Алисия и Ники Михайлов пак са заедно! Защо обаче го крият? На каква цена певицата му прости униженията, на които беше подложена? (Отговорите тук)

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-i-niki-mihailov-pak-sa-zaedno-zashto-obache-go-kriiat-na-kakva-cena-pevicata-mu-prosti-unijeniiata-na-koito-beshe-podlojena HotArena.net
Алисия и Ники Михайлов пак са заедно! Защо обаче го крият? На каква цена певицата му прости униженията, на които беше подложена? (Отговорите тук)

Редакторска плесница

 

Както първо HotArena надуши, Алисия и Ники Михайлов отново са заедно.

 

Двамата прекараха романтична почивка в Гърция, но все още крият, че са се събрали. Защо? И на каква цена фолк певицата е готова на прости всички унижения, на които я подложи?

 

Та нали именно тя потвърди окончателната им раздяла през февруари?! И заяви, че различията между двамата били твърде големи? И нима е забравила за всичките жени на Ники след нея, и… по време на нея?! Едва ли!

 

Ники Михайлов и стоте поръчани мадами

 

През близо 4-годишната връзка на Алисия с Ники Михайлов, националният вратар доста се разнообразяваше. Всеизвестно е, че футболистът е на принципа само с боб не става, трябва и леща, и пържоли, и риба, и хайвер, и всякакви деликатеси.

 

Докато беше с Алисия, се чуваше, че Михайлов импровизира в менюто си с колежката й Мария, с плеймейтката Мария Цветкова, с Емануела, както и с поредица знайни и незнайни златотърсачки.

 

Историята още помни случая, когато Моника Валериева бе засечена на гости на Михайлов във Верона. Да й удари едно рамо, моделката си беше взела и приятелка, като двете си пуснаха селфи от самолета до Италия. После папарашки снимки показаха как Ники кавалерски ги взима от летището.

 

Според запознати капката на търпението на Алисия преляла, щом научила за изневярата му с пловдивчанката Мария Лечева. Унижението дошло повече за певицата и тя предложила да се разделят.

 

Само седмица след раздялата между Михайлов и Алисия пък, футболистът си извика бившето гадже – фолк певицата Никол. Блондинката излетя за Турция на „спален“ туризъм, като ние показахме папарашките снимки.

 

В последствие излизаха и скандални чатове от Фейсбука на Ники Михайлов, които разкриват как си поръчва момичета за Турция.

 

И сега, няколко месеца по-късно, Алисия прости всичко на Михайлов?!

 

Имаме ли връзка със теб сега, или се разпадна внезапно тя?

 

Раздялата между Ники и Алисия в началото на годината беше факт, а не пиар стратегия, както някои си мислят.

 

Сегашното им повторно събиране също е факт. Дали ще бъде сериозно, или става въпрос само за мимолетна секс гръцка авантюра, предстои да разберем.

 

При всички положения обаче Алисия е тази, която прави големите компромиси.

 

Певицата прекрасно знае, че не е единствената жена в живота на Михайлов и въпреки това се примирява с този факт. Защо?

 

Отговорът на този въпрос не е еднозначен.

 

Според светски наблюдатели Ася Дойчева много се страхува следващата сериозна връзка на Михайлов да не е с някоя по-младичка, известна и красива жена, която тотално да я засенчи. Затова е готова да играе на хорото на Михайлов, да му позволява да прави каквото си иска, само и само да бъде „в играта”.

 

Версията за последен шанс тук няма как да е актуална, защото през годините Алисия много пъти даваше „последен шанс“ на Ники.

 

Другата хипотеза за повторното им събиране е просто да е претръпнала от кръшканията му и вече да не й пука. Той си прави каквото си иска, както и досега го е правил, тя си гледа кариерата, а за пред хората общата им пиарка им гради патриархален имидж на супер хепи двойка.

 

М. Грозева

47 Коментара

Ани

преди 8 години

УОУ! Дай Боже всеки му такива унижения. Той в публичното пространство я превърна в принцеса (каквато си е), колко флиртуваше с нея, как се е изказвал за нея, голям респект, уважение и любов! Унижение е да те нарекат трабант, но това всеки го знае, няма нужда пак да го дъвча. На онази рано или късно всеки и тегли шута. Никол я снимали на летището - ще ходи при Ники. Никола последвал някоя си Мария - и тя му любовница. Моника в Италия - пак при Ники. ХАХАХАХАХАХАХА. То всички знойни и незнойни моделки и подобни се размотават по Италия. Чак ти е смешно какви простотии четеш без никога да си видял доказателство. Общо взето не знам защо подценявате Алисия след като е една на хиляда в публичното пространство. Морал, класа, възпитание, сдържаност, подбрано поведение, маниери! И стига с тези "по-млади" от които тооолкова е страх, защото тия младите стават за по вечер в някой хотел от 3-5 и никой не ги вижда, жени като Алисия са уважаваните, обичаните и показваните. Ако става въпрос Алисия е била с двама от мъжете на Николета и с двамата е била доста повече време и доста повече са я уважавали. Само някакъв малоумник би сложил Николета над Алисия, замо защото изглеждала по-млад и била по-красива. Що за комплексарщина?

Коментирай

СТИГА ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Николет Арена как пък не ви омръзна бе, как не ви омръзна само да си измисляте, да лъжете, да си съчинявата бе....................спите ли спокойно нощем???!??!?!?!?! Защо ни подценявате, обиждате читателите си имайки ги за малоумни кръгли идиоти - която се снима в тоя свят в самолет значи при Ники Михайлов отива, която я снимат на летище (защото вие истински папарашки снимки Н Я М А Т Е) и тя там отива, която я снимат в кенефа, че се*е значи сто процента преди това е била на вечеря с Ники Михайлов и е преяла, ако некоя се снима в огледалото в спалнята, значи ти спалнята задължително е на Ники Михайлов..................въобще незнам кога тоя човек яде и спи, като според вас постоянно е със свалени гащи. Защо за толкова години няма дори една единствена едничка снимка на Ники Михайлов с друга жена, не 5 или 10 снимки, една снимка няма, дори половин снимка няма - НЯМА НИЩО! Така, че за какви кръшкания и унижения ми говорите - като твърдите нещо докажете го или един път ЗАВИНАГИ ГИ ОСТАВЕТЕ НА МИРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

POP

преди 8 години

Golemi unijeniq be chak da ne mojesh da si vdignesh glavata ot sram :D :D :D hahahaha q da gi vidim i nie, kude sa? :D

Коментирай

Mari

преди 8 години

На 17 Юни Алисия имаше участие в Пловдив. А на 18 Николай постна снимка под която написа чао Гърция на английски ! Интересното е че в Блясък излезе опровержение на новината в която пишеше че не е със Алисия. А след това редактираха статията и написаха че не е потвърдено с коя е Ники и дали това е Алисия или друга жена. Много интересно какво всъщност се случва ?!

Коментирай

offf

преди 8 години

да много интересни неща се случват, но ако е трябвало щели са да съобщят... и какво като на 18 постнал "чао Гърция", това въобще не означава, че тогава си е тръгнал от Гърция... ми ако иска и днес може да постне същото... п. с. Случва се, че младите се ОБИЧАТ, а щом се обичат нека се вземат.... пък ние ще им се радваме....

Коментирай

aman ot pomiata viiiiii..... :(

преди 8 години

eto viijdate li za6to kriqt vryzkata si... mi to tova tyrpi li se, ot kamyk da si 6te se propuka6 kato 4ete6 vseki den takiva izmislici za sebe si i lubimiq 4ovek.... be to stra6ni fantazii, stra6no ne6to--- be s tazi e , s onazi e,,,,,,,,,, s onzi bila- ne s drig po-bogat......... blqks.... pylna otfrat ste v tozi sait:(

Коментирай

lili

преди 8 години

ot vsi4ko kazano se vijda ,4e niki bezkraino uwajawa ,obi4 i respekt

Коментирай

Kakto vinagi mnoo ste zle

преди 8 години

Абе тяхна си работа. Единствено хората във съответната връзка са тези които си решават как и к'во. Може да им е яко заедно. Без сериозни намерения. Ако пък са си о'к като са заедно и са happy, вас к'во ви пречи. Много сте.... мижитурки. Мишоци.

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 8 години

Пълно щастие няма,хора. В една връзка има и хубави моменти, има и сблъсъци, понякога изневери. Ако пак са заедно, ако се връщат един към друг значи се обичат. Няма лошо, нека се обичат. Правете любов, а не война ;)

Коментирай

5

преди 8 години

Тези двамата са по-мухлясали и от синьо сирене. Стига сте и ги натрапвали. Има и по-свежи и интересни лица в медийното пространство, които са по-интересни.

Коментирай

Мария

преди 8 години

Кои например?

Коментирай

досади

преди 8 години

Циганска работа.Иди си ,ела си.И едните и другите.Аз предлагам да се взимат четиримата и да си живеят дружно щастливо.Няма да си омръзват,нали ще се сменят.Мангали.На хората вече им се повръща от вас и личните ви драми.Всеки ден едно и също.Чалгарка и футболист и тяхната цигано-турско-индийска сапунка.

Коментирай

?

преди 8 години

Ахахахаххаха ама като са ви досадни защо си правите труд да отваряте статиите за тях, да ги четете, че пък на всичкото отгоре и коментирате??!!?!?!?

Коментирай

а,дано е ситина че са заедно

преди 8 години

Ох, горките те! Тази статия бълва от злоба! То бива лъжи и измислици ама чак пък толкова. Хайде ако може и бившата госпожа Божинова да прости ама истинските унижения на които тя пък в момента е подложена от мъжа си ,е тогава ще е друга работа за вас, ама на, не я иска човека, та по този повод видите ли сега Алисия била едва ли не глупачка, страхливка и дрън-дрън. А вие изобщо не сте наясно дали са заедно ;), а Хотлайна, нали ;)????Ама ние знам колко са ви достоверни източниците. И все пак ако са те са перфектната двойка защо да не?!

Коментирай

Tochno!

преди 8 години

Видно е, че статията е поръчана от Николета. Малоумна като нея самата ☺

Коментирай

smqh

преди 8 години

така де,ако искат ще се виждат само за удоволствие.Щом нещата са взаимни и 2-та са съгласни какъв да му Е*А М*****А ви е на вас проблема тя к'во преглъща или плюе....Николета умира от злоба.Еми заради тази злоба моето момиче те натириха всички.Не искат и да те знаят...Къш,парцал долен.Сега е момента да се самоубиеш.

Коментирай

smqh

преди 8 години

Николина Порното как кой :) :)

Коментирай

hhh

преди 8 години

Тва пък! Седнало да чете Хотлайняна и си прави изводи за хората.. Що пък да са досади, и какво е това иди си ела си, много знаеш ти така ли е не е ли, ама си седнал да разтягаш локуми. Само глупак би си правил изводи за хората само на базата на фантасмагориите на жълти долнопробни сайтчета, а ти си един от тях.

Коментирай

алекс

преди 8 години

Какви унижения??Вие бяхте ли там,видяхте ли???Защо криели е ми заради малоумни статии ,като тази и други следващи!!И да уточня за не знаещите Алисия имаше участие на 18-ти а не 17,и къде е била е ясно и с кого,но изпуснахте нещо съществено и в Турция бяха заедно!!

Коментирай

хотарена

преди 8 години

Много ясно ,че е така.И от къде да си правим изводи,като Алисия мълчи,като путк@ и се прави на жертва.Те никога не са се разделяли,само лайна серат за да мирише около тях и да не ги забравят хората,ама вече станаха досадни.Хотарена вземете вече напишете нещо по рализнчо.Стига вече с тази досадна женица и нейния животец.Разбрахме я вече що за стока е.Повече от ясно е ,че е злобна и много лъже.Малко ли нейни колеги изреваха.То един да беше,да кажеш завижда.И как все на нея и завиждат ,все тя жертва,горката.

Коментирай

хмм

преди 8 години

Аз по-унижена жена в България от късокракото цигане от Караджово не знам, пък вие си пишете глупостите в мизерния сайт...

Коментирай

Николетче, супер си !

преди 8 години

Абе я стига сте писали за тези двамата, обичат се - събират се ! Скучна работа ! Я пишете нещо по - интересно ! Я напишете как Фики й го набутва на Никето, как Шиши й го набутва, как Благо й го набутва и как още знайни и незнайни индивиди й го нач.....кват ! Ко ми пишете за двама влюбени ?! Hahhahaha

Коментирай

12345y6u7iopè^;iluyjrfgas

преди 8 години

Няма по унижена, по неуважавана и по подигравана от "звездЪта" на България Николета Лозанова. Тя си знае защо е така. А Алисия е красива жена със самочувствие, сериозна и талантлива, и да не забравяме страхотна майка. Ех! Какво друго му трябва на един истински мъж. Ей, Хотарена ама ние разбрахме вече, че Алисия излиза че е най желаната в България с кой ли не я свързахте вече, а сега хоп изведнъж пак била с Михайлов, а да и Божинов също и Михайлов. Абе Николето остави популярните личности на мира бе жена, не те отразяват, само ти се подиграват, подбъзикват те, пускат ти малко фира и после ти гледат сеира ;). Ама то статии, то чудо хахахахаха. Престани да си навираш топчестия нос къде не ти е работа. Озлобяла си че никой не те приема на серизоно, има и статия в клюки бг как мъжете само те използат и после шута, даже Лили твойта "приятелка" вече си имала богато гадже само ти изоставаш, желаната а какво става?????Или се оправдаваш че ти не искаш хахахаха, като знаем каква меркантилна жена си кой ще ти повярва хихи.

Коментирай

тъпата драскачака се завърна

преди 8 години

Мария Грозната, гледай си животеца, да не ти дотегне и не прави халюциниращи свободни съчинения. Нито са се разделяли, нито ще се разделят. Да -през Февруари ,това беше ход от тяхна страна да спрат да им приписват врели-некипели. Обичат се! Колкото и да не ви се иска, Марийке! Обичат се!

Коментирай

хи хи хи какви са съчинения

преди 8 години

Димите на Михайлов...." Няма друг мъж да те притежава, докато аз дишам! "Не давам да си чужда" - да ви говори нещо!

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Dа, това със сигурност го зная, в Турция Ники имаше предния ден последен мач от първенството и следващата вечер беше с Алисия в Бурса. Пусна и снимки от там , но сам, а кой го снима е ясно.

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Интересно как , една "женица", "която била злобна и лъже"( коментари, които пишеш по всяка статия за Алисия и за N-ти път вече тук) от теб и която вече и била станала банална Алисия...( защо ли си мисля, че ти лъжеш?) Когато един човек не те вълнува, интересува или ти е противен, как така отваряш статията , която е посветена на него и коментираш всеки един коментар дори? А???? Хайде бръч , мършо!

Коментирай

!!!

преди 8 години

Мария Грозева, длъжни ли са да ти дават обяснение на теб или на когото и да било заедно ли са или не са??? Ами така им харесва , така правят! Май те разяжда злобата и завистта , а? Гледай си грозника и не поглеждай в чуждата паница. Лъжица там е много голяма за твоята миризлива уста. А и на приятелката ти не и се отваря вече парашута. Отдавна и е бил дузпата Михайлов младши и старши топна отвеса там. И Шиши , която я премета и натиска , като валяк , и на гадняра Бареков мачка диванчето , чак се бе вживяла в ролята на жената на депутата... И..... кой ли не???? Боже, хайде скрийте се някъде, че хората вече Ви нямат за нищо и си ти го казват тук директно.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

niki winagi e kazwal...i e go e pokazwal....4e alisia e specialna za nego....s koia gena e bil tolkowa dalgo.....obi4a si ia....straxotna dwoika sa......

Коментирай

обичайте се !

преди 8 години

Такава жена не се изпуска лесно! Боклуци с лопати да ги ринеш! Аз пък се радвам, ако са заедно и им пожелавам вечно да се обичат и да бъдат щастливи!

Коментирай

bravo

преди 8 години

Mnogo krasiva, mnogo talantliva i uspeshna! Strahotna maika! Tova e Alisia!

Коментирай

tochno

преди 8 години

Da, taka e!

Коментирай

DDD

преди 8 години

На каква цена ли , Грозева? Ще ти кажа! Предложи и брак, а тя, като една умна и достойна жена , отказа такъв. А, не твоите измислени и глуповати, като теб съчинения тук. Има да се учите от нея на етика, култура, възпитание, държание и какво ли още не...Дерзайте!

Коментирай

hahaha

преди 8 години

Kato umna i dostoina jena otkazala brak,Ti sq kakvo iska6 da kaje6? 4e vsi4ki,koito priemat brak sa typi i nedostoini.Ili vika6 grozeto ,kato e na visoko e kiselo i fantaziite za brak sa samo v glavata na Alisia.Za tri godini ,kato ne se e re6il na brak,4akai o6te.ili tq ne iska brak,a,ama malko li podska4a kato o6tipana za brak v parij predi vreme.gorkata ne q ogrq i sega druga pesen pee.

Коментирай

azzz

преди 8 години

I Nikoleta i Valeri sa zaedno ama za teh ne pishete.... Zashto????

Коментирай

.....

преди 8 години

Това, че на теб ти харесва да изопъчаваш нещата си е твой проблем. Никъде не съм казала, че тези дето приемат брак са тъпи и недостойни. Твое си хрумване! Казах, че , като достойна и умна жена ТЯ е отказала на него... явно така е преценила, че така е правилно! И ДА- за твое "успокоение"-ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК! ха ха ха Само не се пукай по ръба, а откъм гъза, там ти е слабостта!

Коментирай

не ми са интересни тези стари вицове, дай нещо ново

преди 8 години

Нима? И като се събуди? ...... ха ха ха

Коментирай

достоверно

преди 8 години

В повечето случай, тези , които приемат брак се оказват хем тъпи, хем недостойни! Да, абсолютно доказателство е Николета и Божинов! ха ха.... И в този ред на мисли ще посоча живия пример, че като бременна му е казала или ще се ожениш за мен, или ще махна бебето! Това, ако не е брак по изнудване- какво е? Ooo, yes baby! :)

Коментирай

10

преди 8 години

Strahotna dvoika! Mnogo sa sladki i dvamata!

Коментирай

me4tai si lelko

преди 8 години

ma ti mnogo znae6 koi kakvo kazal i na kogo,sigurno si bila tam i si svetila,koga ti ostana vreme ot visene tuk?imalo predlojenie za brak,nikoleta bila kazala na valeri,dran dran.otka4ena izostavena tiotka.

Коментирай

хайде фантазирай си!

преди 8 години

Първо не съм лелка, и второ съм мъж. Можеш, да го поемеш, като доказателство! И представи си, че знам всичко! :) :) :) Дори, не можеш да предположиш!

Коментирай

hoho

преди 8 години

Божкелееее родата на Ася пак се е развихрила и то яко. Имало предложение за брака, ама тя отказала. Абе жалка, дърта мастиьо, малко самоуважение нямаш ли бе? Не на всички са им предлагали брак и не всички са минали под венчило. Защо те е срам да си признаеш, че ти си именно от тези, а пращаш родствениците си да бълват помии и лъжи? Брак ще видиш на кукув ден! Любов и уважение също! Докато гледаш в канчето на другия и се притесняваш кой какво мисли и говори така ще е.

Коментирай

ауууу

преди 8 години

Ахахахахаааа плешкун се е озъбил като кон. А леля му е направила такава гримаса, все едно са и бръкнали с пръчка в задника. Не може даже да се усмихне от поредната интервенция за подмладяване. Вкочанила се е като статуя. Ахахахахааа смяяяяях! И някой да даде съвет на тоя крокодил да не си върже косата, че от всичките и дефекти големи ушаци са най-фрапиращи.

Коментирай

xaxaxxa

преди 8 години

xaxaxxa sega i vidqh u6acite,verno sa tlasti,kilikanzer dyrt.

Коментирай

offman

преди 8 години

Да се учим на етика, култура, възпитание, държание и какво ли още не (какво ли ще да е) от едно чалгарка от с.Вакарел...не, благодаря..То, опростачавеното на нацията започна с чалгата в комплекс с жадни за пари "политици". Както един умен човек тук каза, факта че едната е глупава и селянка, не прави другата умна и стилна, еле "софиянка" (визирам конфликта Алисия- Николета). И двете трябва да си отидат по родните места, да видим как ще се осъществят там...ако не, голямо пропадане е това да поддържаш едната или другата...Не оглупявайте, хора!

Коментирай

Eli

преди 8 години

Точно така!!! Изпратих доказателства, но никой не писа!!!

Коментирай

Както хотговнена НЕ написа:

преди 8 години

Шок!!! И Миндилета и Педалери са заедно, дори не са се разделяли, а за развод дума да не става!! Защо все още не сте пуснали тяхната" клюка" или Миндилета ще пусне папараците си след себе си в псевдо предаването си???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.