Алисия МЪСТИ на Ники с по-надарен! Хвана си Мартин Камбуров (Подробности за горещата им връзка)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-masti-na-niki-s-po-nadaren-hvana-si-martin-kamburov HotArena.net
Алисия МЪСТИ на Ники с по-надарен! Хвана си Мартин Камбуров (Подробности за горещата им връзка)

Фолк певицата Алисия вече се отказа от ролята на наранено кученце и се превърна в свирепа вълчица, която мъсти на бившия си Ники Михайлов с размах.


Поредният й удар под кръста е свързан с футболиста Мартин Камбуров, научи HotArena.

Певицата и капитанът на „Локомотив“ Пловдив имат афера от Нова година насам, като Алисия вече на няколко пъти била засичана да излиза от дома му в ранните часове на деня.

 

За връзка между фурията и Камбуров се заговори още миналата година, но тогава изпълнителката категорично отрече.


Сега неоспорими факти и източници сочат за любовната афера между двамата, пише „Телеграф“.


Целта на Алисия била не само да вбеси Ники Михайлов, но и да провери от първа ръка слуховете за свръхнадарения Камбуров.

 

Клюката носи, че благодарение завидното му мъжко достойнство, списъкът със завоевания на футболиста бил – о, чудо – дори по-дълъг от този на Михайлов!

 

А това за Алисия си било истинско предизвикателство!

20 Коментара

ха, измислете нещо по-интересно изтъркахте се

преди 8 години

ОЩЕ МАЛКО И ТАМАААН ДА ВИ ПОВЯРВАМ И НЕ МОЖАХ!!!! ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА И ПРЕТОПЛЕНА МАНДЖА ВЕЧЕ СМЕ Я ЧЕЛИ. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ИЗМИСЛИЦИ!!! АЛИСИЯ СИ Е С МИХАЙЛОВ. Е, ОСВЕН ФЕНОВЕТЕ НА НИКОЛЕТА И ЗАВИСТНИЦИТЕ НА АЛИСИЯ , НЯМА КОЙ ДА ВИ СЕ ХВАНЕ НА ПРОСТОТИИТЕ. ПОСЛОВИЧНИ СТЕ В ТОЗИ САЙТ!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Грозевa,ти дa не би дa си бъркaлa по гaщите нa въпросните господa?Много си осведоменa кой колко е нaдaрен.И сегa последно, с кого е Aлисия?С Михaйлов,с когото се събрaли нa новa годинa,с бирмaтa,с когото дпоред вaс сa зaедно от новa годинa или с Кaмбуров?

Коментирай

???????

преди 8 години

Тъпата дърта парантия Алисия-не може даже да му пръдне на х-я на Ники-Много му пука на него на кого поредно ще си вирне тя краката :):):)

Коментирай

..,

преди 8 години

След кaто тя не може отиди ти му пръдни.

Коментирай

???????

преди 8 години

Тъпата дърта парантия Алисия-не може даже да му пръдне на х-я на Ники-Много му пука на него на кого поредно ще си вирне тя краката :):):)

Коментирай

оф тия пак едно и също мелят скучнииииииииииии

преди 8 години

Офффф, айде дайте нещо по различно, това вече сте ни го предлага ли, именно с този господин. Същото е със статията за Никалай Михайлов в която пише че някаква си от Пловдив му била любовница, това също вече сме го чели за същото това момиче...нещо взехте да се повтаряте. Верно ставате адски смешни и жалки, явно има някоя която няма кой да я почеше и сега злобее , май на вас ви се иска един СВРЪХНАДАРЕН аман от простачки и неграмотни жени имащи се за журналя. Жалко за интелигентните и образовани такива.

Коментирай

АХАХАХАХХАХА

преди 8 години

АХАХАХАХАХАХХА АХАХАХАХАХ, ТЕ ДА НЕ МИЛСИШ ЧЕ ЗНАЯТ.

Коментирай

Ема

преди 8 години

То само като й видиш вечно сериозната и нацупена мутра и ти става ясно колко щастлива и обичана е, ама само на сън де :D. От сто години прави някакви напъни да пее, а един път не съм я видял усмихната. Е кой мъж ще седи до някаква цупла, която само иска и иска. Всички помним как изнудваше Валери за екскурзиики за синчето й.

Коментирай

:D

преди 8 години

От коментaрът ти рaзбирaм,че си мъж( не съм я видял) a се предстaвяш,кaто Емa. Женa в тялото нa мъж може би? Синчето й ? Човечеството още не е еволюирaло до тaкaвa степен, че жените дa могaт дa зaбременявaт сaми,поне не по естествения нaчин.A aко от сто години е прaвелa нaпъни дa пее,a не и се получaвa( предполaгaм товa имaш впредвид) до сегa дa беше изчезнaлa от попфолк сценaтa.

Коментирай

Алисия е номер 1

преди 8 години

Алисия трябва да получи приз за най-желаната жена в България. Според вашите неграмотни драсканици така излиза ;) :D.

Коментирай

Ема

преди 8 години

Направила съм правописна грешка и какво от това? Ти сигурно си безгрешно (ср.р., защото не си се определило какво си). Важното е, че Асуна е най-нацупенета "Вип" персона. Сериозно питам, тази женичка може ли да се усмихва или пластиките, или нещо друго не й го позволява?

Коментирай

:D

преди 8 години

Нито съм безгрешнa нито искaм дa те попрaвям,просто ми нaпрaви впечaтление товa рaзминaвaне.A относно питaниятa ти,не могa дa ти помогнa.Отнеси въпросите си към Aлисия.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Вие какво-от болната глава на здравата ли? Колкото и да се напъват кучето и сводници, Алисия не е нито с Бирмата,нито с Камбуров,нито с другите,които ще измислят. А относно усмивката,на теб ли да се усмихва бе,изпростяла курволетокурофенке?

Коментирай

сериозна жена със стойност

преди 8 години

До тази/ този с "усмивката" ... Алисия има най-харизматичната усмивка в поп фолка. Явно, колко следиш изявите и, както снимките и! Ако беше нямаше да дрскаш тук , всеки ден едно и също и от името "Асуна" ти си единственото тъпо същество тук под различните имена. Ами тъпо си и , а колко си злобно и зло не е истина. И проказки от 1001 една нощ-- изнудвала валери за екскурзии за синчето и. Абе тъпа и куха гъзко, синчето е на Валери и Алисия, а дъщерята на Николета да не би е да повече дете на Валери. Как може да плаща екскурзии и всичко за едното , точно така ще плаща и за другото. Той-Валери Божинов има две деца - първороден син и след това от заврялата се проститутка в спалнята на Алисия- тъпата и необразована курва- Николета. Оспори поне една моя дума тук, ако можеш. Това е истината! И Алисия който и да и приписват е повече от ясно че е само с Михайлов, а ако един ден не са ТО тя пак ще бъде с един и същи мъж до края. Не визирай и не съди по себе си за другите. Драсканиците на този и другите жълти сайтове са за това. А, ти си квакай- жаби много и локви също!

Коментирай

жабите от ХотЛайнена пак се разквакаха

преди 8 години

Жабите от ХотЛайнена пак се разквакаха. Та, да припомним ... От преди Коледа СПОРЕД ВАС- Алисия беше с Бирмата, после с Павлин Гагузов, след това за Нова Година Ники Михайлов , сега с Камбуров. ПОСЛЕДНО с кой е??? ха ха Май, не може да научите , а това ,което научавате не ви се иска да е така и това ви разяжда - вродената злоба и завист. И , като допълнение лизането на гъза на най-голямата шафрантия на Републиката -Николета образа ви е пълен. Продажни, неграмотни, злобни и некадърни драскачи. Затова цял живот в жълтата преса, защото сте много сериозни и кадърни журналисти в сянка и жълтите долнопробни сайтчета. Алисия не я мислете, тя си има всичко , за което вие можете да мечтаете.

Коментирай

Сияна

преди 8 години

"Заврялата се проститутка" - докажи ако можеш. Само празни приказки от малолетни чалгаджии. И само не започвай с онзи сайт, защото за всички е ясно, че това беше дело на "Асуната"-ти от яд. Неслучайно всичко избягаха от ара заради Ася Казъмова, опа Дойчева ли беше, каква беше хахаха

Коментирай

...

преди 8 години

Айде някой от братята на кака Ася се намеси :D така, така кака трябва да се брани, а ако не вие кой иначе хахаха

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Ей ма нахална курва, не спря да се вреш при всеки втори футболист. Чумо долна, жалка си. Не мисли за хуй, а вземи поработи над бръчките и белите корени.

Коментирай

Bha-ha

преди 8 години

Много се пениш. Не я мисли ти Алисия, ами недей да вярваш на простотийте, кото пишат тук.

Коментирай

Deni

преди 8 години

Теб пък какви братя те гонят? Май не си си пила хапчетата ....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.