Алисия, която всичко си купува сама, се похвали с очила за 2 бона

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-koiato-vsichko-si-kupuva-sama-se-pohvali-s-ochila-za-2-bona HotArena.net
Алисия, която всичко си купува сама, се похвали с очила за 2 бона
Алисия се фука с очила за 2 бона. Те са една от последните глезотии, за които чалгаджийката е бръкнала дълбоко в джоба, видя HotArena.

Наскоро тя пусна статус във Фейсбук, че за всичко си плаща сама.
Марката е „Луи Вюитон“. Близки до Алисия твърдят, че тя се влюбила в модела от пръв поглед и започнала да събира лев по лев докато си го купи.

\"Всъщност истината е, че гаджето й се видя в чудо с нея. Източва картите му със скоростта на светлината и не се свени да се цупи, когато нещо й се откаже. Нищо не си купува сама Алисия, а всичко и е подарено“, мълвят злите езици. Изпълнителката на „Мой“ веднага започна да залива социалните мрежи със снимки на новия си аксесоар.
 

10 Коментара

Ми

преди 7 години

Хотлайнена, фантазията ви яко работи. Този бил казал, онзи мълвял, еди си кой писмо ви писал и т.н. Скоро никой няма да влиза в този сайт, защото нищо и тересно не пишете и второ- пишете за много ограничен кръг от хора. Скуна на n-та степен.

Коментирай

mimi

преди 7 години

Asyno ot kogo sa ochilata kazvai, znaem che ne si si gi kupila sama. Xxxxiii

Коментирай

хбдйд

преди 7 години

баси кифленските изпълнения

Коментирай

Ахахаххахахахахаххахахахх

преди 7 години

Колко е гадна на снимката с тази гнусна уста! Има нещо обелено и видимо възпалено в средата на долната устна :O WTF???? Какви са тези кори бляккк.... Не ползвала фотошоп ахахахаххахах Смятам за излишно да прилагам снимков материал за сравнение - такъв е напълно достъпен в интернет пространството! Интересно ми е, какво ще кажат Асините лизачи по въпроса?? На едни снимки с бенки, на други без... Явно си ги "слага" избирателно хахахахахах А уж на тях дължала "успехът" си ахахахахахах Лицемерна шафрантия!

Коментирай

До хахаххааххахаах

преди 7 години

Николета заспивай вече спокойно и твойте татоси изчезват когато им скимне

Коментирай

Niki

преди 7 години

Тази нищо не си купува сама! Хвана Бирмата балъка да й купува,а той не спира да й изневерева! Тя е с него ,защото си гледа интереса бе хора,разберете го! Беше й взел БМВ ,а тя не го харесвала...е Да,нали не е Бентли като на Преслава

Коментирай

Тъпото фенче на леля Аска пак не си е пило хапчето

преди 7 години

Не съм Николета, шматке заблудена! В момента се пръскам от смях и познай кой е обектът на моите подигравки, шуте ахахахахаххахахаах. В случай, че още не зацепваш за какво иде реч - написаното от мен е до всички онези, които нон стоп пишат как чалга лелката не ползва форошоп, а в същото време снимките и показват, че е пристрастена към тази програма! Къде, по дяволите видя името на Николета и защо я намесваш????

Коментирай

Тъпото фенче на леля Аска пак не си е пило хапчето

преди 7 години

*фотошоп

Коментирай

Алчналисиция

преди 7 години

То има ли мъж, който не й е изневерил и не е избягал с 200 от тая. "Умна, образована, мила, грижовна", според феновете й а един от мъжете й не се задържа за повече от 3 години. Защо ли??? Има нещо, което отблъсква и то е безграничната й алчност. Изживяваше се като Виктория Бекъм лелчето докато беше с Валери, а той всяка вечер беше с различна, докато тя тичкаше от предаване в предаване да разказва за "щастливия" си живот. Знаеше и за оргиите, които си организират Валери и Благой ама си трайкаше заради парите. И после кажете, че е различна от Николета :D

Коментирай

Гошко

преди 7 години

Реалната цена на очилата е 1000лв! Те са мъжки и моделът е Evidence.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.