Алисия мълчи за разпада на Ара! Гузна ли е? Била ли е любовница на Касъмов? Вижте в аванс писмото, което ще пусне

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-malchi-za-razpada-na-ara-guzna-li-e-bila-li-e-liubovnica-na-kasamov-vijte-v-avans-pismoto-koeto-shte-pusne HotArena.net
Алисия мълчи за разпада на Ара! Гузна ли е? Била ли е любовница на Касъмов? Вижте в аванс писмото, което ще пусне

Редакторска плесница

 

Вече четвърти ден от Алисия ни вест, ни кост. Фолк певицта, която по принцип е супер активна в социалната мрежа, мълчи и не поства нищо цяла седмица.

 

Но не се залъгвайте – това е затишие пред буря. Изпълнителката подготвя внимателно отворено писмо, което ще публикува в отговор на нападките от страна на Джина Стоева, Ивена и Емануела, узна HоtАrеnа.

 

Припомняме,

 

че миналата седмица Джина Стоева взриви музикалните среди, като напусна Ара Мюзик с грандиозен скандал. Тя намеси и Алисия, която по думите й й е откраднала дуета с Тони Стораро.

 

Малко след нея по подобен начин постъпи и колежката й Ивена. Тя също намеси името на Алисия, като заяви, че се ползва с привилегии. А вчера в късния следобед примера им последва и една от най-оборотните певици на Ара Емануела, която също скочи срещу продуцента Виктор Касъмов.

 

Вече няма и съмнение, че музикалната компания е пред разпад и всички обвиняват за това Алисия и привилегиите, с които се ползва.

 

И докато медиите и фолк средите са се разгорещили по темата, бившата на Ники Михайлов мълчи и кротува. Това обаче няма да е за дълго и скоро очакваме позицията й.

 

А тя ще бъде на жертва!

 

Певицата със сигурност ще обвини колежките си в организирана антикампания срещу нея. Тя от своя страна ще се изкара светица, която няма вина за „признателното“ отношение на продуцента си към нея.

 

Алисия отново ще подчертае дебело, че не иска да се набърква в скандали, но за съжаление „зложелатели“ пак плетат интриги около особата й.

 

И така горката, неразбрана Алисия, за пореден път става жертва на хорската злоба.

 

Защо обаче все на нея се случва? И не е ли странно, че тя единствена се ползва с привилегии в компанията на Виктор Касъмов?

 

Все по-упорит става слухът в музикалните среди, че

 

Алисия и продуцентът й са били любовници.

 

„Айде Касъмчо да си работи само с любовницата. Може и да преименува бардака си на Алисия - Йосма Мюзик и да й върти нонстоп песничките. Крайно време беше да излезе на яве каква е всъщност тая.“

 

„И на децата е ясно защо Алисия се ползва с привилегии в АРА. Връзката и с Миxайлов беше за пред хората. Истинският и любовник се казва Виктор Касъмов и авантюрата им датира още откакто беше с Валери.\"

 

Това гласят само част от коментарите в мрежата, а каква е истината, оставяме на вас да прецените – дали Алисия е глезена от продуцента си заради музикалния си талант, или благодарение на други свои таланти…

 

М. Грозева

85 Коментара

1

преди 8 години

Лисиция мълчи като пръднал гъз ама всеки момент ще си съчинят със зъбатата си пиарка някоя миризлива дризня пълна с лъжи и лицемерие. Майсторки са на късия разказ. В главната роля ще е Кума Лиса, която го играе жертва.

Коментирай

силвия

преди 8 години

само бездарници има в това ара мюзик, освен алисия

Коментирай

ujas

преди 8 години

Аз ви казах,че не сте добре.Като отговаря,защо се обаждала.Като запазва приличие и не ви се връзва,защо мълчи..Вие май не знаете к'во искате.Голяма болка и трън ви е тая жена

Коментирай

xa xa

преди 8 години

Бездарниците са такива като Алисия. Тя няма музикален талант и глас като Гергана Димова, Ванеса, Бони, Стефани и др.

Коментирай

!

преди 8 години

Само че Теодора беше дългогодишно гадже на Ненчо Касъмов, а Алисия е любимка на Виктор Касъмов,който е баща пък на Денис Касъмов-бившия на Емануела.Виктор си има жена ,ама си уважава и Дойчева.Не ви ли прави впечатление ,че Теодора,Алисия и Емануела са най-продуктивните в тази компания Ара-само и единствено защото са били в интимни отношения с шефовете в даден момент?Толкова е очевадно и елементарно,типично за турско-мангалския клан Касъмови-Защото фамилия Касъмови при всички положения не е българска,нали?

Коментирай

офф

преди 8 години

Азис има безспорно гласови данни и талант,но аз не слушам песните му, защото не ми харесват! Не ми харесва да слушам "Напипай гоо.. в твоите ръце нека то да си играе.."(нещо такова)!..Абсурд, никога няма да го слушам и не го правя.Това го давам като пример за връзка между талант и стойностни и хубави песни..Понякога няма връзка.В подобни песни Азис не показва своите качества, а напротив, поне според мен. Алисия прави хитове и вероятно и завиждат за успеха тези, които не успяват( като Клозета– свръх бездарен олигофрен), а се налага да се унижават и проституират..и накрая пак резултата не е добър! Всички подобни нападат Алисия, защото тя не е омърсена душевно и физически като тях! Те са се "продавали"– резултата е почни никакъв..Това не могат да и простят–чистотата и затова искат да я завлекат в калта при тях !

Коментирай

90

преди 8 години

Мисля, че това, което не понасят е, ролята на света вода ненапита и на умряла мушица, която непрекъснато играе във всичко. Съвсем до скоро я харесвах и не разбирах защо хората не я, но започнах да си давам вече сметка, че всичко е една роля и поза.

Коментирай

ля-ля

преди 8 години

Не на тях, а на Николета и подобни мастии като нея - визирам Емануела.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Теодора имаше хитове като бях в 3ти клас, от много време насам пуска някакви бози, с нищо открояващи се. Емануела също преди някоя-друга година правеше много готини песни последните ѝ са комерсиални и дори дразнещи.

Коментирай

jenn

преди 8 години

На нейно място и аз нямаше да се изкажа. Какво да направи, че Сульо и Пульо правят сензация: вижте ни да ни ожалиш, Алисия е виновна, че не можем да направим една свястна песен. Ако съм продуцент на 100 човека, нормално да залагам на тези, които се доказват с времето, а не тези, които пускат каквато и да била песен, само и само да са пуснали нещо. Емануела е смешна, бута се все между шамарите, на всички е ясно колко е тъпа и елементарна, имала е късмет преди време да „пробие“, но като човек е отврат. Ако изпълнителите искат да им се обръща внимание да си намерят екип, който да работи ЗА тях, а не да чакат всичко на „чичко продуцент“, който в най-добрия случай е хитър бизнесмен и не разбира и грам от музика и пи-ар. В Пайнер нещата не са много по-различни: Микто казва какво ще се пусне, дава някой-друг лев, но изпълнителите са казвали неведнъж, че дават пари от собствения си джоб или сами си търсят спонсори (пряко и преносно). Не знам какво толкова скачате да плюете и защитавате този и онзи (даже ми се струва, че заформен някакъв контингент плюещи Алисия от въпросните певици), но мисля, че се обръща прекалено внимание на тъпотийте на жени на възрас, на киото не им отива да говорят така. Случая с Камелия е подобен, но тя е интелигентна и знае как да спечели от такава ситуация, за разлика от Джина, Ивена и Емануела. Слушах коментарите на Джина и Ивена за Сигнал - еми те две изречения не могат да свържат без да „акат“, да „хъкат и мъкат“, както се казва...

Коментирай

jenn

преди 8 години

И така да е, какво ни интересува, нас слушателите. Мен ме интересува музиката им. Харесвам Алисия, защото е модерна, защото музиката ѝ е различна, определено „има ухо“ за нещата. От там нататък дали е спънала Джина, Мина и Кина мен не ме касае. Вас някой пита ли ви как се справяте в живота и работата си. Навсякъде има такива неща, не е редно но такъв е живота. Много се разтегна излишно темата за отношенията в АРА. Даже почнаха да ми липсват темите за Николета.

Коментирай

към Лайноарена

преди 8 години

На кофти певачките Алисия им виновна, я кажете ТРИО РЕЗИЛ които напускат наушким Ара колко хита имат в последните няколко месеца или дори година....О АМА ОГРОМНА НУЛА. Известни със всичко друго но не и с това че могат да пеят, каква е гледаемоста на клиповете на Алисия и каква на тази Ивена или другата или третата смешни и жалки сте и колкото повече пишете срещу Алисия толкова повече хората ще я защитават. И по тази логика Лайномет Лозанова трябва всеки да я шиба от БТВ, защото е толкова елементарен и неграмотен индивид (дори диплома няма) като нея не случайно се задържа толкова време в телевизията ..Алсиия чакаме нов хит мила ;).

Коментирай

ана

преди 8 години

Има една максима-накажи глупака с мълчание и безразличие.......

Коментирай

.

преди 8 години

Алисия може да се прекръсти на Лисиция!! Всички знаем,че е обича на се прави на света вода ненапита! Лицемерна и долна е!! Мразя кур*и като нея, които за минутка слава спят с кого ли не!! Тя стана известна със скандали, хората я знаем заради скандалите с Николета и Златка, а сега и това!!! Такива като нея са мнозинство- кур*и и щея подкрепят сигурно фенките и които имат нейните наклонности.

Коментирай

потресена !

преди 8 години

Моля, към редакторите и екипа на този сайт: преименувайте вече този сайт на АНТИАЛИСИЯ и да се приключва. Всяка втора ваша статия е изпълнена със злоба и ненавист към тази жена. Не съм кой знае каква нейна почитателка, но чак на мен ми става гадно от нещата, които не спирате да пишете срещу нея. Какво толкова ви е направила, кой стои зад тази зловеща атака срещу нея. Нямам думи, това не е човешко. Ако е николета, това вече минава всякаква граница. Николета,гледай си семейството и разбери ти никога няма да бъдеш нея!

Коментирай

10

преди 8 години

Страхотно Jenn. Всичко е целенасочено с цел уронване на имиджа на Алисия. Трябва да си малоумен за да не разбереш анти-кампанията -Алисия! И тези от ХОТАРЕНА, дето са денонщно тук и отговарят на всеки положителен коментар за Алисия, не си цитирайте вашето мениние. Такива коментари за Алисия в нет пространството -НЯМА“ Това са вошите коментари тук , на админа ви. И който трие всеки грамотен коментар тук в полза на Алисия. Нека си заминава, които си иска има певици, които точно от тях не можеха да се доредят в компанията, за да се поддържа изкуственото мнение, че видите ли са успешни, като точно тези трите , начело с Емануела, която винаги е злобяла и завиждала на Алисия, че е по-успешната. Тя не можа да се примири с мисълта, че Алисия е по-харесваната певица в АРА. С тези пошли текстове и музика естествено няма как да се харесат на феновете. И аз не слушам чалга, но Алисия прави различни парчета с не пошли и просташки текстове и най-важното с модерно звучене. Това е, с което много хора, макар и не слушащи чалга харесват Алисия. И дано не се окаже притисната да се върне към чупките в кръста с музика и изпълнение. Защото ще изгуби феновете си, които много държат на нея точно по тази причина.

Коментирай

Teodora

преди 8 години

HORA,kak ne razbrahte che KURVALISIA SPI S VIKTOR OT 2007 godina TOVA GO ZNAQT VSICHKI V ARATA I NAI-dOBRE GROZNATA I PIARKA S KRIVI ZUBI,KOQTO DORI SNIMA V KLIPOVETE SI

Коментирай

Нямам думи

преди 8 години

Това,че ти или си дете или това ти е интересно не означава,че Ася е известна със скандалите покрай чучелото циганско.Ася е доста по-отдавна в така нареченото общество на по-известните в БГ.Точно на Божинов бившата използва него и майката на детето му за да се заговори за нея.Преди това (че и после) бяха лъжа след лъжа.То не бе измислени клипове в САЩ,не бяха изказвания за знайни и не знайни ухажори и преследвачи.Може колкото си искате да я наричате баба,но жената се държи като зрял и умен човек за разлика от парцала споменат по-горе.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Хотaренa,чaкaте отговори не от когото трябвa.Отговор зa нaпускaнето нa нaфтaлинките трябвa дa дaде собственикa нa Aрa,a товa до колкото е известно не е Aлисия.Много прейнaчaвaте думите нa въпросните певици,който нямaт и по един хит зa толковa години.Никой не зaлaгa нa зaгубени кaузи,тaкa че дa не се чудят зaщо певицaтa,нa която всякa песен се превръщa в хит е с привилегии.В музикaлните среди или във вaшия сaйт се носят слуховете,че Aлисия е любовницa нa Кaсъмов?Товa,което вие сте публикувaли сa коментaрите нaписaни вчерa,под еднa от четерите ви стaтии зa Aлисия.

Коментирай

+++

преди 8 години

По-малоумно изказване не бях чела. Алисия станала известна покрай Златка и Николета!!!!!! На Алисия песните се слушат навсякъде във всяка една дискотека и пълни клубовете където отиде. Сигурно и там отиват заради Златка, Млатка и КурватаЛета, които само умеят да се разкрачват. Алисия пее, танцува и може да се разкрачва на който си тя пожелае. Не смятате ли , че си е лично нейна работа и неин живота,за да и го диктувате вие? Но може всичко, за разлика от цитираните.... Хората са казали.... "Искаха да и изкарат очите, те и изписах вежди" Продължавай Алисия все така напред и нагоре! Целта оправдава средствата! И въобще да не ти пука! На никой не му пука за теб! Сега , най-добре разбра.....

Коментирай

Хе хее

преди 8 години

Кой с кого спи, никой не го интересува. И никой няма право да му навлиза в личното пространство. Това си е неин личен живот. Прави хубави песни и хората я харесват. Това е! Другите са кръгла нула- пошлост и отврат.

Коментирай

NO MERCY!

преди 8 години

ДАВАЙ , АЛИСИЯ! .....МАЧКАЙ НАРЕД НЕКАДЪРНИЦИ, ЗЛОБАРИ И ЗАВИСТНИЦИ! ТЕ ДОКАЗАХА, ЧЕ ТОЧНО ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ! НАПРЕД И НАГОРЕ! УСПЕХ!

Коментирай

до pppp

преди 8 години

0 Ocвeн cтaтии зa чaлгa-пeвици, e xyбaвo чoвeĸ дa пoпpoчитa и няĸoя ĸнижĸa oт вpeмe нa вpeмe, aĸo щe и дeтcĸa дa e, нo пoнe няĸaĸвa, зa дa нe пишe пocлe "дo ĸoлĸoтo", "пpeЙнaчaвaтe", "нeзнaм" или "coбcтвeниĸA", ĸoгaтo e пoдлoг. Освен това "който" и "коИто" са две различни думи, използващи се при различни случаи. Както говориш в мн. число, изведнъж сменяш в единствено.

Коментирай

истината

преди 8 години

ЛАЙНЕНАРЕНА, НЕ ЦИТИРАЙТЕ ВАШИТЕ МНЕНИЯ ЗА АЛИСИЯ. ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ВЪПРОСНИТЕ "ПЕВИЦИ" ДА НАПУСНАТ, ДА ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА НА БЪДЕЩИТЕ УСПЕХИ. НАЛИ ТУК НЯКОЙ ИМ ПРЕЧИ. НЕКА СИ ЗАМИНАВАТ И ТО ПО-БЪРЗО, ЗА ДА ОСВОБОДЯТ МЕСТАTA НА МЛАДИ И КАДЪРНИ ДЕЦА С ХУБАВИ И СТОЙНОСТНИ ПЕСНИ, КАТО АЛИСИЯ. А ТЕЗИ ТРИО "ПОШЛОСТ", НА КОИТО ДОРИ И ИМЕНАТА ИМ НЕ СМЕ ЧУЛИ ДА ПЕЯТ ПО СВАТБИ И КРЪЩАНЕТА. ЕДНАТА СЕ УСТРОИ , КАТО ОМАГЬОСА МИЛИОНЕРСКИ СИН, (ДО ВРЕМЕ) ДРУГИТЕ ДВЕ, ТАКА ЩЕ СИ УМРАТ, КАТО КАТЪР БЕЗ ИСТОРИЯ! УСПЕХ , АЛИСИЯ! И САМО НАПРЕД , И НАГОРЕ!

Коментирай

admina

преди 8 години

АДМИНА НА ЛАЙНЕНАРЕНА ,ЗАКЪСНЯВАШ С ОТРИЦАТЕЛНИЯ ЛАЙК!!!!

Коментирай

защо

преди 8 години

защо ми изтрихте коментара.С това само показвате колко много ближете задника на Николета.До сега бях културна в изказа си.Нито съм използва нецензурни думи нито съм прекалявала,но сега ще ви го напиша независимо дали ще го изтриете.Вие сте най-долните гъзоблизци.Колкото и онова цигане да се напъва Ася винаги ще си остане Жена-умна и елегантна.Вие и циганката с лилави венци можете само да си го заврете там където тя постоянно си го вре.Ася си е пич.Познавам я и макар да не слушам чалгия тази жена е на светлинни години от пошлоста и бездарността на онова плашило трътлесто.А вие Вземете си купете по-едно въже и .....знаете.Смешни,бездарни и злобни точно като Лайномета

Коментирай

ai pak

преди 8 години

Ще ви еба путката майна близачи на Лайнометината слива.Престанете да триете коментарите.Ще ви се невиди и гнусните бълхи.До сега нито съм използвала не цензурни думи нито нещо подобно.Сега си го изпросихте ваща мама гнусна.Не се правете,че "пишете" а идете да лапате да онова цигане гнусните миризливи крака.Трътлестия и задник и спластената коса са запазената и марка.Долни и бездарни....с разпорени задници....Курва до курва сте там + НЛО-то.Разпорени шаврантии.Кофи обезобразени.

Коментирай

Хотарена,

преди 8 години

Може ли да се пишат статии по коментара на лице,което не е стабилно психически? На какво основание целенасочено и тенденциозно уронвате престижа на определено физическо и юридическо лице? Готови ли сте за посрещането на частните съдебни изпълнители, защото ТВ-7 започнаха да му изнасят имуществото, а доколкото е известно, сте в един кюп.

Коментирай

stela

преди 8 години

И коментарите които не харесва трие неговата семка.Николина циганката ще ги бие ако има много хубави неща казани за Ася.А не дай си боже да се изкаже някой против циганката пошла,трие се на мига.Такова смешно чучело е тая началничка на тв'а подобие на сайтче ,че нямам думи (или поне не културни думи).Плашило долно,както и оная приятелката и дето мяза на хобит.Крива муцуна+огромни уши+кривогледство......много яко.Каквото искате пишете,но хората вече видяха.И малкото "фенове" на парцала се усетиха що за лъжкиня е.Останаха само бездарните деца нямащи и една 3-ка в училище (само 2-ки).Понеже мечтаят да ги Е*е някой богат дебелак.Само така ще успеят в "живота"

Коментирай

до потресена

преди 8 години

Какви редактори, какви пет лева, ти не виждаш ли какъв каруцарски и беден речник имат тук статиите, все едно чета статии написани от първолаци..срам и позор са, ако си гледала интервюта на Николета Лозанова бивша Божинова , е същия цъкащ речник, почти нулев, неграмотни олигофрени това е!

Коментирай

..

преди 8 години

Извинете коя е Николета, а Златка??????????????????

Коментирай

Mariana

преди 8 години

OPAAAA SELO VAKAREL SE SABUDI,SEGA GNUSNITE BRATQ PISHAT,PISHAT TAAA I MAIKATA ATANASKA I TQ

Коментирай

Lamborgini

преди 8 години

МАЧКАЙ АЛИСИЯ, ТАЗИ БЪЛГАРСКА СГАН! Всеки изпречил се на пътя ти! Те друго не заслужават! Чакаме поредния твой хит стил- R&B. Остави циганските ритми за Емануела. Тя това и ТОЛКОВА може! Успех!

Коментирай

до Маriana ....смяяяях в залата

преди 8 години

Май много филми гледаш?!? Хората, все тук в ХОТЛАЙНЕНА , като теб стоят. Нямат си друга работа. Колко жалки хорица има на този свят! И колко смешно се гърчат пред всякакво безсилие! Хайде излез, се поразходи белким вятъра промие болният ти мозък!

Коментирай

xixi

преди 8 години

Ще мачка тя.... спаружените топки на Виктор. :)))

Коментирай

xixi

преди 8 години

Ще мачка тя... спаружените топки на Виктор :))))

Коментирай

леле

преди 8 години

Злобна комплексаркоооо, ще получиш някой инсулт от злоба, бе жена!!!!!!!!!!!!

Коментирай

1111

преди 8 години

Ще получиш някой инсулт от злоба, миличка!!!!! П.С. И спрете да ми триете коментарите никого не обиждам, просто се притеснявам за това същество, да не вземе да се задави с жлъчката си хаха

Коментирай

до миризливките от ХотЛайнена

преди 8 години

Тази Мария Грозева, или Маряна или многострадална Магдалена...( честната Калудка от горната махала) бездарница и некадърница. Както и онази с вонящата уста Стела, не се спряхте с поръчковите статии! Не се спряхте, но и за вас ще има възмездие един ден. Много скъпо ще Ви излязат тези платени , поръчкови статии! Много скъпо!

Коментирай

пача проста

преди 8 години

явНо за да не ми махате коментарите трябва да съм груба и тъпа в изказа си като Лайномета.Може ли толкова проста и куха да сте Марияна.Факта,че хората са умни и виждат до далеко от носовете си,не ги прави рода на Ася.Това,че се харесва си е лично нейна заслуга.Тя е възпитана,умна,цивилизована и учтива.Много ви се иска на вас (феновете на парцала) да вярвате,че само близки и роднини я харесват,но не е така.Заслужила си го е.! Друг е въпроса,че вие и себеподобните ви нямате търпение в у вас да се поти нещо дебело и гнусно само за да си приберете 100 лв.Само глупави и неуки хора мечтаят да са Николина,да изкарват пари с отворите си и по цял ден да лъжат демонстрират курвенски пози...

Коментирай

jenn

преди 8 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> Не знам защо имам изтрит коментар. Може би, защото на вас, Хотарена, не ви е угодно читателите ви да мислят трезво и сакън някой да не си отвори очите от мнението на другите!!! Ще се повторя. На мен не ми пука защо Гинка и Минка напускат АРА. Защо всички са се закахарили, че Алисия им взела хляба?! Какво ме интересува?! Алисия прави много хубави песни, има талант (въпреки опитът да се създаде впечетление, че била &bdquo;йосма&ldquo;). Навсякъде има интриги, в днешно време всеки гледа да ти подлее вода за да се добере до нещо преди теб. Едва ли Джинчето и Ивенка и тъпата Ема мислят за вашия живот и се интересуват колко сте добре вие и имате ли работа и колежката ви си ли с шефа и това преччи ли на вашето развитие. Гледайте си повече себе си, стига сте изпростявали.<br /><br /><br />(Алисия да си прави хубавите песни и да е жива и здрава. Но, държим за пореден път да кажем, че Хотарена не трие коментари, освен в случаи в които има обиди към деца. Всеки който твърди, че Хотарена трие коментари е лъжец. Докажете с поне един скрийншот, че трием коментари. Бележка на Админ) </body> </html>

Коментирай

Natali

преди 8 години

К*рвата на Касъмови( Алисия) няма какво да каже, защото я забиха в земята с разкритията си!!!

Коментирай

ii

преди 8 години

Ася на кого ли не лапа вече.. Гнусна циганска мутреса е Алисия!!!!!!!!

Коментирай

***

преди 8 години

Ася Дойчева хахахахаха И тази е една лисица или по-точно курве под прикритие беше, но сега е известно курве! Мяза на питбул от толкова пластики и чекнения! Отдавна се знаеше,че спи с Касъмови!!! АЛИСИООООО ДОЛЕН МИНДИЛ СИ ТИ!

Коментирай

kkkk

преди 8 години

Престанете да пишете за гнусната особа на Алисия( Курволисия) .. На такиви долнопробни жени не трябва да им се обръща внимание!

Коментирай

Da

преди 8 години

Стара пачавра е Алисия :D :D Още от едно време върти френска любов на всеки :D

Коментирай

jenn

преди 8 години

С разкрития за какво?! Че те не влагат нищо за да направят песен?! Чакат шефа им да им позволи, чакат да им предложат музика, текст, да им предложат идея за видео?! Само аз ли мисля, че не става така и, че се изисква малко повече усилие, за да се задържиш в класациите. Не може наготово да чакаш всичко и после: „Аз съм голяма звезда“. Алисия ако ще да спи с всички от сем. Касъмови, това може да и даде някакви облаги, но хората, които я харсват не могат да се купят, всичките ѝ песни са хитове, ако ги беше изпял някой друг, може би нямаше да са такива. Просто тя има харизмата, не всеки го притежава, дори да пее като змей.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Сигурно не рaботиш товa,зa което си училa и се опитвaш дa се прaвиш нa дaскaлицa в хотaренa.Именно порaди тaзa причинa реших дa не се огрaмотявaм с четене нa книжки,все пaк нaли и ти трябвa дa се чувствaш пълноценнa и удовлетворенa,a товa стaвa ,кaто броиш грешките нa другите.

Коментирай

.

преди 8 години

Каква харизма има този питбул бе??? Продуцентът преценява какво да се пее и коя песен, така че тя има някакви хитчета, защото спи с него! А нейните песни дори не могат да се нарекат огромни хитове ако се сревнят с тези на Галена и другите топ имена в жанра! И в Пайнер работят на принципа : всеки сам си избира какви песни да прави и клипове и затова там може да се нарекат идейни и т.н Докато в Ара продуцентът им дава определени демо песни и екип за снимки!! Така че в Ара изобщо не става въпрос за някаки идеи и т.н

Коментирай

кой

преди 8 години

Асе ,точно когато се почувства отмъстена и бамммммм ,направо те сринаха и този път удариха кариерата ти.Айде сега изкарай се жертва пак нещастницо.

Коментирай

преди 8 години

Всички малки дечица, злобеещи за Алисия да си напишат домашното, да си легнат, че утре са на училище! И един безплатен съвет- деца не използвайте толкова много грим, учете се и не слушайте циганите от село Караджово! Това ВИ вреди! В противен случай след 10 г ще сте на нивото на Гнило- нищо по- лошо!

Коментирай

хахахах

преди 8 години

Мен пък друго ми прави впечатление.Много обсебени от Николета ,фенчетата на Ася.В статия за Мария ,Преслава и сестра й ни в клин ни в ръкав Николета бълнуват.Много сте зле Асини фенчета.

Коментирай

хахах

преди 8 години

и едни локуми разтягат и във филми някви се вкарват и най-важното -си вярват.

Коментирай

123

преди 8 години

И Еблисия и лИбовника и мълчат като задници. Още не е измислила ПР-ката и подобаващ отговор, с който да я изкарат пак в позицията на жертва. Барем успеят да предизвикат съчувствието на хората и някоя друга сълза на умиление.

Коментирай

Jom B

преди 8 години

Ама Асунчето на тази снимка голяма прелест. С бръчките, голямата камба и мустака. Мамина убусница. Да видят нагледно природната и "красота". Забрави откъде е тръгнала саламаджийката. Но от високо като паднеш най боли.

Коментирай

pppp

преди 8 години

"Veche nqma i samnenie,che muzikalnana kompaniq e pred razpad"! To v ARA sigurno sa samo trite primadoni Djena,Ivena i Emanuela.Grozeva nishto novo ne si napisala pak si pretoplila mandjata ot onq den.Edinstvenoto novo sa komentarchetata na 12-13 godishnite fencheta na shefkata ti svinaroleta.I s cqloto si nahalstvo obqvqvash,che tova sa sluhove v muzikalnite sredi."Kuchetata ili po skoro kuchkite si laqt,a kervana si varvi".

Коментирай

преди 8 години

Дечица малки, какво лошо има ч е продавала салам в бакалница? Нещо не разбирам!?! Много хора, за да преследват мечтите си работят друго, а ВИЕ какво заработвате- плюене по форуми? Завист? КАКВО? За да стигна до ниво да получавам добри пари и аз почнах от 0, но не с дупе или мрънкане! Вие, освен да плачете , че Алисия била от Вакарел, че и ала Касъмов, какво друго правите? Само се жалвате? За I phone 6 ?от тия дет плюят, съм сигурна, ЧЕ ЕДиН не е чел гнига, ако знае какво е това, за последните 6 месеца, включат и авторката на статията!

Коментирай

хихи

преди 8 години

Алисия какво е постигнала , ти само можеш да мечтаеш , нещастнице и да драскаш глупостите интерпретирани на жълтата преса. Това , както виждам е смисъла на живота си. Алисия е много красива жена! И твоите простовати коментарчета тук, няма да я загрозят. И за какво падане говориш, тя си е постигнала своето и продължава. А ти си лай, кучке ! Това ще те нахрани! ха ахаааааааааааааааааааааааа

Коментирай

само така

преди 8 години

Мачкай Алисия, тази тъпа, нещастна сган! Могат само да ти дишат праха! Само напред и нагоре! Целта оправдава средствата-доказано! А до тази тук, дето не излиза от Хот Лайнена..... Голяма нещастница си - наистина! И ти личи!

Коментирай

ops

преди 8 години

Ти си наистина болен мозък. На всеки един коментар и на барабан палката! Смешница! Много си нещастна - нали? :)

Коментирай

hi hi hi

преди 8 години

Osven teb drug nikoi ne spomenava Nikoleta tuk. Tq ne e nikakav faktor v jivota na nikoi! I koi e zle mnooog ti lichi! Alisiq e na svetlinni godini i ot teb i ot Nikoleta

Коментирай

pppp

преди 8 години

Na kakvo trqbva da otgovori Alisiq?Tova,che GROZEVA e s hronichno raztroistvo i aka na den po nqkolko statii,neznachi,che nqkoi e dlajen da i otgovarq.

Коментирай

lili

преди 8 години

kakva ogromna razlika v fenofete i antifenovete na alisiq ednite s gynki v mozycite pove4ko= drugite mozyka im pyrzalka kolko nesprawedlivost ima na tozi svqt USPEH NA ALISIQ IMA SILNA PODKREPA

Коментирай

davai davai

преди 8 години

davai aske ma4kai,ti vse mak4ka6 i vse sma4kana hodi6 i bukvalno i prenosno.taka te e sma4kal plasti4niq hirurg v mucunata 4e nema na kade.mur6a.

Коментирай

yeesssssssssssss

преди 8 години

daaaa na fenovete na asq im proli4ava moza4nata lipsa na ganki pod statiite za nikoleta i pod takiva v koito izob6to ne ide re4 z aneq,ama te kato razvaleni gramofonni plo4i si q balnuvat.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Tai kato ste mi iztrili komentara pak shte go napisha.Tova,che Grozeva e s hronichno raztroistvo i aka po nqkolko statii na den za Alisiq,neznachi,che nqkoi e dlajen da i otgovarq.

Коментирай

ти си

преди 8 години

Mного си красива, Алисия! Гледай си живота и не обръща внимание на кучетата. Знаеш лафа! Нито грозна, нито проста, нито необразована ще те направят! Още по високи успехи! Поддържай линията на модерна по-фолк музика и R&B Очакваме едно страхотно R&B парче със световно известен певец. Имаш страхотен глас в тази посока! Нека си лаят, това ще им остане! Успех!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Вие, Хотарена, се благодарете, че има „балами“ като нас, да влизат тук да ви четат глупосите и да пишат коментари, защото иначе ще седите гладни. Не ми дръжте тон и се отнасяйте уважително. Лъжци сте вие с безкрайните измислици ежедневно. Много сте жалки. Нямало срамна работа, но мен ще ме е срам да пиша такива неща. Смешници!!!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Оххх, Хотарена, не знам защо си мислите, че имате право да ми държите такъв тон и да се отнасяте неуважително към читателите на гнусния ви сайт. Имате ли предвид, че „баламите“ като нас, които влизат да четат и коментират, всъщност са тези, заради които имате работа?! Не обичам да квалифицирам, но вие определено сте безмозъчни марионетки готови да пишат какво ли не за пари. Следващият път ми отговорете на нов коментар, а не ми серете (с извинение) с неграмотните си писания по моя. Лека вечер.

Коментирай

fj

преди 8 години

Хахахаха забрави да се подпишеш отдолу - Мама! На мама гарджето най-хубаво. Пхахахаха

Коментирай

che896

преди 8 години

Ама каква снимка сте и изтипосали на баба ви Кроколиса. Как се срамува само от този период представа си нямате. Че и в интимна близост с любимия. Хаха лика прилика, кат два стръка иглика!

Коментирай

vroom

преди 8 години

Мен само едно нещо страшно много ме забавлява, рогата и на Валери и на Николай са по-големи от на елена Рудолф. Сиреч, докато Асето обикаляше да реве и бърше сополи по телевизиите, че неверникът Божинов я е зарязал заради друга е имала далеч по-голям стаж с изневерите от него. Докато хвърляше кал и обвинения върху врагинята Николета, че спи с обвързан мъж се е въргаляла в леглото с женения Касъмов. И докато се кълнеше в национален ефир, че не е посягала на женен мъж, питам аз къде забрави и Пехливанов? За разлика от Валери последните двама споменати са наистина женени. А после докато се правеше на лудо влюбена във Николай се е въргаляла със шефа си. Хитра лисуга е дъртата. Ама и тия двамата колко са прости да се хванат с нея не е истина.

Коментирай

Спас

преди 8 години

Питай твоята любимка дали се спала с циганин да стане певица ?Кадика му е прякора :)

Коментирай

mariq

преди 8 години

АЛИСИЯ ПРАВИШ ХИТ СЛЕД ХИТ ,А УСПЕЛИТЕ ----------- ,МИЖИТУРКИТЕ И НЕЗАДОВОЛЕНИТЕ НЕ ГИ ХАРЕСВАТ И ОБИ4АТ РОВЯТ СЕ В МИНАЛО И ЛИ4ЕН ЖИВОТ И СИ МИСЛЯТ ,4Е ПРАВЯТ НЕЩО ,А ВСЪШНОСТ САМО ПОКАЗВАТ КОЛКО СА ПРОСТИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ

Коментирай

Ax

преди 8 години

Каква е тази поръчка срещу музикалните компании,миналия месец беше срещу Пайнер,сега срещу Ара.

Коментирай

Антония

преди 8 години

Първо, в крайна сметка, работа на шефа е да решава кой, кога и какво. Ако той решава с неправилната глава, това със сигурност не трябва да е проблем на любовницата, ако има такава наистина, а лично негов. Да не бъркаме бизнеса с другата работа. Ако той не иска да печели, как ще го накарате? (Ако наистина не преценява правилно как да си ръководи компанията) Второ, като сте ги "упътили" към "Пайнер", защо решихте, че някой ги иска и/или чака там? Особено след такава грозна раздяла с предходната си компания...

Коментирай

do deteto otgovarq6o na vseki komentar

преди 8 години

Дано получаваш някакви облаги,че по цял ден висиш тук да плюеш по Ася.Ако искаш 1000 имена си измисли начина ти на "писане" те издава.И както казах,дано получаваш нещо понеже от това висене тук само на изпити ще ходиш и лебеди в бележника ще имаш.Ще ти се наложи като Николетк да заработваш.Ася не я мисли,тя си има участия и с кого спи или не е се тая понеже си има професия жената,макар и на чалга певица.

Коментирай

ля-ля

преди 8 години

Ти не си добре. Вярваш на всичко, на което искаш да повярваш. Такава омраза лъха от излиянието ти, че се питам от какво е предизвикана. Много ме е жал за теб и за такива като теб. Сигурно си млад/а, а гледай с какви простотии се занимаваш, следиш чужди животи и се правиш на компетентен/тна. Дисертация по темата "Алисия" защо не напишеш?

Коментирай

piw

преди 8 години

Коя е тая мустаката лелка на снимката?

Коментирай

Смяяяях

преди 8 години

Прекрасна си! Правиш страхотни песни, които се харесват и от НЕ слушащите чалга. А, с кой си спала, спиш или ще спиш си е ЛИЧНО твоя работа и никой не е го интересува! Това колко пъти ще повторят една измислица, няма да втълпят на хората, че е истина. И тези тричките, които никой за нищо ги няма просто ще си останат в забвение. ПАЙНЕРА ЛИ? Ха ха ха ...Най-големия виц , който съм чувала. Там Преслава, Галена, Глория и всички останали, просто се чудят, как да надпеят точно тези трите некадърни и не доказали се ИНТРИГАНТКИ от Ара Мюзик. Е, няма такъв смях просто! Чудя се защо Пайнера хвърляше боб на кръстопътя, сигурно е треперил от страх да не се откажат да дойдат при него. Е, няма такава простотия!

Коментирай

ихуууууууууууу kef

преди 8 години

Ще се учудите всъщност, ако разберете, че това злобно същество, което пуска един след друг коментар и все и едно и също нещо пише, както и че е под всеки коментар в статиите за Алисия.... е МЪЖ! Направете си извода, какъв МЪЖ е и КОЛКО е мъж! Дали ще спре Алисия да живее с твойте коментари или ще и вземеш всичките песни, които има до сега. Тя си е оплела кошницата, ти му мисли! Педал злобен и завистлив! Така ще си умреш , като катър без история! Ще има да киснеш по форумите и да си мислиш, че някой те взема за фактор в този живот. Не наЕбано и нещастно същество. Кои ли ще си хвърли сопола на теб? Тук избивай комплекси с повтарянето за Пехливанов, Мехливанов, Касъмов, На-сънОВ и който си искаш по избор...Болната ти фантазия и мозък и четенето на жълтата преса до тук са те довели...Ха ха ха хаааааа

Коментирай

.

преди 8 години

Ти!

Коментирай

kak koq

преди 8 години

baba asq bry4kata.

Коментирай

techu

преди 8 години

Оле кроколисницо, туй ти ли си ма грозотийо сбръчкана?!

Коментирай

никол

преди 8 години

тоя сайт да не е собственост на Николета, че постоянно Алисия бива нападна и хулена???? каква е тая галерия и коментари... на ден по 5 поста за нея спрете се.. оставете я да си живее живота

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.