уин, самтаймс люн“.

 

Фолк певицата показа уникален „индийски английски“ в социалната мрежа, видя HotArena.

 

Половинката на Ники Михайлов реши да ръси мъдрости и философски разсъждения, но вместо да избере родния си език, тя реши да „шпреха“ на английски.

 

Everyone will not get everything, this is the RULE of LIFE. Don’t try to get which is not yours. But don’t dare to lose which yours“.

 

Това буквално написа Алисия във Фейсбук и Инстаграм. Би трябвало да се преведе така: „Не всеки ще получи всичко, което иска – това е правилото на живота. Не се опитвай да вземеш това, което не е твое. Но не смей да губиш своето“.

 

На български звучи добре, но пуснато през Google Translate се получава доста побългарено звучене на английски. И с грешки.

 

Това забелязаха и фенове, които веднага обърнаха внимание на Алисия: „Вземи научи малко английски език като си решила да го ползваш. Не се излагай!“.

 

Певицата побърза да се оправдае, че е взела текста от приложението Instacolage. „Не претендирам за академичност по английски език, но и не вярвам да си позволят да допуснат грешка“, заоправдава се Алисия, която явно не вижда нищо „индийско“ в английския си.

 

Освен че словоредът е побългарен, вместо which трябва да бъде what. И за улеснение на певицата, ще й посочим верния начин на изписване на философските й разсъждения.

 

Not everyone will get everything, this is the rule of life. Don’t try to take what is not yours. But don’t dare to lose what is yours“.





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъпата Ася
преди 2 години
-1
Много ясно, че ще ползва готов текст, милата, неграмотна лелка хаххахаха! От къде да извади толкова мозък иначе:))))) copy-paste xaxax И без това цял живот копира Клозета ....Страшно е, когато си и тъп, и грозен хахахаха , а и застаряващ :)))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
0
Този текст е поставен в универсална рамка в приложението Instacollage. Всеки, може да си направи такава снимка s прикачения към рамката текст. Този текст ако го пуснете в гугъл ще ви покаже, че е сентенция и така се пише навсякъде. Моля не се правете на филолози!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ахахахахах ти да видиш:)))))
преди 2 години
-2
Явно "селската арогантна пръчка" е успяла да предизвика раздразнение в някои видимо грамотни и образовани дами ахахахаххаха Искрено благодаря за бързият урок, който получих от поредната жалка, комплексирана и лишена от каквато и да е обща култура женица.... И как така ти, смешнице ограничена, "ВЛЕЗЕ" в статията:)))))))) Май ти си тази, която има нужда да си подобри речника...четейки това лишено от смисъл, но за сметка на това пълно с пунктуационни грешки коментарче започвам да се чудя да не би зад "празният кабур" да се криеш ти, Асе ахахахахахахха....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До ГоноРея
преди 2 години
-3
Хахахахахх , Рея ахахаххаахха или по точно Гонорея не знам:)))))) от къде знаеш, че съм жена, овчице мила?? Как така ме прецени... Или съдиш по себе си, свиньо гнусна?? Смешна си като псевдо-идола, който така защитаваш! И да - втрещява с грозотата си леля ти Ася! И малко трудно ще завиждам на някой от срещуположния пол, селска комплексарке! Ходи да доиш кравите, мило!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
празен кабур ха ха хаааа
преди 2 години
-5
Това " мило" накрая обяснява всичко! Кои говорят на мило? Селски арогантни пръчки, неграмотни и невъзпитани, необразовани, които стоят по цял ден тук и са опонент на всеки, който изкаже положително мнение за Алисия- тип Емилия( Емануела) Тодорка ( Андреа) , Десислава ( баба Джинка), Курволета Лапнипишкова Лозанова и много могат да се сложат под този знаменател, те нямат нужда от представяне. речника им е тяхната визитна картичка! Аз не съм фен на Алисия, нито на Николета ,просто влязох в статията днес и се "възхитих" от словесната еквилибристика на тази така" ерОдирана "дама" :) :) :) която се превъплъщава в милион и един образи тук и на-вече се има за капацитет във всичко. Е, нищо си! Доказано! A, аз просто се забавлявам, колко на сериозно се взела!
Req
преди 2 години
-6
Втрещявала с грозота ли?! Ама пача я да те видим теб ! Кой знае каква свинка си. Завистлива злобарка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mariah
преди 2 години
-5
Stoichkov si izmisliashe glagoli- psevdo- angliiski. Tuk vijdam niakolko netochnosti, no ne i nesashtestvuvashti dumi. Tia ne pretendira da e prava... vsashnost, edna druga "naturalno krasiva," bez nikakvi korektsii po "iziashtnoto" si, unikalno litse imasehe pretentsii, che kakvoto kaje, taka shte se pishe. Otivaite da ia Ubichate neia! Da, da, sashtata, onazi, erodiranta (moje bi, spred neia "erodiran" idva ot eros? )
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ахахахахах
преди 2 години
-17
Освен, че втрещява с грозотата си , изумява и с липсата на елементарни познания хаххаах АМА ВСЕ ПАК ТОВА Е АСЯ ОТ ВАКАРЕЛ...висше образование имала, милата лелка, еми защо не го използва вместо да се чекне по чалга дискотеките, правейки се, че може да пее???? Изглеждала перфектно ахаххахаах, Алисиооо, пак ли пишеш по сайтовете под чуждо име??? А спри се, не разбра ли, че не приличаш на нищо?? Просто си грозна по природа, слънце - операциите няма да променят този факт- приеми го най- накрая! Къси крака, огромна глава, задник , чиято дължина е равна на разстоянието от глезените до колената ти, тлъста мутра, малки свински очички и патешка човка, вместо уста - да, това е АЛИСИЯ!!! Ugly cow!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
roro
преди 2 години
-18
Ами тя баба Еблисия вечно се оаква. Този път с английският. Свикнали сме и няма нищо. Тя ако имаше мозък в иначе голямата си чутура щеше ли да се излага непрестанно?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
катерина кокс.......хаха,поправка....лелеее!!
преди 2 години
-4
НЕ пОбликувала,А пУбликувала!!!!Това О и У............!!!!!!ЛЕЛЛЕЕЕЕЕЕЕ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
катерина кокс
преди 2 години
-5
„Не всеки ще получи всичко, което иска – това е правилото на живота. Не се опитвай да вземеш това, което не е твое. Но не смей да губиш своето“. Нали сте българи,единствената грешка на Алисия,според мен е,че не си го е побликувала на български!Звучи чудесно така,защото езика е достатъчно звучен и красив!Какво сте хлътнали всички в БГ.,да пишете по социалните мрежи,на..........АНГЛИИСКИ!Ако овладеете писмено езика си,ще бъдете много по,от всеки овладял какъвто и да е чужд език!А за моите направени понякога,правописни грешки,се извинявам предварително.....хихиих,миииии,трудничко си е!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени