Алисия хвана мазоли от GSM

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-hvana-mazoli-ot-gsm HotArena.net
Алисия хвана мазоли от GSM
Алисия страда от остра форма на пристрастеност към любимата си джаджа, узна HotArena.


Смартфонът на певицата буквално се е сраснал с ръката й и тя не може да отлепи дланите и пръстите си от тъчскрийна, по който щрака денонощно. Близките й дори вече я шегуват, че са й излезли мазони и непрестанната употреба на мобилното устройство.


Всъщност, на хората от обръжението на Алисия не им е никак приятно и дори се дразнят и обиждат на този неин вреден навик. И с право! Певицата е захапала телфона, независимо в каква ситуация се намира - у дома, на улицата, в заведение, на среща с приятели. Явно онлайн контактите й са по-важни от тези очи в очи, с което неминуемо засяга събеседниците си, пише \"Всеки ден\".


Основното занимание в ежедневието на Ася от Вакарел е да бъде онлайн в социалните мрежи, където да клюкарства и да след мненията на феновете за нея. Освен това тя доста често използва смартфона си като фотоапарат и застава пред огледалото за поредното селфи.

16 Коментара

ха ха

преди 7 години

Дъртата пръдня се прави на малко коте с тези чупки и стойки.

Коментирай

Otvrat!

преди 7 години

Kompleksirano lelche xaxa Radva se na operiranata si mucuna:)))))))

Коментирай

ВС

преди 7 години

С Жоро са в Дубай за Гергьовден. Няма ли да го поздрави ,както преди правеше с Николайчо? Май се срамува от новия тъпкач.

Коментирай

Дък

преди 7 години

Мазолите са професионални, от ръчна работа с микрофони а у ... :)))

Коментирай

Nikoleto , spri da komentirash

преди 7 години

Nikoleto , mlukni , che ti si po-zle .. Mnogo si e dobre .. Ne e kato mangalkata 1.65 .. Aide sprete se

Коментирай

преди 7 години

Ahahahhahaha nito Asq, nito Nikoleta imat 1.65, maloumniko slqp ahahhahahaha shte im se ama nqma:)))))) I ne pishe Nikoleta, ne se burkai! Mnogo hora ne ponasiat Vakarelskata boja kravichka Lisicia! "Svetata" maika tq ahahhahahaahhaha Licemerna skripq!

Коментирай

Ай

преди 7 години

Николето, пак ли никой не те е поканил да празнувате някъде?

Коментирай

хa-хa

преди 7 години

Млaдее и хубaвее явно рaздялaтa с оновa плешивото момче и се отрaзявa достa блaготворно.

Коментирай

а ти дърта и нещастна шаврантия не излизаща от жълтите сайтове

преди 7 години

Това ,ч е ти я мразиш без да има защо си е чист психологичен проблем и черта от характера злобна и зла , да не говорим, колко си неграмотна. Но пък се изяждаш от злоба, че не можеш да и направиш нищо на Алисия. Живее си живота с който с иска и както си иска. Парички си изкарва и си гради успешна кариера,защото е упорита, работохолик и талантлива жена. Всичко си има , за разлика от теб и затова ще си останеш един дърт урунгел със злобата в дебелия гъз никому неизвестен и ненужен боклук. Нещастник! Квакай от гьола това ще ти остане циганка тъпа. Като ти гледам диалекта цигански на който драскаш тук от циганията си няма да излезеш. Там ще квакаш и плюеш и там ще си останеш. Дори праха зад гъза на Алисия не можеш да стигнеш, за да го дишаш. Боклук смотан!

Коментирай

голям шедьовър!!!

преди 7 години

Е, няма по-просташка статия! До къде стигна злобата и простотията на някакви си дребни драскачи, занимаващи народа с тъпизми. Алисия била пристрастена към телефона си!!!! Сякаш са постоянно с нея в леглото, на работа, в къщи и из града. И кой е този дето е, че да снася такава информация. Няма такава простотия! Кой бавно развиващ и в кой клас го е писал това произведение на литературата??? Няма така статия честно! Смях се със сълзи докато я прочетох. То да се смее ли човек, да плаче ли?! Положението на драскачите става трагично, комичното отдавна мина границата.

Коментирай

Изи

преди 7 години

Много красива!

Коментирай

ти да видиш!

преди 7 години

С Жоро са в Дубай, ама следващият път. факт, че не излизаш от жълтите сайтове и всичко черпиш за чиста монета. Колко жалко същество си, но не можеш да се усетиш! E, завиждай! Друго не ти остава!

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

oooo swirkoleta pak polydia....winowna li e alisi\a 4e e krasiwa a....pa4a ne6tastna e nikoleta

Коментирай

g-n gospodinow

преди 7 години

дa, дa aлиcия oбoжaвa тeлeфoни ..дa нe зaбpaвямe чe в нaчaлoтo нa ĸapиepaтa cи ĸoгaтo пpoxoждaшe в пoпфoлĸ мyзиĸaтa aлиcия вдигaшe ĸpaчeтa зa нaй-oбиĸнoвeн тeлeфoн c ĸaпaчe..знaeм cи я шaвливaтa acя oт иxтимaн

Коментирай

преди 7 години

Ne, ne q mrazia, pluh neshtasten! Uvi, ne e dostoina da izpitvam takiva chuvstva kum neia xaxa Ot koga da kazvash istinata, se priema kato omraza???? Smeshnice, fakt e, che Asq e niska i ako shte i sto puti da napishesh obratnoto, nqma da q napravish po-visoka! Otivai da si lekuvash kompleksite, "draga" maloumnice! Ne si pozvoliavai da me obijdash, da ne doida da ti smachkam groznata mutra! Pihtia selska!

Коментирай

преди 7 години

ooo mis tupa ovca ahahahahahah da te eba v razkrachenata mishka ahahhaha stiga s tova kvakane i teia giolove, smeni repertoara, drislooooo! Tolkova si predskazuema i jalka! Ti ne izlizash ot tuk, gnido!!! Samo smenqsh imenata i ezika ahahahahahhaahhaha Koi klas si?? Shesti ili sedmi??? Agahhahahahaahha pikloooo ;))))))))) otivai da pishesh domashni, vmesto da kazvash koi e negramoten! Izrecheniqta ti sa tragichni, ti izobshto v chas po bulgarski ezik i literatura vlizala li si???? Ili reshi, che sum negramotna, zashtoto pisha na latinica????? Da te e.a v tupoto parche!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.