Алисия най-накрая призна: Ники е по-добър в леглото от Валери (Вижте как унижи бившия си)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-nai-nakraia-prizna-niki-e-po-dobar-v-legloto-ot-valeri HotArena.net
Алисия най-накрая призна: Ники е по-добър в леглото от Валери (Вижте как унижи бившия си)

Фолк певицата Алисия най-сетне призна, че Ники Михайлов е по-добър в леглото от бившия й Валери Божинов.

 

Всъщност това била единствената причина певицата да прощава отново и отново на вратаря и да се връща при него, узна HotArena.

 

Отношенията между Алисия и Ники се превърнаха в латино сериал, след като през годините неколкократно се събираха и разделяха. Причината за краха винаги бяха изневерите на Малката перука, който въпреки уж сериозните си отношения с певицата не спря да й слага рога с нейни приятелки, колежки и сюрия известни плеймейтки.

 

Вървежността на ритнитопковеца сред жените обаче се дължала на добрите му умения в леглото и размерите на половия му орган. Самият Ники често обича да се хвали с даденостите си от майката природа и дори разпращал на жените свои голи снимки, на които се виждали впечатляващите размери на мъжеството му.

 

Именно неизчерпаемото либидо на вратаря е мотивът, заради който Алисия отново и отново искала да бъде с него. Певицата е категорична, че с никой друг мъж в живота си не е изпитвала такъв оргазъм и само Михайлов можел да се труди над нея в порядъка на три часа, пише \"Всеки ден\".

 

Популярната изпълнителка не пропускала повод да направи сравнение и между другата си популярна бивша половинка – Валери Божинов.

 

„То няма място за сравнение. Ники е много по-добър в леглото, отколкото Валери“, лаконична е чалга дивата.

 

Алисия разкрива още, че единствено с Михайлов е правила секс по 2-3 пъти на нощ и на другия ден отново имал сили да го вдигне. Енергията му идвала от спорта и тренировките, както и здравословния му начин на живот.

 

Въпреки активния си сексуален ритъм двойката вземала всички предпазни мерки. Брюнетката дори опроверга плъзналите в последно време слухове, че в утробата си тя носи дете на Михайлов. Ася е категорична, че едно дете й стига и оттук насетне ще се съсредоточи върху кариерата си.

 

22 Коментара

jjjjjjjjjjj

преди 8 години

kude go e kazala tova?pak izmislici na karadjovskoto djudje

Коментирай

пак ли БЕ

преди 8 години

Е,не ви ли писна.Ася,та Ася..Може ли тази жена да е 24/7 в главите и устите ви.Вие,както и началството ви,сън не спите.Само за Ася мислите и бълнувате.Шизофреници,точно това е диагнозата.И онова оранжево джудже с психичните проблеми,толкова яко се окъка тоя път,че дори да "напишете",че Ася е на луната с Хю Хефнър и той и плаща клиповете,пак няма как хората да забравят що за плашило плиткоумно е.Вместо да плюе по другите,по-добре да оправи собствените си проблеми,че не са малко.Успех лудо,дано намериш добър психиатър,че работата от ден на ден става по-зле.

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Постарайте се да ни уведомите,къде точно,кога и пред кого го е казала това Алисия !Ако не го направите,ще бъде ясно на аудиторията,че е поредната идиотски скроена лъжа,продиктувана от желанието ви,устите и умовете ви,да не престават да бъдат пълни с .......Алисия!!!!

Коментирай

dali

преди 8 години

valeri e mnogo prost i s nikukuleta si podhojdat mnogo dan ne obyrka jivota na sina si

Коментирай

aaaaaaaaaaaaaaaa

преди 8 години

хахахаха по смешна простотия не можа ли да измислиш ма Николето? :D Парцал си долен, никой не те е%бава вече за слива!

Коментирай

ivo

преди 8 години

А Касъмов е по-добър от Валери и от Николай взети заедно. Щом за 15 години любов се връща при него пак и пак.....

Коментирай

Селянка

преди 8 години

Много ясно че Ники. Всички знаят че на Божо му е малък. Ася пък да спре да коментира, мръсна селянка.

Коментирай

13

преди 8 години

Единия път Алисия изневерява с Виктор, другия път Ники Михайлов изневерява на Алисия, третия път не се посят, след това Алисия е бременна, после отворена връзка, само още не сте писали, "Ася е лезбийка, Ники гей, заедно се прикриват". Вземете и се спрете на една теза и пишете за нея. Да е жива и здрава Алисия, да Ви храни

Коментирай

1

преди 8 години

Там парите и властта играят.

Коментирай

jenn

преди 8 години

хаахха ... Не им давай идеи

Коментирай

!

преди 8 години

Много се съмнявам Николайчо още да го вдига!Той обича други работи ,не секса с Алисия!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

...и като извади резания патлак,къде ще ходи Асието като умира за него....

Коментирай

Ужас

преди 8 години

Всичките фенки на Божинката разочаровани че му е малък и дислайкват. Смях!

Коментирай

преди 8 години

Вие ли взехте интервю от Алисия и на зададените от Вас въпроси тя отговори по този начин? Или Ви го прошепна на ушенце? Понятието "по-добър" по принцип е относително,зависи с кого даден човек си пасва повече. А защо само Вие не пишете,как красивата госпожица Лозанова е оценена и в други сфери на спорта,и по-точно най-елитарния-тениса?

Коментирай

hoho

преди 8 години

Еблисия му прави четки на Колю а дано най-сетне я земе за жена. Добър в леглото....едва ли. Горкия, сам си пуска слухове за авантюри с млади красавици за да си вдига акциите, а после сам ги опровергава. Този е по-голям филмар и от баба му Ася.

Коментирай

ХотЛайнена § Сие

преди 8 години

Сън не ви хваща, да правите интриги между Алисия и Валери..... м/у Алисия и Михайлов.....Мислите ли, че те са толкова прости, че не разбират вашите подбуди с тези свободни съчинения - измишльотини. Отрепки долни! Напук на вас Господ им помага. А, на вас да ви се връща тройно за всички, които сте оплюли.

Коментирай

ха ха хааааааааааа

преди 8 години

Няма да се учудя в най-скоро време да прочетем и това. От достоверен източник разбрахме, че...... ха ха хаааааааааааааааааааааа. Шизофренияяяяяя

Коментирай

хе хе

преди 8 години

Аз, като чета тук селянката си ТИ! Че, чак се и вживява на измислените статии .... жалка картинка е тази !

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Да, селянко - ЯД ли те е?

Коментирай

как па не!

преди 8 години

Не я подценявайте, Алисия не е Курволета! Знаете ли кога ще сподели това пред когото и да било. И точно, защото я познавам и знам , колко е деликатна в изказа си и държи в себе си личния си живот, ще ви повярвам на глупавото съчинение. Нека да си вярва М.Грозева, че е " голяма журналистка" това е истина. Другото са измишлщотини...

Коментирай

шохото пак в акция

преди 8 години

Ти под статията за Моника с двете ръце драскаше , как изневерявал на Алисия с Моника. Сега друга песен пееш селянко тъпа и проста нещастницо! Кютай там и живей с ХотЛайнена. Друг живот нямаш.

Коментирай

опс

преди 8 години

Не я мислете нея, тя си е постигнала успеха, дете си има и хора , които я обичат и уважават. Вашите статии си ги лепи на гъза, дори не ги отразява, нито се интересува от вашето мнение и драсканици. Живее си живота, пее си песните и си гледа детето, печели си парите. Вие лайте...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.