Алисия и Венета в съюз срещу Николета!

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-i-veneta-v-saiuz-sreshtu-nikoleta HotArena.net
Алисия и Венета в съюз срещу Николета!
Вечната врагиня на плеймейтката сяда на горещия стол в предаването \"Папараци\" седмици след като НиЛо бе изритана от мястото си на водеща, научи  HotArena.

\"
Не съм предполагала, че ще ми бъде толкова приятно да съм тук\" - са първите думи на Ася в предаването, изказани с голяма доза ирония. За никого не е тайна, че Алисия от няколко години е под прицела на папараците на НиЛо и бе жестоко оплювана многократно.

Ася ще е първият гост на Венета Райкова, откакто блондинката е водеща на \"Папараци\". Срещата между двете се очаква да е епична и несъмнено ще засегне егото на НиЛо. И Алисия, и Венета са трън в очите на моделката. С едната се бореха за креватите на едни и същи мъже, а с другата за зрителски рейтинг, пише \"България днес\".

Срещата на Райкова с фолкпевицата се прие от зрителите на \"Папараци\" като сътрудничество между двете срещу Лозанова. След като една от най-успешните водещи зае мястото й, Ася й нанесе още един удар, приемайки да гостува в \"Папараци\".

Очаква се само и единствено пред Венета Алисия да разкрие подробности за личния си живот, който по принцип ревностно пази в тайна. Как се развиват отношенията между нея и Жоро Бирмата, е тема, която живо вълнува феновете й и според тях само Райкова може да изкопчи истината за това.

\"Това е мило, готино и положително\" - така Венета определи гостуването на Алисия в предаването си, готова да разбие конкуренцията.

16 Коментара

Pol

преди 6 години

Алисия е много жалка и смешна! Харесала е даже някакъв коментар в инстаграма си,че Николета ще избеснее за това интервю. Иначе и тя като Мара се прави,че е над нещата, а са злобни лелки. Не че Николетка е по-различна, но поне не се прави на хрисима през хората.

Коментирай

999

преди 6 години

ТАЗ МУМИЯ ЗАЛЕЗЕ И СЛЕД ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ Е ЗАБРАВЕНА ЧАЛГА ПЕВАЧКА КАТО ВСИЧКИ НЕЙНИ КОЛЕЖКИ, НО И РАЗКАПАНА ОТ МНОГО МАМИНИ ЕБАЧИ И ОПЕРАЦИИ. ГОЛЯМА ЛИКА-ПРИЛИКА СА СИ С МАРА ОТВАРАЧКАТА. Че сега да си вдигне малко жалкия курвенски рейтинг..

Коментирай

opaa

преди 6 години

чудя се кое е по-жалко - да забременееш от тийнейджър-футболист или цял живот името ти да се свързва с това на николета и да няма собствен живот?

Коментирай

tropaaa

преди 6 години

По-лошо е да разделиш семейна двойка с малко дете и да се гордееш с това, това да те изстреля в публичнот пространство и цял живот да си известен, че си номер 2 на Божинов хо-хо...Извод: не ми говорете за тези миндили вакарелски и караджовски, че ми се доаква...;)

Коментирай

888

преди 6 години

Aaa и Никлозетка е от същата група...кръгът Маринела

Коментирай

trol

преди 6 години

edin dol drenki sa tia pachi...ko si gubish vremeto da gi komentirash

Коментирай

frfadsj

преди 6 години

vrungel asq , klozeti, mineti vse kovri

Коментирай

123

преди 6 години

Каквото и да си говорим и двете са глупачки и зарязани самотни майки - и Николета и Алисия.Даже винаги съм си мислела, че се мразят толкова защото всяка вижда отрицателните си черти в другата.И двете алчни за пари бедни провинциалистки.И двете си мислеха, че като хванат един по-прост , но богат футболист и му родят дете ще са осигурени до живот.Накрая и двете са изоставени, та даже се утешават с един и същи мъж - Михайлов.А особено смешни ми бяха като се дърляха за Божинов и всяка обвиняваше другата, а той накрая избра трета.С две думи смешни и прецакани кокошки.

Коментирай

Грета

преди 6 години

Много се радвам, че това предаване има водеща, чиято професия е журналист. Беше жалко и смешно компаньонка да го води толкова години. Браво на БТВ, за смяната! Успех на новата водеща и целия екип!

Коментирай

АБСУРДНО

преди 6 години

С появата си точно в първото предаване на Папараци и с тази водеща, Алисия показва единствено СЛАБОСТ! Дори без да иска, ще направи голяма услуга на Николета!

Коментирай

преди 6 години

Две проститутки в съюз срещу трета.

Коментирай

ДО АБСУРДНО

преди 6 години

МОДА, НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА .....ДА НАТРИЕШ НОСА НА НЯКОЙ....И ТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ;). А СЛАБОСТ Е ДА ПОРЪЧВАШ ЖАЛКИ СТАТИИ В МАХЛЕНСКИ САЙТ СРЕЩУ ХОРАТА КОИТО НЕ ПОНАСЯШ САМО ЗАЩОТО ЗНАЕШ ЧЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ И ИМАТ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ.

Коментирай

Алчната Лисиция с нищо не е по-различна от Николета

преди 6 години

Ахахахахх Номер 2 е Асуна- зарязана преди години заради Николета, която сключи брак с Валери, а не просто живя на семейни начала с него! Валери обичаше Николета и това се вижда на всяка тяхна снимка от времето, когато бяха заедно! Алисия никога не е била единствена за нито един мъж в живота и. Справка - дори и Михайлов сега е с Николета! Еххх, Аске! Сигурно не е лесно да ти бият шута два пъти и го заради една и съща жена!

Коментирай

Kris

преди 6 години

Това недоразумение николета след 1-2г никой няма да я помни само ще бъде ,,не бъди като николета'ч

Коментирай

C2H6OOH

преди 6 години

А ЗА АСЯ ЩЕ НАПИШАТ ОДА И ЩЕ Й ПОСТРОЯТ КУЛТУРЕН ПАМЕТНИК С МНОГО ВАЖНО ИСТОРИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ

Коментирай

.......

преди 6 години

Ооооо, Я СТИГА!!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.