Алисия към Бирмата: На никоя няма да те дам! Певицата разкри чувствата си към Станоев в „Мой“ (ВИДЕО)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-kam-birmata-na-nikoia-niama-da-te-dam-pevicata-razkri-chuvstvata-si-kam-stanoev-v-moi HotArena.net
Алисия към Бирмата: На никоя няма да те дам! Певицата разкри чувствата си към Станоев в „Мой“ (ВИДЕО)

„Трудно си харесвам рокли, обувки и мъже, но да съм честна - теб те видях и вече искам те! Дори и да има около теб милион жени очите ти казват: „Проверено най-красива си“

 

И този текст, ако не е посветен на Бирмата, то ние сме научно-популярен сайт!

 

Излезе дългоочакваното парче на Алисия, за което първа HotArena разкри, че ще е посветено на Георги Станоев. И отново не ви излъгахме!

 

Макар певицата да го анонсира като изненада за феновете й по случай Празника на влюбените, и за най-непросветените стана ясно, че всъщност е подарък за нейния възлюбен.

 

В момента Алисия и Бирмата са в Тайланд, където най-вероятно певицата му е пуснала клипчето в YouTube и го дарява предсрочно с ласки за Свети Валентин.

 

„Цялата ме притежаваш! Аз теб на никоя няма да те дам… и ти недей на никой да ме даваш“, се пее в парчето „Мой“.

 

Станоев е известен с прекаленото си увлечение по жените. След Преслава той смени няколко дами в рамките само на месец.

 

Дори по време на сериозната си връзка с добричлийката, й кръшкаше с разни въртиопашки.

 

На Алисия пък й се носи славата, че си пада по лоши момчета – точно такъв тип, които не са за една жена.

 

Оттук стигаме до извода, че двамата не само си пасват идеално, но и песента „Мой“ отива на Бирмата изцяло!



96 Коментара

Реалист

преди 8 години

А повечето от нас стигаме до извода, че такъв измислен сайт като вашия няма никъде по света. Трябва вече наистина да ви дават награда за съчинения по картинка.

Коментирай

ups

преди 8 години

Тази певица няма нищо общо с въпросното лице Бирмата. Ама карай, няма лоша реклама. А, между другото чух песента й. Страхотна е!

Коментирай

ау много е красива

преди 8 години

Аз пък ще кажа, щом се харесват младите да се любят. Живота е любов! От това по-хубаво накъде? Обичайте се и вие , кой ви е спрял? :) :)

Коментирай

12345

преди 8 години

Mnogo e nejna i krasiva, a pesenta e super kakto vinagi HIT. Taka sa uspelite jeni, ne kato drugi da im go slagat, da si gi pora4vat i da se izdarjat na garba na izvestni muje. Ta admiracii za Alisiq pak vkara v treta gluha poliidiotkite;) :D.

Коментирай

Съни

преди 8 години

Страхотна песен на една страхотна жена!

Коментирай

Tellow

преди 8 години

Ето каква е истината. Лелка-зелка си поръчва статийки с цел да рекламира елементарните и пошли песнования.

Коментирай

бляк

преди 8 години

Ще повърна хахаха

Коментирай

jo

преди 8 години

Абе Асето не е от най-младите. Иначе странно ми се струва, жена 70 и някой си набор с момче 90 и някой си. Но си права, като се харесват да се вземат.

Коментирай

суперррррр

преди 8 години

Е, и мен ме е яд , ама малко по-малко! хи хи хи

Коментирай

от yo do jo

преди 8 години

Женa 83 нaбор и мъж 91 кaто ще пишем простотии, поне дa сме по точни.И aз не съм голямa привърженичкa нa тaкивa рaзлики във възрaсттa, но животa си е техен и ще си го живеят, кaкто сметнaт зa добре.Сaмо един пример: Жерaр Пике и Шaкирa имaт рaзликa от 10 години.Примерът ми е единствено и сaмо въз основa нa възрaстовaтa рaзликa ( уточнение зa феновете нa Николетa, който веднaгa ще скочaт дa пишaт кaк могa дa прaвя срaвнение между тях)

Коментирай

hit

преди 8 години

Някой знае ли кога и къде ще и бъде премиерата на песента? Пореден хит в заведенията. Браво!

Коментирай

hit

преди 8 години

Ако тя е леля зелка , ти си баба ряпа . Бъчва без дъно! И с къси крачета.....

Коментирай

до jo, админа и останалите знаци

преди 8 години

Да не говорим за Никол Шерцингер и нашият Гришо ... нали? И кооолко са по света... с по-голяма разлика....Така, това засяга само тях. Преслава също не беше по-млада , нали? Но той я обичаше. И , ако не и бяха пиянските изцепки и ред други неща може и до днес да е нея. Но живота си е техен. Това тук смотаното много е оправило собственият си живот тръгнало да подрежда и нарежда чуждите. Ако са заедно, значи я харесва... и най-малко го интересува твоето мнение...

Коментирай

до бляк

преди 8 години

Aми дaвaй ,някой спрял ли те е?

Коментирай

Pipi

преди 8 години

Ако предположим, че това е истина, то едва ли връзката им опира на това, че неговият баща бил " милионер". Колкото и да му отпуска лимит за месеца бащата му , тази певица ги изкарва тези пари от хонорара си само от 3-4 участия. Бакшишите и никой не знае и дали има такива. Така че, ако е с него е само защото тя харесва по-млади мъже, не търси облаги от тях, но същевременно не може и да се хване с някой , който да го издържа тя. Би било глупост! А като ги гледам на снимките, аз нея съм виждала , него не, но той определено изглежда по големият от двамата. Тя е, като момиченце нежна и крехка. И тя е красива, млада, успяла в това , което върши и образована жена. Каква е причината да не я хареса? Кой е той? Интересното тук е,че тези от този глупав сайт вече ги и ожениха , че и деца почнаха да ръсят. Боже, опази от такава посредственост!, като в този сайт

Коментирай

преди 8 години

Божинов е толкова щастлив,че се е отървал от курвулета, и изобщо не обръща внимание как е разгологъзила малката в интернет и как е гледана не само от фенове.

Коментирай

въх сега видях

преди 8 години

Тя крушата не пада по далече от дървото. Гледам , как на снимката е обучила и дъщеря си по същият този курвенски начин да праща целувки. И това е дете на 3 години. Ако, целта е тези целувки да са отправени към бащата на детето или баба и дядо, то има скайпове за тази цел. Така , като някоя малолетна п........а изпраща на всички целувки. Ужас! Няма такава култура и възпитание, както и грижа на майка към дете! Каквото и да си приказваме Алисия е друга кройка жена. В нищо не може да се мери с певицата.

Коментирай

b3

преди 8 години

Ееееее във кирливите ви миризливи сливи ви бърка малката на Божинов. Къде във тая статия я споменават? Може пък да праща целувки на братчето си, което е закотвен във Вакарел при баби и прабаби, докато майка му му търси нов богат татко.

Коментирай

bobi

преди 8 години

Да, невероятен хит. Премиерата ще е в кревата на Касъмов, а Асето ще му пее на ушенце (или свири на кавалченце). Той ще свири и пляска и ще мята салфетки по нея.

Коментирай

oh ah

преди 8 години

А Бирмата знае ли, че му е посветила песен? Изобщо подозира ли за съществуването на тази женица??? Или целия този филм се случва само и единствено в нейната глава?

Коментирай

Niakoi si

преди 8 години

To pyk edna Birma-galfon.Iasno e ,che e s nego samo zaradi parite mu.Merkantilna dyrta kurva!

Коментирай

:)

преди 8 години

Майак ти е дърта и мноого мръсна курва. От опит знам ;)

Коментирай

едва ли

преди 8 години

Не вярвам Алисия да е с този мъж.Нали той беше с Преслава.Това са фантазии на болния мозък Николета.Николето пиеш ли си хапчетата ма?

Коментирай

комедия

преди 8 години

Не знам за Бирмата,ама какъв е тоя нос бе Алисия?Фотошоп ли е или е много окълцан не знам,но е комичен.И циците и те до пъпа....

Коментирай

трагедия

преди 8 години

Нескопосана пластика. То толкова го изтънява и намалява тоя нос, че нищо не остана от него. Със широки ноздри, а изтънен по дължината и върха. Пълна трагедия е горката. Ето до къде я докараха комплексите и.

Коментирай

много екрасова

преди 8 години

Страхотно изглежда! Нескопосни са доводите ти! Плод на вашата злоба и завист! Толкова осезаемо! Завиждай, друго не ти остава!

Коментирай

true

преди 8 години

Съгласна съм с написаното!

Коментирай

smqqqqh

преди 8 години

Komentar i pod nego si pravi pod komentar - obsebena si ot tazi pevica i ot Kosmosa se zabelqzva.

Коментирай

ти си никоя

преди 8 години

Някой си! Ами ти коя си? Простакесо злобна и неграмотнa. Ясно и било.Ако ти беше ясно, щеше да си осведомена ,че това момче няма пари. Тя е в пъти по-добре финансово от него. На него му се носи славата, че е СИН на милионер, но не и той. А, какво теб та боли, тя с кой ще бъде и какво ще прави с живота си? Седнала простакесата зла и злобна да плаче на чужди гробища. Простачка !

Коментирай

кеф

преди 8 години

Красивите и успешните в живота жени създават дискомфорт и меко казано злоба и завист в грозните и не успелите в нищо такива. Факт! Страхотна сладурана си Алисия! Само така- напред и нагоре! Това е доказателство, че си в правилната посока! Изядоха сееееее! ха хаха

Коментирай

:D

преди 8 години

Николета си провлачи лайното да печели пари от малко, за да има майка й пари да се прави на аристократка.. вари го, печи го, циганката си е циганка и занаята си е занаят! Ама тази циганка е и психично болна... положението при такива кукута с болни амбиции и живеещи в паралелна вселена е трагично! Пача, всички сме виждали късите ти крака, кого лъжеш, циганко проста?

Коментирай

това селяндурче е за освидетелстване

преди 8 години

Пак невежество! Ако беше наясно, щеше да знаеш, че баби и прабаби живеят в София откакто е родена Алисия. И с Вакарел отдавна са приключили връзката. А, и да не , какво лошо има в това да е във Вакарел? Да не би всички да живеят в София? И трябва ли? Трябва ли да се чувства един човек по малко такъв или да е олицетворение на простотията , като теб, че е от Вакарел? Колко си елементарно! Ти да не си от Париж? Стойностни, красиви и успели хора има по всяка точка на Земята и това няма никакво значение къде ти е местонахождението. Точно селяндурите избиват комплексите си по този начин, като теб. Ти си жалко изчадие честно! Педерунген нещастен! xa xa

Коментирай

Алисия е откъдето я погледнеш все е ТОП

преди 8 години

Фенката тъпа Курволетина не излиза от този сайт . Тя и плаща и е дежурна тук , като куче шлека всяка статия за Алисия да си надраска репертоара и след това си пие хапчето и ляга в несвяст. хаха ха хааааааааааааааааааааааааааа А,онази уж на почивка отишла пак секс туризъм в Дубай , но завела и щерка си да я обучава и нагледно да и показва занаята , че вече одъртя и никой не я бръсне за слива червива и не падат манги от никъде. И щерката на Шиши във Валерковата кошара блеи. Валеркоооо , колко си застрелян направи ДНК да видиш колко ти е дъщеря . Цяла България знае и от самолет се забелязва , че е дете на Шиши. А дъртата простакеса не излиза из Инстаграм сефли след селфи и де ли прави клипчета на тлъстата и слечена трътка на щерка си. То не върви, а се търкаля това дете. Храни го само със снаксове и хамбургери. Нещастница, за какво си го създала това дете, като не го поглеждаш и по ползваш само за реклама и селфита по почивките. Вместо да го печеш по солариуми и Дубай да беше го завела на куклен театър и на други детски занимания. Тъпа овца!Проститутка отишла да се пори с клиенти с дъщеря си.

Коментирай

Алисия е откъдето я погледнеш все е ТОП >

преди 8 години

го завела на куклен театър и на други детски занимания. Тъпа овца!Проститутка отишла да се пори с клиенти с дъщеря си.

Коментирай

Amazing!

преди 8 години

Дали е с този или не Ася , това си е нейна работа и живот си е неин. Най-малко, да не кажа никак се интересува на тъпите подмятания на никоя си ковра тук и там.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Ако момичето пращаше целувки на брат си и изглеждаше както когато е с баща си-щастливо, усмихнато и облечено,щеше да е друго. Но като видиш какви послания се пращат на Лозанова под голите и снимки, и в тази среда тя е изтипосала малката разсъблечена като Лолитка,как е снимала отблизо това пълничко дете в гръб и го кара да се фръцка като върви, да не казвам по-точния израз в случая. Пък ти си дежури във всяка статия за Алисия,коментирай всеки кометар,пиши си за капачето на телефона ,за Касъмов и Касъмовица,за носа,за гъза,за пенсионната възраст. Факт е че чалгаризацията и тенденциозното опростачване на населението от години върви с пълна сила, но природния майчин инстинкт да се предпазват децата или го имаш или не.

Коментирай

Pinko

преди 8 години

Честно казано, от всичките мъже, подвизаващи се в "хайлайф" пространството, този ми е най-гнусен от всички! Вижте го на снимката, бе! И Рокфелер да е, просто е одвратителен. Плюс това, никъде няма доказателство, че тия двамцата имат връзка-вие вече бебета им правите!

Коментирай

Бхахааа

преди 8 години

Честно - много сте тъпи хотарена. Тя просто си пее поредната песен, а вие се мъчите да намерите под вола теле.

Коментирай

Бхахааа

преди 8 години

Николета май е сложила екстеншъни и на дъщеря си. Някви снимки има сега отдолу под косата на детето стърчат и едни проскубани къдрици.

Коментирай

Дени

преди 8 години

Щях да умра от смях като видян Николета пак нагъзена като майнун и при това с дъщеря си. Тази тъпа овца не може да разбере, че с това гъзене, което прави прилича на маймуна. Ахааахааа, много е смешнооооо. Само си я представете отстрани как изглежа ходейки нагъзена , хахааасхааасхааа....

Коментирай

Дени

преди 8 години

Нц. Това се случва само във фантазиите на хотарена.

Коментирай

iassy

преди 8 години

Е тя все с богати и млади мъже, а все я виждаме като кукувица сама. Как пък един не се излъга да се покаже на публично място с нея?

Коментирай

Modelador

преди 8 години

Не вярвам това момче да има нещо общо с нея. Бивша проститутка минала през креватите на цяла София. За външния и вид няма да говорим, защото е потресаващ. Но още по-потресаващо е миналото и.

Коментирай

b3

преди 8 години

Бивши проститутки няма! Още и е професия. Щом стигна до там да роди дете за да си осигури охолен живот, смятай....

Коментирай

блаа

преди 8 години

Стига си преписвала коментари написани за Николета Тъпото Лозанова.

Коментирай

estreita

преди 8 години

Е трябвa дa си я виждaлa поне по списaниятa и телевизиятa с двaмaтa млaди и богaти мъже, с който е имaлa официaлнa връзкa, Божинов и Михaйлов.От тaм нa сетне връзките, който и приписвaт жълтите сaйтове, сa продукт нa фaнтaзийте им.

Коментирай

.

преди 8 години

Визираш Курвулетка ли?

Коментирай

Много ми е интересен

преди 8 години

твоят външен вид Modelador! Ама много! И Алисия е родила дете, защото е искала да има дете и си го гледа с любов. ЦИГАНКАТА роди дете, за да не живее на квартира в София.

Коментирай

Ов

преди 8 години

Не, Николета!!! За амортизиранара Ася говорим, стига все Николета ви е я устата, а за това Алчно, злобно същество Алисия, която изобщо не познавате и която най-редовно плаща статии! Подмолна, застарена, изкуствена кифла... валери се отърва от теб, дано и Ники успее, змия такава

Коментирай

красива жена, страхотен човек и майка!

преди 8 години

Браво Алисия! Николета може само да ти диша праха. Хем тъпа, хем състарена на младини, хем необразована. Всеки им параво на любов и щастие , стига да не гради това щастие върху гърба на нещастието на други хора, още повече малки деца. радвам се за нея, ако е щастлива с това момче. Свободни хора и живота си е техен. Ще го живеят , както те намерят за добре. Никой не е дошъл в дома ни да диктува нашият и няма това право.

Коментирай

Фффф

преди 8 години

Само за ваше сведение: Не Николета, а точно драгата и миловидна Алисия се ебе за обувки и чантички! Защо не покажеш, скъпа Алисия новите сандалки от Жорко:)? Защото искаш тихо мълком да го правиш, хайде да не продължавам с фактите, ще се комплексираш още повече и пак трянва да ходиш за ботокс и хиалурон!

Коментирай

какво Николета?

преди 8 години

Николета е една изключително елементарна, дребнава и злобна женица. И снощи в профила и я беше подредила някаква жена на неин коментар че не много молила да не я наричат "малко коте", защото тя не била замесена в тази игра защо ли оправдава тогава?) и тя не влизала в тази графа. Жената в прав текст и беше написала. Ти, Николета , като говориш замисляш ли се от къде тръгна, коя си и как си постигнала всичко до сега? На сутринта този пост беше изтрит, а най-вероятно и жената блокирана. Имаше многобройни такива коментар. Всички беше изтрита. Там в нейният профил се трие всичко, което я уличава в истината и се оставят само коментарите нея изгодни и лицеприятни. Да, но не можеш да изтриеш мнението и живота си Николетке! Където ходиш и гъза си носиш със себе си , а и наред с това простотията и арогантността ти! тази певица е на светлинни години от теб и посмъртно не можеш да стигнеш това, което тя е постигнала. Тя е просто една проститутка без образование чекнеща се на всеки срещу заплащане, правеща имидж върху гърба на известни, успели в професията си хора. Е, не можеш да ги стигнеш, освен да им служиш за бърсалка, както и в момента си на секс турне в Дубай със дъщеря си да я учиш от малка на занаят, защото те точно в тези години са като попивателна. Гледат и копират, а това остава за винаги в тях.

Коментирай

нима?

преди 8 години

Ти беше точно там на момента по подаряването и знаеш кой какво и подари. А си и наясно дали има нещо общо с този мъж или не“ Колко си жалка от страни , знаеш ли със свободните си просташки съчинения тук в коментарите. Ти визираш себе си, нали си лудата фенка на Николета дошла от Пловдив в София да проституира, белким я сполети съдбата на Николета. да, ама то врабчето не кача на всяко рамо. Ще си те тъпчат селките кавали и чичко паричко в София за Бог да прости и чантетата, роклетата и палтетата на Курволета проститутката само ще си ги мечтаеш фенке Курволетина. И да спиш в този сайт пак няма да бъдеш това, което е Алисия. Ще си останеш тук лаещата и никому неизвестна фенка на проститутката Николета Лозанова.

Коментирай

преди 8 години

Първо това е нейн личен профил! Второ " Малко коте " няма общо с нея, тя все пак е майка на детето му, трето Валери ясно показа, че това е за еднодневките, във вчерашното си интервю и след като той заряза Алислия е ясно, че за Николета му е пукашп далеч повече! Да не говорим колко коментара е имало за Ася, че е заприличала на Майкъл Джексън, които тя естествено трие, защото комплексите и са до небесата! Това се видя ясно в Мармалад!

Коментирай

Saa

преди 8 години

Първо това е нейн личен профил! Второ " Малко коте " няма общо с нея, тя все пак е майка на детето му, трето Валери ясно показа, че това е за еднодневките, във вчерашното си интервю и след като той заряза Алислия е ясно, че за Николета му е пукашп далеч повече! Да не говорим колко коментара е имало за Ася, че е заприличала на Майкъл Джексън, които тя естествено трие, защото комплексите и са до небесата! Това се видя ясно в Мармалад!

Коментирай

Куровoлето, знаем, ч е не излизаш от този сайт

преди 8 години

Николето за никой не е тайна , че живееш живота на Алисия и че нямаш собствен такъв. Колкото ид а летиш по екзотични дестинации платени от платежоспособни чичковци с дебели портфейли, няма да стане нито поумна, нито по-харесвана, нито по-образована. Нямаш никакъв потелциал във нищо. Ти си само да те порят , за да си купуваш дрешки с които да избиваш комплексите си ,че си нищо и никоя. Злобна жена и много отвратителна както външно, така и вътрешно. Интелигентна България те осмива и не зачита за нищо. Единствено имащите интерес от теб към момента и пуберите лъскащи бастуните си не виждали жена под фотошопираните ти вечно гола на снимките. А, какво всъщност показваш: изкуствена плът и състарена мумия на 28 години. Едно джезве кокали , жили и криви зъби. Това си ти! Интелект под кота 0. Проститутка!

Коментирай

Не

преди 8 години

Не скъпа, не познавам Николета а само Алисия- лично! Не съм проститутка, не съм и от Пловив! Но нали всеки, които има ясна представа за Алисия трябва да е оплюван и наричан грозен, курва, проститутка и задължотелно завиждащ на Алисия, за кое? Че е певица, че е зарязана с дете, че е била с не особено ласкаво минало или за ботокса в лицето и?

Коментирай

Nikoleto

преди 8 години

боклук цигански, хората ти се подирават, ти си мислиш, че си на някого интересна! Вече никой не се заблуждава, че си 1.70, защото са те ВИЖДАЛИ или най-малкото са виждали снимките ти ПРЕДИ фотошопа. КОмплексарка тъпа и необразована! Ходи в Цинголандия и стани принцеса на малоумните, шизофренични проститутки! Някой ден все някой ще ти оправи фасона, защото отдавна заслужаваш тупаници. Ти си малоумна и от дума надали някога да разбереш!!!!!!!!!!

Коментирай

ДобрУтрУ Пено,млека варя!

преди 8 години

Точно тези малки котета са именно профилите на фенките на Курволета,които лично тя ги е накарала да пишат на Божинов с цел да го компрометира в публичното пространство, защото не може да му прости ,ч е я изрита така безцеремонно от живота си и то уж с голяма любов и брак. Тази дърта строфа с коменатрите за майкъл Джексън си точно ти и тук. А, коменатрите са си там на стената. Никога Алисия не трие коментари ,каквито ид а са те. Това е само и единствено запазена марка на твоята фенка проститутката без образование - Николета Лозанова. Мнението ти за Алисия си е само твое и никой друг не го интересува, както виждаш.Алисия е невероятно изглеждаща образована красива жена. Квака си тук и там бабо Яго .

Коментирай

хохо

преди 8 години

Мяу, мяу aйде всички женички от типa " мaлко коте секс имaли" престaнете дa плюете и мяукaте по тукa.Вие другa рaботa нямaте ли? Уроци зa учене,децa семействa,хaйде живеите си вaшия живот и остaвете другите дa живеят тaкa, кaкто искaт и нaмерят зa добре.

Коментирай

Qqq

преди 8 години

А ти как разбра, че не трие? Или по-удачно е да си задач въпроса така "скъпа Алисия, защо си триеш коментарите и защо толкова плюеш по Николета"? Хайде знаем, че киснеш тук и пишеш божа кравичке

Коментирай

нима?

преди 8 години

Мила и съпа ще наричаш майка си и Николета. От мен си на светлинни години и няма дори храчката си да изхвърля по теб навън.А, че си проститутка е повече от ясно и долна курва влачеща се с чужди мъже. Такива са представите на феновете на Николета за успяла и красива жена. Марш, простакесо!

Коментирай

Ne

преди 8 години

Защо го приемаш толкова лично, Асе? Вече като прочета "простакеса" и ми става ясно, че ти пишеш! Както казах познавам те лично, и именно с тази дума се издваш, чувала съм е от твоята уста и от устата на твоя приятелка!

Коментирай

Простакесо,

преди 8 години

Това, че Алисия е зарязана от мъжа си с дете, не я прави курва. Зарязаха я заради точно такива, които ти защитаваш и каквато си и ти- долни, злобни курви без образование разкрачващи се на семейни и обвързани мъже с цел облаги, защото сами са никои и нищо. Хранят и обличат децата си и себе си с ЕБАНИ пари от похотливи мъже търсещи чужда полът. Но вие винаги ще си останете сами с клиентите и парите в гъза и никакво щастие, защото вашето щастие е това да плюете по-красивите, по-успелите, по-кадърните и по-достойните от вас. Нищожества без реална оценка за себе си! Алисия е класи над вас във всяко отношение, но нямате достатъчно акъл , за да го осъзнаете. И ще бъде винаги над вас защото има стойност, а вие само цена.

Коментирай

Простакесо,

преди 8 години

И не, кълна се в здравето си ,че не съм Ася. А, ти си болна параноичка и много озлобена от живота , нещастница! Аз си има всичко, за което ти само можеш да мечтаеш, но мразя, ненавиждам долни и прости курви , като теб!

Коментирай

Простакесо,

преди 8 години

Мяу, мяу ще кажеш в профила си и при фенките на същата Курволетка. Там се изреждат мъжете по света.

Коментирай

ти си мяу

преди 8 години

Бабо МяУУУ, излез разведи дъщеря си да види нещо из Дубай, така и така си я завлекла да ти гледа ебаният гъз там и как ще щракат гола кой къде свари чужди мъже. Остави Алисия и Бирмата, те ако са заедно и без теб ще се обичат. Или ревнуваш , че падна в канала един от спонсорите ти на чантички? Нали си имаш Роналдо и Шиши и другите семейни мъже с разтворени все още портфейли, дето ти плащат почивките. Трай си там и си гледай живота. Не надничай винаги в чуждата паница, че супата ще ти излезе солена един ден.

Коментирай

блаа

преди 8 години

1. Алисия заряза Валери и даже трябва да е благодарна на Лозанова, че я отърва; 2. Алисия коментари не трие, освен на много прости и инатливи хора - аз я разбирам, простотията не се търпи; 3. Николета е правила много по-лоши неща в дискотеките в Пловдив от сегашните "малки котета". Все пак те се учат на този занаят от кака си. 4. Чудя се как живеете нормалния си живот всичките ѝ заблудени фенове, сигурно много ви лъжат в живота. Щом тази нискоинтелигентна циганка успява да го направи.

Коментирай

ИМАМЕ СЕНЗАЦИОННА НОВИНА

преди 8 години

Дъщерята на Николета е всъщност дъщеря на Шиши, a не на Божинов. Дори няма Шиши да позволи ДНК експертиза. Но се знае. Той я покровителства и лансира навсякъде и във всичко. Но, в същото време за да и затваря устата да мълчи я спонсорира с безлимитна платинена кредит карт. Затова се перчи проститутката. Но курвата е крайно нещастна, защото знае,че той обича Цветелина Янева и тя е неговата муза. Николета е вечната втора и бърсалката до време. Точно това е причината Божинов след като разбрал за детето веднага и би шута и не иска да чуе за нея. Но, обича детето, защото беше с него от самото раждане. Никол не е дете на Божинов, а на Шиши. И развод ще се даде на Божинов когато Шиши нареди и Николета си намери друг баламурник.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Ама, госпожо, защо ѝ се кълнете на тaзи? Не виждате ли, че нарочно ви провокира? Аз пък съм сигурна, че нещото, което плаща за статии тук, то не е човек, чете всичко и за това е толкова комплексирано миличкото. И всичките ѝ последователки са същите като нея. Аз в живота си досега не съм срещала човек, който да я харесва и да не е боклук. От опит го казвам.

Коментирай

xoxo

преди 8 години

Именно, коментaрът ми беше точно към фенките нa Николетa,но или aз не съм се изрaзилa прaвилно или ти не си рaзбрaлa, но кaкто и дa е.

Коментирай

lorna

преди 8 години

Пиaркaтa нa Николетa, много се е рaзвихрилa тук.Не и обръщaйте внимaние и тя женaтa трябвa дa изкaрa някой лев.Остaветея дa плюе и хрaчи.Познaвaлa лично Aлисия, познaвaш нa бaбa си кюлотите.

Коментирай

преди 8 години

Преди години и аз мислех,че момичето е дъщеря на склоняващия към проституция и търговец на наркотици Ванко 00, но май си е дете на Божинов. Тежко на Алисия и сина и обаче, защото както стария Божинов се е залепил за Валери и го цица за джипове и подобни, така и мангалета като остане без пари, ще опитват да манипулират и изнудват Валери Младши.

Коментирай

неее

преди 8 години

Не, Никол е на Шиши , не на Божинов! Това е причината да и бие шута на нея..

Коментирай

няма да се учудя

преди 8 години

За малкия Валери нищо чудно онова малкото ветрило Никол един ден да се залепи да го цоца ,както майка й цоца Божинката. дано му отвори очите Алисия навреме.

Коментирай

таня

преди 8 години

Грозна, злобна, дърта курво! Ася Дойчева! Обръщам се към теб и към цялата пасмина Дойчеви, които си впрегнала да ти лъскат имиджа. Нямаш НИКАКВО ПРАВО да изливаш злобата и цялата помия от която си изтъкана върху едно малко невинно дете! Никакво право! Още едно доказателство, че нямаш никакви майчински инстинкти, никакви морални ценности и елементарно възпитание! Мълчаливо прочитах по някой и друг коментар за Николета. Но да посегнеш на детето не го търпявам вече. Като "майка" за каквато се биеш в гърдите, че си, как не те е грях? Какво ти направи това малко създание? На теб и на обезумялата ти от алчност рода? В разпрания ти гъз ли бърка, че все го сееш където не трябва? Ако беше моето дете, щях да те разпоря и разчекна както заслужаваш. Жалка, нещастна купчина пластмаса...

Коментирай

gatito pequenito hihihi

преди 8 години

Момиче,не си добре, честно ти го кaзвaм, без лоши чувствa.Не знaм кaк нa някой нормaлен човек би му хрумнaло,че Aлисия и родaтa й пишaт коментaри тук.Изпий си лекaрствaтa,a aко не си диaгностицирaнa иди нa лекaр и той ще се погрижи зa психичното ти здрaве.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Мълчаливо прочитала по някой и друг коментар за Николета хахаххах А ти коя си? И каква си на Николета? Прочитай ги на глас и се радвай на цялата любов към проститутката. АМа много сте прости, бе! Човек не може дори да поспори с вас, ама така аргументирано. Те обиждат и само това знаят.

Коментирай

ти да видиш култура и още нещо!

преди 8 години

Ах, какво каква култура и уравновесеност лъха от коментара на нищо не "интересуваща я и засягаща " жена???? ха ха ха Ало шизофреничката , никой не е длъжен да ти чете психичните изцепки тук. Омитай се смотана пачавро ти и протежетата ти малкото хвърчило Никол и майка й проститутката - Николета! Малеее, как се стреснах, та чак си изядох любимият ми шоколад.... хи хи хи

Коментирай

а, така те искам

преди 8 години

Кукуто влезе в истинската си роля.......ха ха хаааа Изкефих се! Квак, квас изсъскала патката и паднала под ножа... А с нея и проститутката с копелето си от Шиши- Курволета хи хи Очаквам да започне да предписва лекарства... следващата фаза! хи хи

Коментирай

до Николета § сие

преди 8 години

Проститутко Николетке и родата! Колко пъти да ти обяснявам тук до 101 и обратно, че нито съм Алисия, нито съм братята й, нито съм и рода, нито съм и фен , нито я познавам дори. Просто не понасям проститутки взели са на сериозно и мислещи се за нещо, а в същност са нищо. И явно истината казана в очите боли! Познавам теб и семейството ти Николетке, колкото и да ти е чудно това. Боклук си беше и боклук ще си умреш! А, тази певица да е жива и здрава, още едно доказателство, че ръжиш на нея без да имаш причина. И , ако погледнем реално на нещата тя е засегнатата в случая , не ти, зад а се изкарваш жертвата. Ти беше тази ,която отиде при мъжът и , не тя. така че, знаем ти и кътните зъби и си седни с майка си, сестра си и най-вече ТИ , на разбриданата и ральокана кофабез дъно. Гледай си клиентите и ги обслужвай качествено, че ще ти пресъхне цифката , единствено нея имаш. Тъпа и куха лейка. И тези изцепки си ги прави в личният профил.

Коментирай

Браво на Алисия

преди 8 години

С всеки изминат ден се уверявам, каква жена, с каква душа и човешки ценности е! как съумява да стой над нещата, да загърбва и преглъща всички упреци, клюки, сплетни, простотия около себе си. Трябва наистина да си един много силен характер и човек с чиста душа, за да ти е и спокойно на душата. Само чист човек може да понесе това, защото и съвестта му е чиста., А, тази проститутка, дето трие коментари за истината в профила си, която но стоп живее , за да води войни с вятърни мелници, болна психарка, която няма реална представа за действителността и нещата , тресяща я параноята от нечистата и съвест , която я разяжда рано или късно ще полудее. Тя ще полудее един ден. Запомнете го! Господ няма да и прости всички онези мърсотии, подлост, лицемери, подмолност, клюки и всичко най-пошло, което си ти на този свят. Долна злобна селска проститутка, станала мУтреса.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Ало,кукувицата,къде видя някой да обижда дете? Да,аз повдигнах доста по-надоло въпроса за публикуваните снимки на малката Никол по бански в общественодостъпната страница на майка и,съдържаща доста пошли, меко казано,коментари по отношение на жените. След като ни се натрапват всекидневно лъжи и обиди по адрес на няколко "любими" на тази медия личности,а неморалността на доказано най-голяма меркантилна к....а да се афишира като нещо положително и голямо постижение,ще имаш много здраве. Тя си хвърля детето в мръсотията,хората го били обиждали. Айде сиктир,ненормална,пък и нахална.

Коментирай

Кари

преди 8 години

Да, спокойна , уравновесена, образована, културна и човечна е Алисия. Всичко онова, което Николета не е. Вярвам , че и Господ ще я ощастливи!

Коментирай

кр

преди 8 години

Баси злобните,дребни душици ,дето се оказаха феновете на Алисия.Как може да падате толкова ниско и да обиждате едно дете.Направо сте гнусни.

Коментирай

И аз го вярвам

преди 8 години

"Никол не е дете на Божинов, а на Шиши. И развод ще се даде на Божинов когато Шиши нареди и Николета си намери друг баламурник."

Коментирай

smarlisio

преди 8 години

Izrod okalcan i nedodqlan.Drugiq pyt napravo bez nos da te napravqt.Kurva myr6ava dyrta.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Ти не само обиждаш малката Никол,но и го унищожаваш това дете като човек и бъдеща личност.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Циганката започна да кълне.

Коментирай

й

преди 8 години

Аааа.. Щом е "надоло", добре е... Пф!

Коментирай

Да ви еба в косматите ануси

преди 8 години

Лелеееее грозните близнаци и вакарелската рода на Асуна пак изтрещяха ахаххахахаххаахаххахаахххаххахах КАКВИ НЕЩАСТНИЦИ САМО! ахахахахахаххаха ДА ВИ ЕБА В НАСРАНИТЕ, НЕЗАДОВОЛЕНИ КРОКОЗЪБЕЛИ! А "мис тъпа оФца" ти можеш да ми ядеш гъза, оакана курво! Да го духате до живот, тъпи злобарчета! Плюя на гнусните ви мутри и пикая на малоумните ви коментари!!!!

Коментирай

Тъпото пишлеме пак се оака аххаахахаха

преди 8 години

Проблема не е в теб, а в "простакесата", подвизаваща се още и под псевдонима "тъпа оФца". "Миличката" дрисличка е толкова ограничена и смешна, че не може да осъзнае написаното хаххаххаххахахх Каква гротеска, отново доказа, че е ШУТА на Хот Арена! Ти каква си "оФца" ахахахаххахахх Вярно си мнооого тъпа, малоумна парантия:))))))) И тази вечер ще се смея на теб, куха лейка такава :)))))))))))

Коментирай

Духай, "простакесо"

преди 8 години

Леле "тъпа оФцо" защо не си завреш един хуй в мръсната катерица???? Как не ти писна да уринираш под всеки коментар срещу леля Аска, дрисло гнусна??? Носела му се славата на милионерски син ахаххахаахххааххах тъпа, меркантилна курво! Само на парцали и разпоретини, като теб и противната ти шефка, може да им минат през главите подобни тЪпанарски разсъждения аххахахаахаххахахаха И каква слава е това, проста мърло????? Искам да ти се изтропам в пъпчивата паст, гнидо! Карикатура такава, я се измитай от тук, боклук елементарен!

Коментирай

!!

преди 8 години

Ot kosmosa se zabeliazva bezgranichata ti tupotia, maloumna kozice! Ti qvno produljavash da si mislish, che tuk pishe samo edin chovek ahhahahahahaahh gorkata, ot smeshna se prevurna v jalka:))))))

Коментирай

До предния коментар на изтрещялото куку

преди 8 години

Наистина не си добре. Говориш за злоба, а в същото време псуваш и обиждаш колкото 100 каруцара накуп.

Коментирай

!!!

преди 8 години

Kakvoto davash, tova shte poluchish, murlo! Prodaljavai da se samozalugvash, che tuk pisha samo az! Jalka i tragikomichna e tvoiata zabludenost:)))))))) "тъпа оФца"!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.