Алисия и Коце в депресия, Емилия с паник атаки, Преслава се тресе от нерви! Какво става?! Вижте ТУК

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-i-koce-v-depresiia-emiliia-s-panik-ataki-preslava-se-trese-ot-nervi-kakvo-stava-vijte-tuk HotArena.net
Алисия и Коце в депресия, Емилия с паник атаки, Преслава се тресе от нерви! Какво става?! Вижте ТУК

Фолкпевецът Константин тази пролет е в депресия, твърдят негови приятели, които са свикнали да купонясват с него до ранните часове на деня, разбра HotArena.

 

Коце бил без настроение, вечно кисел и необичайно мълчалив, без видима причина.

 

От неразположение напоследък се оплака и колежката му Алисия. Пред свои близки тя проплакала, че все по-често „се тръшка за глупости“ и често няма желание да напусне леглото си сутрин. Ако можела, щяла да остане между чаршафите цял ден, без да вдига щорите на прозорците си, пише „Всеки ден“.

 

В същото време друга чалгаджийка – Емилия, призна, че от няколко седмици я мъчат страшни паник атаки. „Започвам изведнъж да се треса и да изпитвам желание да се скрия някъде. Мъчи ме някакво безпокойство, все едно всеки момент ще се случи нещо лошо“, твърди чалгаджийката. Личният й лекар обаче я успокоил, че това е нормално за март и проблемите й ще отшумят до месец. С този проблем е и Моника Валериева.

 

Пролетната умора и нервното напрежение не подминаха и фолк дивата Преслава. Тя е потисната и плаче всяка вечер, откакто участва в телевизионното шоу „Като две капки вода“, коментират от обкръжението й. Според тях певицата е с разклатени нерви след раздялата си с Георги Станоев.

 

Бирмата, с когото имаше дълга връзка, за момент я беше извадил от хроничната депресия, но след като папараци го спипаха с Алисия, тя отново се срина психически. Затоплянето на времето усилило безпокойството й, а критиките в музикалното шоу – буквално я довършват, категорична са хората в обкръжението й.

11 Коментара

Миро

преди 8 години

Коце - "метана' го вкарва в депресий. Алисия (Ася) - остаря и се побърка (климакс). Емилия + Моника - ца на "codterpin" , като го спрът и са чао! Преслава - коката и изпили мозъка, не знае да плаче ли, да се смее ли!

Коментирай

верно?

преди 8 години

Ех! Вече и диагнози взеха да поставят кой депресия кой друго хаха. А манията за величие не е ли диагноза при някои, особено когато мидията за постигане на величие е не възможна.

Коментирай

g93

преди 8 години

Тия жени откъде ги измислят тия паник-атаки? Имам чувството, че всеки който иска да се прави на интересен по телевизията се оплаква от накакви паник-атаки. За Преслава не знам откъде си измисляте че плаче всяка вечер и тем подобни глупости. Тя си е все така лъчезарна и позитивна. Бях на нейно участие в клуб 33. Невероятен заряд носи това момиче. И се получава винаги страхотен купон. Не знам къде я видяхте тая нейна потиснатост. Същото се отнася и за Константин. А Дойчева си е депресирана по рождение. Нейното чувство за малоценност и комплекси се отразяват на вида й. Вечно нещастна, мрачна, фалшива, лицемерна. Няма как да не е в депресия.

Коментирай

Познат

преди 8 години

Константин е наркоман и яко шмърка - ФАКТ! Нормално да е в депресия. А Ася сбръчканата скумрия си заслужава - не е лесно да си курва!

Коментирай

разложен боклук си ти-

преди 8 години

Ти си парцал от най-долна класа! Само цигани могат да те препикаят минавайки мимоходом, без да се задържат до теб. Жалка злобна отрепка! На всеки знаеш реда , само на твоя си изтървал края.

Коментирай

разложен боклук си ти-

преди 8 години

Ти си парцал от най-долна класа! Само цигани могат да те препикаят минавайки мимоходом, без да се задържат до теб. Жалка злобна отрепка! На всеки знаеш реда , само на твоя си изтървал края.

Коментирай

бре

преди 8 години

Странно, колко добре си запознато с лекарствата ( психотропните ) и наркотиците!!! Явно вече не ти действат и си минало на по-твърди. ... хахаха Познат почерк! .... А, ...Ксанакса, къде го забрави да го изпише този път? ха ха хаааааааа Болен мозък и 1000001 коментара нон стоп денонощно.

Коментирай

До "Разложения боклук"

преди 8 години

Алисио, ти ли си, ма??? Стига си се пенявила, лелче, много навътре го приемаш:))))) Псува като каруцар, кълне всеки който дръзне да изрази отрицателно мнение, "препикава" всяка статия...и това ако не е самата стринка Аска от Вакарел!:))))))))))) Олекна ли ти след като се изтропа, "драга"???? Сега "по-красива" ли се чувстваш???ахахххахахха Карикатура такава, така и не осъзна колко си безлична и смешна:)))))

Коментирай

До "тъпа оФца" а.к.а "простакеса"....и пр.

преди 8 години

Ей, шут долен!! Я се разкарай от тука, злобен караконджул такъв! Не ти ли писна да пръскаш помия , а , кранто дръглива?? Колко сте там, " мила"???Като ти чета простотиите стигам до извода, че никога не си сама:)))))))) Вместо да правиш забележки на хората, че предписват хапчета, вземи си пий твойте! Поздрави на въображаемите ти приятели с многото "имена":)))))))))))))) БОКЛУК

Коментирай

Тикво

преди 8 години

Тикво, виж първо себе си - много си злоба, много обиди ръсиш. Луда си за връзване. Оня ден мен ме обърка с някой друг, сега тука си се развихрила и пак те гонят някакви паранои и разни цитирам "въображаеми приятели". Спри се малко. Ненормалница!

Коментирай

преди 8 години

Майка ти е тиква, овцо :))))) иначе как би успяла да роди такова плиткоумно и неграмотно изчадие като теб??!! Не те бъркам с никой, "мила", подобни малоумни разсъждения са типични само за теб, "простакесо"! Факт е, че си супер куха и вманиечена на тема "лизане на Асиния гъз":)))) не се хаби да отричаш, каруцарският ти стил те издава:))))))) Крива мастия такава, заминавай да целуваш косматият анус на идолката ти, все пак трябва да си заработиш заплатката хахахахх

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.