Алисия не готви

https://hotarena.net/az-jenata/alisiia-ne-gotvi HotArena.net
Алисия не готви
Фолк певицата Алисия скъса с ролята на готвачка. Докато беше с Ники Михайлов певицата редовно се въртеше около печката но напоследък е излязла от този образ, научи HotArena.



Вместо това предпочита менюто на известен столичен ресторант и си поръчва само от него. Изпълнителката на „Мистър Грешен“ мъкне по участията си кутии с ястия, направени от здравословната фирма.



И се старае да си хапва повече от добре, като е спокойна, че това няма да се отрази на фигурата й, пише „Всеки ден“.

10 Коментара

1

преди 8 години

Тя си хапва зад камерата на новия си клип кутиите със скъпарска храна, а за екипа сигурно отново е осигурила 20 принцеси с шунка и кашкавал. По това си личи що за човек е.

Коментирай

Мими

преди 8 години

И аз не готвя ! И к'во ?! Чудите се от къде да си изсмукате "новините" !

Коментирай

Tanya

преди 8 години

Ama vie ste naistina bolni mozuci. Deteto ne pri neia prez vakanciata, ejednevieto I e natovateno. Kakvo? Da gotvi samo za sebe si. Glyposti na tarkaleta. Ama iavno dnes drygo ne mojahte da sutvorite, i izmislihte glyposta s hranata. Abe ei hora, sprete se. Shte se zadavite v sobstvenata si zloba. I

Коментирай

преди 8 години

За добра фигура Алисия ходи редовно и на фитнес, здравословното хранене не е достатъчно.

Коментирай

smqh

преди 8 години

da ,,,hrani si ekipa...za razlika ot pove4eto....

Коментирай

do 1

преди 8 години

Абе, много си елементарно , бе! Така , като гледаш снимките и в профила и тези 4 -5 и повече големи кутии с храна, дали аджиба, тази храна тя може да я погълне за един ден сама, имайки се предвид натоварената работа през деня? Цял ден е снимала клип ...Какви са фантазии? Сигурно била правила сандвичи за екипа си с шунка и кашкавал...Може и с луканка. Ти как прецени , точно менюто ми е интересно... ха ха ха аааа...Да си куха, колко да си куха?!?

Коментирай

тъпа колко да си тъпа?!? безгранично!

преди 8 години

На снимачен ден на клипа си ще седне да готви? Май не сте с всичкия си ... спряла да готви! И от къде знаете, че все около печката се е въртяла, докато е била с Ники Михайлов? А не допускате ли, че той може да и е готвил??? Тъпата М.Грозева, пак се изцепи неподготвена, както винаги. Тя си е заблудена по рождение...простено и е.! ...Горката!!!

Коментирай

lili

преди 8 години

firmata za zdrawozlowno hapvane e,, Scentinelle''--- perfektno e

Коментирай

shok

преди 8 години

Ами то от много клатене не остава време да готви. За това са и слугите от вакарелската рода. За готвене, за чистене, да и отглеждат детето.....А и да бълват гнусни коментари срещу враговете и из форумите. За това даже бонус получават - джобни за кафенце.

Коментирай

офф

преди 8 години

Сигурно всички, почти 1500 човека, които харесаха коментар сриващ със земята Клозета, и то в собствената и страница, все са роднини на Алисия..Апропо..защо нямаше статии за това, а? Много важно, че има някоя и друга снимка на Алисия от периода когато Божинов я е озадачавал с поведението си ! Важното е, че сега пак си е кукличката с прекрасно тяло и миловидно излъчване !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.