Алисия пак си кръцна нослето, сравняват я с Пинокио и Джако

https://hotarena.net/pod-pricel/alisiia-pak-si-kracna-nosleto-sravniavat-ia-s-pinokio-i-djako HotArena.net
Алисия пак си кръцна нослето, сравняват я с Пинокио и Джако

Алисия за пореден път си е оперирала носа, но този път ефектът от корекцията й е превърнат в дефект. Фолк дивата прилича на Пинокио. Вместо да изглежда по-добре, тя се е обезобразила и е добила комичен вид с новия си обонятелен орган, видя HotArena.

Алисия има навик често да ляга под ножа на пластичния си хирург, за да коригира носа си. В резултат в момента той е неестествено изпилен и леко заострен в края си. Проблемът личи ясно в последните й снимки, а критикарите са категорични, че певицата все повече заприличва на Майкъл Джексън, който след поредица ринопластики остана почти без нос. Не е тайна, че фолк певицата има поне три ринопластики, но самата тя е признавала само за една.


„Направих си корекция на нослето. Няма особено голяма разлика, но имах една гърбичка, която не ми харесваше. То е много мъничко, даже когато отидох при лекаря, той ми каза, че операцията ми е изключително лесна и че мога и без нея. Но, ако аз се чувствам по-добре, може да ми я направи”,
разказа преди време бившата жена на футболиста Валери Божинов.


Няколко години след това признание изпълнителката на „Мой” легна отново под ножа. Преди 2 месеца тя е потретила интервенцията, твърдят източници на „Всеки ден”.


„Много е важно за една жена да се чувства добре в кожата си. Аз от много дълго време си бях наумила това, а като си наумя нещо, може и да забравя за известно време, но докато не си постигна това, което искам, не се спирам”
, заявила пред приятелки Ася по повод последната промяна в лицето си.


Алисия
имала сериозен комплекс относно носа си и постоянно намирала в него нещо, което трябва да се коригира. Всички обаче вече смятат, че е крайно време да спре. Израстъкът й е изтънял до неузнаваемост и не отива на чертите на лицето й. Феновете й се тревожат, че като нищо скоро ще остане само с две дупки по средата на лицето си.

31 Коментара

Aneel

преди 7 години

Не харесвам под статията за едно от двете да се пише за другато, но този път аз ще го направя. Хората се присмяха на носа на Николета за корицата на списанието, че е като на Майкъл Джексън и два дена по-късно вие пускате безумна статия за носа на Алисия. Разликата е, че едната признава, че има интервенция докато другата се опитва да но обясни колко е естесвена и колко се харесва такава каквато е.

Коментирай

ана

преди 7 години

Аз харесвах Алисия и без коригирания нос.Ако на нея нещо не и е било както трябва ок,но не мисля,че въобще имаше нужда от някаква корекция.Скоро гледах една от първите и песни(Ти си тук)-големи изразителни очи,страхотната й дълга коса и т.н.С късата прическа и русата коса също беше ок.Промяната беше драстична,но е похвално щом може да си го позволи,защото не на всеки му отиват драстичните промени във визията.

Коментирай

lili

преди 7 години

estestvena i prekrasna

Коментирай

Хм

преди 7 години

Пак поредните измислици на сайта. Как така Алисия хем пее по заведения хем в същото време си прави пластични операции? Aneel много добре го е казала.

Коментирай

cheff

преди 7 години

и на мен ми харесваше с нейния си нос, ама и така е добре, пак й е малко по-различен от на всички останали, които са като на конвейр :)

Коментирай

Сиси

преди 7 години

А къде може да прочетем интервюто с приятелките на Алисия, на които тя споделя тези неща? Също и интервютата ви с "потресени фенове от участия"? Както и интервютата с "близки до звездата"? Ясно ни е, че тези определения ги слагате служебно, за да подплатите измишльотините, които пишете, но вече все по-безуспешно. Разбираме, че Алисия е без забележки, но вие сте прекалили отдава с глупостите за нея. По-добре обърнете внимание на Николета, която дори като ходещ модел на пластичната хирургия + фотошоп пак е пълна пародия. Крива, изкуствена, несъразмерна, изгоряла, съсухрена и състаряла жена.. пък и има достатъчно време за разкрасителни и козметични процедури.

Коментирай

ZAYN

преди 7 години

Повечето не виждаме никаква прилика нито с Джако, лека му пръст, още по-малко с Пинокио. Алисия е с малко носле, но не и чипо. По-скоро Николета се е възползвала от фотошоп, за да постигне този ефект, и дори без вашите статии стана за смях. Големи гумени топки вместо цици, а там където е седнала главата й е нереално голяма, ръцете и са изстънени, а на всичкото отгоре и различни. Става все по-зле....... Като чукне 30 и за подигравки няма да става.

Коментирай

Baby

преди 7 години

Nikoletche, niama nujda da pliuesh po drugite, po-dobre raboti, za da izpuknesh sama. Razbrahme, che s Alisiq niama da ti se poluchi, ama to bez neq oshte po-trudno mai. Po-dobre pomisli za niakoi tvoi nov lubovnik svetovnoizvesten, shte idesh shte si nashtrakash niakolko snimki v durjavata mu, pred doma mu, i shte zavurjesh oshte 2-3 dni lafche pokrai teb. Loshoto e, che i tozi trick shte se izturka i togava kvo da te pravim, i da te pliuem ni omruzna?

Коментирай

angel_eyes89

преди 7 години

Ей, какво нещо е съдбата. Николета "хвана Господ за..." като прикотка Валери. Правеше се известно време на щастлива, семейна и успяла жена, и даваше мило и драго да злепостави Алисия по всякакъв начин (тя и сега се прави на същото, но с Валери малко повече и се получаваше, за разлика от сега) да обаче от както Валери и тегли майните филм й свърши. Алисия тръгна стремглаво нагоре, никога не се е доказвала, а сега какво стана... преуспяваща кариера, перфектен външен вид, успехи, и най-важното не мрази, а сияе от щастие! Доказала се жена! Докато Николета гасне, интереса към нея е абсолютно нулев, хората единствено й се подиграват, освен това толкова се състари, че буди съжаление в какво се е превърнала. Господ си знае работата

Коментирай

klozeta

преди 7 години

KLOZETO ,ТИ СИ ЛУДА И ФОТОШОПИРАНА ,МИНДИЛ ТАКЪВ

Коментирай

преди 7 години

Ahhahahahahahahha dooobre ;)))))))))

Коментирай

преди 7 години

Отворете Блитц ахахахаха да видите колко я харесват Ася там ахаххахахаххааххаххахахахахха Само обиди и псувни отнася, но тук е единствена хахахахсхахахахахаха СМЕЕЕХ

Коментирай

Пълни глупости!

преди 7 години

Алисия не си е пипала носа и има една единствената ринопластика. Чудите се, какви да ги съчинявате, без дори да се усещате, че изпадате в жалки ситуации. Колкото и човек да се мъчи да си обясни,че сте жълт сайт и непрофесионални драскачи, не се получава на жалките ви напъни да припечелите някой друг лев за прехраната само. Нещастници! Чак ми става жал за вас! Аматьори от улицата помислили се за журналисти.

Коментирай

123

преди 7 години

Еми те братята олигофрени от тука не излизат. Подлизват лайняния гъзец на кака си денонощно.

Коментирай

много тъпи драскачи

преди 7 години

До къде я докарахме някакви простаци да правят квалификации на хора, които са успели в професията си и имат уважението на стотици хиляди техни фенове за това, което правят. А тя определено прави различни и хубави песни и то много отдавна- първата направила революция в този жанр и има с какво да се похвали, за разлика от вас тъпите и неграмотни драскачи в този смешен сайт. И щом не правите разлика между Пинокио и Майкъл Джексън ( единият с много дълъг нос, другият с много къс), а ги слагате под един знаменател, значи дрогата вие изкривила съзнанието и помрачила виждането. Сменете дрогата докато е навреме, защото отивате в канала! А, тази певица е прелестна във всяко отношение.

Коментирай

kris

преди 7 години

Естествено грозна беше преди операциите, а сега е изкуствено грозна. Как можа да си издокара такава лисича муцуна не знам. Огледало вкъщи няма ли, хора около себе си няма ли да и кажат на какво прилича? Ами тия естетични хирурзи дето от години се учат върху нейното лице, как барем нищо не научиха?

Коментирай

do 123

преди 7 години

Тъпотата параноичка пак подхвана и си прави коментари,които сама си харесва и отдолу под коментар. Много тъпо праче си! Пак подхвана братята, родата... Абе, тъпа сврако, как можеш да си представиш , че това са братята на Алисия. Аз не съм и нито брат, нито сестра, нито рода.... И колко си ми жалка в очите!!! оФца !

Коментирай

идете в рпофила на Николета

преди 7 години

Май тази статия е объркала адресанта си. Най-вероятно сте влезли в профила на Николета Лозанова. Там от камба се е получил Майкъл Джексън и подострен молив. Алисия е перфектна и в лице, и в тяло, за разлика от разкикерената жаба, с кривите къси крака Курволета Свиркаджийката. И нещо друго на вниманието на читателите. Влезте в профила на НИколета и обърнете внимание на снимката и от последната фотосесия където е споделила седнала. КАКЪВ ФОТОШИП, КАКВО ЧУДО. ПОГЛЕДНЕТЕ НА КАКВО ПРИЛИЧА ПРАСЕЦА НА КРАКЪТ И И ТОГАВА ЕЛАТЕ КОМЕНТИРАЙТЕ. Няма такава пародия. Смях до напикаване. Но, тя е жалка не е смешна. Идете и погледнете. Какво е това чудо, дърво недодялано или започнато и недовършено? Няма такъв майтап!

Коментирай

до Кris - има още знчи, цифри и имена давай!

преди 7 години

Прелестна е! А, твоето мнение простакесо си го слагаме на задните части.

Коментирай

поправям

преди 7 години

знаци

Коментирай

blue

преди 7 години

Една малка гърбичка само си махнала??? Ама моля ви се. Всички я помним с онзи огромен масивен гърбав нос. Защо лъже? За глупаци ли ни взема? Всеки човек може да изрови нейна стара снимка и да се убеди. Толкова ли е трудно да каже "Да, имах огромен дебел гърбав нос и затова го поправих". Вместо "Махнах си само една мъъъъъничка незабележима гърбичка". Е, като е незабележима, защо си я махнала? Пращи от комплекси тази жена.

Коментирай

rabelik

преди 7 години

Ами то остана ли нещо за кълцане от този нос? Носа и се смалява, а циците уголемяват. Трагично комична е.

Коментирай

Ай

преди 7 години

Куче, луд умора няма.

Коментирай

123

преди 7 години

Себе си сигурно имаш предвид лайнярке. Не излизаш от този сайт ни денем, ни нощем. Аз поне съм с един и същ псевдоним откакто пиша тук, а ти даже не се подписваш. Само сереш едни и същи лайна. 100 коментара колко прекрасна е наоперираната скумрия и минуси на всеки който не споделя мнението ти. Поне кажи на дъртата да ти дава някой лев, че бам бадева кибичиш тук.

Коментирай

тони

преди 7 години

Има ли нещо, което тази не си е оперирала? Гледайки нейни снимки отпреди - нищо общо със сега. Баш пък само една операция ще има.

Коментирай

Вени

преди 7 години

123, ти наистина ли вярваш, че някой от родата й ще седне да пише тука или само си чешеш езика? Щото, да не казвам колко тъп трябва да си, че да вярваш в това. Аз не съм й никаква, но я харесвам. Преди Николета ми беше симпатична, докато не я видях в истинската й светлина. Благодарение на нея Алисия ми стана симпатична :) Проумей, че има много хора, които харесват певицата.

Коментирай

kris

преди 7 години

На задните части можеш да си сложиш баба ти Ася. Тя и без това на задник прилича. А аз твоето мнение искаш ли да ти кажа къде да си го навреш или сама се сещаш?

Коментирай

До Мис "тъпа оФца" а.к.а Кухата лейка

преди 7 години

Я се застреляй, "оФцо" ахахахаххаха колко коменатара си пуснала не е истина ахахахахахахаха И тази думичка "простакеса", която ти е любима ахахаххахахаха "МИЛА МОЯ" ТИ СИ АДКСИ ЖАЛКА! Спри се вече, не разбра ли, че на черното не можеш да кажеш бяло????? Алисия имаше отвратителен нос, приличащ на камба и това лесно може са се докаже от старите и снимки!!! Коя си ти, че да оспорваш фактите, плиткоумнице????? ШУТ!!!

Коментирай

Коооолкооо си тъпа!!!

преди 7 години

"Стотици хиляди фенове" ахахаххахахахаххахХхХхХхаахахахаХахахахаахахахахахахаххахаХахахаххаАхаххахахахахахаххахахахаАхахахахахахаххахахаххахахахахахаххаахахахаххахахаххахахахаххаххахахаххахаххахаххахахахаххахаахххахахахахахахАхахаххахаха

Коментирай

преди 7 години

А ринопластиката не е ли "пипане на носа", малоумнице???? Ахаххахахах ТЪПИР

Коментирай

преди 7 години

Ebi si maikata be travers!!! Nikoleta ta Nikoleta! Q duhai

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.