Алисия и Лидка Скалата на почивка в Португалия, плащат 3800 евро на ден за тузарска вила

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-i-lidka-skalata-na-pochivka-v-portugaliia-plashtat-3800-evro-na-den-za-tuzarska-vila HotArena.net
Алисия и Лидка Скалата на почивка в Португалия, плащат 3800 евро на ден за тузарска вила
Алисия избра брега на Атлантическия океан за своята лятна ваканция. Фолкпевицата почива в Португалия от няколко дни, видя видя HotArena.

Певицата е в Алгавре с весела компания. В нея влизат столичната бизнес дама Лидия Станоева-Скалата, фризьорът Ивайло Колев и още няколко дружки. Групичката замина за родината на Кристиано Роналдо в края на миналата седмица и мина през Лисабон, преди да се отправят към основната си дестинация - градчето Фаро в Алгавре.

Дружината набързо обиколи местните забележителности, които между другото не са никак малко. След това се настани в тузарския комплекс \"Вале до Лобо\" на брега на Атлантическия океан. Той е признат за един от най-известните курорти в Европа. Днес е най-големият и луксозен комплекс в Португалия, въпреки че е основан още през 1962 година. Хотелът в комплекса е пет звезди. Курортът разполага и със собствено голф игрище. Има и няколко луксозни къщи, като именно в една такава се настаниха Алисия, Лидка Скалата и компания, пише \"България днес\".

Те са във вила в традиционен стил с уникална гледка към океана. На свое разположение имат шест спални, пет бани, дневна и кухня с бар.
Тази вила с традиционен стил е с уникална позиция в търсената част на курорта, като се възползва от издигането на парцела и гледката към океана. Терасата разполага със собствен басейн. За това удоволствие веселата компания плаща \"скромните\" 3800 евро на ден.

Този път Алисия се отдаде на купона с приятели и не взе сина си Валери. Той е поверен на грижите на родителите й във Вакарел. Причината е, че няма как да отиде и при своя баща Валери Божинов. Нападателят в момента е на подготовка с \"Риека\" за новия сезон.

9 Коментара

Гошо

преди 5 години

Остарели прости дърти ненужни курви

Коментирай

1234

преди 5 години

Точно в десетката!

Коментирай

класа!!!

преди 5 години

Напълно заслужено, вади хит след хит, не разчита финансово на никой и си плаща сама всичко. И за разлика от всички останали бръмчалки с еднакви и смешни снимки под палми, огъзени и омръзнали до болка то това си е вече класа.

Коментирай

Уникално място

преди 5 години

Знаят къде да ходят, плажовте на Алгавре са уникални. Храната е страхотна, местните хора много слънчеви и усмихнати.

Коментирай

Рени

преди 5 години

Eeeeee, ама много сте се минали, е как не се огъзихте до една палма ами така облечени в басейна ;). Все пак говорим за дами с възможности.

Коментирай

Теди

преди 5 години

Алисия нещо не я виждамна снимката...

Коментирай

boko

преди 5 години

Taq s cherniq banski sum q ebal, prostitutka e

Коментирай

13

преди 5 години

Алисия милата беше се впрегнала с всичка сила да си осигури поредният "финансов мъж и пореден баща на сина си" но поредно я изоставиха. Нищо не остана-сега си ближе раните с красивата разпоретина- Лидка Скалата. Ами с кого и къде да ходи-,,,,,,,, ами с нея до някое време разбира се- и с такива джофри като гледам ,като нея.

Коментирай

Баба Генка

преди 5 години

Малии,чеда,я ми кажувайте коя от петте е Асето,забравих си очилата на полето и не мога да я разпозная

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.