Алисия насъскала Валери с ИНТРИГИ срещу Николета: Жена ти и Галена имат един и същ любовник

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-nasaskala-valeri-s-intrigi-sreshtu-nikoleta-jena-ti-i-galena-imat-edin-i-sasht-liubovnik HotArena.net
Алисия насъскала Валери с ИНТРИГИ срещу Николета: Жена ти и Галена имат един и същ любовник

Редакторска плесница

 

Милата, възпитана и скромна Алисия изиграва ключова роля в раздялата на Валери и Николета Лозанова, научи ексклузивно HotArena.

 

Певицата заплела невероятна интрига с цел да раздели врагинята си от бившия й мъж. И по всичко личи, че се е справила успешно със задачата.

 

Как започва всичко?

 

Ася и Валери се срещат две седмици преди футболистът чрез Фейсбук профила си публично да признае, че е в процес на развод с Николета.  

 

Рандевуто се провежда в дома на певицата точно на рождения й ден. Валери пристига заедно с негов колега, като причината обаче не е Ася, а синът му Валерко. Купил му бил як подарък и искал да му го даде.

 

В един момент приятелят на Валери се усеща, че Алисия също има празник и прави коментар, че дори букет цветя не са взели на жената. Певицата лаконично казва, че не се учудва - тази разсеяност е типична за Божинов. След това изпълнено с леко напрежение начало на срещата им, бившата на Ники Михайлов директно започва разговор по тема Николета Лозанова.

 

Голямото насъскване

 

„Как може да си още с тая? Тя те излага навсякъде. Имаш ли грам достойнство?“, пръска огън и жупел най-известната вакарелка. И засипва Валери с информация какво е правила жена му. Алисия разкрива, че Лозанова имала контакти с Ники Михайлов.

 

Двамата си писали по Вайбър. Междувременно певицата успява да се направи на интересна и пуска на Божинов гласово съобщение от Ники Михайлов. Националният вратар й го изпраща в Деня на прошка 22 февруари.

 

„Ето, виждаш ли, тоя още ме иска, но аз съм го отрязала категорично“, започнала да се хвали се вакарелката. На нея грам не й пука, че в този момент жестоко излага Ники Михайлов, като пуска на друг човек негово гласово интимно съобщение изпратено до нея.

 

Алисия продължава с насъскването. Тя твърди пред Божинов, че Николета е спала с много влиятелен мъж. Как певицата научава това, светила ли им e лично, не е ясно. Ася дори прави коментар, че певицата Галена била също негова любовница.

 

Съскането продължава близо час.

 

Нататък историята вече е ясна

 

Валери се връща в Италия на 8 март. На 12 март харесва Фейсбук профила на Алисия, а два часа по-късно тя връща същия жест към него. На 13 март Божинов официално обявява, че е в процес на развод с Николета Лозанова.

 

Ася няма никакво намерение да се събира пак с Валери, защото вече един път му е сърбала попарата с изневерите.

 

Но пък й е супер кеф, че е дала своя принос в разделянето на звездната двойка.

 

Тактиката на Алисия

 

Според близки до певицата, тя има съвсем друга тактика за Божинов. Идеята й е двамата да бъдат близки приятели, за да може той да й купува подаръци - чанти, дрехи, обувки,  както и чат-пат да финансира нейни почивки на екзотични места в чужбина. Алисия се е оплаквала неведнъж на всичките си приятелки, че Ники Михайлов е голяма скръндза в сравнение с Валери.

 

Божинов никога няма да признае, че е повлиян от интриги, за да си разбие семейството, въпреки че това е самата истина. Той ще го раздава мъжкар, който сам е взел това решение, без чужда намеса. Което пък е пълна лъжа.

 

Очаквайте в HotArena още ексклузивни разкрития за развода на годината!

 

Стела Йорданова

75 Коментара

Xaxa

преди 9 години

Aideee sega celiq folk shte namesqt , ne im stigna Azis , a sega i Galena .. :X

Коментирай

BOJINOVI

преди 9 години

Dnes shte ima pone 10 statii za Bojinovi i vse shte ima namesen treti chovek.

Коментирай

Олеее, малееее

преди 9 години

Хотарена, големи фантазьори стееее! :))))))))

Коментирай

PETQ

преди 9 години

AZ OT KOGA VI KAZVAM CHE ALISIQ E dolna KURVA

Коментирай

www

преди 9 години

Стела Йорданова da ne e noviqt nik na Gniloleta Lainqnova?Stiga ste izkarvali tazi kurva pochti svetica.Asq bila vinovna sega zashtoto Gnilocha ne moje da si darji krakata zatvoreni i Valeri nai-nakraq reshi,che ne mu xaresva da mu vikat Chexlio!Gnilocha se razpra ot e*ane s de koi ima pari,sega drugite sa i vinovni.Ako si beshe sedqla na mirizliviq g*z i naistina si beshe gledala semeistvoto a ne sano da afishira kolko e po-po-nai sega nqmashe da e taka.Prestanete da se opitvate da vartite intrigi i da navirate mejdu Gnilocha i Valeri stranichni xora,kato Azis,Asq i N.Mixailov.Stavate savsem smeshni i jalki.Da ne mislite,che xorata sa idioti i vi vqrvat na prostotiite deto gi pishete?Az lichno,vlizam da cheta tuk samo komentarite,zashtoto ima nqkoi ot tqx dosta zabavni.

Коментирай

ALISIOOOO NIKOI NQMA DA TE VZEME ZA ZAKONNA SAPRUGA.VINAGI SHTE SI OSTANESH SAMA STARA MOMA.SEGA SHTE UMRA OT KEF AKO NIKOLETA SE SABERE S NIKI MIIHAYLOV I VI GO ZABIQT I NA DVAMATA S BOJI

преди 9 години

Коментирай

ко казà, ко

преди 9 години

Курвата е Николета. Тя и съпруга й, с техните изневери, лъскавия начин на живот, презадоволеност от всичко, фалшив брак, фалшиви отношения. Алисия може да има зъб на Николета, за всичко причинено, ама така махленската "как може да си още с тая", моля ви се. Този език е присъщ на госпожа "ПапаРдаци". Общ любовник с Галена? По-скоро с Цветелина Янева, макар че не ми се вярва Шиши да се е навил на Николета. Тя Цв. Янева си има и класа, поведение, послушничка е - не се разголва, не се замесва в афери, не се замесва в интриги. Така е, Ники, колкото и да не ти се вярва има хора които не изневеряват.

Коментирай

RAQ

преди 9 години

ALISIOOOO NIKOI NQMA DA TE VZEME ZA ZAKONNA SAPRUGA.VINAGI SHTE SI OSTANESH SAMA STARA MOMA.SEGA SHTE UMRA OT KEF AKO NIKOLETA SE SABERE S NIKI MIIHAYLOV I VI GO ZABIQT I NA DVAMATA S BOJINKATA.NO TOI MILIA OT KM MU LICHI KAK STRADA ZA NIKOLETKA I KOLKO E KOMPLEKSIRAN

Коментирай

..

преди 9 години

По-голяма тъпотия не бях чела скоро .. . То просто си личи ,че с тази статия Николета се опитва хем да оправдае себе си за развода,хем отново да изкара Алисия най-долната интригантка в България.Не разбрах само, защо вие HotArena публикувате само нереалистични истории срещу Алисия с цел да я очерните?Вие бяхте ли на тази среща ,присъствахте ли на разговора? И ми е интересно как така Валери няма да знае за рождения ден на певицата ,а неговия приятел се сетил в последствие ? А и още един въпрос имам вие ли разговаряхте с Алисия с каква цел иска да раздели Валери и Николета ? И от къде на къде Валери ще и плаща дамските принадлежности и почивките като тя дори нямала да има нищо общо с него след това ... Не знам от къде я съчинихте тази безумна статия но в нея няма абсолютно никаква логика ... С тези платени пошли статии само показвате на хората ,че не Ася а Николета е злобната интригантка ..

Коментирай

ПАДАТЕ МНОГО НИСКО ЛАЙНОЛЕТ АРЕНА!

преди 9 години

Това са най-безумните глупости които някога съм чела! Вие светили ли сте им, там ли бяхте - вие сте луди, болни и ненормални, незнам как може човек със здрава психика да седне целенасочено да бълва подобни фантасмагории! Няма нито едно логично нещо в написаните измишлъотини. Валери има син от нея, ма видиш ли не й помни рождения ден - опрял до приятеля му да се сеща! "Съскането продължило близо час" ААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ,ахахахахахахахахаха - смея се с глас - КАК ТОЧНО ГО ЗАСЯКОХТЕ??????????????????????????? И как точно на 13 февруари са обявили че се развеждат Николета и Валери, като тая дата беше преди месец? НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ВЯРНО, СМИСЛЕНО И ЛОГИЧНО НЕЩО В ТАЯ ПОМИЯ!

Коментирай

YOANA

преди 9 години

Tova se ochakvashe ot tazi vakarelska mastiq Asq

Коментирай

HAHA

преди 9 години

YOAN4E, BEGAI SI PI6I DOMA6NITE ZA PONEDELNIK. Казано на твоя език. Всички разбрахме, че долните коментари на SA6TIQ TOZI EZIK също са твои :)

Коментирай

До редактора

преди 9 години

Преди малко, в друга ваша рубрика, обвинихте Азис в същото. Бил направил интригата и разделил Николетка от Валери. Я малко се доизяснете и тогава пишете. Още повече, че описвате и двете истории, все едно лично сте били там, че чак и съобщението от Н.Михайлов сте чули.

Коментирай

HAAHAHAHAHAHAHAH!

преди 9 години

ТОВА СА АБСОЛЮТНИ ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ! Статията е написана изключително тъпо и даже датите са ви грешни! Приказки и легенди за Николета винаги е имало - защо чак сега се развеждат тогава, а? Простакеския език в статията си личи че е на Николета, почти съм убеден, че тя ви е е пратила готовия текст! НО ЗА ТОВА, ЧЕ ДОРИ "НЕЗАМЕНИМАТА" НИКОЛЕТКА БЕШЕ ШУТИРАНА В ГЪЗА И НЕ МОЖА ДА ЗАДЪРЖИ БОЖИНОВ, ВИНАТА СИ Е ЕСАМО НЕЙНА!

Коментирай

Иинна

преди 9 години

Баси как си съчинявате нямате равни! Нали уж Азис беше, ся па Алисия, утре сигурно ще е на Валери майка му, после ще е баба му, баща му, дядо му и т.н. - само и само да се оправдае провала на Минета като съпруга и майка. Нали е идеална, красива, млада, прекрасна и незнам си каква неземница, а според думите ви 5 приказки на Алисия са я надвили хаахахахахахах! Само лъжи в тоя сайте бе!

Коментирай

:)

преди 9 години

Ахаахахахахахах , еми очакваше се, защото е много по-добра от Николета във абсолютно всичко!!! Но всичко сме наясно, че нищо от написаното не е вярно!

Коментирай

SOS

преди 9 години

MILI HORA,SLED KATO NIKI MIHAILOV NARITA ALISIQ KAKVO OCHAKVATE OT NEQ SEGA?!TE SLUCHAINO BOJINOV PREDI VREME KAZVASHE CHE VAKAREL HODI PO HODJI DA PRAVI MAGII

Коментирай

365

преди 9 години

Ники Михайлов да се събере с Николета хаха вие нямате грам мозък честно! Алисия и Ники са все още заедно, а това че Алисия е последвала Валери в инстаграм нищо не значи, освен че двамата са затоплили отношенията си покрай детето си. Съвсем нормално е да имат контакт, родители са! До този момент злобата на Николета отдалечаваше Валери от сина му. Вие си правете изводи що за човек трябва да си, за да искаш да разделиш едно дете от баща му....

Коментирай

Vakarel

преди 9 години

1. Никой ли не помни книгата на Стоев, в която се обясняваше че вакарелката е на повикване за 2.60? 2. Тя е толкова злобна, че след като Михайлов я скъса от изневери, тя се съсипа от бяс да си го върне на Николетка, щото е сто пъти по-млада и яка от нея и вратаря винаги си я е искал 3. Божинката е срамно малоумен , няма грам мозък даже да прочете че е подсъдно да ебе 14 годишни гимнастички от левски

Коментирай

Do Petq grigorova

преди 9 години

petq, podlogo prosta, pomoli nqkoi okolo teb da ti varje rakavite na bqlata riza :)))

Коментирай

?????????

преди 9 години

Смех. Аууууууууууууууууууу ми като Николетка е "сто пъти по-млада от нея и яка" - ЗАЩО ВАЛЕРИ Е ПОДАЛ МОЛБА ЗА РАЗВОД? Разликата между двете е САМО 4 ГОДИНИ как и да го сметам не е равно на сто пъти. Време е малолетните заблудени фенчета на Николета да разберат, че живота не е само модни парцалки и скъпи почивки, че щастие, достойнство и класа с пари не се купуват. Разберете го и го преживейте - идолката ви е меркантилна, злобна, повърхностна и месеци наред лъжеше и представяше едно "перфектно семейство" само за фейсбук, за да може 14 годишните пикли да и дават лайкчета, цунки и гушки, защото тая живее единствено и само за да се говори за нея.

Коментирай

kris

преди 9 години

neznam alisiq dali e swetila ama wie hot swetihte li na razgowora na alisiq i valeri ,ako e imalo takyw?HOTKLOZETA

Коментирай

MAMA

преди 9 години

VIE LUDI LI STE VALERI NIKOGA NQMA DA SE VURNE PRI ASQ BALKANSKA

Коментирай

елена

преди 9 години

да и ядете з........а на Алисия , няма сръвнение между нея и Курволета едната е класа другата проститутка ,Николай не е толкова глупав да се върне към Курволета ,това е абсурд,трябва да е като нея за да се върне към тази пропаднала селянка Курволета ,а на Валери браво че все пак се усети

Коментирай

Ай

преди 9 години

Най-хубавото нещо в живота на Алисия е раздялата ѝ с малоумния Божинов,макар и голям удар,това беше и голям урок за нея. А проститутката, сводниците и наркодилъри, и политическите им покровители от етническата противоконституционна и противодържавна партия,каквото и да правят за пиар,каквото и да говорят,както и да се чекнат,винаги ще бъдат боклуците от тъмната клоака на живота,от сянката,навсякъде по света тези ги считат за престъпници.

Коментирай

LOL

преди 9 години

Никлозет Арена наясно ли сте че с тая измислена статия, всъщност се подигравате на Николетка, защото колкото и превъзнасяна от фенчетата си, че е по млада, красива и........(и това е, то всъщност друго за нея не могат да кажат дори феновете й) от всичко живо на планетата и е на света цвета, всъщност твърдите, че въпреки това 3 изречения от Алисия, която от години няма общо и няма влияние над Божинов, са достатъчни да надвият и пратят в трета глуха всичко онова което изкарвате че Николетка е! Леле - приписвате на Алисия невероятни умения и способности.

Коментирай

1214

преди 9 години

VIE VSICHKI STE KU-ku!!! VALERI BOJINOV MINALATA GODINA PO SUSHTOTO VREME BESHE NAPISAL NESHTO PODOBNO I KAKVO STANA HOP OTIDE DA SE MOLI NA NIKOLETKA V CQLATA RABOTA TQ E TUPATA CHE GO PREBRA OTNOVO.AZ AKO SUM NA LOZANOVA SHTE SE VURNA PRI NIKI MIHAILOV SUPER MNOGO SI OTIVAT DVAMATA.A GOSPOJA ALIS (VAKAREL) SHTE LAPA KURA NA VIKTOR.K. Tova e chaka new

Коментирай

TT

преди 9 години

Ама не ще ли вече Божинката да слушка,не ще ли вече да ви играе по свирката,не ще ли вече хем да е параван на проститутката,хем да ви плаща?Напъвайте се боклуци,още има какво да измисляте за реклама,не всички,за които пише пресата са звезди,както се изразява Евгени Минчев,не може проститутка и сводници да са елит,те са си боклуци,и макар че си го знаем,при доказване са и престъпници.

Коментирай

Ани

преди 9 години

Леле фенчетата на НикитУ ще получат удар - успокойте се бе хора. Не я иска тая вече и това е. "Най-идеалната" на света е изхвърлена като мръсно коте, защото е една малка, долна, злобна златотърсачка и позъорка. Николета е от Караджово само да припомня - село до Пловдив. И миналия път не е ставало въпрос за развод, човека уважи Моника и се прибра, но явно нещата които и са му липсвали тогава за да иде при Моника са продължили да му лисват и след нея.

Коментирай

Ева

преди 9 години

А пък ти първо погледни къде се пише коментар и къде име,чак тогава давай акъли кой с кой ще се вземе.Иначе сте големи разбирачи на махленските клюки,а не знаете къде да си напишете коментара.

Коментирай

OMG!!!

преди 9 години

КОЛКОТО И ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ ПЪЛНИ С ГЛУПОСТИ, ИЗМИСЛИЦИ, НЕЛЕПИЦИ И ТЪПОТИИ ДА НАПИШЕТЕ, НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ЗАГЛУШИТЕ ОТЗВУКА ОТ ГРАНДИОЗНОТО СГРОМОЛЯСВАНЕ НА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА (бивша Божинова), КОЙТО ОТЕКВА ЧАК ДО ЛУНАТА! АЛИСИЯ И ВАЛЕРИ СЪЗДАДОХА "ПРОДУКТА" НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА, И ТОЧНО ТЕ ЩЕ ПОПРАВЯТ ТАЗИ СИ СВОЯ ГРЕШКА!

Коментирай

cve

преди 9 години

Залагам 10 лв., че Ася до два месеца ще е прибрала Божинката. Тъкмо има 600 000 евро от Спортинг за харчене, а тя няма платежоспособни кандидати. Баламите свършиха и сега се осуква, около него.

Коментирай

1234567

преди 9 години

По махленска и проста статия не съм чела честно! Алисия, Валери и Михайлов не им се връзвайте и не им отговаряйте на тъпите провокации. Онази жена Никито Лозанова която явно не може да си затваря краката за дълго и се опитва отчаяно да хвърли вината върху всеки друг само и само да бъде чиста.

Коментирай

djidjibidji

преди 9 години

николета и галена имали общ любовник...галена се оказа курва номер едно на държавата ни,,,, не я ли срам че е майка на пораснал син ами онзи тъпанар и мухлио галио вафлата къде спи..браво фолк идола на пайнер е метреса номер едно- това ми било идол за подъражние

Коментирай

:)

преди 9 години

Не мога да разбера Николета сега за кое нещо съжалява наистина: - Валери не я желае, а тя го обича още - Валери не ходи по свирката й и не иска да е чехъл - Валери общува с майката на сина си - илюзията за щастливо сем. се изпари - тя е това, което преди години спукваше от подигравки в лицето на Алисия - Валери не изкарва същите пари и сега трябва да си търси нов мъж, който да задоволява скъпият и стандарт на живот, което си е трудна работа И за раздяла вина винаги имат и двете страни, а не трети лица. Преди години Николета нямаше да е с Валери, ако отношенията му с Алисия не са били проблимни. Само дето Николета трябваше да уважи сина на Валери и да го дава по-кротко с демонстрациите, но не пожела. Жалко за двете прекрасни деца....

Коментирай

TeodorA

преди 9 години

Groznata Asq kak zlobee sreshtu Galena i Nikoleta ne e istina

Коментирай

<>

преди 9 години

Ххехехеех колко много фантазия влагате Арена......Аз пък залагам 1 000 лв., че Алисия и Ники не са разделени ;)

Коментирай

елиф

преди 9 години

Алисия може да е доказала на Валери някакви съмнения,но така да интригантства -това не са думи в неин стил.

Коментирай

H

преди 9 години

Алисия и Валери винаги са били хубава двойка и пак ще се съберат,а Николета с дъщерята да си отиват при татко Ванко 1.

Коментирай

Tanq

преди 9 години

Valeri po-dobre da si hvane nqkoq babka na 45 vmesto ASq mirizlivata usta

Коментирай

tctc

преди 9 години

Mda Nikoletka nemoje da si darji krakata zatvoreni minala prez vdichko jivo shto ima pishka i pari,che pak Alisiq i e vinovna.

Коментирай

Nel

преди 9 години

Mixailov shtql da se vzeme otnovo s Gnilocha?!Alo fenchetata,uspokoite se! Koi normalen chovek, sled kato e karal Mercedes se kachva na Trabant?! :)))

Коментирай

Криси

преди 9 години

Влиятелен бизнесмен- Шиши!!!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

pak delo na podlata nikoleta.....grozoweta......alisia ne postapwa taka podlo.....

Коментирай

Таня

преди 9 години

Малоумнии, питате се дали Алисия била светила на Николета и от къде знаел а с кой спи, ама тази Лозанова спи с кой ли не , всички знаят какъв парцал е. А вие светихте ли на Алисия и Валери, там ли бяхте по времена разговора им, И КОЛКО СТРАННО САМО.. ТОЧНО НА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА АЛИСИЯ ВАЛЕРИ ЦЪФНАЛ В ДОМА И , АМИ ДА.. ЗА ДА И ПОДАРИ ЦВЕТЯ, ЗАЩОТО ОТДАВНА СЕ ПРИКАЗВА ЧЕ СЕ СРЕЩАТ ПОД НОСА НА НИКОЛЕТА И ГО ОПРАВДАВАМ.

Коментирай

az

преди 9 години

това Николета сега ли го измисли?

Коментирай

Джери

преди 9 години

Някой да няма запис на проведения разговор? Много подробно е написано. Под чия ли диктовка?

Коментирай

Футболиста

преди 9 години

Алисия и Христина на Благо Джийзъса знаят всички малки курви, които чукат футболистите по лагери, нали са им колежки. .. Няма да се изненадам двете да са измислили плана как да преебат Николета, а тоя смешко Валери е толкова умен, че докато разбере КСО са му замислили двете ще му свърши футболната кариера. Демек до година две

Коментирай

Сашо

преди 9 години

Тя Алисия може би скоро ще ти отговори Никито Лозановата, защото наистина вече нещата загрубяха. Седни си на осрания гъз, защото ти сама си си виновна, че Валери те изрита от живота си. Дори акъл не ми го побира как този мъж те изтърпя толкова дълго. Никой мъж , дори и най влюбения няма да търпи унижения или казано жена която си го слага с друг. А Валери наистина беше доста загубен по екс жена си Лозанова, но всичко с мярка. Поздравления за избора на Валери, тази жена си го заслужава.

Коментирай

tanq

преди 9 години

ах тази алисия каква интриганка излезе разказва си за срещите с валели ,а пък и клюкарства за колеги ,но си мисля ,4е валери ги е разказал той си пада мъжка клюкарка

Коментирай

ТЦ,ТЦ,ТЦ

преди 9 години

Оф, няма смисъл да коментирам статията, защото това е пълна фантасмагория. Поредната платена статийка, която има за цел да урони името на Алисия. Дори забелязвам че сега са намесени и Валери, че и Николай, че и Галена.. хм, това обаче идва вече някак си в повече. Госпожо Николета Лозанова може би сте психясала от злоба, но всяко нещо си има граници, не разбирам как една млада жена се занимава единствено и само с това да плюе, да наранява, и да се подиграва с хората. Резилът ти госпожо е пълен, а може би и затова си озверяла още повече.

Коментирай

ha

преди 9 години

valeri--- futbolist nikoleta------------ prost---ka tq ne ekazala 4e se otkazwa ot profesiqta si toi e vae takava i trqbva6e da si q tyrpi vseki s profesiqta si

Коментирай

до Хот Арена!

преди 9 години

Хот Арена искам да ви кажа, че това което правите вече месеци наред по поръчение на Николета е много долно и грозно. Само съчинявате лъжи и измислици за Алисия, никога не разполагате с доказателства и това ви принуди дори да свалите чужда снимка на друга жена от интернет и да твърдите нагло, че това била Алисия, макар че всички видяхме че не е! С всеки изминал ден се убеждавам, че не е възможно този сайт да се прави от читави и психически стабилни хора. Злобата ще ви довърши и вас и Николета, която вече от толкова злоба и подигравки си загуби мъжа и семейството, макар че то едва ли някога е имало значение за нея. Време е да се спрете!

Коментирай

Paparazzi

преди 9 години

Nikoleta da q snima alisia Kak hodi po vrachki I hodji

Коментирай

Боби

преди 9 години

Хотарена, закъснявате с ексклузивната статия за изявлението на Алисия по повод тази поръчкова статия!!! Хайде публикувайте го да видим колко сте жалки вие и поръчителката.

Коментирай

hohoho

преди 9 години

Ексклузивните, много ги знаете нещата, а за опровержението на Алисия не разбрахте. Чудно, и вас ви има там, хайде, реагирайте :)

Коментирай

НИКОЛЕТО ПЕСТИ СИ ПАРИТЕ

преди 9 години

НИКОЛЕТО ПЕСТИ СИ ПАРИТЕ! Стига с тея неразумни харчове по статийки: затягай каиша че няма кой да те земе и да ти плаща солариума. Много жалка жена си.. Никога няма да си щастлива ти злобо алчна.. Ти си изгнила отвътре, жал ми е за дъщеря ти А вие, Хотаренка.. Мега явните продажници. За мезе ни взехте

Коментирай

Ady

преди 9 години

И така да е, Ася сега по-щастлива ли е и по-малко самотна ли? Много е злобна и нагла тази жена, никога не ми е харесвала. Все в позицията на жертва, а тя самата индиректно обвинява непрекъснато Николета, че поръчала това и онова. А всекидневната помия включително и в този сайт която се излива върху Николета кой я поръчва? Или тя си плаща и да я оплюват? По същата логика можем да кажем, че статиите срещу Лозанова ги поръчва Алисия. Тази жена се наопериа и се взема твърде насериозно. Не може да приеме че има хора които НЕ Я ХАРЕСВАТ! Чест и прави на Николета че не отговаря. Просто няма смисъл да се хаби. Явно е че интереса към някой хора спадна драстично и търсят нови интриги и скандали за да напомнят за себе си.

Коментирай

Аххаха

преди 9 години

хахахах ти май бъркаш имената Чест да й прави на Николета? николета не отговаря от мест а щото няма кво да каже, щото се насра. Ти на 15гидинки ли си прощавай?

Коментирай

НАГЛО ПИШЛЕМЕ ТАКОВА!!

преди 9 години

Алисия е "се е правила" на жертва и е била жертва 2 пъти - когато курвата Николета отдели баща от сина и когато по много долен начин използва изсухленото си предаване да се подиграва на детето какви му били маратончиците. Алисия може би е тъжна от скорошната си раздяла с Николай, а раздялата на Божинов и Лозанова я касае само откъм малкия Валерко. За смешния сайт Хотлайнена, саааамо поръчкови статии. Помии за Николета? - един път не е имало!!! Само за Алисия пишат, добре че е тя че да припечелват и да съществуват! Ще се връща всичко - вече се започна от Николета и ще продължи с тези които пишат тези гнусотии!!! ЧЕСТ ЗА НИКОЛЕТА ЩЕ Е ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА! НЯМА ЧОВЕК ДЕТО ДА НЕ ТЕ МРАЗИ!!!!!!!!!!

Коментирай

НАГЛО ПИШЛЕМЕ ТАКОВА!!

преди 9 години

Алисия е "се е правила" на жертва и е била жертва 2 пъти - когато курвата Николета отдели баща от сина и когато по много долен начин използва изсухленото си предаване да се подиграва на детето какви му били маратончиците. Алисия може би е тъжна от скорошната си раздяла с Николай, а раздялата на Божинов и Лозанова я касае само откъм малкия Валерко. За смешния сайт Хотлайнена, саааамо поръчкови статии. Помии за Николета? - един път не е имало!!! Само за Алисия пишат, добре че е тя че да припечелват и да съществуват! Ще се връща всичко - вече се започна от Николета и ще продължи с тези които пишат тези гнусотии!!! ЧЕСТ ЗА НИКОЛЕТА ЩЕ Е ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА! НЯМА ЧОВЕК ДЕТО ДА НЕ ТЕ МРАЗИ!!!!!!!!!!

Коментирай

Мария

преди 9 години

Кога в скоро време е имало лоша статия за Николета точно в този сайт и кога е имало за последно хубава статия за Алисия?! Хайде, ако може да бъдем честни!

Коментирай

злобаро

преди 9 години

Асйо нали си много над нещата ма,парцал.Скоро не беше изригвала срещу нито една статия писана за теб,как сега изведнъж тръгна изявления да даваш.Хитруша си ти,мълчиш,наблюдаваш и като змия в удобния момент хапеш.Злобна,подмолна,долна жена.

Коментирай

да не е длъжна да се обяснява

преди 9 години

И какво да отговаря на разни места Николета.На кой да дава обяснения за личния си живот.И защо? Тя да не е Ася,да обикаля предаванията и да се жалва,да си посипва косата с пепел и да реве в ефир.Нито е първата,нито последната,която се развежда,Живота продължава.

Коментирай

Ady

преди 9 години

И за Николета, и за Азис и за Слави Трифонов.....по кой ли не се хвърля кал в пресата всеки ден. Нооо не, леля Ася от Вакарел е по-специална. Ако се пишат лоши неща за нея, то е поръчково. Нея целия свят я обича. Само Николета не я харесва. Написала в профила си че няма операции. Нагло лъже и шепата заблудени фена, които и пригласят като развалено радио.

Коментирай

pipouogv

преди 9 години

Ма как беееееееееее, тва да се случи развод на Николета е просто невъзможно бееееееее, ма тя е "прекрасна" аууууууууууу направо е неземна, от луната е - как може такова нещо!

Коментирай

Лили

преди 9 години

Колкото и Алисия да е над нещата, тва вече е недопустимо. Откъде накъде постоянно тоя боклучив платен сайт ще пише секви глупости и лъжи за нея всеки ден по 5 пъти и тя ще трябва да е над нещата, откъде накъде???????? То не беха лъжливи снимки на друга неква там дет слиза от джип, то не беха несъществуващи снимки на гривна и букет за осми март, измислени пресъздавания на несъществуващи разговори, лъжи, лъжи, лъжи до безобразие! Защо трябва да си мълчи,а ? За Николета 3 пъти пуснаха статии и тя точно след 10 мин. изписа цели фермани във фейсбук да се обяснява - за олигарха, за скандала на летището и последната в "Уикенд"! А и Николета вече няма какво да каже щото се оака, Алисия не могла да задържи Валери - е то щото пък Николета можа!

Коментирай

абсолютно

преди 9 години

Да,Николета е прекрасна.И това,че е в развод няма никакво значение.Живота продължава.Няма нужда от драми.Те са запазена част на drama queen.Тя няма нужда да се изкарва жертва и страдалка.Да ходи по разни предавания,да реве,да си скубе косите с цел да я съжаляват.Както по-долу някой беше писал- нито е първата,нито ще е последната.

Коментирай

Coory

преди 9 години

Какъв развод бе маце, "кв'и 5 лева", ТЕ НЯМАТ БРАК! Сватбата им беше просто ФАРС, цяла БГ знае за това, а ти за развод ми говориш! Сега положението на ГниЛата е същото като на Алисия, с тази разлика че рогата на Лайнянова с много повече разклонения хахахахахаа Ама не спря тая мърла години наред да се пъчи, че имала семейство, съпруг, "обичана и глезена" била, и...........тоя балон се спука, и то с гръм и трясък! А ГниЛата стана за посмешище на всички, а за това тя сама си е виновна

Коментирай

JUSTICE!!!!

преди 9 години

Няма нужда от драми щото е насрана, че ако излезе в някое предаване да говори какво ще каже - ебахме се като разпрани, ама се правихме на щастливи? А да не говорим, че и едно предаване няма да я покани. Няма човек дето да не я мрази и вие какво си мислите, че някой като Гала ще я покани на масичката срещу нея, ще и сипе кафе и ще слуша курвенски истории? Друг път. Ай сега да видим кой мъж ще я вземе тая, като цяла България видя кирливите и ризи

Коментирай

ha

преди 9 години

И да иска няма как да стане. Никой няма да я покани хаха никой не иска да слуша курвенски истории. "Вълчицата" да се вие сама вкъщи и да ближе рани!!!

Коментирай

ами

преди 9 години

Клозета и преди не уважи, че освен големи хора има и дете– синът на уж "любимия и мъж"! Че кой нормален човек, твърдящ че обича някого ще наранява детето му?! А тези показни обиди...Това е абсурд, няма как да стане, ако двама се обичат наистина. Сега показва снимки от купони –"Колко съм щастлива, че се "развеждам" (щото те брак май нямат) !" Тя обаче елементарно уважение и загриженост не показва по този начин към собственото си дете! Дъщеря и едва ли ще е толкова щастлива от този факт, каквито и аргументи да се извадят..Ама Клозета се забавлявала...Голяма работа, там някакви си деца ! А ако е пиар..то тогава няма да има такъв парцал, с който да избършат лайната от лицата си (както сполучливо беше констатирал някой)! И да не гледа Алисия, защото ако тя и Николай търсят спокойствие чрез обявяване на"разделите си", то Клозета си търси внимание... и клиенти, разбира се, защото съдбата и я държи сводника и с ръцете си!

Коментирай

st

преди 9 години

A fakta,4e Nikoleta qko se e*e pod put i pod znak......aide molq vi..intrigi...koi 6e zareje jenata koqto obi4a samo za6oto nqkoi govori za neq gadosti.Men maja mi do sq da me e natiril 1000 puti ako se vruzvashe na intrigi,ama znae ,4e go obi4am i 4e zavista na horata e bezgrani4na.Nikoleta si se e*e o6e mesec sled braka s toq i onq..

Коментирай

Баба Алисия

преди 9 години

Бабо Ася где така с кура под ръка?

Коментирай

ами

преди 9 години

Клозета трябва да си припомни народната "приказка":" Няма нищо по–грозно и жалко от остаряваща проститутка!"..Нали се сещате –Самопредлагащи се жени с къси поли, показващи грозни, отпуснати меса, увиснали бузи и ярко червило, рядка, тупирана коса, цици на показ, които не привличат поглед, а отблъскват.. обелен лак...Е, само лака на Клозета сигурно ще е цял..хихи..на другото описание отговаря още отсега, а тя гони 30–така..за този бранш е вече почва да се води старичка !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.