Алисия кърка на сцената! Удари няколко шота с премрежен поглед (Фото)

2490
14 Ноември 2017, 11:59


Фолкпевицата Алисия удари няколко шота по време на участието си в столична дискотека, дочу HotArena.

Алисия, която винаги е била символ на разума и благоприличието, този път реши, че животът е само един, и повдигна градуса на настроението. Буквално на сцената изпълнителката получи табла с няколко шота, които с широко грейнала усмивка погълна. Алисия си казваше наздраве с красива дама от персонала на клуба. А според близки до Алисия, тя всъщност не близвала алкохол.

Само на няколко метра от нея танцуваше бившата съпруга на Илиян Тупалката. Ексгимнастичката се изявяваше като танцьорка в дискотеката и събира погледите си с дългите си крака и разголено тяло. Алкисия и Илиян са много близки приятели, но певицата и Камелия не си размениха дори и поглед, въпреки че се познават много добре.

Друга интересна подробност е, че Алисия не е първата певица, която пие на сцената. Това е запазена марка на Галена, която също е любителка на пиенето на шотове и то без ръце. Лепа Брена също пие на сцената, като не се притеснява да го прави дори когато става дума за огромни концерту пред хиляди души публика, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ели
Преди 1 година
-8
Е скоро не бяхте писали простотийки за Алисия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ай
Преди 1 година
-15
Ася не пие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
13
Преди 1 година
-7
"Алисия, която винаги е била символ на разума и благоприличието"- КОГА, ПО КОЕ ВРЕМЕ- преди Гущеров,след него:...преди Божинов, след него:...преди Н.Михайлов,след него:.....преди по-средата всички знайни и незнайни..... Дърта курва и пияница,която все не може да си намери Баща на сина си-където и да се навира в стремеж за БОГАТ МЪЖ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-4
Можеше само с една дума - чалгаджийка.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени