Алисия към Валери: Задръж си Мерцедеса, имиджът ми е по-важен

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-kam-valeri-zadraj-si-mercedesa-imidjat-mi-e-po-vajen HotArena.net
Алисия към Валери: Задръж си Мерцедеса, имиджът ми е по-важен

Фолк певицата Алисия е отказала чистак-бърсак новия Мерцедес на Валери Божинов, научи HotArena.


Тузарското возило няма да вземе участие в новия й клип, научихме от доверени източници.

 

Припомняме, че Алисия се цани за Мерцедеса на Валери, с който искаше да се изфука в новото си видео.

 

Веднага щом научила, че Божинов има нова кола, певицата започнала да „мята белтъци“ към тузарското возило.

 

Неотдавна тя засне клип с Ламборгинито на бившия си Ники Михайлов и решила, че ще се получи интересно, ако сега вкара в кадър и колата на Валери.

 

Пиарите й обаче бързо я разубедили, че може да се окаже нож с две остриета. Така в крайна сметка Алисия преценила, че минусите за имиджа й ще бъдат много повече от плюсовете и се отказала от Мерцедеса.

 

По наша информация клипът се снима днес и Алисия е без колата.

25 Коментара

ха-ха

преди 8 години

Ха-ха,може пък Виктор да и даде някоя кола или каруца по-скоро!А на бас ,че пак ще е по гащи и сутиени !

Коментирай

силвия

преди 8 години

офффффф пак за алисия айде стига вече един ден едно, на следващия си противоречите. пишете нещо за курветината дето няма мъж и нищо интересно и запомнящо се няма в нейния живот.

Коментирай

TANYA

преди 8 години

Interesno mi e ako ne e Alisia, kak she si pulnite tabloida s glyposti. Vseki den izlizate s razlichna versia za Alisia. Suvsem skoro chetoh,che tia e edna yjaana, bezchestna jena. A sega, maI ne suvsem. Ama Nikoleta, nalu e s yvredena psihika I vseki den- s nova versia.

Коментирай

ludi

преди 8 години

Vie ste izperkali be hora.......vzemete pishete statii kato zavarshili jurnalisti za kakvito uj se imate.I niama da e zle da prilagate dokazatelstva ili snimki ako se imate za tolkova seriozni.

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Алисия не пада ниско като вас!От злоба се погрознява нали знаеш??Успех Николета с скъпите дрешки и с видимо застаряващия вид!

Коментирай

lili

преди 8 години

не я мислете АЛИСИЯ тя сама си плете кошницата

Коментирай

fj

преди 8 години

От имиджа да дърта проститутка няма как да избяга.

Коментирай

ха ха ха

преди 8 години

Абе хора! Спрете да коментирате тези просташки надраскани злобни съчинения на грозната мърша М.Грозева, който никой не я бръсне за слива червива и на онази мъжкула с голямата воняща уста Стела Йорданова. Оставете тези пачаври и няколко изперкали фенове на Курволета , като Мария от Габрово, баба ви Лени, и още една две ....да си драскат, само те тук. Въобразяват си , че тяхното мнение е фактор. Хората виждат кой, какъв е и го преценяват. А, времето е най-добрия съдник. Всеки се доказва в този живот! Оставете ги да си умрат и задавят от собствената си злоба и простотия. Всички са курви и проститутки за тях, само те са честните, защото просто грозотията и простотията им отблъсква чки мъже. Така ще си умрат , като катъри без история. Да не си е намразил някой живота и инструмента да се цапа с тях.

Коментирай

хи хи хиииииииии

преди 8 години

Ами, да! Нали ти отмъкна клиента, затова не можеш да и простиш и само това пише тук. Но тя израстна и успя, а ти все в калта се влачиш и никой ни чул, ни ебал теб! Само селските галоши... когато се напият, те премятат. Там ти е мястото...

Коментирай

Николета ,ако яхне метлата ще сцепи въздуха без макияж

преди 8 години

Скъпи дрешки ли? Всичко е реплика при нея... Фукла с гол гъз. Добре,ч е беше Божинов да и остави жилището в София, че сега щеше още да подвизава по мазите, хотелите и мотелите с мафиоти, богати чичковци и дядовци за някой лев да пребивава из Софето. Мръсна и миризлива пачавра. Забрави как правеше свирки по тоалетните на мафиотите и как и по завираха от едната дупка в другата пияна заляна. Днес изпъчила гумени топки със същата простотия , неграмотност и необразованост пак пъчи същите гумени топки , но само капацитетът и остана същият, за сметка на десеторно умножената злоба и посърнало като мачкан лак лице и клепнали клепачи на 28 години. Пълна развалина е Свиркулета. И куче няма да я препикае от тук насетне. Така ще се предлага за жълти стотинки и без пари, само и само да е във Софето.

Коментирай

ами да ха -ха е положението при теб

преди 8 години

Има показва , за разлика от теб. Да плюе човек, като те види

Коментирай

Вили

преди 8 години

Абе вие сериозно ли вярвате, че са разделени??? Много сте зле ако бяха до сега 100 пъти да са се развели, а то и молба няма явно.

Коментирай

даааааааааа

преди 8 години

Дъртата и грозна шеврантия и фенка на Курволета -Мария от Габрово, пак е яхнала метлата

Коментирай

пак измислици, коли пък искала пък отказала муахахахахах

преди 8 години

Алооооо, Хотлайна защо не оставите Алисия и Валери на мира, те си знаят най добре какво и защо. Сигурните ви източници ги знаем колко са сигурни, а и Алисия не е меркантилна като втората бившата на Божинов защото си има достатъчно. Брей това чучело Лозанова няма да си седне на гъза бе, психопатка все се навира какво и с кой правил Божинов, какво и къде Алисия абе жено проста, гледай си изкривената от пластики и злоба физиономия и остави хората на мира. Не че те отразяват, дори ми се струва че ти се и подиграват, но и ставаш смешна, не разбра ли че си не само втората цигулка ами вече е изпята песен. Пуууу грам достойнство няма тази жена, на един мъж колкото една жена му се навира то толкова му и опротивява.

Коментирай

....

преди 8 години

Вили къде в коментара ми видя да коментирам Божинов и развода им???На скъпата ти любимка освен интриги и скандали И ИЗМИСЛЕНИЯ И ЗАБЛУДЕН СВЯТ В КОИТО ЖИВЕЕ друго не и остава!!Жалко на подрастващите като теб ,които харесват такива жалки жени лишени от всякакви скруполи готови на всичко за медийно внимание!!

Коментирай

Вили

преди 8 години

Вие вярвате ли, че са разделени??? Ако бяха до сега 100 пъти да са се развели, а както писаха няма и молба за развод.

Коментирай

Мими

преди 8 години

а дали са женени,истински!Ако имаха валидни подписи,Николета едва ли щеше да се примири,но сега мълчи ,за да не излезе истината и да стане за още по голям резил!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

iaaaaa....i wie....,prisastwaxte na razgowora na alisia i boginow.....goliam maitap ste.....

Коментирай

Ай

преди 8 години

Колкото го беше искала вчера,толкова не го иска днес-как ли ви се занимава с глупости. А какво прави николетка?

Коментирай

ами

преди 8 години

Какво прави Клозета? Лочи от кучешката паница до джипа...а може и да е под него – по навик..и на сянка !

Коментирай

Ева

преди 8 години

...... Добре Стело Грозева

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Слуша чалга–ретрото „Бял мерцедес ме преследва в живота...“ :D И мечтае, мечтае, мечтае да е лирическата героиня :D:D

Коментирай

мими

преди 8 години

„Ела си в Дубай!Обичам те ,Шиши !Стига осмици, време е за ламборгини, стига футболисти, мини на свини. Здрасти, чичо Грух, нали си застрахован, секси Мечо Пух…“ Какво ще кажете за новата песен на Ицо Хазарта и Акага-"Маймуни!,а НотНиколета?Защо не пишете статийка?

Коментирай

Папараци

преди 8 години

А НЕЩО ДА КАЖАТ ФЕНОВЕТЕ НА АСЯ-ОБЩАТА ЗА НОВАТА ТАТУИРОВКА НА ЛЮБИМИЯ И МЪЖ И КАНДИДАТ-БАЩА НА ВАЛЕРКО -НИКИТУ??????ГОЛА МАДАМА ПО Ц...И-ДОСТА УНИЗИТЕЛНО И ПОКАЗАТЕЛНО ЗА ТЪПАТА АЛИСИЯ,МИСЛЯ АЗ!

Коментирай

Ха--ахаха

преди 8 години

НайЛонета пак е олекнала с няколко стотака, за да пишете против Алисия. Ми я го вижте вашия любим трол Свирколета на какво прилича, ама не. Сega пак ще пишете и ще я превъзнасяте колко "неземно красива" била. Излагате се все повече и повече, а Алисия ни става все повече и повече симпатична :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.