Алисия лекува безсъние (Проблемът й е от години)

https://hotarena.net/az-jenata/alisiia-lekuva-bezsanie HotArena.net
Алисия лекува безсъние (Проблемът й е от години)

Проблеми със съня смущават спокойствието на Алисия от няколко години насам, научи HotArena!

 

Причината – интензивната работа, която певицата извършва, и то предимно нощем, заради което си ляга късно, а същевременно трябва да стане рано, за да изпрати сина си на училище, пише „Всеки ден“.

 

„Независимо в кой град имам участие, винаги се прибирам след работа при Валерко, за да го изпратя на сутринта на училище, никога не спя по хотели. Прибирам се в 5 и ставам в 7, за да изпратя Валерко. Всичко това ми докарва допълнителна умора“, оплаква се бившата на Божинов.

 

За да реши проблемите си със съня Алисия направила няколко консултации с лекар, практикуващ алтернативна медицина. На певицата й били предписани етерични капки, които тя започнала редовно да употребява преди лягане.

 

Освен това редовно ходела и на антистрес масажи, с които се освобождавала от отрицателната енергия.

7 Коментара

Kiko

преди 8 години

Далеч съм от всякакви интриги. Знам, че е изключително трудно да съчетаваш работа, кариера (особено с професия като нейната) и да си пълноценен родител, особено самотен родител. Независимо дали получаваш помощ от баби... кръстът и отговорността си ги носиш сам! Мога само да й се възхитя.

Коментирай

е как

преди 8 години

е как да спи,те вампирите нали не спят.

Коментирай

Зори

преди 8 години

Странна статия.Обикновено хора се лекуват от проблеми със съня,когато имат време за такъв,но процесът сън не настъпва.По-скоро автора на статията има проблеми с пари и е скалъпил бърз хонорар:)

Коментирай

МГ

преди 8 години

И аз тъкмо това се чудех - как спят тия изчадия, при всички простотии, които са натворили. Цяло поколение израстна с малоумните им песни, и всички виждаме какъв е резултата!

Коментирай

„„„

преди 8 години

Страхотна жена, страхотна майка, страхотна кариера, страхотно изглежда! Премерена, въздържана, културна, образована, модерна, успешна, с чувство за мярка, всеотдайна и последователна! Достойна за уважение! Всичко друго е бля, бля ...

Коментирай

така!

преди 8 години

Колко трябва да си злостно и злобно същество, за да се изкажеш по този начин за един човек, който никога не си виждал, чувал и познавал в личен план! Що за дребни души имате?

Коментирай

DIANA

преди 8 години

vaz6i6tavam s na tazi jena ama ssmo vi se 4udjja ot arena kog si pravi tezi operacii za koito pi6ete vie ste pristrasteni kam NIKOLETA KURVOLLETA MRASNICATA NA B G I az ne znam kolko vi pla6ta da i slujite B O K L U C I

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.