Алисия не стигала на Божинов, че се натискал и с гримьора й (Палаво фото от спалнята)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-ne-stigala-na-bojinov-che-se-natiskal-i-s-grimiora-i HotArena.net
Алисия не стигала на Божинов, че се натискал и с гримьора й (Палаво фото от спалнята)
Валери Божинов не спира с цирковете и с майтапчийските си клипчета извън терена. Футболистът на \"Партизан\" се превърна в истинска сензация, но не заради головете си, а заради опитите си да пее \"Трепни\" на Цеца, видя HotArena.

O
ще преди години той има изяви в музикалните среди, след като бе главен герой във видеото към песента на Алисия - \"Карамел\". На клипа Божинката кърши снага с черни очила, гол до кръста и с изкуствени татуировки.

Тогава нападателят и фолкзвездата още се обичаха и спяха в едно легло. Двамата дори станаха родители на първороден син Валери Божинов-младши, който се роди на 12 септември 2007 година.

В интернет се появи непоказвана снимка на младия Валери точно от онова време (виж в галерията). На нея той е полугол и се гушка с изрусен мъж на червен кожен диван. Оказва се, че човекът в обятията на Божинов е прословутият гримьор Борислав Соколов, известен повече като Мис Бони. Освен че е гримирал всички чалгаджии у нас и в Сърбия, под молива му са минали още звезди като Лили Иванова, Йорданка Христова, Нели Рангелова, Стефка Берова и Кичка Бодурова.

13 Коментара

спомени,спомени..

преди 7 години

и целувки с Азис имаше доката беше женен за караджовското джудже...

Коментирай

Рали

преди 7 години

Божинов в момента е много щастлив, истински си личи, не е в периода с позите, както когато беше с Николета. Глупав, пропилял шансове, но щастлив и разчитащ само на себе си, което моментално го прави класи над Николета, която се къса да се хвали колко е щастлива, а допря дотам, където я обявиха за трабант прен цяла България, но ти явно сама си знае, че това определение й пасва. Николето, щом наивника Божинов заслепи за толкова кратко, си кръгла нула, жени класи над теб и на визия, и на акъл, има много.

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

До олигофрените отдолу-къде видяхте името Николета,коментирайте Божинов ,Алисия или Бони-скапаняци ,обсебени от Лозанова !

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Щастлив е Божинов,да ,с това дърто нещо ,което мяза на тайландски травестит,чука и е сигурен,че поне нема да зачене Бибито ,щото е ялово!

Коментирай

Е

преди 7 години

Спрете вече с това обсебване от Николета, никой не е обсебен от нея, просто хората ежедневно си изумяват, че времето лети, а поръчковите статии продължават. Какъв човек трябва да си, за да сипеш лошотии върху човекът, който е баща на детето ти?! Който до ден днешен е единственият мъж, гледал сериозно на нея. Човекът, в чиито дом и чията кола караш. Статията какво да я коментираме, то е ясна целта й - да се злепостави Божито.

Коментирай

1

преди 7 години

Нещастията в живота на Божинов започнаха след като прие да се снима в този чалга клип. А можеше сега да играе в А група и да е щастливо женен за някоя италианка, а не сега да храни гладни проститутки от Дружба и Кючук Париж.

Коментирай

истина

преди 7 години

Напълно вярно!Голям номер му врътна на тъпия Валери кака му Ася от Вакарел!Сега ми се прави на морална и добричка-само за кинтите мисли цял живот -алчна,подла интригантка и злобарка!

Коментирай

Hihi

преди 7 години

Haha, kak hitro ti sipnaha i Alisja i Bojinov karadjovska kravo. Statiite sa napisani v stil alanikuletka.... jalka i smewna, koito e 6tastliv ne rovi v minaloto ama na teb samo tova ti ostana. Prepi4aj si svle4enia pardqlnik i 4eti komentari hohoho.

Коментирай

idva BOJIGOL (ikonata)

преди 7 години

TONI,TONI,TONI,TONI naika, nedei da TREPERISH...

Коментирай

ХМ

преди 7 години

бяха хубава двойка навремето..

Коментирай

а

преди 7 години

Наистина си спомня, че като Божинов играеше в чужбина и рядко се връщаше много повече му вървеше.После дойде тук снима се в долнопробния клип на Алисия, след това лека полека започна и той да запада, съвсем се забатачи в чалга живота.Следствието беше още пропадане и попадане на Николета -тъпото селско девойче ламтящо за лукс, постигайки го с голи снимки.Чак се ожени за нея (голяма грешка).Оттам тя започна като маймуна да го развежда да се снимат насам натам.И край съвсем западна.Ако си беше стоял в чужбина още тогава и си беше хванал чужденка, съвсем друго щеше да бъде.Но Божинката си е тъпо парче падащо си по евтини жени, с това дори да имаш талант, просто ги пропиляваш.

Коментирай

upssss

преди 7 години

Кой каквото да си говори, когато Божинов беше с Алисия играеше в един от най-елитните отбори в Европа. И откакто се събра с проститутката Минета Лозанова тръгна стремглаво надолу. Спомняте си какво направи в Португалия и след това стигна до Левски. По-голямо падение в живота и кариерата си от времето през което беше с този национален парцал не е имал.

Коментирай

bojinov selskoto

преди 7 години

lele vijte mu gerdancheto tatusite i pricheskata muhahahahhaha tuk vsichko prikluchva hahahhahahhaha

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.