Алисия най-накрая проговори! Николета халюцинирала, Джина Стоева е скучна, с Божинов се чувала всеки ден (Ето че падна миловидната й маска)

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-nai-nakraia-progovori-nikoleta-haliucinirala-djina-stoeva-e-skuchna-s-bojinov-se-chuvala-vseki-den HotArena.net
Алисия най-накрая проговори! Николета халюцинирала, Джина Стоева е скучна, с Божинов се чувала всеки ден (Ето че падна миловидната й маска)

Редакторска плесница

 

Алисия най-сетне проговори за скандала в Ара Мюзик и обвиненията на Джина Стоева и Ивена, видя HotArena.

 

Фолк певицата дълго време запазваше мълчание, като само веднъж опита да се изкара жертва във Фейсбук, но след неуспешния опит, замлъкна.

 

Очаквано, и сега Алисия отрече да има истина в думите на колежките й, като дори си позволи и по-остър тон по техен адрес. Ето че все пак миловидната й маска падна.

 

Да видим сега Джина как ще се оправя без мен

 

„Аз нямам претенции към Джина Стоева, тя има такива към мен, доколкото разбирам. Щом е така, не беше ли по-редно тя да ми се обади“, отговори Алисия на въпроса защо не се е опитала да се свърже с Джина и да се изяснят. Самата Стоева я обвини, че е страхливка, защото нито веднъж не й се обадила да поговорят, да й се извини…

 

„Уважавам Джина и никак не е приятно, че се стигна дотук. Дано сега, когато вече не съм й пречка, както тя казва, да успее да реализира всяка идея, която има. Да постига повече успехи и да задържи интереса на медиите и на хората такъв, какъвто е в момента. Защото шумът около този скандал скоро ще отмине“, тактично заплаши Алисия в интервюто за Love Style.

 

Тя категорично отрече да е знаела предварително за подготвяния от Джина дует със Стораро. Узнала е едва когато парчето било готово и трябвало само да запишат клипа.

 

„Аз самата не смятам за нормално да се разсърдя на колежка, защото тя е реализирала идея, която аз съм имала. По-скоро ще упрекна себе си, че не съм успяла да бъда първа“, продължава с ударите Алисия.

 

Бившата на Ники Михайлов половинчато отрича и твърденията на изпълнителите в Ара, че е толерирана за сметка на тях. „Няма как да наложиш един изпълнител, ако публиката не го харесва. Тя не може да бъде манипулирана“, твърди Алисия.

 

И допълва, че слуховете за интимни отношения между нея и продуцента Виктор Касъмов са лъжа.

 

Лъжа са и твърденията, че има взимане-даване с футболиста Мартин Камбуров.

 

Николета си въобразява

 

Не се подмина темата и за врагинята й Николета Лозанова. Алисия е категорична, че реализацията на клипа към „Хей, момиче“ на Азис не е с цел дразнене на плеймейтката.

 

Припомняме, че първоначалната идея бе НиЛо да участва във видеото, но след като се скараха с Азис, той покани Алисия.

 

„С Азис никога не сме били в конфликтни отношения. Сближихме се покрай клипа. Друга причина няма, пък всеки може да си го тълкува както си пожелае“, отсича певицата.

 

Отрича и да е ползвала идеята на Николета за цялостна визия във видеото: „Няма как някой да ме убеди, че е измислил нещо, което съм измислила самата аз“.

 

„С Валери се чуваме всеки ден“

 

Алисия не пропусна и да се похвали, че с Валери Божинов са в прекрасни отношения, откакто той се раздели с Николета. „Чуваме се всеки ден, радвам се, че уточнихме недоразуменията и вече сме приятели“, доволна е певицата.

 

Твърди, че и с Ники поддържат същите отношения, макар вече да са разделени.

 

Стела Йорданова

 

41 Коментара

Браво!

преди 8 години

Браво на момичето. Дано запази самообладание..., защото имам чувството, че без нея някои хора няма какво да правят. Вместо да си се занимават с техните си неща, се занимават с Алисия. Тя не е длъжна да дава отчет какво ще записва с кой и какви намерения има за себе си. Да не би Джина да отиде миналата година при Алисия и да й каза, че ще записва с Тони Стораро!?!?! Явно песента на Джина и Тони не е била толкова хубава, та Тони Стораро е дал отбой и е решил, че ще се изложи много ако я пуснат в ефир.

Коментирай

Оф!

преди 8 години

Офффф... Как се прави на недоразбрала! Нямало как да бъде наложен един изпълнител... Тя няма да знае как и тя няма да знае, че изпълнителите често биват налагани. Самата Джина го обясни дори как става, какво се прави сега, че не знаела как и нямало как. Ако продуцента върти много повече твои песни, ако винаги дава на теб първи правото да си избереш текстовете и мелодиите, а за останалите остава това, което ти си отхвърлила, много ясно, че няма да правят такива хитове и да се налагат толкова. Дори и изпълнители като Нелина, Славка Калчева и Малина успяха да ги наложат. А и все пак да не забравяме, че другите не се набъркват все с известни, богати милионери та да се шуми около тях, било то дебели, плешиви или едва успяващи да кажат изречение. И наистина ли смята, че хората са толкова глупави? Когато пусна песен на РД на Николета - съвпадение било, тя не била виновна и не ги определяла тя тези неща; когато излезе песен с текст все едно писан за Валери и Николета я защитих, но сега и с тази визия, която използва.... Не че е измислена от Николета или запазена нейна марка, но след като тя я направи популярна в България е ясно, че върви по нейните стъпки. Прическата същата като на Николета си направи.... И все е съвпадение. Ама разбира се! Иначе е права, че няма защо тя да търси Джина, след като Джина има проблем.

Коментирай

Оф!

преди 8 години

визия, ĸoятo изпoлзвa.... He чe e измиcлeнa oт Hиĸoлeтa или зaпaзeнa нeйнa мapĸa, нo cлeд ĸaтo тя я нaпpaви пoпyляpнa в Бългapия e яcнo, чe въpви пo нeйнитe cтъпĸи. Πpичecĸaтa cъщaтa ĸaтo нa Hиĸoлeтa cи нaпpaви.... И вce e cъвпaдeниe. Aмa paзбиpa ce! Инaчe e пpaвa, чe нямa зaщo тя дa тъpcи Джинa, cлeд ĸaтo Джинa имa пpoблeм. И последно - не знам колко малко достойноство трябва да имаш, да приемеш да се снимаш в клип за човек, който до вчера близа задника на най-големият ти враг. Как може да се съгласиш да заемеш мястото й и в песента и в живота на този човек като приятел? За такава изтривалка ли се имаш? Как може да позволяваш да си на второ място за някого, при това място, което точно най-омразният ти човек е отхвърлил съвсем наскоро? Свършиха се хората, с които да се сприятелява, че точно до бившите приятели на Николета допря. Но не... Това изоооообщо не е напук!

Коментирай

kura kurata

преди 8 години

djina stoeva durtata prostitutka e qla gubi haliutski i samo si izmislq. egati jalkata pa4a. ma shto da nemate i dvete duet s mangala toni storaro kuv vi e problema a? zabravq6 4e te 4ukat za pari na ulica rezniovete v knqjevo are stiga si pravi reklama i bez tva nema6 edin hit vie6 kato turska hodja nekadurnica. ku4eto djina da hape kokapa i da bega s 200 shtoto ne stava za pevica prili4a na muj s taq orufana pri4eska i s tiq razdeli4eni nesurazmerni zubi, kobila

Коментирай

юлия

преди 8 години

Защо Ася вместо да дава интервюта в списанийца с думи написани от ПР-ката и не даде едно истинско телевизонно интервю. Искрено интервю каквото направи Джина. Толкова е изкуствена и фалшива тая жена, ама толкова много. Във всяко нейно интервю рецитира някакви наизустени фрази, поддържа някакъв измислен имидж. Абе как еин път не каза нещо истинско и от сърце. Как може да живееш с такова раздвоение на личноста, не ми го побира ума...

Коментирай

8

преди 8 години

Хората се отвратиха от Ася, защото е лицемерна в червата и само знае да лъже и да се прави на жертва. Търкаляше се по гащи с Азис, за да дразни Николета. Какво продължава да се прави на непръднала.

Коментирай

24

преди 8 години

Kakvoto i da pi6ete Asq 6te prodalji da pee, dokato q kanqt na u4astiq i ima fenove. Kusayte si nervite 6tom taka vi haresva.

Коментирай

''asq sveticata''

преди 8 години

da Ma dartolo,ti vse si nai -hubavata,nai-4estnata.darta,zlobna,grozna kurva.za tova nqma6 edna istinska priqtelka -parcal.

Коментирай

обичам те Али

преди 8 години

Али,обичам те! Всеки ден съм тук да те подкрепям.Влизам от няколко места за да гласувам в твоя полза.Твой верен фен!!!

Коментирай

ti si parcal

преди 8 години

q lapai na bashta ti 4epa i si zapu6i mirizlivata jalka usta nikoletino fen4e maria hristova kenefa

Коментирай

обективно

преди 8 години

Какво му е "истинското" на интервюто на Джина?.. "Алисия излезе на сцената.. босонога.., тя беше току що дошла във фирмата, а спечели награда на фестивала..Еми, много обидно ми стана..аз пеех от по–отдавна, пък тя се появи.. и спечели..Тогава ми стана много обидно!" .."Мен уж ме подготвяха да съм ката Кати, а като дойде Алисия и започнаха нея да лансират!"..Гледам и не вярвам на ушите си..хаха! Значи Джина не може да преглътне успеха на Алисия и очеИзвадно го отрича–"има там някакви хитаве.."..Значи като са лансирали Джина – може, няма проблем, но ако е друг– не може..хахаха,жалка работа! Понеже не ми е известно "творчеството" на Джина , потърсих нейна песен и...о, какво виждам–клип "Малка мръсница"(вж. в текстове инфо)...Умопомрачителна простотия, цигания и цинизми–"Да нямаш близки познати, че ще им стане от жена ти..", на фона на музика ала "Камъните падат"...Леле, леле..и тази има наглостта и претенциите да упреква и обвинява другите! Нали казва, че текстовете и музиката трябва тя да ги одобри и тогава се предприемат действия! Защо си е избрала такъв стил? Защо не приема това, че вече не е млада, не е актуална и е ретро, защо не приема достойно по–талантливите и креативни от нея ?! Тя няма излъчване, за дискотеките, където ги бленува, и годините са и в повече..Това е шоубизнес, не баничарница! А и как не се похвали по–обстойно, че само преди няколко месеца е издала цял албум, а ?! Чула била, това, говорели онова...Алисия е хитова певица, разумна и чаровна, на който не му изнася....Да се изнася !

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Пиши си домашните и си гледай уроците, че да не чистиш кенефите. Алито се е уредила вече. От Гущерчето силиконче, от Божинов апартаментче,от Михайлов кола...

Коментирай

обективно

преди 8 години

ги одобри и тогава да се действа! Защо си е избрала такъв стил, защо не приема достойно успехите на другите? Защо не осъзнава, че е ретро и неактуална, че вече и с годинките е напреднала..?! Това е шоубизнес, не баничарница все пак! Джина няма визия и излъчване ( вече и на години ) за дискотеките, които бленува и заради които си цупи. Алисия е хитова певица, разумна и чаровна, така че на който не му изнася...Да се изнася!( народна "мъдрост")

Коментирай

mariq

преди 8 години

mnogo interesno zaintriguvah se otivam da si kupq spisanieto ima kakvo da pro4ete6 ALISIQ E 4OWEK S MISYL I KAZVA VINAGI INTERESNI NE6TA S EDNA DUMA NE E SKU4NA

Коментирай

Да ама не

преди 8 години

Ти добре ли си? Николета направила популярна тази визия????? За сведение Йорданка Христова е тази която я наложи и то много отдавна! Я се осъзнайте всички!

Коментирай

Да ама не

преди 8 години

Tи дoбpe ли cи? Hиĸoлeтa нaпpaвилa пoпyляpнa тaзи визия????? Зa cвeдeниe Йopдaнĸa Xpиcтoвa e тaзи ĸoятo я нaлoжи и тo мнoгo oтдaвнa! Я ce ocъзнaйтe вcичĸи!

Коментирай

Да ама не

преди 8 години

А защо трябва да ги отразява тия психясали моделки и некадърни певици? Те търсят внимание и то неин гръб, нали така стана "известна" Николинка. Другата пък толкова години нищо не направи, сега други са й виновни. Алисия добре го е казала - публиката е критерия за успеха на една певица.

Коментирай

уес

преди 8 години

Много ме кефи кви светкавици сте направили на Алисия и Тони ще речеш,че те се заяждат с вас а не вие с тях.Нещастници!

Коментирай

до обективно

преди 8 години

Сега щя ти обясня. Добре че е Алисия да ги храни, а и как ги подбъзиква не е истина :)))))))))). Едната не успяла певица, другата не успяла и на никъде..как няма да ръсят злоба. Та срещу тях седи една успяла жена, с кариера, безспорно доказана и като прекрасна майка, красива жена, умна..дори не си заслужава да ви отрази ама айде от нея да мине, много сте малки и двете, за да ви се дават обяснения. А Валери му е дошъл акъл в главата, на времето заряза стойностна жена и хукна след дивата, която и до ден днешен си е такава...НикУлета Дивото зове..вечно гола, разчекната, селфита абе дивашка история хахаха, та няма да злобее .Примата си е примат.

Коментирай

Mdaaa

преди 8 години

Личи си интелекта, възпитанието , изказ, културата! Колкото и да я плюете, не можете да вземете нещото, което е НЕЙННО, и което вие никога няма да притежавате, каквито и ПР да ви правят и да ви лансират мастити бизнесмени- Николинке! . Всичко ще бъде до време. Нейната професия си е вечна! Евала , за достойнството! Както винаги , премерена, точна, ясна и в целта!

Коментирай

така

преди 8 години

Посредствеността и лошото възпитание носят след себе си всичко останало! Те, не могат да се скрият! Факта, че отиде при Николета и участва единствено и само в нейното предаване, дава отговор на всички въпроси относно личността на тази " така известна, голяма певица и най-вече страхотен човек- според мнението на другата и колежка Емануела! Слушайте си циганията там и не завиждайте на кадърните си и успели колежки! ! Казах и пак ще го пренапиша. да се хванат с Николета и триото от Ара Мюзик и да отидат да се хвърлят от високите мостове без въже. Така, ще спестят разочарованията си в живота и няма да тровят хората около себе си. Това наистина са гърмящи змии! Тъпи, необразовани, некадърни и нагли! Но, то едното върви с другото! Класи е Алисия над тях. Класи! Могат само да се учат от нея!

Коментирай

Азъ

преди 8 години

Алисия има интелект , за разлика от другите, следствие на което има усет за всичко... казах за всичко! И много , много, много работа! Тя е работохолик! Това е и трамплина на успехите и!

Коментирай

yes

преди 8 години

А защо пускат интервюто с Джина в 2 поредни предавания а?За да може и другата неделя рейтинга да скача и Николета да има пари за рокли,в такъв случай тя Алисия ти в направо приятелка :D

Коментирай

jenn

преди 8 години

Уредила се е жената, гледай да се уредиш и ти, че от толкова губене на време да я плюеш (ти и всички останали), ще останеш без силиконче, апартаментче и кола и после не знам какво ще правиш :((((

Коментирай

jenn

преди 8 години

Адмирации към Алисия, че не се поддаде на провокациите и за пореден път успя да излезе от ситуация с достойнство. Наистина, и вие Хотарена и всички, които се опитват чрез нея да натрупат някакви дивиденти, трябва да благославяте тази жена, че благодарение на нея изкарвате насъщния. Поздрави на всички! Бъдете по-позитивни!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

brawo....alisia.....ne mogat i dwete ky4ki da ti stapiat...na malkia prast....gotena gena....krasiwa i ymna....

Коментирай

тц тц тц

преди 8 години

Джена ли си, Джина ли си, може ли така да се излагаш бе жена. Вече на възраст и си седнала да се оправдаваш и да плюеш по хората и то къде, намери къде да се изтипосаш, ама то и другаде няма да ти обърнат внимание, защото си звезда и популярна точно толкова колкото и "водещЪта" на самото предаване , извинете пародия на такова. И не само за това , ами защото не стига че един хит нямаш през годините ами и друг ти виновен. Също като "водещЪта" Божинов и би шута тя счупи термометъра по това да се оправдава с кой какво бил направил и затова така се получило..май сте като две капки вода с нея, та ти е простено. Горката виждате ли за нищо не ставам ама Алисия е виновна. А ти Лозанова си намери мъж че както бързо старееш накрая никой няма да те иска, Божинов е ясно щом се чува с Алисия всеки ден няма повече да те огрее. Не знаех, че приятелите се чуват по телефона всеки ден ;о хихи.

Коментирай

Rony

преди 8 години

Пролича си най-накрая злобата на тая състарена, похабена, евтина женица. Много и приляга да сочи с пръст и да осъжда, но забрави, че години на ред се изкарва жертва и обвинява за всички нещастия в живота си Николета. Сега когато скачат една камара хора срещу нея се прави на ощипана мома. Видиш ли майка Тереза безгрешната и непорочна пак била жертва на конспирация и пак тя жертва и страдалка. Е, не се ли умори питам аз да я играе тая роля?

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Тя се е изложила още от както се е родила!

Коментирай

до Rony

преди 8 години

Ти, май не си пила хапчетата си днес, а жено? За какви нещастия за какво говориш? Нима, Курволета не и разби семейството ? Или това е лъжа? Нима не се рови в живота и до днес същата без причина? Или и това е лъжа? Излезте из Матрицата баламурници! Алисия и без Николета ще си пее песните, а КурватаЛета без спонсори ще потъне в дън гори Тирилейски! изглежда си мислиш , че като напишеш един негативен коментар тук и край кариерата и живота на Алисия ще спрат. Тъпи гъзки! Я отивай на село да пасеш патките и чети жълтата преса да се ограмотяваш, но не забравяй хапчетата!

Коментирай

оф нямат ли край драмите около теб аске

преди 8 години

Да бе,тя все Николета и е виновна на Ася.Била й разбила семейството.Много е лесно да обвиняваш другите за собственото си нещастие и неспособността да си запазиш семейството.Валери си е хоцкал,много преди Николета да се появи,а Ася просто си е затваряла очите за изневерите му.Дали щеше да е Никина,Петканка или Драганка,все тая.Ася и Валери нямаше да са заедно.Чест и прави на Николета,че не се изкара жертва след раздялата с Валери.Решили са,разделили са се и толкова.Аман вече от сълзливите истории на тая Ася.Все тя жертва,все тя неразбрана,онеправдана,мъченица.Само нея са я зарязвали,само на нея са й изневерявали,само тя си гледа сама детето.

Коментирай

eli

преди 8 години

ludodo pak zapo4na da p4erna alisiq no se wijda 4e nikoi ne go registrira znaem se we4e

Коментирай

Ники

преди 8 години

8, не знам колко е елементарна Алисия, ама с начина, по-който излиза от ситуацията показва друго! И всеки интелигентен човек ще се съгласи!Показва доста такт, финност и интелект- за разлика от другите две "дами". Да не мислиш, че твоята любимка Николета не напада. Напада, ама го прави скрито и доста меркантилно- тя не е директен човек и за това нейните "нападения" стават чрез постоянните стати за нея и срещу други хора, които по някакв начин и бодът очите! Как не остави Алися на мира! И сега първа мерудия да налива в манджата!

Коментирай

tepto

преди 8 години

Ама как я разобличиха само дъртата шафрантия. Голямата звИздЪ и пИвица дето даже не може да пее, всъщност се оказа популярна и вървежна заради креватните си прояви. Еххх в тая държава наистина всичко е проституция, както се пее в една песен. Иначе поздравления за Джина че се махна от тази кочина нарече музикална компания. Успех и само напред!

Коментирай

ами

преди 8 години

Кочина е песента на Джина "Малка мръсница" и падението и като личност! Алисия ги би на техен терен с благородство, талант и морални устои, те точно това не могат да преглътнат! Толкова народ "овършаха" и накрая – нищо, файда никаква..Кво да се прави...некадърност! То само със секс, интриги и злобеене не става, трябва талант, харизма и хубави песни, че да те пуснат хората в сърцата си!

Коментирай

mira

преди 8 години

"Благородство, талант и морални устои"!!! Ахахахахаа виж ти как некадърността, евтиното поведение и липсата на всякакви ценности се представят като благородство и талант. Жал ми е за някой хора. Ама много жал. И изобщо в цялата тая свинщина в която израстват децата ни и им се натрапва, че пошлостта е стил и класа, а проституцията е морал.

Коментирай

до Алисия

преди 8 години

Алоууу,най-работната и най-талантливата,ами те топ-певиците с многото кинти и участия на Пайнер не пускат песни и клипове през три месеца като тебе, бе, душа?И как стават тези неща?От къде толкова пари за текстове,музика,аранжименти,клипове-цифрата е огромна,само не е ясно кой я вади?Със сигурност не си ти ,мила като те знаем колко си алчна и меркантилна!Хвалиш се ,че не са ти давали пари и мъжете ти-Валери и Ники.Е, кой е спонсора ти в сянка-може и е само един- Касъмов,ама що се криете?Лелеее,няма такава лъжкиня и използвачка,а морала ти е 000000000!

Коментирай

офф

преди 8 години

Колко са и "скъпи" клиповете, бе? Един красив стол, една стая, един коридор+Алисия и Стораро..а.текста си е писала сама!...Коце, жена му, Алисия , огнен обръч, стол, билярдна маса, тесте карти..= ХИТ..ГоУемо "разхищение" пада в клиповете на Алисия! Добра е, хитова е, има идеи, харесват я, печели..изяжте се от яд!

Коментирай

до офф

преди 8 години

Композитор Оцко,текст-Мариетка,аранжимент -не знам,клип-нашумял режисьор.гримьори,фризьори,екипи-нищо пари са ,да-има-няма-20 бона както сами са споменавали някои изпълнители-за това така обикновено клипче на Ася със столчета и обръчи!

Коментирай

офф

преди 8 години

Композитар– нов, текст–на Алисия ..това удобно го пропусна! Алисия отдавна прави хит след хит, все ще е изкарала пари, за да си покрие разходите, нали?!

Коментирай

do djina stoeva parcala

преди 8 години

ei minsil podstrigam na muj prilichasht, vzemi si zatvori kolzeta che shte se izpika nqkoi vutre i shte se zadavish prostitutko nali te znam kak te shibat v knqjevo na posledniq etaj za pari po 3 ma durt pederast takuv. TI ZA TOVA NQMASH DECA SHTOTO SI ZLOBEN UROD DESISLAVKE

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.