Алисия напраскала първия си силиконов бюст с пари на Гущеров (Горещи снимки от зората на кариерата й)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-napraskala-parviia-si-silikonov-biust-s-pari-na-gushterov HotArena.net
Алисия напраскала първия си силиконов бюст с пари на Гущеров (Горещи снимки от зората на кариерата й)
Съпругът на фолкпевицата Мария Християн Гущеров е спонсорирал първия силиконов бюст на колежката й Алисия, научи HotArena.

Романтичната история на Ася от Вакарел и Гущеров-младши започнала година преди певицата да залюби Валери Божинов. Алисия и Хриси се запознали в оборотното по онова време заведение на ул. „Костенски водопад”. Тогава фолк дивата живеела в апартамент в квартал „Дружба” и все още не била популярна изпълнителка, пише \"Уикенд\". 

Милионерският син я отрупвал с подаръци и скъпарски бижута, а изпълнителката на „Карамел” си изпросила силиконов бюст, тъй като имала комплекси от малките си цици. Историята между Алисия и Християн била в основата на враждата между Мара Отварачката и колежката й.

Макар че са изпълнителки на две различни музикални компании, сегашната съпруга на Гущеров не пропускала случай и сипела огън и жупел върху някогашната любов на мъжа си.
 

17 Коментара

Николето ти не си добре

преди 8 години

Николето ти не си добре .Не спря до се занимаваш с тазе жепа.Същото се отнася и зо жалките драскачи в този сййт.Просто нямам нуми ...Толкова сте ни писнали с това плюене по Алисия....Николето проститутко долна ,а на тебе кой ти даде пари за първия силикоп?Я кажи туко ти си толкова проста чя парадираш с проснитуцията си

Коментирай

То бива бива....

преди 8 години

Няма ли кой да ви махне или да закрие сайта ви?Не се понасяте вече.Толкова сте елементарни и жълти.Писнахте ни!Махайте се.Драйфа ни се от ваще платени статии!!!!!

Коментирай

Ах колко сте ограничени Hot Arena!

преди 8 години

Немога да разбера защо 90% от статиите ви са свързани с Алисия?Нещо от сорта на кой е платил силикона на Алисия кой й плати почивките тъпи съвети като например Бирма купи нови обувчици на Алисия,че тези се износиха....и тн Айде стига вече с вашите малоумщини , а вземете да влагате енергията си върху истинските пачаври онези, които могат само да номера на обувките пък току виж и вие ще разнообразите безмислените си статийки!

Коментирай

lili

преди 8 години

ех простотия стига вече какво било преди 10 год. има много по интересни неща които се случват сега ,ама явно неможете да ги разберете и пишете само тъпни

Коментирай

Силвия

преди 8 години

Алииииии ☺Обичаме те ♥

Коментирай

скука

преди 8 години

СКУКА И ПРОСТОТИЯ В ТОЗИ САЙТ. ЛИЧИ СИ ЧЕ ХОРАТА СЪВСЕМ ИЗГУБИХА ИНТЕРЕС КЪМ ФАНТАСТИЧНИТЕ СТАТИИ , МАЛКО КОМЕНТАРИ, А ПОВЕЧЕТЕ ВЛИЗАТ ТУК ЗА ДА ЧЕТАТ НЕ СТАТИИТЕ ЗАЩОТО ВДИЧКИ РАЗБРАХА КОЛКО СА" ДОСТОВЕРНИ" А ЗА КОМЕНТАРИТЕ. СКУКА И ВСЕ ЕДНО И СЪЩО.

Коментирай

пешо

преди 8 години

Влизам тук за да чета коментарите.Те ме интересуват.Статиите всеки знае кой ги поръчва и защо винаги злепоставят Алисия.Колкото повече статии поръчва смърдящия клозет срещу Алиси я ,толкова повече ще я обичаме.Обичам те Али

Коментирай

ха ха

преди 8 години

Гледа, където може да се продава жената. Като няма интелект ще проституира...

Коментирай

stela

преди 8 години

Tоооо,гледам и ти нямаш.Проститутка ли си? Или все още си се ебеш ей така за удоволстви.

Коментирай

тъпото, пак се изказа неподготвено

преди 8 години

Май само думата проститутка ти е в речника, като чета от известно време тук! Защо си мислиш,че всички жени си изкарват прехраната като теб и Николета с проституция? Не съди по себе си за хората! Те си имат и образование високо и успешна кариера. А, ти само можеш да духаш "тапети", за някой друг лев. Къде си ти, къде е Алисия? Само можеш да и дишаш праха отзад. Kоя си ти? Никоя и такава ще си останеш!

Коментирай

!!!

преди 8 години

Аскеее, не мога да те дишам, лелче! Повдига ми се от патешката ти човка и мазната ти косица, мумио мръсна!

Коментирай

хо о=хо

преди 8 години

И на мен ми се повдига от жалки боклуци като теб, ама какво да се направи? Вие сте си наказни по рождение

Коментирай

ISTINA

преди 8 години

Клозета сама седи под тъпите си статии да нарежда Алисия :Д И това, ако не е шизофрения, не знам кое е ! Ходи да припечелваш евтини парцали, кралицо на циганската махла, не се хаби да се мъчиш да пишеш на бг език!

Коментирай

Ии

преди 8 години

Малко му е на простия Клозет кво му се случва, трябва яко шамари по извънземната глава,за да разберет колко е проста и евтина мангалка. Аз лично бих й набил един в интригантската мутра.. но съдбата сама си знае работата

Коментирай

t2

преди 8 години

И тия "Горещи снимки" от зората на кариерата и ли са? От тогава снимки не може да намерите тъй като комплексираната леля от село се е погрижила да изчезнат безследно всички до една. И още по-добре мен ако питате, иначе щяхме да си леем куршум.

Коментирай

скучни отново

преди 8 години

Офффффф, седнали да се занимават с Алисия от зората на кариерата хаха. Какво е правила или не една жена на крехка възрадт, без деца и мъж е различно от тива да продължаеаш да си вириш краката въпреки че имаш дете, така че Алисия не отговаря иьобщо на продтитутка, това е запазена марка на някой друг. Алисия е здраво стъпила на краката си жена, финасово доста стабилна благодарение на труда ди, и не на последно място е отговорна и прекрасна майка.

Коментирай

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Грозната руспия е въртяла свирки на Хриси за силиконче от Тайван. Смях в залата!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.