Алисия пак баджаначка с Моника Валериева! (Манекенката имала вземане-даване и със сина на Асен Гагаузов)

https://hotarena.net/laifstail/alisiia-pak-badjanachka-s-monika-valerieva HotArena.net
Алисия пак баджаначка с Моника Валериева! (Манекенката имала вземане-даване и със сина на Асен Гагаузов)

Алисия е баджаначка с Моника Валериева поне откъм трима мъже, разбра HotArena.

 

Фолк певицата и бившата участничка във „ВИП Брадър“ са имали най-малко трима общи мъже. Те са преспали с Валери Божинов, Ники Михайлов и сегашното гадже на АлисияАсен Гагаузов, пишв „Всеки ден“.

 

Според източници последният кръшка на фолк певицата и вече й слага рога със знойна блондинка. С въпросната мадама министерският син се заигравал зад гърба на Алисия, докато певицата отново живее в заблуда, че е единствена.

 

Гагаузов е известен с увлеченията си по слабия пол, като освен певици от лекия жанр е забивал и моделки. Богаташчето обича да върти по няколко девойки едновременно и макар да го играе сериозен пред Алисия, няма как да си промени нрава, смятат от обкръжението му.

11 Коментара

Жужи

преди 8 години

А,Николета Лозанова(Божинова)с колко жени е баджаначка????

Коментирай

не и приписвайте пак "чужда слава"и после някои го черпят за чиста монета

преди 8 години

Не бъркайте нещата и понятията.... Валери е бил с Моника по времето на брака с Николета. Тогава, Алисия и Валери нямат интимна и каквато и да е връзка. Баджначки са с Николета в случая. А , колкото до Михайлов Моника заяви не веднъж във свои интервюта , че с Михайлов не е имала нищо общо и не е била с него, та дори и да е имала желание и да е напирала за него. А, относно Павлин и да е бил с Моника преди, какво общо има Алисия с тогава? Ако и когато Миника е била с Гагаузов, Алисия е била с Николай Михайлов. Така,че баджаначката е друга и тя се казва Николета Лозанова! Иска ви се нещо, но не ви стигат много неща ха ха хаааа

Коментирай

jo

преди 8 години

Е тя и със Валери каза, че не е имала нищо общо в една камара интервюта. Но слуховете я свързват и със двамата. А защо намествате Николета Лозанова, когато изобщо не става въпрос за нея? И с изневерите на Валери по-малки ли стават рогата на Ася? Не мисля.

Коментирай

бля бля админ :)

преди 8 години

Моника за Валери каза, че се е срещала с него, но не е намерила тема на разговор , бил и скучен и се е отдръпнала- уж не била спала с него. За Михайлов самата тя каза, че никога не се е срещала с него. Това са думи на Моника. А, какво се е писало тук и там е нещо съвсем друго, както с тази статия в момента тук. И намесването на Николета стана точно по този спор и повод. Нима забранявате хората да коментират и споменават името на Николета?!? Всеки има право на това и само той ще прецени кога, къде и защо. А, ти в момента какво правиш тук? И, дали има рога Алисия или не , не мисля , че можеш ти да докажеш и дали изобщо има или е било така! Нещата се говорят с факти, а не кой, какво чул или му подшушнали. Аз цитирам какво е казала Моника, а не ХотАрена какво пише. А, дали е истина или не ,само те си знаят. Факт е, че Моника е била с Валери!

Коментирай

ех , уминици грамотни!

преди 8 години

Една камара камъни, една камара пясък, една камара дървета, но една камара интервюта НЕ СТАВА- Не смяташ ли? Може да кажеш една дозина интервюта ( образно казано на уличен език, както ти се изразяваш)....Правиш ли разлика? Да не обяснявам граматически защо!

Коментирай

до "ех , уминици грамотни"

преди 8 години

Абе маце, това твоето е "присмял се хърбел на щърбел". Какво си тръгнала да правиш "граматически" забележки на хората , като твоят правопис куца яко. За да не се чудиш къде си сгафила, ще те "светна", пише се "дУзина" а не "дОзина". Оправи си правописа и граматиката, пък тогава поучавай, че май ти си неграмотната!!!!!!

Коментирай

13

преди 8 години

Hihihi tova istina i Valeri minal Monika i Niki tova 1000% Da v Italiq Monika i Alisana momi4eta za pari gotovi na vsi4ko Jalki bez dostoistva bez moral . Drebni dushici .

Коментирай

Trol

преди 8 години

Николетоооо...на Алисия да и ядеш говна*а,щото за друго не те бива

Коментирай

оops

преди 8 години

Какво означава ПАК? Кога са се засичали МОНА И АСЯ при тези мъже по едно и също време , за да се каже ПАК? Хронологията на времето друго казва! Две златотърсачки МОНА И НИКИ не могли да си разделят откраднатият " съпруг" на едната.

Коментирай

оops

преди 8 години

Че си неграмотна и елементарна "МАЦЕ", - СИ, ( каруцарския речник , като на Николета " Мършо" крещи и от твоите писания) ,но си и с лабилна психика, което си е сериозен здравословен проблем. Там оправяне няма! Моят правопис не е от незнание, за разлика от твоя...

Коментирай

блаа

преди 8 години

Коментарът на "ех, умници грамотни" е до jo :) И е прав/а. Не, че е от особена важност да поправяш хората, но когато си изливаш злобата върху някого, погледни първо себе си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.