Алисия маниачка на бижута, кичи се все с ментета

https://hotarena.net/az-jenata/alisiia-maniachka-na-bijuta-kichi-se-vse-s-menteta HotArena.net
Алисия маниачка на бижута, кичи се все с ментета
Алисия е известна със своята безвкусица, която демонстрира не само в облеклото си, но и при избора на аксесоари, научи HotArena.



Певицата е луда на тема бижута и ги купува едва ли не на килограм. Алисия обича да се кичи като клоун от цирка или по-скоро като булка на ромска сватба.



Само че булките са покрити със златни накити, а Ася си пада по ментаците. Голямата ѝ страст са камъните, но за нейно съжаление не може да си позволи те да бъдат скъпоценни. Тя си купува всевъзможни дрънкулки на символични цени с малки и по-големи камъни и гордо завява, че цената не е толкова важна, колкото това да ѝ харесва и да пасва на някой тоалет, пише \"Всеки ден\".



Често по участия Алисия се кичи с масивни обици, големи гривни и яки колиета като верига на добитък в желанието си да бъде стилна, но от километри си личи ментака на ушите, ръцете или врата ѝ.

20 Коментара

Хаха :*

преди 8 години

Грозницооо от километри си личи, че ти си я писала тая статия...толкова пошла и грозна хахах

Коментирай

гроздева

преди 8 години

някой драскачи в този сайт и дранкулки не могат да си позволят.....

Коментирай

...

преди 8 години

Няма нищо по-хубаво от това да не се вземаш много на сериозно, който и да си. И само един интелигентен човек може да го постигне! Тениските на Марк Зукърбърг надали са на Версаче или Филип Плейн :DDD

Коментирай

кати

преди 8 години

Смешни хора.........Каквото и да си пишете,това няма да направи Алисия,по малко стилна ,интересна,търсена,амбициозна и обичаща майка! Аз имам няколко мноого скъпи бижута.Нося ги рядко,защото предпочитам и имам десетки такива ,като на Алисия!Приятно ми е и се чувствам чудесно,защото са интересни бижута и са подходящи както за ежедневни,така и за специални случаи. Стила го прави човека.Стила не е непременно известни фирми облекло и аксесоари!За това казваме-ЖЕНА СЪС СОБСТВЕН СТИЛ!Алисия го притежава,БРАВО!

Коментирай

Алисие е красота

преди 8 години

Красива, това е точната дума за Алисия. Това вбесява някои полуидиоти като Николета Лозанова която за разлика от Алисия се е застарила, погрозняла и си личи че хич не и е весело, но това си неин проблем.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Нaпрaво ми беше неудобно дa я четa тaзи стaтия!И вие се нaричaте журнaлисти.Нaучи хотaренa,a зaбрaви ли хотaренa,че Aлисия беше избрaнa зa моднa иконa?Нaтъртвaм избрaнa,a не сaмопровъзглaсилaсе,кaто цигaнскaтa невестa дето ви плaщa,зa дa бълвaте змий и гущери срещу Aлисия.Aлисия е докaзaлa,че не робувa нa мaрки,кaкто в облеклото си тaкa явно и в бижутaтa.A някой хорa се скъсвaт дa се хвaлят с "мaркови" дрехи и бижутa зaкупени от сaйтовете зa китaиски реплики.Грозевa,почини си мaлко,че днескa достa се нaпънa.Ще вземеш още дa погрознееш .Притеснявaм се дa не се зaдaвиш от толковa жлъч и злобa.Междо другото не се подписвaй вече,кaто М. Грозевa,a кaто М.подлогaтa, повече ти подхождa.

Коментирай

Amazing!!!

преди 8 години

Няма да коментирам статията МЕНТАК ( пази ,Боже от такива драскачи), само ще кажа поговорката:" Хубав кон и под съдрал чул си личи!"

Коментирай

истина

преди 8 години

Написаното този път е напълно вярно!Алисия често губи мярката,кичейки се с най-различни аксесоари,което понякога са и напълно несъвместими едно с друго както и с тоалетите и.Всички знаем,че я ползват за рекламно лице на знайни и незнайни магазинчета и фирмички за дранкулки и накити,но и тя самата страда от липса на вкус и самооценка.При нея количеството бижута превъзхожда качеството и често е на ръба на кича!

Коментирай

Златка

преди 8 години

Нищо стилно няма в разни пластмаси, дървени и тенекиени обици. Даже е странно някаква кака да се кичи като 16 годишна ученичка с обици от Бижуленд и магазини за левчета. Подобни дрънкулки ги изхвърлих на 23 и нося само сребро, а съм от т.нар "простолюдие. Стилът е в качеството, а не в количеството.

Коментирай

Лили

преди 8 години

Аман но пишман драскачи

Коментирай

Златке Географията

преди 8 години

Ти, откъде знаеш какви са бижутата на Алисия? Или четеш тук и пишеш , като първия човек? Че си простолюдие е факт неоспорим, но да се правиш на интересна, е смешно!

Коментирай

Алисия <3

преди 8 години

Ангелски нежна и стилна жена! Завист и злоба само по нея, защото не отразява мишките, а си живее живота и е красива и успешна! Най-голямата звезда в цяла компания, най-готините песни, най-невероятното излъчване! Просто мъже-футболисти не трябва да сса част от живота й, но уви!

Коментирай

Ahahhahahah

преди 8 години

Napravo prekali muahahahhaha tocno obratnoto - tova e edna zastarqvashta, groznovata, zlobna i kompleksirana lelka! Hodi se grumni!

Коментирай

:)

преди 8 години

Я бягай, бе селяндур. Някой да ти е искал нещастното мнение?? Не разбрах?! Кажи на майка си да се гръме, не на мен

Коментирай

преди 8 години

Q duhai, selsko tarikatche takova! Mnogo po-zdravi da pratish na tvoita maika, napravo se chudia kak e uspiala da rodi takova laino kato teb!:))))))))) Koi si ti da mi kazvash kude i kakvo da pisha, muhlio?? Razkarai si hemoroidniqt zadnik ot tuk, mirizliv kenef takuv!

Коментирай

..

преди 8 години

Бесен бг селтак :Д ходи да ореш нивата и да караш Ладата на дядо ти

Коментирай

Izchezni, kelesh!

преди 8 години

Samo tolkova li uspia da rodi sparujenoto ti mozuche??? Ahahahhahahaha Gorkoto , maloumno kelemence:))))) Vmesto da se habish tuk vzemi si udari edna nojovka, toku vij si izkaral naprejenieto:))))))

Коментирай

KUKUMICINA ASKA

преди 8 години

ASUNOOOO, EVTIN PARCAL TAKUV! DO KOGA SHTE SE KICHISH KATO POMAKINIA MA??? BEGAI S TIQ TENEKII, VAKARELSKA CIGANKA VUSHLIVA!!! "KLASNATA" DAMA NAPRAVO BLESTI S LAMARINEN OTBLIASAK AHAHAHHAHHA

Коментирай

normalen

преди 8 години

hora kakvo vi stava zashto ste tolkova gadni napadatelni kum momicheto....i vuobshte.....kakvo pravite .......kuku aska dobre li si ......????? shte poluchish nqkoi infarkt vnimavai.....tolkova zloba razbolqva da znaesh

Коментирай

мнение

преди 8 години

за това имаше приза модна икона ..защото няма вкус ,нали? Арена само вие сте тези,които не са съгласни с приза и това ,че няма вкус .. стилът не се купува с пари -той се притежава! не е нужно да имаш милиони за да съчетаеш дрехи и аксесоари ..много злоба има към тази чалгарка и никога не мога да си обясня защо?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.