Алисия, дай го по-оригинално! Окраде и Галена в новия си клип! (Вижте)

9575
18 Юли 2015, 10:40


Читателски сигнал

 

В новия си клип „Моят рай“ Алисия освен че окраде Мария, се оказа, че копира и Галена.

 

„Алисия, бъди по-оригинална“, апелира възмутен читател на HotArena, който долови поредната измама.

 

Певицата Алисия за пореден път копира визията на колежката си Галена.

 

Освен че Ася (истинското име на Алисия) заимства прическата на Галена, тя се появи и с два чифта обувки като на Галена, които пайнерката е носила много преди нея.

 

Вече няма съмнение, че Алисия обича да краде идеи и визии на колежките си, пише фенът.

 

Той е изпратил и фото доказателства за наглото копиране на идеи. На тях ясно се вижда как певицата не е проявила и грам оригиналност в избора си на тоалети, обувки и стилистика.

 

Както HotArena писа по-рано, дори идеята на „Моят рай“ за хип-хоп звучене е заимствана от Мария.


Вижте доказалтества за кражбите по-долу.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Злоба
преди 2 години
-5
Какво само злословите по нечий адрес? Личен живот нямате ли си? Това че две жени са се появили с еднакви обувки не означава, че едната копира другата.. Това, в световен мащаб, се случва постоянно, но тук - това е копиране, крадене, взаимстване.. Жалки сте
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
факт
преди 2 години
-13
Факт е, че в момента Галена е лидер във всяко едно отношение-мода, песни, клипове, визия, еталон за здраво семейство, земно отношение към публиката, сценични изяви. Нормално е другите да се опитват да и подражават.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Но....
преди 2 години
-17
Това е твое мнение... ха ха ха ...Особено здраво семейство! И особено, като се напие и не се прибере два -три дена в къщи и да с публиката е на ТИ. ха ха Защото, леката жена има и леко поведение! Факт! А, за модата е смешно да се говори, че Галена донася модата в България... Някакви такива примитивни мнения...Но, кой до където му простира.....
+1
преди 2 години
-4
Не е негово мнение, а всеобщо. То се вижда относно работата и е номер 1 и нява никой с по-качествени проекти. Относно модата- да, тя е единствената, която винаги е облечена по последна мода и то с качествени и хубави марки, а не PP, Valentino и др., с които после цяла БГ се появява ( с реплики). Тя е единствената на която известни бутици й споделят снимките с длухи от тях в instagram, бутици, от които пазаруват световни звезди. Относно другото й занимание като дизайнер- перфектна отново. Коя друга може да се похвали,че дрехите, коио прави са носени от световни знаменитости??? Никоя!Относно семейството- да,здраво е и стабилно. С Галин са най-прекрасната двойка. И Галена никога не се е напивала, НИКОГА! Бил съм и 100 пъти на участие и повеч2 от 1-2 шота никога не пие!!!! И веднага след участие се прибира съм Търново. И с хиляди лъжи пак няма да съборите от върха. Тя е професионалист и уникално добър човек във всяко отношение. Хора, които не я познават могат да си съчиняват каквото си искат,..
yes
преди 2 години
-19
Аз не съм фен на Алисия , но песента и много ми харесва. Защо спорите, хубава е песента? На който не му харесва лесно е, не я слуша и не я коментира. За да коментираш тук така разпалено, повече от видимо е , че нещо те вълнува.... Сам прецени! Не е далече от мозъка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
я, споко!
преди 2 години
-19
Както песента, така и клипа са си на Алисия и ще си останат нейни във времето, завинаги. А, какво казват, пишат или интриганстват, ще си остане тук и никому ненужно! Страхотна песен и клип, а Алисия е прелест- нежна красота! Успокойте топката, няма да ви нахрани злобата. Бъде добронамерени и позитивни хора! Добрината ще спаси света , а не злобата и противопоставянето. За всяка певица и човек им място под слънцето. Имат си техните фенове, да са живи и здрави дълги години да ни радват с песните си. А, кой коя певица харесва или ще слуша си е негова работа. Хубава вечер на всички!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eee
преди 2 години
-16
Ще остане във времето? Ти или си някой запален и заблуден фен или глупак! Такива песнички сато нейната има още 1 000 000 и се забравят точно за няколко седмици. Песни, които остават във времето нямат нико общо с такива като тази на Алисия.
бееее
преди 2 години
-19
Абе, как пък ти се намери най-умната лейка на света? Всеки оспорваш тук и си навсякъде и под всеки коментар или над него... Ами разбира се , песен, която е издадена ще остане завинаги във времето, а колко време ще се слуша е съвсем друг въпрос. Много си прозрачна , не за първи път ти го казвам. Нямаш грам логика , бе жена! Замисляш ли се в това , което пишеш? Как и с какво!!! То бива простотия, но ти изкърти тъпометъра!
emi
преди 2 години
-10
Asq kopira klipa na inna I alqksandra stan copy paste I pricheskata s tva choki :d
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хи хи
преди 2 години
-10
Да, да Ася копира и теб..... Но, паричките влизат в нейния джоб , не в твоя! ха ха ха
О, да!
преди 2 години
-12
Грозева, защо не си завреш твоите доносници и просташки , неграмотно скалъпени статийки някъде на тъмно, където слънце не огрява. Сещаш се, нали? Ти си отворена девойка! Само, дето не можеш да направиш нищо с твоите статийки на въпросната красива дама! И нали знаеш, няма лоша реклама! Поне така, хората научават истината и истини тук от нейните фенове. Песента и клипа са гледани вече към половин милион пъти за 4 дена и се върти по няколко телевизии, защото не е харесван ..... ха ха ха Отвя ги тотално! ...Дерзай!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еееееех
преди 2 години
-9
Колко сте зле повечето.. ТцТц!!! Не се ли усещата как тази новина ива за цел такива конфликти, които станаха по-надолу?! Усете се, че се опитват да скарат феновете на Алисия с тези на другите певици, за да я намразят останалите фенове. Браво,бе! Те си постигнаха целта,благодарение на няколко фена на Алисия, които зяпочват с обидите,без да се замислят,че от това сайтче искат точно това! Сайта си постигна целта. Защо им играете по свирката? Мижте само колко фена има Галена във фейсбук (повече от 320 хиляди само в оф. стр.) . С всички ли ще спорите? Докато се връзвате на игрите на сайта,то Алисия ще останала само с нейните си фенове, а тези на другите певици ще я сренат в земята. Аз сато нейн фен го осъзнавам това, а би трябвало и вие да се сетите!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
neeeeeee
преди 2 години
-10
Е, няма що логика и половина! Как може да ти мине през ума, че интелигентните хора( фенове) на която и да е певица ще убият кариерата и престижа на която и да било от тях. Интелигентния човек прави коментар и не обижда другите, както и не налага своето мнение, нито оспорва чуждите. Тук виждам феновете на Алисия негодуват от сайта не от фенове на други певици. Тук едва ли има такива, за разлика от вас, която сте тук явно , за да избивате едно и друго. Обиждат точно тези, които не са фенове на Алисия, но не са и ничии. Просто дребни души опозиция на всеки и за всичко. И не съдете от себе си за останалите, моля! Казвам го с най-добри чувства!
e23
преди 2 години
-11
"Вече няма съмнение, че Алисия обича да краде идеи и визии на колежките си, пише фенът." И от това, какво писал някой от десетките хиляди хейтъри по форумите, тук се съчинява "НОВИНА". А когато психично болна "обществена личност" доказано краде идеи, визии, мъже, снимки, самоличности, това ИЗОБЩО не се отразява. Поплювковци, хората влизат тук само за да се посмеят докъде стига простотията, но се оказва, че тя е безгранична! Хайде, чакаме следващите бисери, а кой ги пише се досещаме!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до О
преди 2 години
-14
Преди визията и стайлинга скъпа ми "О", е ТАЛАНТА! Той е определящ за една певица, чак тогава идва стайлинга /ако в БГ изобщо може да се говори за такъв/. За Галена - думи нямам, това момиче НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ! И както някой е написал по-долу, ако не беше "ваната", щеше да залезе преди да е изгряла. Ако питаш мен, ако й махнеш парцалите и корекциите и за модел не става!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
преди 2 години
-5
Хаха Има да си умирате от злоба, но Галена е страхотна певица и е доказала достанъчно пъти таланта си, за разлика от Аска,която има 2 живи изпълнения в кариерата си, от които да му гръмнат ушите на човек. Ако говорим за бездарни певици, то определено Галена не е такава, но Алисия е такава. Неслучайно най-голямата звезда на Балканите Цеца е избрала именно Галена и Преслава да пеят преди нейното излизане в Несебър. Тя няма да избере някоя бездарница като Ася.
коментара под мен без име....
преди 2 години
-3
Имаш ли представа как се избират подгряващи певци? Абе, много ги разбираш тези работи , ама де ли седнала тук, да квакаш и да обиждаш хората. Със зъби и нокти се бориш да разубедиш някой, който знаеш , че никога няма да ти повярва. Тя и Вики от Мстило ще е подгряваща певица на Роби Уилямс.. ха ха ха. Значи ли, че тя е най-добрата поп певица в България? хайде разкарай се, с глупостите си! Прозрачна си! Галена и Преслава която копират една от друга дори гласовете си, пеещи на носа си и друсащи вечните кючеци не ми говори за големи певици. набедени певици за големи -Да! А, всеки певец си има фенове, както всеки фен и човек си има вкус. Така, че не се опитвай да променяш хората и техните вкусове. Няма да стане! Всеки си има своето виждане за нещата. И споко , спри се! Нещо много се набираш тук....
.
преди 2 години
-8
Алисия не за пръв път взаимства от Галена, Мария и т.н Но не ми пука.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз не съм от тях како Сийке , ама да си кажа! ей страшна работа сте!
преди 2 години
-5
Да нямаш предвид обратното? Явно не следиш хронологията на нещата, а стреляш на така, ако улучиш, но целенасочено. И пак нека да ти пука... То от НЕ пукане си под всяка статия и коментар :)
.
преди 2 години
-5
Обратното?? Не нямам предвит обратното! Аз все още не съм видяла някоя друга певица да копира от Алисия, НИКОЯ! Обаче тя сикопиря доста от тях.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени