Алисия, какво си направи?! Певицата с носле като кутре (Повреди се непоправимо)

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-kakvo-si-napravi-pevicata-s-nosle-kato-kutre HotArena.net
Алисия, какво си направи?! Певицата с носле като кутре (Повреди се непоправимо)

Алисия, какво си направи, питат и плачат фенове на фолк певицата.

 

Изпълнителката на „Твоя тотално“ се окепази тотално, видя HotArena.

 

Бившата на Ники Михайлов очевидно е правила поредната корекция на нослето си, която този път се оказа фатална.

 

„Прилича на Майкъл Джексън в последните му години“, „Това не е нос!“, „Алисия, обонятелният ти орган е станал колкото кутрето ми“, коментират потресени потребители.

 

Наистина последната й снимка е доста притеснителна.

 

Изтъненият нос на певицата и преди дразнеше феновете, но сега почти е изчезнал. Първоначално решихме, че е фотографска грешка или преекспониране на фотошопа.


Изчезващият вид

 

Но при по-задълбочен оглед установихме със сигурност – носът на Алисия е на изчезване. Положението е толкова сериозно, че нищо чудно скоро да го направят защитен вид, но дори така положението е неспасяемо.

 

Майтапът настрана – тази ринопластика ще да е петата, която певицата си прави. Дали има проблем с носа й, или Алисия се вманиачава, не знаем. Факт е обаче, че фурията трябва да престане с пластиките, защото вземат да накъртват.

 

HotArena наскоро ви запозна със страничните действия на ботокса, които са се отпечатали върху лицето на Алисия.

 

Но докато там грешките могат да се поправят, проблемът с носа е непоправим. Още една ринопластика би била опасна за певицата.

 

М. Грозева

65 Коментара

време беше

преди 8 години

Еее крайно време беше г-жо Грозева.Цели 2 дни нищо не бяхте изсирали по нейн адрес.Днес нямаше как да пропуснете просто нали и вие сте човек и трябва да ядете по 5 лв. на статия и работата ще стане.

Коментирай

Ева до НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА сиреч ( М.Грозева)

преди 8 години

Името с което толкова парадираш е нарицателно с КУРВА и ПРОСТИТУТКА ! Освен тъпа си и яко нагло животно.Пффф Николета ми била ?!! Ти си един тъп цървул с голяма тиква и разшлякана слива е тва си ти! Тва,че се снимаш гола по списанията не те прави уважаван национален герой да ти е ясно това един път завинаги! И това,че шундата ти те е изкарала от калта в която си тънела не означава,че си кралица Виктория.... Повярвай,в това не те упреквам,но не е нещото с което да парадираш.Ако беше по-умно момиче щеше да го осъзнаеш самичка,но нали си долна мастия и в главата ти има само сперма няма как да осъзнаеш нещата!!! Хората не те мразят,защото ти завиждат за нещо,а защото си долна мастия съчетано с наглярсво и невежество! Мноооого гадна комбинаци заради ,която си мразена.Ти казваш,че не ти пука,но съм сигурна,че далеч не е така! Промени си селския манталитет и поне на дърти години се опитай да бъдеш по-стойностен човек,защото няма да влезеш в Рая през ВИП вратата,както се изразяваш,а ще гниеш във врящите лайна на Ада!

Коментирай

Продълженив

преди 8 години

В Ада!

Коментирай

Продължение

преди 8 години

..... във врящите лайна на Ада!

Коментирай

Да ама не

преди 8 години

"Повреди се непоправимо" но.....не Алисия, а ти Грозева. Прихванала си тая лудост и малоумие от "шефката" ти Злобанова!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Али

преди 8 години

Алиииии ♥ обичаме те с О :)))))

Коментирай

Въх

преди 8 години

Харесвам Алисия много,но тая снимка някой я е преправял нескопосано и то всичко е изкривено.В действителност не изглежда изобщо така.

Коментирай

До М.Грозева

преди 8 години

Аххх тиии охлюф смазанннн >:-€

Коментирай

до Грозева

преди 8 години

Пий си хапченцата, че пак започна да изтерясваш и то тотално. Иначе на нас ни харесва да четем за Алисия, дори и помията която изливаш върху нея е доста забавно четиво, защото никой не го приема на сериозно хихи.

Коментирай

няма ден

преди 8 години

Много гадна устяга има тая смрад Дойчева.Стига сте писали за това маймуноподобното всеки ден.Има по важни неща,които се случват.

Коментирай

vse taq kuv i e nosa nali hodi v italiq za po den dva ri valeri

преди 8 години

i se gushkat a tupata nikoleta se ebe s pliushenoto meche na dushterq si standarta i na jivot rqzko otide nadolu i sa si kachva samo chujdi snimki kradeni ot drugi jeni. hahhaha vazmezdie vsichko se vrushta

Коментирай

i oshte neshto da dobavq

преди 8 години

predi 4 godini alisia napusna valeri na rojdenniq den na sina si. Tolkova mnogo si naranila edna maika nikoleto che ti pojelavam da budesh samotna maika do kraq na jivota si!!! tova dete go rodi kato investiciq ama valeri mai ne go poznavash i molq te spri da mu pishesh v instagram i da mu komentirash snimkite ne vijdash li che dori ne te e posledval, sledi samo alisiq zashtoto veche nqma koi da mu muti glavata s karadjovski lafove. svekara ti Emil te misli za pulen bokluk a Pepa, maikata na valeri ne iska i da chue za jenata provalila i sasipala karierata na sina i

Коментирай

a verno li be

преди 8 години

az mislq che ustata na taq smrad maika ti e po gadna, a maimunopodobno si ti i edinstvenoto sudbovno neshto vajno sluchvashto se za teb za denq ti e da hranish vsqka statiq i da obijdash alisia

Коментирай

!

преди 8 години

Ходела при Валери за по ден-два-ха-ха,правилно значи я подозираха по-умните че Връзката и с Николайчо е била фарс!Горката,недоклатена женица-жал ми е за нея!!!!!!

Коментирай

Ай

преди 8 години

В понеделник си коригира лицето,във вторник устните,в сряда бюста,в четвъртък носа,в петък има рецитал,в събота и в неделя почива,и в понеделник започва отново в същия ред,съгласно вашите статии. А бе хотарена,този сайт да не е само за малоумните фенове на свирколетка?

Коментирай

mi shte hodi shtoto valeri i alisia si se ebkaha oshte dokato beshe s nikoleta.

преди 8 години

mnogo roga jeno nikoleta, mnogo sestro mila to napravo gurbica ti e izleznala ot tiq muje niki i valeri, i dvamata ti izneveriha a joro glavata te ritna zaradi lili klisuranova shtoto maika mu iskashe tq da rodi ot jorko a ne ti , ti si abortirala

Коментирай

do !

преди 8 години

na men mi e jal za teb kak se napichash da obijdash i vse edno i sushto si plqmpash pod vsqka statiq za alisiq ili za nikoleta. mnogo navutre gi vzimash neshtata q kaji kak se kazvash che mi e mnogo interesno kakva ti e vruzkata s nikoleta, nqkoe tupo fenche li si i ili ot karadjovskata debela mazna loesta roda dripliovci???

Коментирай

ей тази лесбийка Грозева , не се спря

преди 8 години

ГРОЗЕВА, Алисия за твое сведение не излиза от хирургичната клиника, изглежда по твое сведение певицата не се прибира , нито работи. НО, фактите показват друго- всяка вечер е на участие. А ти си дъвчи грозния гъз с брадавици и дългия крив нос. Устата ти вони... Пълна нещастница си, затова си и толкова злобна и преписваш коментари на 15 годишни фенки на Курволета, явно и твоя акъл не по далеч от техния. Все си мислех, че имаш поне малко достойнство, за професионализъм е ясно, че НЯМАШ ( цитирайки тук Курволетините фенчета) , но ти се оказа и много отмъстително и злобно същество. Хващаш се на въдицата и бълваш змии и гущери срещу Алисия, без тази жена да ти е направила нищо лошо, оповавайки се само на коментарите на нейните фенове тук. Жалка злобна, лесбийка си , наистина! От тези на жалките!

Коментирай

много е красива

преди 8 години

Много сладко носле има Алисия. Много ми харесва. Много е нежна и красива. Излъчва доброта, аристрократизъм и миловидност. Много по-красива от Николета. Погледнете световните ТОП манекенки, всички имат такова излъчване... миловидно. Николета е с циганско и грубовато излъчване.

Коментирай

мдаа

преди 8 години

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧИИ Е ТОЗИ САЙТ И ЗАЩО САМО СРЕЩУ АЛИСИЯ БЪЛВА?

Коментирай

Браво!

преди 8 години

Браво, на който и да си , за тези коментари Колко точно и красноречиво изнасяш истината! Смях се със глас....

Коментирай

хахах голям виц

преди 8 години

хахаха ужас ,носа на Ася бил хубав.Носа на Ася е изпилен,а на тази снимка точно прилича на баба Яга.с остър ,дълъг нос и гадна набръчкана уста.Бляк.и КЪДЕ тръгна ася със световните топ манекенки да сравняваш.Окълцана муцуна,изкуствени зъби ,голяма гадна уста и пошло и мазно излъчване.

Коментирай

asq mutresata

преди 8 години

Asio grozna si kato smartta.Na 30 izglejdash vse edno si 60 godi6na ,razprana prostitutka.Mnogo si gnusna i zabata.Svinq nedokaltena.

Коментирай

ДО ФЕНОВЕТЕ НА АЛИСИЯ!

преди 8 години

Не се хващайте на въдицата на тази злобарка ГРОЗЕВА да коментирате простоватите и нескопосни статии преписани от коментарите на Николета. Повече от ясно е, Грозева е достатъчно тъпа и накадърна да направи една смислена статия. Но коментирайки тук -ТЯ ВЗЕМА ПАРИ ЗА ТОВА. НАКАЖЕТЕ Я, като не коментирате статиите и. Нека си умре от злоба ... тя, това няма да може да преживее!

Коментирай

хи хи хи

преди 8 години

Ха ха хаа аахахахахаххахахаха... Този коментар , как олицетворява НИКОЛЕТА!!! Абсолютно!!!

Коментирай

kumaalisia

преди 8 години

Бабушкера.Не ни я показвайте изобщо,ако е възможно или поне не на черно бели снимки.От тях най-много си личи висналата сбръчкана уста и падналите клепачи..

Коментирай

do kumalisa

преди 8 години

lel kak zavijdash...kakvo shte qdesh tazi veche bob ili leshta?

Коментирай

do asq mutresata

преди 8 години

ti si dosta otchaqna ot jivota, v mozuchna smurt si ot rajdaneto si, maika ti da ne bi da te e rodila prava i da si padnala po glava na sanitarnite plochki? p.S ne se habi nqmash tolkova intelekt da oborvash otgovorite na komentarite ti. Nisko inteligentna siromashka dushica

Коментирай

lelel da kak zavijdat hahahaha

преди 8 години

Lele che si prosto.Za koe zavijdat horata na taq be???? Zavijdali i bili.Ti na kolko si ,na 14 sigurno.

Коментирай

ей много ви порасна работата

преди 8 години

Да мисля,тая вечер на леща да карам,то не може само сьомга и черен хайвер.Що ти само кюфтета ли набиваш?Срамно ли е леща и боб да се яде.Или мислиш,че баба ти Ася никога леща и боб не е яла и само златни ги сере???Тъпи промити чалга мозъци.

Коментирай

hahahaha

преди 8 години

nz za maika i/mu,no asq sigurno e rodila sina si prava i e padnal na glavata si.moje bi za tva e tolkova golqma.

Коментирай

samo na bob i leshta si dokato alisia vecherq v resturanti i po durjavi v koito kruka ti nqma da stupne nikoga

преди 8 години

tam takiva kato teb nqma dori da gi chinii da miqt kamo li da vecherqt, haide sega otivai da gonish kokoshkite i si pusni nqkoe hitovo parche na alisiq i razdrusai malko debelite badjaci che mai samo pred kompa sedish. Horata qdat siomga i cheren haiver zashtoto za razlika ot teb izkarvat pari a ne sedqt da chetat statiite za taq i onaq v hotarena i da izkazvat nekompetentno mnenie kato teb s mislovna deinost na aborigen ot provinciqta. aman ot selqni. kopai lozeto i otivai da pribirash ovcete na baba ti i dqdo ti v kosharata che veche stana kusno, nikoi ne ti e vinoven che nqmash pari hubava kola i skupi drehi. Vij se otstrani i shte ti stane jal :) :) :)

Коментирай

я бягай бе

преди 8 години

Ей лайненце недорасло я си обирай партакеште и отивай да бозаеш! Ти гледаш ли какви глупости си наакало ??? Едно време баба ти и дядо ти само в ресторанти са вечеря ли,нали дрисло???Ти разлика между селянин и селяндур правиш ли??? Явно не.Защото да си от село срамно няма.Срамно е да си проста и невежа и да си мислиш,че хората ,като ядат боб са нищо.По-селяндурско от твоето държание няма тук.Днес сигурно от тук не си излизала,а смееш да пишеш кой как си изкарвал парите.Ти още два лева сигурно не си изкарала с труд или талант.Жална ти майка щом си мислиш,че да вечеряш на ресторант и да си купиш сьомга е нещо недостижимо за обикновените хора.Тъпачка!

Коментирай

до ''samo na bob i leshta si до dokato alisia vecherq v resturanti i po durjavi v koito kruka ti nqma da stupne nikoga

преди 8 години

Още нещо.точно ти днес си написала 90 процента от коментарите в тази и другата статия за Божинови и смееш да казваш,кой седял и спал тук?!

Коментирай

auuuu

преди 8 години

baba ti asq ot de e rodom ma parcal? da ne e ot sofiqta,a??? 4ista korenqk sofiqnka e baba ti asq,a ti si minala pokrai neq ,sigurno,koi te znae ot koet selo se prakna,doskoro sigurno internet ne si znaela kvo e,sega mnogo vajna stana.

Коментирай

До феновете на Николета

преди 8 години

Изстъргани лайна от подметката на Алисия!

Коментирай

haha

преди 8 години

mirizliva drisnq e baba ti asuna i to darta.

Коментирай

daaa

преди 8 години

zavijdma na dartofela 4e e sbra4kana bez vreme i zabata.

Коментирай

Не разбирам

преди 8 години

Абе тая снимка кой я обработи така?Грозева ти ли?Май умишлено е окепазена!

Коментирай

ne e

преди 8 години

ne tova e deistvitelnostta.grozna zbra4kana maimunopodobna alisia.

Коментирай

пффф

преди 8 години

Да като гледам и ти също намирисваш ологофрен!

Коментирай

до "не е"

преди 8 години

Не това си ти!100%изглеждаш много по-зле

Коментирай

оплаквайте съдбите си! ха ха

преди 8 години

Педераси и стари изоставени от мъжете си баби си изливат злобата и комплексите тук. Хайде ходете си пийте хапчетата и си лягайте! А, на малоумните фенчета на Николета, акъл няма да ви дойде посмъртно! Жалки комплексари, избиващи комплексите си и оплакващи своя нещастен живот, са се събрали тук да плюят една жена, която е добра майка, успяла жена, имаща мярка във всичко. Лайте си!

Коментирай

ЕВА до николета лозанова сиреч М.Грозева

преди 8 години

Името с което толкова парадираш е нарицателно с КУРВА и ПРОСТИТУТКА ! Освен тъпа си и яко нагло животно.Пффф Николета ми била ?!! Ти си един тъп цървул с голяма тиква и разшлякана слива е тва си ти! Тва,че се снимаш гола по списанията не те прави уважаван национален герой да ти е ясно тива един път завинаги! И това,че шундата ти те е изкарала от калта в която си тънела не означава,че си кралица Виктория.... Повярвай в това не те упреквам,но не е нещото с което да парадираш.Ако беше по-умни момиче щеше да го осъзнаеш самичка,но нали си долна мастия и в лавата ти има само сперма няма как да осъзнаеш нещата!!! Хората не те мразят защото ти завиждат за нещо,а защото си долна мастия съчетано с наглярсво и невежество! Мноооого гадна комбинаци заради която си мразена.Ти казваш,че не ти пука,но съм сигурна,че далеч не е така! Промени си селския манталитет и поне на дърти години се опитай да бъдеш по-стойностен човек,защото няма да влезеш в Рая през ВИП вратата,както се изразяваш,а ще гниеш във врящите лайна на Ада!

Коментирай

Духай

преди 8 години

Как па ме намириса ма мършо?

Коментирай

духаш ти!видно е!

преди 8 години

Мърша ще викаш на майка си,нещастно,заблудено, животно.Надушвам те много добре!

Коментирай

Продължение

преди 8 години

....във врящите лайна на Ада!

Коментирай

Боже , колко нещастници имало по тази земя!

преди 8 години

Педераси и нещастни старици ръсят "мъдрости "тук. На кой му увиснали клепачите, на кой му бил крив носа, на кой устата му не знам какви били.. Я, се погледнете в огледалото и ще видите собственото си писание тук. Къде сте тръгнали да се присмивате с жени, които само може да мечтаете да изглеждате , като тях. И не ми казвайте , боже, точно на Кумалисия ли... ЗАЩОТО -Да! Искате , но не можете, затова е и това храчене тук Избивайте си комплексите. Давайте, поне това е безплатно! Малоумните и неграмотни фенчета на Николета изобщо не ги броя, тях друг ги е отброил.

Коментирай

Mn na seriozno se vzehte

преди 8 години

Basi bolniq mozak. Za koi se ze ma, na Nikoleta sigurno i e prez leviq krak za tvoite izleqniq.

Коментирай

да

преди 8 години

Миризлива си ти! И мърша ще викаш на майка си,че като гледам,не да те подуша ами направо си вееш на боклук!

Коментирай

do ha ha

преди 8 години

Миризлива си ти!Мърша ще викаш на майка си!Като те гледам 100 % си нещастница,заблудена и намирисваща!

Коментирай

Боже, нещастници!

преди 8 години

Нещастни стари женици оплакващи съдбата си и малоумни фенчета на Николета в надпревара на морало-учение и големи естети. Я, се погледнете в огледалото, където ще видите отражението на вашите писания тук. Кой му клепнали миглите, носа му еди какъв бил, устните му еди какви си били... Защо ли ми се струва, че ако се погледнете в огледалото ще изпаднете в стрес. А, Алисия си е повече от добре изглеждаща жена в действителност. Оставете снимките , вашите не са по-хубави. Не на всяка снимка човек изглежда добре. Съдя по себе си. Избивайте си комплексите тук, поне това е безплатно и за миг си представяте ,че сте достигнали нечии успех и хубост. Колко сте жалки!

Коментирай

Хаха какъв виц

преди 8 години

Във рящите лайна на Ада..." Ти честно ли?!? Гръмни се!

Коментирай

до > какъв виц

преди 8 години

Като чета коментарите май и ти си, да си се застреляш от упор. Не излизаш от този сайт и на всеки коментар и пост пишеш и отговаряш. Боже, колко нещастни жени има в тази България!

Коментирай

не е истина колко си застреляно!

преди 8 години

Боже, това не е с всичкия си! Само какви бисери ръси, типично неграмотно и тъпо фенче на Николета.

Коментирай

Хей

преди 8 години

Стари жени оплакващи съдбата си? WTF ????нещо си в грешка човече....

Коментирай

Грешка

преди 8 години

Грешка! Преди 4 години Валери напусна алисия и й сложи рога в национален ефир. По- големи рога от туй и да искаш няма.

Коментирай

Брей

преди 8 години

Аз не зная , дали човека е в грешка, но със сигурност има тук хора , които са на лекарства или поне за такива, но не са се потърсили още , нямайки време от това, да киснат в този сайт денонощно и да са опозиция на всеки и за всичко.

Коментирай

ha ha

преди 8 години

Ами, изберете си от кои сте! Фактa, че сте тук и оспорвате нечие мнение, е достатъчен :)

Коментирай

eli

преди 8 години

lele kata vidite imeto ALISIQ POLUDQWATE ---i to kogato bry6tolevqt gluposti struva mi se 4e go pravqt s umisyl da uweli4avat fenovete na alisiq

Коментирай

sooooo

преди 8 години

Феновете на Алисия , не харесват само певицата, но и човека Алисия. И нито тези от ХотЛайнена могат да и ги вземат, както и да и ги увеличат. Всеки човек е уважаван заради себе си и това, което прави. Всеки човек претърпява еволюция в своя живот... кой нагоре, други надолу. Слухове и интерпретации винаги е имало и ще има...Важното е да израснеш , като стойностен човек и достоен за уважение! Плявата, лесно се отвява от житото! :)

Коментирай

hens

преди 8 години

Ами оперира се жената, барем Валерката се излъже да се върне при нея. Ех, гладна кокошка, просо сънува!

Коментирай

DIANA

преди 8 години

a koga tazi jena prav po4ti vseki den koncerti ej HOT ARENA MNOGO LI VI PLA6TA NIKOLETA - PITAME VI OT HOLANDIJA I HOLANDCITE VI SE SMEJAT A NIE SE SRAMUVAME OT VAS BG SEMEJSTVO I HOLANADSKO SEMEJSTVO ZAPOZNATI S VSI4KO

Коментирай

DIANA

преди 8 години

a koga tazi jena prav po4ti vseki den koncerti ej HOT ARENA MNOGO LI VI PLA6TA NIKOLETA - PITAME VI OT HOLANDIJA I HOLANDCITE VI SE SMEJAT A NIE SE SRAMUVAME OT VAS BG SEMEJSTVO I HOLANADSKO SEMEJSTVO ZAPOZNATI S VSI4KO

Коментирай

Ева

преди 8 години

А да ти е хрумвало,че това са просто верни фенове които много я харесват ?? Тъпа кратуно

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.