Алисия, дай го по-оригинално! Окраде и Галена в новия си клип! (Вижте)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-dai-go-po-originalno-okrade-i-galena-v-noviia-si-klip HotArena.net
Алисия, дай го по-оригинално! Окраде и Галена в новия си клип! (Вижте)

Читателски сигнал

 

В новия си клип „Моят рай“ Алисия освен че окраде Мария, се оказа, че копира и Галена.

 

„Алисия, бъди по-оригинална“, апелира възмутен читател на HotArena, който долови поредната измама.

 

Певицата Алисия за пореден път копира визията на колежката си Галена.

 

Освен че Ася (истинското име на Алисия) заимства прическата на Галена, тя се появи и с два чифта обувки като на Галена, които пайнерката е носила много преди нея.

 

Вече няма съмнение, че Алисия обича да краде идеи и визии на колежките си, пише фенът.

 

Той е изпратил и фото доказателства за наглото копиране на идеи. На тях ясно се вижда как певицата не е проявила и грам оригиналност в избора си на тоалети, обувки и стилистика.

 

Както HotArena писа по-рано, дори идеята на „Моят рай“ за хип-хоп звучене е заимствана от Мария.


Вижте доказалтества за кражбите по-долу.

48 Коментара

Ай

преди 8 години

Крала,не крала,на нея всичко и стои като уникат. Галенчето също си е супер,обачее Свирдудука си е парцалеса диария.

Коментирай

Alo

преди 8 години

Харесвам Алисия,обаче в случая наистина има доста копираните неща. По-до0ре да копира Галена, отколкото разни Неколети и прочие.

Коментирай

Мария

преди 8 години

Не съм съгласна въобще с обобщението ви. Това са обувки, дори аз имам подобни сандали. За прическите също не е копиране, защото те са актуалните в момента. Когато става въпрос за дрехи, декори, дори действия във видеото еднакви с други видеа - тогава да, тогава е копиране. Но в момента просто търсите нещо мъничко да е, но да оплюете Алисия. И още нещо, Галена работи със стилист, Алисия също за този клип, и двамата следват модните тенденции. И това, че са уцелили само едни обувки пак е добре.

Коментирай

САМО ЕДНО ПОЯСНЕНИЕ

преди 8 години

Върнете лентата на хронологията и ще видите, че Алисия много преди този клип също беше с тази прическа. Съжалявам, че не мога да споделя снимката тук. Направете си справка. Феновете на Алисия го знаят много добре. Така, че да не говорим кой кого изкопирал.Нормално е в една малка държава , като България стилисти, коафьори, продуценти и тем подобни, да взаимстват идеи един от друг( примерно) Но, истината в случая е друга и аз Ви я казах по-горе.

Коментирай

МАЛОУМНА СТАТИЯ

преди 8 години

КОКЧЕТО ПЪРВО БЕШЕ ЛАНСИРАНО ОТ КИМ КАРДАШИЯН, не мислете, че Галена е някакъв новатор. Малоумна статия, целяща да се плюе по Алисия и да върви лафа...

Коментирай

.....Alo

преди 8 години

Направете справка и ще се уверите, че относно прическата Алисия е била много преди този клип със същата. А, относно дрехите ( стайлинга) няма нищо общо, видимо е. За обувките на Галенчето са с платформа , а на Алисия с висок ток. Когато използваш една и съща марка от тях има различни модели актуални за момента, така, че вие , ако влезете в един магазин и си закупите обувки от даден гранд трябва ли аз да Ви обвиня, че ме копирате? И на Алисия обувките са с идея -песен клип, за разлика съчетани с всекидневното облекло.

Коментирай

Невероятна е! Дори не съм неин фен

преди 8 години

С тази песен изкърти, издуха, отвя , като плява всички до една..... Страхотен продукт, а Алисия е неотразима напоследък!

Коментирай

:)

преди 8 години

Na Alisia obuvchicite tip kojen botush sa i leko golemi, nqma gi prustite otpred da se pokazvat leko, sigurno ne sa imali neiniq nomer i sa vzeli za snimkite po-golemi. Ne e vuprosut koi kogo kopira, zashtoto i Galena ne e svetovna velichina v modata. I Galcheto i Alisia nqmat novatorski stil, a po-skoro kopy/past stil i dvete mislqt, che shtom e skupo znachi na 100% im otiva. Az puk ne haresvam nito Galena, nito Alisia s tazi pricheska, osobeno visokiq botush e ujasno nepodhodqsht za lqtoto, no nali e skup i e "vurvejen" sega, trqbva da se izdokarat s nego zaduljitelno.

Коментирай

pfff eee nikoleto eee spleskan zadnik

преди 8 години

purvo na purvo Alisiq se poqvi taka meseci nazad pred BTV imashe fotosesiq za spisanie..sas sushtata pricheska..posle chucheloto Nikoleta se poqvi taka sus selskite i sini parcali ...tova ,che imat ednakvi sandali govori ,che vkusut im e shoden..Alisiq kopirala Galena...lelleee e pone ne krade chujdi snimki i obuvki za profila si hahaha

Коментирай

о

преди 8 години

Щях да се съглася с коментара ти, ако не беше написала, че Галена не била "величина". Доколкото човек, който е роден в България и не е дизайнер, може да е величина, тя мисля, че е. Не знам иначе ти какво точно разбираш под "величина", но май от написаното от теб става ясно, че означава да облечеш за първи път нещо. Дори и в Америка звездите непрекъснато носят едни и същи дрехи на важни събития, а и дори и там дрехите не геи избират те лично, но стилистите им и те са тези, които са в директен контакт с дизайнера, така че излиза, че и те не са "величини". Дизайнерите и те не са, защото те трябва да отговорят малко или много на вкуса и търсенето към момента, а и те просто създават нещата, не ги носят и интерпретират по свой начин. Така че то кой излиза изобщо, че е "ВЕЛИЧИНА" по твоята логика? Галена е винаги облечена по най-последна мода, новаторка в държавата си (което само по себе си не е малко) и винаги интерпретира с Добри модата по един интересен, оригинален и подходящ за нея начин, така че определено Е величина, ако изобщо някой може да бъде. Не е нужно да е величина от ранга на Риана например, но както Риана е станала величина в собствената си страна, така Галена е величина за своята. А това, че България е малка страна не прави хората в нея "по-малки", само защото са НАШИ.

Коментирай

о

преди 8 години

така че определено Е величина, ако изобщо някой може да бъде. Не е нужно да е величина от ранга на Риана например, но както Риана е станала величина в собствената си страна, така Галена е величина за своята. А това, че България е малка страна не прави хората в нея "по-малки", само защото са НАШИ. Тя се опитва да представя световни тенденции още докато са горещи и мисля, че Добри го прави повече от идеално чрез нея. Трябва да оценяваме хубавите неща, а не само да се чудим какво да не харесваме.

Коментирай

o

преди 8 години

Каквото и да си говорим и чоплим тук, ясно е, че в България няма по-добре облечени жени от Цветелина Янева и Галена. Те представят по нашите ширини най-горещите модни тенденции и по най-красив, елегантен, забавен и оригинален начин. Когато човек си разбира от работата, какъвто е случая с Добри, колкото и разни други Николети, Марии и т.н. да купуват скъпи дрешки и навличайки ги да си мислят, че са модни диктаторки, не става така номера. Трябва си вкус, а Добри има перфектен такъв. И всяка друга певица и известна жена, каквото и да сложи, все ще им диша праха на тях двете, защото просто те вече са носили въпросното нещо - по-рано и по-добре съчетано.

Коментирай

до :)

преди 8 години

Няма да ви кажа , колко си смешна!... А , фантазиите ти с в унисон с душата и изказа! Дори не искам да коментирам! Ще ви оставя, да се мислите за капацитет в модата и изкуството, още повече в новините!

Коментирай

Стаси

преди 8 години

Оффф някой като ми захвали оная циганска вана и падам от смях. Всичките парцали на които уж е дизайнер изкопирани от някъде, както и песни, и клипове. Добре, че беше ваната, а след това и Фафлата.

Коментирай

до Стаси

преди 8 години

Галена има успешна кариера от години насам и прави много неща, с които може да бъде запомнена. Вече от там нататък зависи какви са интересите на човек и какво го вълнува. Ако ти сама се класифицираш като човек, интересуващ се само от мръсните чаршафи на хората и кой с кого си лягал и с това запомняш хората и това са нещата, които ти грабват и задържат вниманието, това си е твой проблем и на нацията, не на Галена. И второ доказателство за това колко си проста - всеки човек е продукт на обстоятелствата в живота си и на редица случайности и хора. Дай сега и теб да те съдим, защо си дъщеря на родители си и какво е щяло да стане, ако майка ти беше останала с онова гадже от гимназията, беше отишла да живее в друг град и ти беше расла в друга култура, друго училище и сред други хора! Само това остана - да съдим хората за това как им се е стекъл живота. Трето - копирано било. Излез ти, като можеш много и знаеш много, и изкарвай такава продукция на такова ниво, за толкова много пари и за такъв тесен български пазар. Хем нямате пари да кихнете, хем сваляте музика без пари от нета, хем ви поднасят скъпа продукция, ама сополанковците критикуват, защото искали да е по-нестандартно и по-оригинално и невиждано. Смешници жалки.

Коментирай

до стаси

преди 8 години

тесен пазар, какъвто е българския. Хем нямате пари да кихнете, хем сваляте музика без пари от нета и нямате пари за концерти, нито нищо, хем ви поднасят скъпа продукция, ама сополанковците критикуват, защото искали да е по-нестандартно и по-оригинално и невиждано. Смешници жалки.

Коментирай

ама ти сериозно ли? задръж малко! ха ха хаааа

преди 8 години

Стига бе! Цветелина Янева и вкус? Хайде стига вицове за днес.... Мога да разбера, че всеки има различен вкус, но да налагаш своето мнение, като меродавно за нещо и за някои е просто несъстоятелно и граничи с нещо друго. Аз лично, не съм на същото мнение! И съм убедена , че не съм единствената.... Така, че ха ха ха няма смисъл!

Коментирай

справка

преди 8 години

Това ,че песента и клипа на Алисия излиза сега съвсем не означава, че сега е записана сега - знае се кога. И относно сандалите погледнете фотосесията в профила на Алисия от кога тя е с тези сандали също.... Така, че всеки си говори, каквото му изнася и харесва. Баба си бае , каквото си знае! Всеки има право....Давай, интриги и лаф да става ха ха хаа

Коментирай

дo опонента на Стаси

преди 8 години

А, защо си мислиш, като разправяш някакви клишета тук ще направиш Галена великата работа и себе си вещо лице? Ако беше баба мъжка, щеше да има дръжка , че и твоята работа, същата.... Едно е, да се мислиш за вещо лице, друго е да си! Твое мнение....имаш право...Ами не си....

Коментирай

§

преди 8 години

Невероятна е и много нежно - красива жена! А, песента и клипа са страхотни!

Коментирай

GALA

преди 8 години

vsi4ki GALENI CVETELINI SA PRODAJNI KURVI NA VAFLENI BOSOVE I DEBELI I GROZNI ATO SMARTA DEPUTATI TAKA 4E NE MI GOBORI LAJNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Коментирай

at

преди 8 години

Az ot godini si vruzvam taka kosata,poneje e mnogo dulga..I tazi godina si vzeh to4no takiva sandali za lqtoto-4ernite s kolan4eto.Zna4i,Galena kopira moqta pri4eska,a az neinite sandali.Kato po4nete taka,toplata voda e otkrita,ako se obrusne 6e kajete pak 4e kopira Shiniat Okonar.Ako e s kudrici,6e e onaq pa4a,kudravata...i tn.,i tn.

Коментирай

xaxaxaxaxa

преди 8 години

dOOOOOOOOObre !!!! :) smeshki

Коментирай

GLUPOSTI

преди 8 години

Ako sa i golemi,prustite 6e stur4at.Pri takiva botushi e taka.Po-skoro na Galen4eto sa i malki :)..Ama,kakto kazaha pod men,misli si n. pr.

Коментирай

Mariya

преди 8 години

Много си прав! Галина и Цветелина опредулено са най-добре облечените певици в България. Асо някой отрича това, но значи е заблудено фенче на друга чалга звезда. Алисия също има хубав стил. А глупакът, който обяснява за вана и вафлата е направо смешен. Стилът не се купува, нито може да го изтрдят вафли и вани. Това, което Галена е постигнала с труд и непрестанна работа, други могат да си мечтаят да го постигнат!

Коментирай

.

преди 8 години

Алисия не за пръв път взаимства от Галена, Мария и т.н Но не ми пука.

Коментирай

до О

преди 8 години

Преди визията и стайлинга скъпа ми "О", е ТАЛАНТА! Той е определящ за една певица, чак тогава идва стайлинга /ако в БГ изобщо може да се говори за такъв/. За Галена - думи нямам, това момиче НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ! И както някой е написал по-долу, ако не беше "ваната", щеше да залезе преди да е изгряла. Ако питаш мен, ако й махнеш парцалите и корекциите и за модел не става!

Коментирай

до О

преди 8 години

Преди визията и стайлинга скъпа ми "О", е ТАЛАНТА! Той е определящ за една певица, чак тогава идва стайлинга /ако в БГ изобщо може да се говори за такъв/. За Галена - думи нямам, това момиче НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ! И както някой е написал по-долу, ако не беше "ваната", щеше да залезе преди да е изгряла. Ако питаш мен, ако й махнеш парцалите и корекциите и за модел не става!

Коментирай

e23

преди 8 години

"Вече няма съмнение, че Алисия обича да краде идеи и визии на колежките си, пише фенът." И от това, какво писал някой от десетките хиляди хейтъри по форумите, тук се съчинява "НОВИНА". А когато психично болна "обществена личност" доказано краде идеи, визии, мъже, снимки, самоличности, това ИЗОБЩО не се отразява. Поплювковци, хората влизат тук само за да се посмеят докъде стига простотията, но се оказва, че тя е безгранична! Хайде, чакаме следващите бисери, а кой ги пише се досещаме!

Коментирай

аз не съм от тях како Сийке , ама да си кажа! ей страшна работа сте!

преди 8 години

Да нямаш предвид обратното? Явно не следиш хронологията на нещата, а стреляш на така, ако улучиш, но целенасочено. И пак нека да ти пука... То от НЕ пукане си под всяка статия и коментар :)

Коментирай

.

преди 8 години

Хаха Има да си умирате от злоба, но Галена е страхотна певица и е доказала достанъчно пъти таланта си, за разлика от Аска,която има 2 живи изпълнения в кариерата си, от които да му гръмнат ушите на човек. Ако говорим за бездарни певици, то определено Галена не е такава, но Алисия е такава. Неслучайно най-голямата звезда на Балканите Цеца е избрала именно Галена и Преслава да пеят преди нейното излизане в Несебър. Тя няма да избере някоя бездарница като Ася.

Коментирай

Еееееех

преди 8 години

Колко сте зле повечето.. ТцТц!!! Не се ли усещата как тази новина ива за цел такива конфликти, които станаха по-надолу?! Усете се, че се опитват да скарат феновете на Алисия с тези на другите певици, за да я намразят останалите фенове. Браво,бе! Те си постигнаха целта,благодарение на няколко фена на Алисия, които зяпочват с обидите,без да се замислят,че от това сайтче искат точно това! Сайта си постигна целта. Защо им играете по свирката? Мижте само колко фена има Галена във фейсбук (повече от 320 хиляди само в оф. стр.) . С всички ли ще спорите? Докато се връзвате на игрите на сайта,то Алисия ще останала само с нейните си фенове, а тези на другите певици ще я сренат в земята. Аз сато нейн фен го осъзнавам това, а би трябвало и вие да се сетите!

Коментирай

.

преди 8 години

Обратното?? Не нямам предвит обратното! Аз все още не съм видяла някоя друга певица да копира от Алисия, НИКОЯ! Обаче тя сикопиря доста от тях.

Коментирай

О, да!

преди 8 години

Грозева, защо не си завреш твоите доносници и просташки , неграмотно скалъпени статийки някъде на тъмно, където слънце не огрява. Сещаш се, нали? Ти си отворена девойка! Само, дето не можеш да направиш нищо с твоите статийки на въпросната красива дама! И нали знаеш, няма лоша реклама! Поне така, хората научават истината и истини тук от нейните фенове. Песента и клипа са гледани вече към половин милион пъти за 4 дена и се върти по няколко телевизии, защото не е харесван ..... ха ха ха Отвя ги тотално! ...Дерзай!

Коментирай

emi

преди 8 години

Asq kopira klipa na inna I alqksandra stan copy paste I pricheskata s tva choki :d

Коментирай

neeeeeee

преди 8 години

Е, няма що логика и половина! Как може да ти мине през ума, че интелигентните хора( фенове) на която и да е певица ще убият кариерата и престижа на която и да било от тях. Интелигентния човек прави коментар и не обижда другите, както и не налага своето мнение, нито оспорва чуждите. Тук виждам феновете на Алисия негодуват от сайта не от фенове на други певици. Тук едва ли има такива, за разлика от вас, която сте тук явно , за да избивате едно и друго. Обиждат точно тези, които не са фенове на Алисия, но не са и ничии. Просто дребни души опозиция на всеки и за всичко. И не съдете от себе си за останалите, моля! Казвам го с най-добри чувства!

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Да, да Ася копира и теб..... Но, паричките влизат в нейния джоб , не в твоя! ха ха ха

Коментирай

коментара под мен без име....

преди 8 години

Имаш ли представа как се избират подгряващи певци? Абе, много ги разбираш тези работи , ама де ли седнала тук, да квакаш и да обиждаш хората. Със зъби и нокти се бориш да разубедиш някой, който знаеш , че никога няма да ти повярва. Тя и Вики от Мстило ще е подгряваща певица на Роби Уилямс.. ха ха ха. Значи ли, че тя е най-добрата поп певица в България? хайде разкарай се, с глупостите си! Прозрачна си! Галена и Преслава която копират една от друга дори гласовете си, пеещи на носа си и друсащи вечните кючеци не ми говори за големи певици. набедени певици за големи -Да! А, всеки певец си има фенове, както всеки фен и човек си има вкус. Така, че не се опитвай да променяш хората и техните вкусове. Няма да стане! Всеки си има своето виждане за нещата. И споко , спри се! Нещо много се набираш тук....

Коментирай

до о

преди 8 години

Да, напълно съм съгласна с теб, че Галена прави МНОООГО неща с които ЩЕ БЪДЕ запомнена, но не и толкова с песните си...xa xa xa xaaaaaaaaaaaaa

Коментирай

я, споко!

преди 8 години

Както песента, така и клипа са си на Алисия и ще си останат нейни във времето, завинаги. А, какво казват, пишат или интриганстват, ще си остане тук и никому ненужно! Страхотна песен и клип, а Алисия е прелест- нежна красота! Успокойте топката, няма да ви нахрани злобата. Бъде добронамерени и позитивни хора! Добрината ще спаси света , а не злобата и противопоставянето. За всяка певица и човек им място под слънцето. Имат си техните фенове, да са живи и здрави дълги години да ни радват с песните си. А, кой коя певица харесва или ще слуша си е негова работа. Хубава вечер на всички!

Коментирай

Eee

преди 8 години

Ще остане във времето? Ти или си някой запален и заблуден фен или глупак! Такива песнички сато нейната има още 1 000 000 и се забравят точно за няколко седмици. Песни, които остават във времето нямат нико общо с такива като тази на Алисия.

Коментирай

бееее

преди 8 години

Абе, как пък ти се намери най-умната лейка на света? Всеки оспорваш тук и си навсякъде и под всеки коментар или над него... Ами разбира се , песен, която е издадена ще остане завинаги във времето, а колко време ще се слуша е съвсем друг въпрос. Много си прозрачна , не за първи път ти го казвам. Нямаш грам логика , бе жена! Замисляш ли се в това , което пишеш? Как и с какво!!! То бива простотия, но ти изкърти тъпометъра!

Коментирай

yes

преди 8 години

Аз не съм фен на Алисия , но песента и много ми харесва. Защо спорите, хубава е песента? На който не му харесва лесно е, не я слуша и не я коментира. За да коментираш тук така разпалено, повече от видимо е , че нещо те вълнува.... Сам прецени! Не е далече от мозъка!

Коментирай

факт

преди 8 години

Факт е, че в момента Галена е лидер във всяко едно отношение-мода, песни, клипове, визия, еталон за здраво семейство, земно отношение към публиката, сценични изяви. Нормално е другите да се опитват да и подражават.

Коментирай

Но....

преди 8 години

Това е твое мнение... ха ха ха ...Особено здраво семейство! И особено, като се напие и не се прибере два -три дена в къщи и да с публиката е на ТИ. ха ха Защото, леката жена има и леко поведение! Факт! А, за модата е смешно да се говори, че Галена донася модата в България... Някакви такива примитивни мнения...Но, кой до където му простира.....

Коментирай

+1

преди 8 години

Не е негово мнение, а всеобщо. То се вижда относно работата и е номер 1 и нява никой с по-качествени проекти. Относно модата- да, тя е единствената, която винаги е облечена по последна мода и то с качествени и хубави марки, а не PP, Valentino и др., с които после цяла БГ се появява ( с реплики). Тя е единствената на която известни бутици й споделят снимките с длухи от тях в instagram, бутици, от които пазаруват световни звезди. Относно другото й занимание като дизайнер- перфектна отново. Коя друга може да се похвали,че дрехите, коио прави са носени от световни знаменитости??? Никоя!Относно семейството- да,здраво е и стабилно. С Галин са най-прекрасната двойка. И Галена никога не се е напивала, НИКОГА! Бил съм и 100 пъти на участие и повеч2 от 1-2 шота никога не пие!!!! И веднага след участие се прибира съм Търново. И с хиляди лъжи пак няма да съборите от върха. Тя е професионалист и уникално добър човек във всяко отношение. Хора, които не я познават могат да си съчиняват каквото си искат, но ние нейните фенове я познаваме такава,каквато е- УНИКАЛНА!

Коментирай

Злоба

преди 8 години

Какво само злословите по нечий адрес? Личен живот нямате ли си? Това че две жени са се появили с еднакви обувки не означава, че едната копира другата.. Това, в световен мащаб, се случва постоянно, но тук - това е копиране, крадене, взаимстване.. Жалки сте

Коментирай

Хмм

преди 8 години

Напротив,мухльо! Галена ще бъде запомнена с хубавите песни и т.н. Тя ще бъде запомнена като най-хитовата певица в България. А любимката ти Ася ще бъде запомнена с.... май няма с какво.. опс със сапунените си сериалчета ще бъде запомнена и сагата Николета/Валери/Николай. Хахаахах Е тва е истината!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.