Алисия: Дължа успеха си на бенките си

https://hotarena.net/az-jenata/alisiia-dalja-uspeha-si-na-benkite-si HotArena.net
Алисия: Дължа успеха си на бенките си
Алисия смята, че дължи успеха си на многото си бенки, научи HotArena.

Изпълнителката сподели, че не просто се гордее с кафявите петънца по кожата си, но дори смята, че те са основната причина за кариерата й, пише \"Всеки ден\". 

„Ако бенката е в предната част на шията, може да се надявате на главозамайваща кариера“, твърди Ася.
 

16 Коментара

хахаа

преди 7 години

Куха лейка, тъпа овца-като вече отвсякъде е бита карта-сама започна да се хвали. А дали и те са й силиконови,както всичко останало :)

Коментирай

хахаа

преди 7 години

Споко дъртофелничке- късмета ти е бил От всички те ти бивши любовници, а не от Брадавиците ти.

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Ама то това бенки ли са,като гледам повечето са брадавици-за тях кво пише ,на късмет ли са или на баба Яга?

Коментирай

Грозотиооооо

преди 7 години

Каква е гнусна на снимката старата курва бляяяяяяккк :)))))) ТОВА НЕ СА БЕНКИ, А ПРОТИВНИ БРАДАВИЦИ:))))))) Все едно някоя лама и се е изплюла на врата ахаххахахахаха Мазна лелка, отвращаваш ме! Вземи ги махни тия израстъци, грозни са и те правят още по-отблъскваща! Като толкова си ги харесваш, защо на половината ти снимки са заличени с фотошоп, а, стринке?? Каква кариера, мумио??? Аххахахаххаха Да ти п...м на скапаната кариера кръчмарска :)))))))) Набръчкана скочубра!

Коментирай

:D

преди 7 години

Ибаси злобното, истерясало животно. Марш в зоопарка да пасеш трева и се погледни ти на какво приличаш и каква кариера имаш, после обсъждай хорските. _ I _

Коментирай

Истината боли, тъпако!

преди 7 години

"Ибаси" ахаххахахаха да те е.а в неграмотното, селско парче ахаххахахаха Научи се да пишеш, кретенче! Не си за тук с този правопис ;)))))) Чак пък и определения слага ахаххахахахах Чети, не си ти, когато си прост!

Коментирай

Силвия

преди 7 години

Aliiiii ♥♥

Коментирай

преди 7 години

Ali Baba ahahhahahhahahahahahha da te e.a v durtata shunda ahhahahahahahhahahahahahah Lisicia ahahahahahah kvi sa tiq kokoshi truni, kuv e toq nabruchkan surat??? Ahahhahahhahahah

Коментирай

rezil

преди 7 години

Nikoleto , spri da komentirash, ot kilomentri lichi ,che si ti , otidi si sychinqvai novini za utre ... d*ha li dnes , a xahahahaha .. ama si typa ... komentirai q , ti i bez tova drugo ne mojesh .. ama po-dobre vsyshnost otidi cheti scenariq , che vse neshto fyflish v nedelq , kaji im dda ti pishat scenarii s po-lesni dumichki , che i tezi sa ti trudnichki i kolko si zle - ne stiga , che snimate 50000000 dubyla , ti pak imash greshki pri proiznasqne ... pusnete zad kamera da vidim kakyw rezil si , v btv .. ti i za televiziqta na volen ne stavash .. NIKOLETA VYN OT MEDIITE !!!

Коментирай

rezil

преди 7 години

kakvi bradavici be . smeshnico . Naistina si SMEHOTVORNA .. ti naistina si glupava i to mnogooo !! Dori i komentarite , kato teb samata , ne struvat , kyde bylgarskiq narod ti obyrna vnimanie .. a da- ot Alisiq ,che i vze muja , ot tam te znaem SAMO ! ako te vidq , edinsttveno bih ti se izplul , ama ne sys sperma ,kakto si sviknala !

Коментирай

Shhhttt mishko mrusna!

преди 7 години

Ei, muhlio razkrachen! Ako doida shte ti smachkam gnusnata mutra! I da TI MI OBRUSHTASH VNIMANIE! Ahhahahhahaah Napravo sum ti bruknala sus shish v tesniqt zadnik ahahhahaha Ne izdurjash, a???Mnogo kofti komentari ima sreshtu Vakarelskoto plashilo tozi put ahahaha Tova li te razdrazni tolkova?? Mnogo sme nervni neshto ahahahaha Marsh da lijesh bradavicite na gnusnata Alisia! Kva sperma imash ti be ahhahahahahahahah maika ti nedorazvita ahhahahahah Gledai az da ne doida da ti se izhvurlia na krivata mutra, makar che bih ti napravil usluga, udostoiavaiki te s tazi chest ahahahhahahhaha Da go duhAsh do jivot i ti, i uroda Asq! Dulbai kum dunoto, mizeren kelesh!

Коментирай

rmc

преди 7 години

Ааааааааааааа този коментар кърти направо! Точно, точно в десятката!

Коментирай

nody

преди 7 години

Това не са бенки, а брадавици. Гнусни при това. Я се разрови из нета за сбръчкана шия със брадавици на какво е?

Коментирай

argila

преди 7 години

С глас се смея. Леля ви Ася Дойчева е всичко друго, но не и синоним на "главозамайваща кариера". От старост ли, от лудост ли не знам, но страшно на сериозно се е взела. И ръси едни безкрайни тъпизми с които величае безсмисленото си съществувание. Освен подигравки и присмех буди според мен и мъничко жал.

Коментирай

che

преди 7 години

Според мен са старчески петна. Освен това ако толкова много си ги харесва, защо винаги на фотошопираните и снимки изчезват мистериозно???

Коментирай

rado

преди 7 години

По-скоро дължиш така наречения си "успех" на междукрачието си. Той се е превърнал както в твоя професия, така и в начин на живот. За уменията ти с устата също легенди се носят. Баш брадавиците едва ли са ти помогнали с нещо, освен да извърне някой глава от теб с отвращение. Страшно гнусни са, наистина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.