Алисия окраде тотално Мария! (Ето как я изкопира)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-okrade-totalno-mariia HotArena.net
Алисия окраде тотално Мария! (Ето как я изкопира)

Фолк певицата Алисия взе пример от колежката си от конкурентната музикална компания „Пайнер“ – Мария Гущерова, и скалъпи дует с рапъри, видя HotArena!

 

Днес излезе песента й с хип-хоп групата СкандаУ и DJ N.A.S.O, носеща заглавието „Моят рай“. Вчера изпълнителката се извини на феновете си, че закъснява с пускането на лятното си парче и в реверанс им даде възможността те да изберат заглавието на песента, като другата опция беше „Не заради Бентли“.

 

Днес райското музикално произведение бе пуснато по ФЕН ТВ и Балканика, както и в сайтовете за видео споделяне. Близки до певицата веднага започнаха да тръбят, че Алисия е изкопирала идеята за рап – фолк дует от колежката си Мария.

 

Миньончето от Стара Загора извади вече две парчета с хип-хоп изпълнителите Dee & X, които дори направиха инструменталите към „Любима грешка“ и „Сто нюанса розово“.

 

Певицата от Вакарел харесала резултата, който Мара пожънала с новото начинание и решила да направи и тя подобни проекти. Наскоро и друга нейна колежка – Цветелина Янева, записа пък със 100 кила „Четири червени луни“, която също се радва на голям успех.

 

„Моят рай“ няма нищо общо с традиционното поп фолк звучене, но пък е напълно присъща за стила на Алисия, в който пее от няколко години насам.

 

21 Коментара

галя

преди 8 години

"тотално" я изкопирала? нито е по гащи, нито е с потник като на отварачката , нито с шапка, нито облеклото им съвпада.......................

Коментирай

Geri

преди 8 години

Tolkva sa vi maloumni I zaglaviqta I statiite,che se chudq kak izobshto sushtestvuvate kato mediq.Mnogo ste smotani.

Коментирай

hahahahhahaha

преди 8 години

Poneje tancuva li? hahahhahahahha emi ako stoeshe kato pun,6qhte da kajjete,4e imitira Nikolina.Ako se dupeshe pred kupata na ku4eto mi su6o.. :D Smaza gi mackata.Ne slusham Asq,i ne haresvam 4alga.Ama taq macka vi e trun v zadnika i me kefi :)

Коментирай

киэс

преди 8 години

Двете баджаначки Ася и Мара по линия Хриси. Мара и Николета по линия Владо. Ася и Николета по линия Валери, Николай. След това разбрах, че са подбрани проститутки.

Коментирай

bili

преди 8 години

Nikolinoo vmesto da plashtash za statii vzemi saberi nikoi lev za plastiki che prilichash na travestit veche .....

Коментирай

така си е

преди 8 години

Алисия, спри да пееш , че всички хип-хоп, R & B и поп певци по света ще те обвинят , че гледаш от тях! ха ха ха Когато Алисия правеше различни яесни още преди години, нито една не беше пуснала нещо различно от пошла чалга с цигански кючеци, не че и днес не са на тази вълна. Единствената различна поп-фолк певица ,това е Алисия- единствената. Всичко друго не чалгар марка.

Коментирай

супер

преди 8 години

Страхотно е парчето! Направо ги отвя!

Коментирай

дааааа

преди 8 години

Наистина! Не мога да спра да го слушам от както го помести... но стоп .....

Коментирай

АЗ СЪМ С ТЕБЕ НЕ ЗАРАДИ БЕНТЛИ ХАХАХА

преди 8 години

ПРОСТО ГИ ОТВЯ С ТОВА ПАРЧЕ. СТРАХОТНО, НЕВЕРОЯТНО НЕ СПИРАМ ДА ГО СЛУШАМ. ВИЗИЯ, КЛИП, МУЗИКА СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!!! ......."АЗ СЪМ С ТЕБЕ НЕ ЗАРАДИ БЕНТЛИ" ;)....ХАХАХАХАХАХХА БОЖИНОВ НЯМАШЕ ЛИ БЕНТЛИ

Коментирай

къртиииииии

преди 8 години

И песента и клипа са убиец, а тя е неотразима! Разпертушини ги до една!

Коментирай

а другата фраза? ха ха

преди 8 години

Ти имаш мен, а те... клиенти .........................

Коментирай

брависимо!

преди 8 години

А, който се занимава с музика знае, колко трудно е за изпълнение тази песен... страхотна е! Различна, експериментираща в различни стилове, развиваща се, успешна..... Това е Алисия! Браво!

Коментирай

супер яко парче

преди 8 години

Лелееееее, разби ги тотално! Песента е трепач! Всичко е така добре изпипано, че няма забележка. Както винаги номер едно, истински професионалист. И както знаем Алисия постига всичко това с много труд и постоянство, не спира да работи , заслужаваш да бъдеш на върха!

Коментирай

и друго

преди 8 години

И друго .............Нейната G точка е колата ми хахахахахахахах

Коментирай

e23

преди 8 години

Песента на Алисия е разбиваща! Браво на нея, страхотна е! Не спира да пуска хит след хит, а с това парче отвя и Мария Илиева! Дано да има късмет и в личен план, защото заслужава истинска, засвидетелствана любов, а нито Валери, нито Ники са я подкрепяли в трудностите, тя винаги води сама своите битки, че дори и един поздрав в социалните мрежи не са написали от елементарно възпитание... егоцентрици!

Коментирай

Лора

преди 8 години

Не може да има сравнение между двете певици. Алисия е наложила се работеща и кадърна като творец, а Мара е глезена и ниско интелигентна жена.

Коментирай

nishto obshto

преди 8 години

Nito stila, nito izpalnenieto, nito klipa..... KOe mu e ednakvoto, che chak TOTALNO izkopirala. Heide , silno bqgaite! Pesenta na Alisiq e edna ot malkoto dobri napraveni naposledak! Strahotna e!

Коментирай

Amazing!

преди 8 години

Trepach e ot vsqkade!

Коментирай

Rock

преди 8 години

Имах неблагоразумието да гледам и слушам песента. Винаги ми е било много забавно когато баба Ася се прави на рапърка. Сигурно си мисли че е много фешън и си е свалила 15 годинки от възрастта. Аз поне се посмях здраво за нейна сметка, въпреки че е плачевна в напъните и да се прави на Риана, Бионсе, Джей Ло и така до безброй.

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

Каквото и да пишете Алисия ги отвя отново! Песента е хит още от първият ден!

Коментирай

hotarena много сте зле

преди 8 години

Какво е изкопирала всъщност, че не разбрах? Направила е песен в друг стил? Нито тя, нито Мария, нито Цветелина Янева са първите, на които им е хрумнала тази идея. Това не е копиране, това е просто опит в друг жанр. Всеки изпълнител има право на това.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.