Алисия, дай по-оригинално! Певицата очеизвадно изкопира визията на Николета (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-dai-po-originalno-pevicata-ocheizvadno-izkopira-viziiata-na-nikoleta HotArena.net
Алисия, дай по-оригинално! Певицата очеизвадно изкопира визията на Николета (СНИМКИ)

Черна коса, вързана на опашка, червени цветя в косите, кърваво алено червило, потъмнени вежди в испански стил, небрежно пуснати два кичура…

 

Тази визия да ви е позната? Да ви напомня на някого? Да, Алисия отново изкопира Николета, и то по най-очеизвадния начин, забелязаха фенове на HotArena.

Последната фотосесия, която изпълнителката направи за светско списание, за пореден път показа липса на оригиналност от страна на певицата.

 

Алисия често е критикувана, че имитира Николета и умишлено иска да прилича на нея. И ако досега сме имали някакви съмнения, то последните снимки потвърдиха това.

 

Фолк певицата изкопира визията на Лозанова от рождения ден на малката Никол. На снимката по-горе приликите са достатъчно очебийни.

 

Да беше за пръв път, да го сметнем за случайност.

 

Но HotArena помни още доста случаи през годините, когато съвпаденията във визията на двете са намирисвали.

 

Най-често Алисия заимства от прическата на плеймейтката. Щом Николета смени цвета на косата си, мигом и певицата го прави. Заложи ли тв водещата на друга техника на гримиране, Алисия веднага следва примера й.

 

Очила, жестове, форма на веждите… Всичко, което може да бъде откраднато като идея, го виждаме бързо върху Алисия.

 

Не вярвате? Уверете се сами – вижте снимките по-долу.

 

76 Коментара

1

преди 8 години

Алисия е тагнала Долче и Габана и се надява Стефано да публикува и нейната снимка. Ясна е като бял ден. А, че се вдъхновява от Лозанова за визията си е ясно. Преди беше блондинка с къса коса, сини лещи, гърбав нос и тънки устни, а сега е взела ксерокса и снимка на Николета и е почнала...боядиса си косата, пусна я дълга, изпили носа, наду джуките...какво още, Асе?

Коментирай

1

преди 8 години

И да ми цъкате минусите истината стои пред очите ви. Алисия харесва визията на вашата омразна Николета, щом от толкова години вече я копира.

Коментирай

travestit

преди 8 години

nikoleta mqza na travestita ursula na gornata snimka

Коментирай

mari

преди 8 години

Николета е като селска циганка проститутка, а Алисия излъчва класа!

Коментирай

Galq

преди 8 години

KOLKO E SMESHNA ALISIQ I GLAVATA DA SI SMENI NIKOLETA NQMA DA STANE

Коментирай

jenn

преди 8 години

Тагнала е името на марката, не профила. Питам се, ако беше навлякла Москино, примерно, Цвета Янева ли щеше да копира или визиите от клипа на Кристо и Лора Караджова. Николето, тебе все някой те копира, скъпа, упс, евтина. Ти не си особено оригинална, че да иска някой да те копира, освен малолетните ти заблудени фенове, може би. Тъпачка.

Коментирай

jenn

преди 8 години

И още нещо. Като ще слагате снимки кой кого копирал поне сложете и дати, за да е коректно.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Снимката с кока: Алисия - ноември 2012, Николета - февруари 2013

Коментирай

radina

преди 8 години

hah koka i polu-spusnata beshe predi nikoleta a tova s vejdata e meko kazano glupavo :D: D kofti ni lo nqma veche kakvo da kaje

Коментирай

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Знаете ли колко ми омръзна да ви чета глупостите - преиначени, манипулирани и изопачени до безобразие, а понякога откровени лъжи?!?!?!!? Знаете ли колко ми омръзна постоянно да викате на черното бяло?!!??! Все по рядко влизам тука, а в бъдеще мисля изобщо да не влизам! Значи всеки който носи тая марка копира Николета, който носи очила копира Николета, който яде, сере и диша копира скапаната малоумна бръмчалка Николета ?!?!?!?! И само като прочета поредната въздишка по "неземната" красота на г-ца Зарязаната ми става ясно, че не сте я виждали на живо - и не ви и препоръчвам да го правите.

Коментирай

aha

преди 8 години

Koga shte kachite snimkata na starata bapka nikoletA (28) i fiki (19) pod dusha?

Коментирай

radi

преди 8 години

!!!!!!!!! не забравяй Николета плаща тук по 1500 лв на месец за да пише Мария Томова -нейната пиарка :) нормално е да ръсят глупости

Коментирай

за лудница сте

преди 8 години

Тая снимка с кока къде сте я наредили е от един клип на Алисия,Николета доста след това се накипри с тоя кок,кво се прайте на луди бе,побъркахте ли се по Алисия?Алисия та Алисия и после що била най-известната и привилегирована.Алисия,Алисия,Алисия,Алисия,Алисия всеки ден Алисия.Ебаси обсебените психари сте!

Коментирай

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Ma тo cтaвa cмeшнo вeчe, чe чaĸ дpaзнeщo и дocaднo!!! Cлoжили ми cнимĸи и ми oчepтaли c чepвeнo ĸpъгчe ĸaтo зa oлигoфpeни cлънчeвитe цaйcи и твa билo дoĸaзaтeлcтвo ĸoй ĸoгo ĸoпиpaл. Ma твa, чe Aлиcия бeшe c тoя ĸoĸ в "Ha ĸpъгъл чac", a Hиĸoлeтa мeceци пo ĸъcнo пpи пpeзeнтиpaнeтo нa Kъpтицaтa - ĸвo ги бъpĸa Xoт Apeнa иcтинaтa и вpeмeвaтa paзлиĸa - тe тyĸa ми cлaгaт cнимĸи и ми oчepтaвaт c ĸpъгчeтa и cтpeлĸичĸи ĸaтo зa идиoти, мa aз нe cъм мaлoyмнa и нe cъм ĸьopaвa, И TOBA KOETO ЧETA ΠOЧTИ BИHAГИ HE OTГOBAPЯ HA ДEЙCTBИTEЛHOCTTA!, HE ЗAБPABЯЙTE ЧE ΠOHЯKOГA УБИBAT BPEME C BAC И XOPA C ДAЛEЧ ΠOBEЧE УMCTBEH KAΠAЦИTET OT HA HИKOЛETA ЛOЗAHOBA! Πpи пoлoжeниe, чe тeндeнциитe в мoдaтa, гpимa и пpичecĸитe ce cлeдвaт oт пoпyляpнитe xopa нямa ĸaĸ дa нe ce дoближaвaт eдни дo дpyги пo визия, но да ми навирате тая в очите и да ми обяснявате как целия свят я копира е меко казано обидно за мен като читател! Вместо да си дава парите да й лижете г*за и да плюете по Алисия, що Николета не си позволи поне един уникат!??!!??!

Коментирай

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

поне един уникат на нещо - каквото и да било!

Коментирай

dari

преди 8 години

От големи комплекси и неприемане на Аз-ът си страда тази жена. Толкова да бяга от нейният естествен вид не е нормално. Тя като за нормална жена става. Не е красавица като Диляна Попова например, но не и грозна. Проблемът и е в главата, а не във визията. Трябва да се приеме такава, каквато е и да се обича повече.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Оо, не си отивай, че тука ше останат само супермалолетните 10+ фенчета на трътлестия злобен цверг и ше настане една повсеместна скука, да четеме само коментари ква неземна (разбирай извънземна НЛО:)) убавица е Цингарелата. Освен тва имам друго мнение по въпроса. Спомних си за "отрицателния вот" на Карбовски за Перколесата и в момента си мисла, че тука прават неква зверски бесна реклама на Ася и Ара. Цепа бас, че отдела по мениджмънт и маркетинг на Касъмови потрива доволно ръчички и брой яко пачки. Тия турбозлобни статии са или некъв гениален рекламен ход, или патологична обсесия. И двете в полза на Ася. Тва е положението.Искрено се забавлявам дали съм прав, а май...съм мноо прав ;-). Щот иначе щеха да фърчат вече адвокатите с искове за уронване престижа на музикалната компания и т.н. и т.н. :-) Така че седи тука да кибичиме и глей сеира. Особено и кога и бившия Чехъл се барне кат Джизъса с некоя натокана мини Куини, цепа бас на една бутилка Джони, че ше го изкарат педерас и гадже на Кулагин даже :-D

Коментирай

haha

преди 8 години

Aliiiiii ,страхотна си

Коментирай

няма такава злоба просто!

преди 8 години

Ехооооооооо, ХотЛайнена.... не вие точна информацията... .И очилата , и кока прическа бяха първо пуснати от Алисия още в нейн клип и след това Николета се пусна с очила. Феновете и , които следят нейните изяви могат да го потвърдят! И защо , да не би само Николета да е сложила цветя в косите си? Я погледнете българските "известни певици" и в световен мащаб. Защо ли си мисля, че облъчената М.Грозева вижда само Кърволета и никой друг. Грозева с Курволета не започва и свършва света. Но, за теб може би е открила и топлата вода, както и Америка. Е, то бива гъзолизане, но ти мина всички граници! И това, че не си си сложила името , не можеш да се скриеш , прозрачна си!

Коментирай

VANKO

преди 8 години

GALQ TI SI SMENI GLAVATA ZA6TOTO NE TE SLU6A

Коментирай

Ali Raza

преди 8 години

Защо я наричате с това мъжко мюсюлманско име Али? Тя верно е от Вакарел барабар с мангалите ама все пак...

Коментирай

В1

преди 8 години

GALQ TI SI SMENI GLAVATA ZA6TOTO NE TE SLU6A

Коментирай

???

преди 8 години

Къде сравнявате това нежно, миловидно лице и излъчване на Алисия с тези груби, цигански черти на Николета с безизразния и поглед и поза. Злобата на Николета лъха от погледа и, от лицето и! Отврат е! И тези вечно отвън грозни кръгли гумени топки, има ли огледало в къщата си тази жена да се огледа , колко са грозни ?! Няма ли кой да и каже истината в очите, колко са грозни тези изкуствени кръгли и отдалечени изкуствени топки? А за позьорството и крадените пози и облеко не е истина, как копира Ирина Шейх и другите световно известни ТОП модели. Снимките и с мостове по плажовете , в градината и и ред , ред други. Тя е просто едно малко , тъпо и необразовано позьорче, което с друго нищо няма с какво да се похвали и изпъкне, освен с позиране, чупки в кръста, крадене на чужди мъже и въргаляне с кой и падне под път и над път за пари. Няма просто по-пропаднало същество в цялата история на България! В това е безспорен фаворит и нищо друго!

Коментирай

хах

преди 8 години

Ама Николета верно прилича на травестит,като им сравня снимките Алисия е в пъти по-хубава.......то и на двете има фотошоп ама все пак

Коментирай

do "Ali Raza"

преди 8 години

Е, това, че ти си турска циганка, те издава и не означава , че всички псевдоними, малки имена или просто така искат , така я наричат феновете и, не означава, че е мъжко името-Али . А това от къде е, какво значение има? Ти да не си от Париж - "Ali Raza"? Можеш ли да се усетиш , колко си елементарна? Явно не!

Коментирай

ujas ujas

преди 8 години

Asq e kato dyrta,mazna ciganka.

Коментирай

ket

преди 8 години

Alisiq kopirala Nikoleta.......xexe,vie veche naistina se chudite kade vi sarbi! I slqp da si,shte zabelejish,che ste karpiliu i naglasqvali!Prav e edin ot komentirashtite,vie za oigofreni li ni vzimate,s tiq cherveni kragcheta deto slagate? Ama mai naistina moje da sme oligofteni,kato chetem tezi pomii.....zapochvam da se zamislqm! Kopirah si snimkata na Alisiq,istinski sam vpechatlena ot krasivoto i izlachvane na ispanka.Bravo Alisiq! Za svedenie na nevejite tuk,ALI s udarenie na I,e majko miusiulmansko ime,da! No ALI,s udarenie na A,veche stava mnogo sladichko i umalitelno ime,koeto poveche otiva na nejna i mnogo zemna jena,nali? A poglednata otstrani,gospoja Bojinova izglejda tochno kato buren v saksiq.....

Коментирай

baba qga (asq)

преди 8 години

abe asia si e napravo tursko ime.ama imeto da i e problem.samo i vijte nosa.pilen,pilen,do nqma i kade.na baba qga da6terq i.

Коментирай

No no

преди 8 години

Разбрахме Али Реза(чката) е новият прякор на Ася Вакарелска.

Коментирай

Оф

преди 8 години

БаПка?????

Коментирай

Спрете да взимате жълти стотинки за статии "журналистчета"

преди 8 години

Точно Николета копира Алисия тъпаци подкупни! Един път напишете нещо истинско,че става смешно!На втората снимка с кока Алисия пусна клипа "На кръгъл час" и послеее Николета се появи със същия кок на примиера на нещо си МАЛАУМНИЦИ ПРОСТИ! Както е и с очилата от песента "Мистър грешен", НИколетаа много на по късен етап се пусна с такива очила, кога ще вземете да напишете нещо с факти с датация, без някой да ви плаща жълти стотинки да си направи пиар, че АЛИСИЯ моля ти се я копирала!

Коментирай

da be da

преди 8 години

И oчилaтa , и ĸoĸa пpичecĸa бяxa пъpвo пycнaти oт Aлиcия oщe в нeйн ĸлип и cлeд тoвa Hиĸoлeтa ce пycнa c oчилa. Фeнoвeтe и , ĸoитo cлeдят нeйнитe изяви мoгaт дa гo пoтвъpдят

Коментирай

gggg

преди 8 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> !!!!!!!!! не забравяй Николета плаща тук по 1500 лв на месец за да пише Мария Томова -нейната пиарка :) нормално е да ръсят глупости<br /><br />(Голяма глупост сте написали. Бележка на Админ) </body> </html>

Коментирай

Of

преди 8 години

Оф, аман от глупусите на Николета и нейните писачи. То все едно само тя в целия свят е слагала очила или кок. Пълна досада. Айде стига вече с тоя ном.

Коментирай

Of

преди 8 години

Дърта мазна циганка е леля ти Николета, а ти си много злобно и тъпо парче. Ходи си слагай плюсчета на положителните коментари за Николета - ако изобщо намериш такива :P

Коментирай

hahaha

преди 8 години

darta mazna zbra4kana prostitutka,lubovnica na 6efa si kasamov e baba ti asie.hoho,a plus4etata moje da gi zavre6 razpranata 6unda na baba ti asq sbra4kanata stafida.

Коментирай

хот балъци

преди 8 години

Публична тайна е, че Николета живее в сянката на Алисия от години и всяка крачка на Алисия е следена и обсъдена от злобното джудженце. Тук специално за какво да я изкопира? Че е ссчервено червило, опс пардон вече никой в държавата да не слага такова. Или можв би, че едната е с пудната и хваната коса а другата е вързана с кок встрано? Или розата, на Николетс идеята е доста по-семпла и обикновенна за разлика от оригиналността на Алисия. Николета цял живот няма да преглътне, че Алисия никога няма да я завълнува, та ако ще и света да се срути. Как не успя да я бутне тая жена евала, Алисия. Истинска дама. Оная нека се показва постоянно, това и е единствената утеха! ;)

Коментирай

ей няма ден без тая дъртофела

преди 8 години

о стига сте ни занимавали с тази дърта чанта.тука точно са я докарали на годинки.около 40 годишна проститутка в пенсия.скоро и касъмчо ще я смени с някое младо парче.

Коментирай

Д

преди 8 години

Значи ако сме честни Николета първа изкопира Йорданка Христова с китките в косите и кърваво червеното червило... От тук нататък няма какво да се каже!

Коментирай

NinA

преди 8 години

Прката на николета е пален булдог. Виждала съм я стотици пъти да се вози в маршрутка 5 от студентски град. Трябва да вземе пример от шефката си и да започне да се подлага на десетки пластични корекции, понеже положението е страшно. Но да не забравяме, че от злобата, която бълват тия двете така или иначе се погрознява въпреки корекциите. Сега най- много ме кефи, че пуснаха слух, че николета е едва ли не с Гришо хаххХахааха има да си мечтаете. Шефката ви на нещо по различно от Шишита няма как да разчита :)))))

Коментирай

lili

преди 8 години

nikoleta e s izhabena systarena pornografska fasada kolkoto i da q preboqdiswa

Коментирай

ssss

преди 8 години

she si mechtaesh Nikoleto ,Alisiq da te kopira...ti si taq bez originalnost v stila..a sega aide na Karadjovo s teq kitki po roklqta :*

Коментирай

DBB

преди 8 години

Те китките в косите и червеното червило, принципно не са топлата вода, че Свирколета да ги е открила. Не, че нещо, нали... Ако трябва да сме честни, първоизточника им, на родна почва, май е Данчето Христова ;) Сега какво, ще кажете, че и тя копира Свирколетка ли? :D

Коментирай

123

преди 8 години

Togava spored vas vsi4ki ispanyolki i latinki kopirat va6ata sponsorka :))))) Kak ne vi omrızna da puyete,,,,,,

Коментирай

Xaaaa........

преди 8 години

Minalata sedmica imahme sbirka na vipusk.......nqma da kaja koi...xaxa Ta i az bqh s cherveno cvete v kosite,ne che mi otivashe koi znae kolko,ama taka,za kef!Ta prochetoh statiikata i si vikam,lele Pene,ama i ti q izkopira tazi Nikoleta be........sram i rezil....!xaxa

Коментирай

Гъзоблизковци сте Арена

преди 8 години

То е ПРЕ ПРЕ ясно ,че свирколета ви киха яко пари за поръчкови статии...то бива да плюете по тази другата..ама вашето срама няма?!!! Нереалистично е да казвате ,че се копират като е ясно че се следва някаква мода..все пак имат стилисти ,гримьори..какво все е плюете тази алисия..свирколета е в пъти по гнусна !!аайде намерете си друга муза,скапаняци! само плюете...е па напишете 2 реда добри за някой дее..бааахти скапания сайт!!

Коментирай

haha

преди 8 години

Tova e svetovna top-tendencia , be "modni ekdperstcheta", vzemete da gledate malko modni kanali i spisania, utre shte kajete, che Nikoleta e otkrila i toplata voda ujas... Qsno si lichat pristrastiata vi i koi vi dava naklon za "statiikite"

Коментирай

Алисияяяяя е сладурче голямо

преди 8 години

Алисия това, Алисия онова ееее, какво ли ще правите, ако не е Алисия. Ама си е красавица с финес и чар... дерзайтееее имате много да догонвате

Коментирай

---

преди 8 години

Πo-cĸopo и двeтe дocтa ca cи "щипнaли" oт визиятa нa Moниĸa Бeлyчи зa peĸлaмитe нa ĸoзмeтичнaтa линия "Dolce&Gabbana Make up". Cпopeд мeн eдвa ли ca ce ceтили зa Йopдaнĸa Xpиcтoвa :-)

Коментирай

хахаха

преди 8 години

Боже Боже... Че ти да не мислиш, че Алисия е по-стока? Моля ти се! Всички знаем, че са се запознали с Валери , когато той си я е поръчал за една нощ. По същите причини - продаване на секс срещу пари, се е срещнала и е имала отношения и с Пехливанов и Гущеров. После с Михайлов какво мислиш, че я свърза? С Николета са еднакви и по външен вид, и отвътре. Абсолютно еднакви! Единствената разлика е, че за Николета знаем, че е спала с обвързан мъж, а за Алисия не е стигнало до нас. Но това не очерня Николета по никакъв начин. Тя си е била свободна по това време, можела е да си прави каквото си иска. Ако има изобщо някой виновен, то това е Божинов. Един дол дренки са, а ти си толкова заслепен/а от злоба и пристрастия, че не можеш да го видиш и си вярваш, че да мразиш едната, означава, че трябва да харесваш другата. :D

Коментирай

Оф!

преди 8 години

He paзбиpaм ĸaĸ чoвeĸ c пpeтeнции зa нeщo в глaвaтa щe ceднe дa cпopи ĸoя oт двeчĸитe билa пo-пo-нaй. Bcичĸи знaeм, чe И ДВЕТЕ СА СЕ ЗАПОЗНАЛИ С БАЩАТА НА ДЕЦАТА СИ, КОГАТО ТОЙ СИ ГИ Е ПОРЪЧАЛ ЗА СЕКС. От там нататък какво има да спорите за тях? Това мисля, че го казва всичко. Как можете да спорите и да се излагате? Πo cъщитe пpичини - пpoдaвaнe нa ceĸc cpeщy пapи, ce e cpeщнaлa и e имaлa oтнoшeния и c Πexливaнoв и Гyщepoв. Πocлe c Mиxaйлoв ĸaĸвo миcлитe, чe я cвъpзa? Николета с гаджето на Янева какво мислите я свързва? C Hиĸoлeтa ca eднaĸви и пo външeн вид, и oтвътpe. Aбcoлютнo eднaĸви! Eдинcтвeнaтa paзлиĸa e, чe зa Hиĸoлeтa знaeм, чe e cпaлa c oбвъpзaн мъж, a зa Aлиcия нe e cтигнaлo дo нac, нo в пpocтитyтcĸия бизнec, в ĸoйтo ca, яcнo e, чe и зa двeтe e eжeднeвиe тoвa. Ho тoвa нe oчepня Hиĸoлeтa пo ниĸaĸъв нaчин. Tя cи e билa cвoбoднa пo тoвa вpeмe, мoжeлa e дa cи пpaви ĸaĸвoтo cи иcĸa. Aĸo имa изoбщo няĸoй винoвeн, тo тoвa e Бoжинoв. Eдин дoл дpeнĸи ca и тpимцaтa, a виe cтe тoлĸoвa зacлeпeни oт злoбa и пpиcтpacтия, чe нe мoжeтe дa гo видитe и cи вяpвaтe, чe дa мpaзиш eднaтa, oзнaчaвa, чe тpябвa дa xapecвaш дpyгaтa. :D

Коментирай

Оф!

преди 8 години

oт злoбa и пpиcтpacтия, чe нe мoжeтe дa гo видитe и cи вяpвaтe, чe дa мpaзиш eднaтa, oзнaчaвa, чe тpябвa дa xapecвaш дpyгaтa. :D

Коментирай

ALOUU KUROLETO

преди 8 години

STAILINGA NA D&G E ZA VSICHKI. TOZI STAILING E NA GABANNA I CVETI QNEVA SE GI E KOPIRALA I NIKOLETO TI GI KOPIRA6 I ALISIQ I MONIKA BELUCHI. ARE STIGA S TVA KOPIRANE CHE STAVA6 SME6NA. NQMA6 PARITE NA ALISIA I TE E QD CHE NE MOJE6 DA SI POZVOLQVA6 LUKSA KOITO TQ SI POZVOLQVA I SAMO HAPE6. NITO EDIN ARTIKUL NE E IZMISLEN OT SVETOVNITE DIZAINERI SAMO ZA TEB. DA SHTE PRIZNAQ CHE ALISIQ TE KOPIRA TOGAVA KOGATO ZAPOCHNE6 DA SI IZMISLQ6 SAMA MODELITE I DA SI 6IE6 DREHITE I PLATOVETE NE SA KATO NA D&G CAVALLI I BURBERRY. p.s kato iska6 da si individualna si izmislqi sama modeli na drehite i togava se bii v debelite loeni cici 4e nqkoi te kopira

Коментирай

hah

преди 8 години

Haresvam mnogo Alisiq , no tochno tova me drazni v neq ,che ponqkoga naistina se starae da e dosusht kato Nikoleta dori i na tazi snimka,no ne e varzana na opashka to e ochevidno shte vi izvadi ochite,che ne e opashka.

Коментирай

a dada

преди 8 години

a v gre6ka si,za razlika ot Asq ,koqto e bila pora4ana ot Valeri ,za Nikoleta nqma takava informaciq.Vsi4ki znaem,4e asq e obikalqla hotelskite stai i se e prala za telefon s kapa4e.

Коментирай

Мария I

преди 8 години

Много се забавлявам с тия две жени. Наистина Алисия е вечно втората що се отнася до визия и стайлинг. НИ Ло е по-млада и по-бързо надушва всичко ново и модерно. Алисия засега и стига, че бе в прегръдките на маймуняка Валерко първа, т. е. преди Николета, но не и преди други красавици...

Коментирай

Оф!

преди 8 години

Въпреки че пишеш на лайняница, ще ти отговоря. Тази, която е в грешка, си ти. Следя Азис, защото много го харесвам и веднъж когато гледах предавенето на Николета заради него в ютюб, той я попита как е изглеждала, когато са се запознали с Валери или нещо подобно, кога е станало или нещо от сорта и тя му каза: бях го виждала из заведенията, но се запознах с него, когато ме покани на гости в Парма и обясняваше как е прекарала деня си с Джули и си е сложила перука, защото е било през 2010 и била с обръсната глава и е казала: "Сега като отида, този ТРЯБВА да ме хареса!" На теб цялата тази история как ти звучи? За какъв чеп ще му е да й плаща билета до Парма и мислиш ли, че тя не е знаела за какво отива и знаейки, че е бръмчалка, не са договорили цена и защо й е толкова важно да я харесва той и както тя се изрази, да не я върнел още от летището? И за какво държиш да те харесва един непознат мъж? Ясно стана, че е отишла в ролята на стока. За което не я съдя де, живота си е неин, тя си е щастлива и май добре си го подредила. Спирам до тук, те умните хора сами са си направили изводите вече от казаното до момента.

Коментирай

Оф

преди 8 години

...тя си е щастлива и май добре си го подредила. Спирам до тук, те умните хора сами са си направили изводите вече от казаното до момента.

Коментирай

ами

преди 8 години

Неотдавна в инстаграма на Клозета...."Николета откъде познаваш тази "Наташаскай", та тя е компаньонка..вижда се! Защо и харесваш снимките?..И хоооп..бързо всичко беше изтрито – въпроси, харесвания..всичко! След време пак прехвърчаха сърчица между компаньонката Наташка и Гнилото..Наташа в Монако (забележете ), Наташка по хотели, коли и релкс...Досущ като Клозета,нали... сигурно са от една " модна агенция" или случайно са се засекли на "работни ангажименти в чужбина"! Алисия има стил и класа не само на обличане, ами и на поведение и отношение към живота!

Коментирай

11111111111111111111111111111111111111111

преди 8 години

НЯМА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ...АЛИСИЯ Е КЛАСАААА! николетке, мечтай си да си като нея...!

Коментирай

ами

преди 8 години

"Оф!", Клозета може и да я е поръчал за секс услуги, но Алисия са я "поръчвали да изпълнява песни..Не бъркайте терминологията, както се казва! Може думата да е една, но за двете значението и е коренно различно! Алисия е стойностен човек, опитващ се да модернизира и облагороди един толкова пошъл жанр като вулгарната чалга и да насочи изкривените представи за морал в правилна посока, давайки пример с поведението си, с благородството си и премерените си действия, не обиждайки и не унижавайки никого!

Коментирай

:)

преди 8 години

Не се прави на ударена с мокър парцал. Точно са си я поръчали и знаеш много добре в какъв смисъл е била поръчана. Прекалено се връзвате на медийния образ на хората и не можете да допуснете дори, че това е просто медиен образ и че никой няма да се представи точно такъв, какъвто е, пред цялата аудитория. Но из София, която е половин България, нещата се знаят.

Коментирай

ppp

преди 8 години

Чета този сайт рядко, но всеки птът, когато го чета се бълват статии за НиЛо или НЛО или каквото и да е там. Сйтът се води светаки таблоид! Добрее!!! Обаче сте много далече от светското, показвайки ни всеки ден това същество, което прилича на член на африканско племе, а не на модел. Истината, е че това НиЛо е лишено от всякакъва мозъчна дейност и вкус. Прилича на актриса от високобюджетен порно филм. Каква класа, какъв стил??????????? Това не значи, че като си купиш рокля на Долче и Габана придобиваш класа, та Долче и Габана творят дрехи, а не класа!!!! Последното, което прочетох, че се виждала с Григор Димитров ме разсмя от сърце. Поздрави на целия екип на този сайт, който работи за "класата" на НЛО - то!

Коментирай

...

преди 8 години

Само където излъга, че четеш рядко, след като под всяка статия за Николета и Алисия има твой коментар, но нищо де.

Коментирай

Of

преди 8 години

Оф, Боже спрете севече ХотАрена. Много пъти Николета копира Алисия, много пъти и това феновете и много добре го нзаят. не можете да промените мнението на хората и истината. Вие искарахте Николета, че с нея започва и свършва света! Хайде , стига ПР на една никаквица! Нито излъчването има на Алисия, нито държанието относно снимките. За другото не може и да си помисли да се мери. Това, че мастити бизнесмени с които се въргаля я лансират в ТВ и то е до време. Неграмотното и необразованото, некадърното си остава такова!

Коментирай

Ники

преди 8 години

То по тази смотана логика- и Николета и Алисия копират Галена , която доста по преди тях докара тази визия и на която най- много да ги съди! Освен Галена сега да ги съди, защото я имитират! А НИколета, дето все си мисли, че всички искат да са като нея да вземе да се прегледа, че нейното отива към психическо разстройство. Между другото, Алисия е по -стилна в случая

Коментирай

Ники

преди 8 години

"Досущ като НИколета?" И защо реше така- понеже е със същата рокля и прическа ли? И двете са в испански стил, но едната прилича на красива селянка, а другата го дава по -аристократично във визията.

Коментирай

ggggg

преди 8 години

GLUPOST KATO STATIQTA VI!

Коментирай

GYPSY

преди 8 години

АЛИСИЯ Е МНОГО ПО-НЕЖНА , МИЛОВИДНА И ИМА АНГЕЛСКО ИЗЛЪЧВАНЕ, ЗА РАЗЛИКА ОТ НИКОЛЕТА! ТАЗИ Е ЦИГАНСКО- КУРВЕНСКА КРАСОТА, КОЯТО НЕ СЕ КОТИРА НА ЗАПАД.

Коментирай

do ...

преди 8 години

Много, ама много пък на мен ми е интересно как точно разбра, че това момиче, жена или мъж с инициали "ppp" е под всеки пост и неин коментар. Много ми е интересно да разбера, как разбра и по коя логика? :) :) :) :) :) ОФ, Ах, ppp ....и ред други всеки може да напише Това е, като да ядеш боб и да кажеш от кое зърно си пръднал. Смешници безподобни!

Коментирай

do :)

преди 8 години

Така говориш за София, че още малко и ще ти повярвам, че си софиянка! Ако ти си от София, аз съм от Ню Йорк. Вярвай си!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

taz sawsem se pobarka...wsi4ki ia kopirali....be ei....kyrwoleto...koi iska dsa e grozen kato teb be...ti pak kade se wpiswa6...izob6to....negna...stilna i krasiwa e ALISIA...

Коментирай

преди 8 години

Всяка етора поза и е едно към едно с тези на Николета! Защо, по дяволите, си затваряте очите пред нещо толкова очевадно?????? Не ги харесвам и двете, но да се твърди, че Алисия не копира Николета е безумно! Та тя е като copy-paste на Николета! Отворете си очите, стига сте казвали на черното бяло!

Коментирай

Aloo, kioraviqt Asin lizach

преди 8 години

Neshto mai se burkash??? Q pak si pomisli koi se pokaza purvi s koka i koga, zabludeno fenche?? Biva da si prost, ama da si i kiorav i prost, veche e prekaleno!

Коментирай

Оооффф тая Джен;))))))) Аферим, лелче!

преди 8 години

И баба Джен отново не спи и рови по профилите на Николета и Алисия, като някаква дърта, отегчена и незадоволена пенсионерка хахахахах! Жалка си, "миличка"! Все се мислиш за много оригинална и знаеща , а всъщност си просто досадна и неинформирана;))))) Всеки път, в който засичам името ти под статиите за Николета, започвам да се изпълвам със съжаление към твоята отчаяна и огорчена личност! Хайде спри се вече;)))))) Достатъчно подигравки отнесе, нямаш ли лимит??

Коментирай

Елена

преди 7 години

И двете кифли не са интересни. Как може Алисия да се излага до такава степен, че да пръсне маса пари за да прилича на тъпата Николета. И двете са ми пълни простакеси мослещи се за нещо повече.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.