Алисия клонинг на Николета! Не вярвате ли? Вижте сами (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-kloning-na-nikoleta-ne-viarvate-li-vijte-sami HotArena.net
Алисия клонинг на Николета! Не вярвате ли? Вижте сами (Снимки)
Като две капки вода са Алисия и Николета Лозанова, видя HotArena. Фолк певицата все повече е заприличала на съперницата си, на мнение са не само почитателите на тв водещата, но и хора от светските среди.




„Никаква индивидуалност! Превърнала се е в клонинг на Лозанова, която иначе толкова ненавижда“, коментират възмутени фенове.



Двете от доста време са като близначки, като Алисия често подражава на прическите и стила на Николета.



Явната прилика между двете дами се забелязва особено на обща снимка на певицата с гримьора Цецо Андреев, който я публикува в социалната мрежа, пише \"Всеки ден\".





Под кадъра моментално се появиха коментари по повод приликата между бившите любови на Валери Божинов. Мненията обаче бързо бяха изтрити, вероятно по настояване на потърпевшата Алисия.




Певицата никак не обича, когато я сравнят с тв звездата. Но е факт, че гримът и прическата на певицата много напомнят за вечната й конкурентка.

29 Коментара

aaaaaaaaaa

преди 8 години

vtora po red platena statiq dnes od djudjeto nikolinka

Коментирай

Aneliq

преди 8 години

НИКОЛЕТО, СПРИ СЕ! ПРОСТО СЕ СПРИ! ПИСНА НИ С ТИЯ ТВОИ СТАТИИ ЗА АЛИСИЯ! АМА ТО ДОРИ НЕ Е СМЕШНО БЕ ЖЕНА, ЖАЛКА СИ, ЖАЛКАА! ТАЯ ТВОЙТА ПР-КА ДА СЕ СТРЕСНЕ МАЛКО, НО ЯВНО ТЯ Е ДВОЙНО ПО-ТЪПА ОТ ТЕБ!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

DA BE....PROSTOTII......KOIA E SWIRKOLETA......DOBRE 4E BE6E ALISIA...4E DA 4YE NIAKOI ZA TAZI MAIMYNA.....NE MOGE DA STAWA I SRAWNENIE.....ALISIA.....SI IMA STIL...KRASOTA....YM..... PO SKORO ONOWA NEDORAZYMENIE....KOPIRA WSI4KO O NEIA.....I ZA KWA SE WZE...TOZI PYKAL.....4E I INTERWIYTA DAWA....GALKA IDIOTKA .....

Коментирай

Daniela

преди 8 години

Мисля че ще повърна......наистина това минава границите на простащината и тъпоумието на Лай Но. Мислех, че е проста, ама чак дотам.. То си КРЕЩИ платена статия, но кому е нужно? Тази Клозета не вижда ли всички коментари под тези статии, не вижда ли, че хората дори не ги четат, а просто влизат защото им ПИСНА от нея! Просто се моля някой да се усети, да я светне, че тези писания показват САМО И ЕДИНСТВЕНО малоумщината и ЗЛОБАТА на това чучело!

Коментирай

Емил

преди 8 години

туй Николета нов вид травестит ли е ??

Коментирай

xxx

преди 8 години

тъпа, по-тъпа, най-тъпа, НИКЛОЗЕТА

Коментирай

ваня

преди 8 години

преди време късокракото джудже караджовско постоянно копираше алисия, и явно й писна и сега копира свирколета.

Коментирай

хм

преди 8 години

од? :D :D :D :D

Коментирай

a da be

преди 8 години

aaaa v gre6ka ste.alisiq e maimunesta vlice,osven tova ustata i e super gadna,kade q sravnqvate s nikolina.nikolina,ako ne drugo pone v lice e golqma sladurana.

Коментирай

andi

преди 8 години

Tazi statiq mn mi haresa..shtoto e vqrno ALisiq ot krai vreme si q kopira..predi kato beshe rusa beshe oshte po grozna a sega e ssmeshna gorkata nqma sobstven stil..sega e kato tazi ciganka ... :x

Коментирай

ahahahahhahahahahahahahahaahahahahahahhahahhahahahhaha

преди 8 години

aahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahaahahahhahaha ooooo ooohhhohoohho hahahahahah

Коментирай

ХААА-ХААААХАААААААААААААААААААААААААААААААААА--ХАХ-ХАААААААААААААААААААААААААА

преди 8 години

Арена - тотално счупихте рекорда по тъпотия и гъзоблизане на гномския ГНиЛО-вки задник ........ Ние сигурно пасем трева, ама друг път .... Хааа-хааа- хаааааааааааааааа. Просто не е истина какви глупусти пишете ....... Алисия беше известна когато неизвестното НЛО-то правеше св*рки в тоалетние на пловдивските дискотеки..... И точно вашата извънземна любимка е тази, която се скъса от корекции, за да заприлича поне малко на Алисия, по която очевидно НЛ се е вманиачила. Ужас...... Някой направо е изтерящял......

Коментирай

ko

преди 8 години

ko,ko ko re4i ?

Коментирай

никлозета

преди 8 години

ИЛИ НИКОЛЕТА МЪРШАТА ,ВСЕ ТАЯ :)))

Коментирай

gas

преди 8 години

Тази жена (Алисия) прилича на всеки само не и на себе си. Толкова да мразиш лицето си и да не се харесваш, че да се преправиш до неузнаваемост, не е истина просто. Носа ти не е перфектен, но си е твоя. Устата не е хубава, но пак си е твойта. А тия топки в бузите за какъв дявол ги е навряла не ми е ясно. И тия муцуни които прави....Боже опази! На 30 и няколко години да си сложиш и чене, това вече е прекалено. Не знам дали е останало нещо което не е "преправила". Ако можеше щеше да си извади и очите за да си сложи сини.

Коментирай

da ama ne

преди 8 години

Алисия или Николета е неузнаваема? Я, да видим? Глупости на търкалета. Нищо общо между едната и другата. Само , че и двете са с дълги коси. Алисия е нежна, миловидна красота, тип Ева Лонгория . Докато Николета от жената с топчесто лице и широк кокал се е превърнала в едно спечено, съсухлено джезве кокали и жили, за да прилича на някого. . Алисия винаги е била слаба и с нежно, тънко лице. Николета има изострени черти и циганска красота, която на запад изобщо не се котира. Но, ДА! Различни гледни точки! Важното е да си стойностен човек, което не можеш да си купиш. Другото се постига !

Коментирай

визираш Николета ли само какво не си е направила?

преди 8 години

Приказваш , колкото да не заспиш!

Коментирай

ole boje

преди 8 години

Ti pak kakvo razbirash , che i kometentno mnenie nalagash? Kolko si smeshna?

Коментирай

nikoleta kyrvata

преди 8 години

nikoleto ma kyrvo grozna spri se veche ma stavash smeshna dobre che beshe alisiq da te napravi izvestna tolkova si prostaa nikoi ne se interesyva ot tebe stiga s tvoite plateni statii !! ymirai ma myrsho ti eba maikata ymrelqchkkaa grozna travestiit !! Alisiq ee mnogo nad tebe ti shte si vinagi pod neq tq ima stil klasa ti ne pritejavash tezi kachestva razberi go nai setne !!

Коментирай

haha

преди 8 години

Хахахаха върви се лекувай. Тип Ева Лонгория. Да и нея имитира забелязвам, но като е толкова естествена убусница, що се наоперира така? Я намери снимчица от маймунския и период и я сравни със сега. Нищо общо. И Лонгория и Кардашиян и Лозанова, Джей Ло, Виктория Бекъм.....остана ли някоя на която да не се прави? Освен.....на самата себе си. Това нейното е психично разтройство. Тъжно ми става за тази жена.

Коментирай

Не можеш да приличаш на никой, ако просто нямаш даденостите

преди 8 години

Аз я познавам от дълги години, а има и доказателства за това. Алисия си е същата нежна и красива, с тънък фин кокал.Има корекция на носа- Да! А искаш ли да ти покажа Николета , какво е представлява преди? Топчесто лице и широк кокал, със смъкнати бузи, голямо чело плешиво на което може да кацне цялата военно-въздушна армия на НАТО. Рядка коса. Устните от хиалурона долната и джука е увиснала и се е нацепила, заприличала е на конска пу*ка в устата. Същото и в скулите. за кривите и кокалести и къси крака няма да говоря. Тя е пословична с това. Гъза го обряза и повдигна др. Енчев, но сега пък луфта между краката и е толкова голям, че кална свиня ще мине без да я изцапа. Изкуствени мигли, коси.Изобщо няма нищо нейно и естествено. И да Алисия прилича на много красавици, защото си е просто красива.

Коментирай

и в допълнение

преди 8 години

Забравих за изпилената КАМБА на Николета, която е заприличала на Пинокио.

Коментирай

hi hi

преди 8 години

А, колкото до психичното разтройство то е видимо за всеки в България, не е само мое мнение. Николета е обсебена от Алисия и живее нейния живот. Отмъкна мъжа и, разби и семейството и остави нещастно да израства едно дете без баща. Същата тази УБУСНИЦА- Николета. Не друга! Пачаврата на всички мафиоти, бизнесмени с дълбоки портфейли, слагаща се за жената на депутата Шиши, евродепутата Бареков, Главата, Перуката, шохото-Божинов, пандизджията Ицо Очите,мкойто и купи титлата Плеймейт. Да не ти покажа снимката с трътката точно на този конкурс, каква УБАВИЦА е била. Хайде, замълчи завинаги! защото и от теб лъха същата миризма - пачаврулска!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Така ли? Не знаех, че некой с малко повече от вакуум в междуушието му се ще да прилича на караджовския тунингован трабант. Къкто и да е, сетих се за култовата сцена в "Черна котка, бял котарак", къде една дебела кална свиня изплюска трабанката. Същата работа и с НЛОто, по–добре да пали летящата чиния и да подпуква къде Белокопитово да тества новото работно место, че от толко злоба и обсесии скоро и картона нема остане по неа, па и жриците от братството ше налазат новия пътен възел като стой та гледай!

Коментирай

е, не я подценявайте

преди 8 години

Не я подценявайте на курва.... Курвата е характер, но ПРОСТИТУТКА е занаят. А тя- Курволета е професионалистка! хи хи хи

Коментирай

ха ха аааааааааааааа

преди 8 години

Мен особено ме кефят веждите на Николета- Буги Барабата пасти да яде!

Коментирай

req

преди 8 години

Мършолета срещу Али да търчи пак няма да я стигне. Алисия с руса коса беше по голяма путка Само не ми излизайте с глупостите ,че момичетата с кестенява коса я копират тая мангасарка. Тези които обиждат Алисия са на нивото на НЛото. Мрете от яд боклучарници.

Коментирай

АхахаххахахахХхахахахх

преди 8 години

А спрете се вече с тези тъпотии! Алисия била нежна и красива ахахаххахах тоя противен гном е всичко друго, но не и красива!! Много добре я помня каква селска, недодялана мома беше, като започна да се прави на певица... Такъв урод не може да бъде забравен! А вие, смешници, които така ревностно я защитавате сте просто една сбирщина от недоклатени миндили, с жълто около устата! Препоръчвам ви горещо консултация с психиатър и медикаментозно лечение, току виж се избавите от болестното състояние, което явно е изкривило жестоко представата ви за красота! Да го духа този рикошет от маймунска чикия Ася! Да го духате и вие, гъзоблизци!!!

Коментирай

:))))))

преди 8 години

Ей, ГоноРея, що ли не си ебеш майката, курво недоклатена! Да го духаш, насрана кранто, боклук си ти, парантио мръсна! А дано станеш същият свлечен кривак като шибаната Ася, която така защитаваш! Бас ловя, че си кинта и 20, с огромна тиква и равен кръст баш като твоята любимка хахахахах комплексиран късак! Ако те пипна ще ти спукам аналното отверстие, мършо долна! Ще те шия докато не умреш, путко рошава! Ще ти избода очите и ще ги набуча на шиш, който ще набутам брутално в косматият ти, свински гъз!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.