Алисия може да бъде както модна икона, така и кралица на безвкусицата (Ето какъв гаф направи)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-moje-da-bade-kakto-modna-ikona-taka-i-kralica-na-bezvkusicata HotArena.net
Алисия може да бъде както модна икона, така и кралица на безвкусицата (Ето какъв гаф направи)

Границата между ефектното и кича е толкова тънка, че мине се, не мине време и Алисия я прекрачва, забеляза за пореден път HotArena.

 

Изпълнителката е започнала да прави странни цветови съчетания, които отстрани изглеждат като проява на лош вкус.

 

Последната модна издънка на фолк певицата е визия, в която Алисия е комбинирала зелени кичури в косата и син лак върху ноктите. Да не говорим колко не се връзват и с черния й потник и черно-бялото долнище.

 

А розовеещото й червило направо е черешката на тортата...

 

Алисийка започва да прокарва идеята, че лятото не е единственият сезон, в който можеш да съчетаеш цветовете на дъгата в аутфита си. Шаренията ще е модерна и през есента и зимата, а защо не и през пролетта. Да не забравяме, че и Коледа наближава и украсите няма да висят само от елховите дръвчета“, шегуват се модните критици.

27 Коментара

ivo

преди 8 години

На мен ми харесва така!! Красавица !

Коментирай

cheff

преди 8 години

Супер си е! Те цветните детайли са толкова малки - за акцент само.. и съответно стоят добре върху ахроматичното й облекло :)

Коментирай

Рали

преди 8 години

Алийски ще викаш на циганската си майка, Николето!! Трябва да й целуваш краката на Алисия, че някой знае коя си, курво гнусна. Кога ще напуснеш България, както говориш?? Ама къде е отидеш като не знаеш нито италиански, нито английски, безмозъчна циганке?

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Прекрасна...........Да не забравяме,че есента и зимата са доста скучни и сиви сезони,браво на Алисия,че с тези цветни решения,отново се е постарала да разнообрази сивия и блуткав живот на някои хора! И много вярно,че шаренията ,както мило,злобничко и непрофесионално наричате ,смелите цветови решения на Алисия,ще е модерна и през есента и зимата.........въобще,за смелите и красиви жени-ЦВЕТНИ РЕШЕНИЯ В ЖИВОТА ИМ!

Коментирай

Ай

преди 8 години

Много бързате,бре. Тук Алисия още не си е облякла сценичния тоалет, а кралското синьо и смарагдовото зелено са хит в момента.

Коментирай

Прекалихте вече!

преди 8 години

Вие какви сте продажници от Хотарена не е истина!!! Защо, ПО ДЯВОЛИТЕ, като натисна dislike под "прекрасните" за Ася коментари едновременно се добавя и like ???Преди да натисна минуса бяха 6 likes на 2 dislikes, след моята намеса изведнъж станаха 7 likes на 3 dislikes?????? Wtffffff???Вие сте пълни боклуци и платени драскачи-лизачи на Алисия от Вакарел! Обещавам, че това е последния път, в който си губя времето да пиша тук, както и да коментирам комплексарската същност и тотална лишеност от себеуважение на всеобщата ви любимка! Действията и сами говорят какво представлява всъщност - дъкбоко комплексирана жена, която плаща на жълтите писачи от сайтовете да я издигат на пиадестал и да я изкарват най-харесваната! Каквато, уви, никога не е била, няма и да бъде!

Коментирай

123

преди 8 години

Ама дъртата скумрия как се е "опнала" с фотошопче не е истина. Даже и така плашиш Асуно. Пък ти се мисли за красавица. Освен че си кичозна си и елементарна и пошла жена. И отвратително грозна, отвън и отвътре.

Коментирай

Мила девойко

преди 8 години

Ти явно, драга, си малоумна, защото тук се пишат само гадни неща за Алисия. Тук кумирката ти Николета плаща със задника си, за да излива злоба срещу Алисия. Къде видя в няков статия да пише нещо хубаво за нея? Аман от малоумни подобия на хора като теб! Най-вероятно някой е натинал Лайк през това време или тъпата ти главица не може да осъзнае информацията

Коментирай

до 123 пачаврата

преди 8 години

Както винаги актуална и красива. Това, че на някои не им харесва е последен неин проблем и грижа, да не кажа никак. Страхотна е! И зазлобната простакеса не излизаща от този сайт - никакъв фотошоп няма. Кула си , че някоя , като Николета не пуска снимка без фотошоп и де ли драскаш в несвяст тук. Тъпичко горкото, ама и то да си каже.

Коментирай

desita 1

преди 8 години

дискретно и неангажиращо интересно кичурче коса не мога да разбера какво толкова странно и грозно виждат в това някои хора та я плюят на лягане и ставане все пак тази жена е част от шоубизнеса - това са нормални неща

Коментирай

даааа

преди 8 години

На успялата и красива жена и отива каквото и да облече. А, тук специално аз не виждам никакъв кич, а една много красива жена! Напред и нагоре да се спукат завистниците!

Коментирай

супер е

преди 8 години

На мен пък страшно много ми харесва и аз ще си направя такива зелени кичури. Никакъв кич, никакви сто цвята. Класическите черно и бяло в тоалета. Красив медальон в бяло злато и леко червило. Страхотна е! Всичко друго е чиста проба злоба и завист!

Коментирай

pres

преди 8 години

Kogato facebook izleze s butona UNLIKE togava Nikoleta shte e parvata koqto shte si iztrie profila hahahaha

Коментирай

Oooo

преди 8 години

Ooo, лудото пак се появи. Днес пи ли си хапчетата? Ако не - марш да ги пиеш! относно Фотошопа всички знаем, че е запазена марка на К*рволета :)

Коментирай

Лъжкинята Николета

преди 8 години

Лъжкинята Николета все още, след толкова години, продължава да лъже, че живее в Италия. Справка - Фейсбук.

Коментирай

Psiho

преди 8 години

Снимката не е нейна...Не е обработена на 100% го казвам....А относно 123,ти друго не знаеш...Елементарно ти е мисленето и интелекта...

Коментирай

Psiho

преди 8 години

Хахаххахахаххахахахах колко си просто самоооо....Ахахахахаахахахаххахахахахахха аз пък когато дам пръстче на долу за твоя коментар,както бяха 23,изведнъж станаха 28...:) ама си малоумнооооо,не е истина

Коментирай

........

преди 8 години

Mn interesno, sigurno i az sum maloumen ili lud??? Cukam dislike na tupite vi polojitelni comments za Alisiq i kvo da vidq- vednaga se slaga i like.. za da se obedia go napravih za nqkolko komentara i pak sushtoto! Xaxxaxaax idioti .... Chak pa mi se pali "mila mi devoiko" - shto ne probvash da proverish luja li e, vmesto na napadash horata ma murlo????

Коментирай

Гняс

преди 8 години

Каква отчаяна и тъжна физиономия ала сбръчкана стафида! Бляяяяяк

Коментирай

do ...............

преди 8 години

Колко пъти искаш да ти напишат хората, за да се осъзнаеш , че наистина имаш проблем. Този каруцарски речник, това елементарно и нелогично мислене, тези драсканици тук под различни имена и азбука, един и същ репертоар, похват, обръщения към коментиращите, постоянното следенe на коментарите, кой ,какво и защо за Алисия... Ами прозрачен тъп индивид си. Каквото и да правиш, каквото и да пишеш, просто ти липсват първите седем, а останалите ти , са излишно изживяни. Това е! Просто самотен нещастник! Тези хора, които комеnтираш са класи и нива над твоето съществуване, а това твоето е комплексарщина, определяно и под формата на психигенно заболяване! Разбери го най-сетне и се спри. Не е необходимо да занимаваш сто човека в един сайт със себе си и да им досаждаш с твоите емоционални проблеми! Коментирай и заминавай! Не оспорвай никого, така правят интелигентните хора! От сто кладенеца вода се мъчиш да извадиш , за да промениш на хората мнението за Алисия или за когото и да било. Който си я харесва, ще си харесва с всичките и плюсове и недостатъци. А, вторите определено са по-малко от първите за разлика от другата за която психясваш тук.Всеобща тайна е!

Коментирай

ето пак същото и не цитирай твоите действия в друдите

преди 8 години

Прави коментар на латиница в 37-та минута и на 41 пуска друг на кирилица с познатия повтарящ се до болка репертоар. Еми, болен мозък си!

Коментирай

до ......... продължение

преди 8 години

Който си я харесва, ще си [ харесва с всичките и плюсове и недостатъци. А, вторите определено са по-малко от първите, за разлика от другата ( Николета) заради , която психясваш тук. Всеобща тайна е! Както и обратното!

Коментирай

:)

преди 8 години

МЪРЛА Е МАЙКА ТИ!! а ти си просто малоумен селянин тип "истински българин".

Коментирай

Рали

преди 8 години

"малоумно" Така като гледам в момента са 24, а не 28.. Освен мозък не си си взела и очилата денс.. Ама да ти кажа по-тъжно е , че мозъка липсва. А, да, отново малоумна е майка ти с тия гени, дето ти е предлага! Те такива като теб природата знае какво да ги прави.. ти грижи не бери!

Коментирай

NIKI

преди 8 години

Ама мноооого грозна бе

Коментирай

Жена

преди 8 години

Голяма работа. Никоя жена не се лакира ежедневно и понякога просто се случва лакът на ноктите да не се комбинира кой-знае колко добре с друг аксесоар.

Коментирай

Axaxxaxaxaxa..............

преди 8 години

Вие СЕРИОЗНО ли мислите, че пускам всичките коментари аз :)))))))))) какви писания самооо майко мила...яко са подпалили фитила някои :))))))) Душевните ви излияния не ме вълнуват по никакъв начин, както не ме вълнува и "компетентното " ви мнение:) Така, че е излишно да си хабите и без това разхлабените нерви да ми се злобите и да ми давате определения- не сте ми интересни и няма как да ме засегнете. Комплексарчетата и злобарите като цяло не ги отчитам;)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.